ioathe Δημ. August 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 2 πραγματακια! αρχικα μια ιδεα θα δωσω! Δοκιμασα την OMEGA GTX και ηταν πολυ ωραια.. μονο που εμενα αυτο το πολυ ασπρο με κουραζει στο ματι! θα γινοταν να φτιαχτει μια ρομ ακριβως ιδια με την GTX αλλα με inversed τα χρωματα? Δηλαδη οπου υπαρχει το ασπρο να γινει μαυρο και οπου μαυρο ασπρο? Και ενα δευτερο, μου αρεσε πολυ το taskbar που ειχε η GTX (με την μπαταρια, το wifi, ηχος και αλλα). το θεωρω καλυτερο και ομορφοτερο του Omega XT! Γινεται καπως να βρω και να κανω εγκατασταση το taskbar αυτο η καποιο αλλο? Να αλλαξει ολη η GTX ειναι δυσκολο (δεν θα ειναι και GTX μετα :lol: ) Δoκιμασε την Omega Black αν δεν το εχεις κανει! Την Taskbar κατεβασε την απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=626188 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το dinik πληκτρολογιο εχει εξελληνιστει στην καινουρια εκδοση της Omega!!:D Τελειο!! :happy: Ολα μια χαρα μεχρι τωρα.... Φανταστικη δουλεια, οπως παντα... Ελπίζω οταν βγει και η καινουρια (πανεμορφη:p) εκδοση του πληκτρολογιου του Dinik, να κανετε και παλι τα μαγικα σας... ;) http://a.imageshack.us/img825/1992/screenshot1o.png Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Να αλλαξει ολη η GTX ειναι δυσκολο (δεν θα ειναι και GTX μετα :lol: ) Δoκιμασε την Omega Black αν δεν το εχεις κανει! Την Taskbar κατεβασε την απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=626188 οκ σε ευχαριστω πολυ Γιαννη! Παντα εισαι εκει να απαντησεις ολες τις χαζες μας ερωτησεις! θα μεινα με την Omega XT! ειναι μια χαρα! μονο το taskbar θα αλλαξω! Να σαι καλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Κανονικα μπορεις να κανεις και να βαλεις οτι θελεις, αλλα με backup πρωτα. Αν βγαλεις το ρολοι που εβαλες ειναι οκ?? τελια φταιει το ρολοι δοκιμασα ενα αλλο και ολα καλα ευχαριστωωω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι το dinik πληκτρολογιο εχει εξελληνιστει στην καινουρια εκδοση της Omega!!:D Τελειο!! :happy: Ολα μια χαρα μεχρι τωρα.... Φανταστικη δουλεια, οπως παντα... Ελπίζω οταν βγει και η καινουρια (πανεμορφη:p) εκδοση του πληκτρολογιου του Dinik, να κανετε και παλι τα μαγικα σας... ;) Δεν ηξερα οτι ειχε βγει καινούργιο, θα το βαλω στην νεα Dinik! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 (edited) Παιδιά για συνεισφέρετε με τις εμπειρίες σας :rolleyes:... Στο κινητό μου {omega xt 5 ell, hspl2 1,66}: πως (και εάν) γίνεται να μην εμφανίζονται 2 ραντεβού (βλ. screenshot)? Υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσω να εμφανίζεται μόνο το ένα ραντεβού? Δε θυμάμαι να μου χει ξανατύχει σε παλιότερες εκδόσεις....ή δεν έτυχε....ή έχω πειράξει πολύ τις ρυθμίσεις του chteditor :lol::. Μέχρι και επαναφορά προεπιλογών έκανα αλλά τίποτα...να πάω για hardreset με αμφιβολα αποτελέσματα, κρίμα δεν είναι?? Θα μου πείτε τώρα ένα hard reset πάνω, ένα κάτω...δεν τρέχει τίποτα...:lol: Σε ξένο (όχι αλλοδαπό, ντόπιο :p) κινητό {omega xt 4 ell, hspl2 1,66}: πάγωμα της συσκευής όταν κάποιος καλεί. To παρουσίαζε στη μαμά ρομ...το παρουσίασε και την OMEGA 3.1 και στην 4.0. Να του πω να το κάνει πακέτο και να το στείλει πίσω αφού είναι στην εγγύηση ή υπάρχει κανένα κρυμμένο μυστικό?:cool: (task 29, hard reset, format την sd: κάναμε!!) στωωωωωωωωω...:) EDIT: Σγγνώμη (λέμε τώρα) για την αναστάτωση...Για το πρόβλημα με τα ραντεβού, το βρήκα... θέλει κανένας να του πω? :lol:.. Στην επεξεργασία της διάταξης home-->επίπεδο 1 - κυρίως home--> Στο "κουτί" για τα ραντεβού εκεί κατω δεξιά έπιασα μια μπάρα, την ανέβασα και κρύφτηκε το 2ο ραντεβού!! Συγχαρητήρια...:blink: Το πρόβλημα στο ξένο κινητό παραμένει!!! Edited August 10, 2010 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Αυτό που θα κερδίσεις, είναι ταχύτητα, απόδοση, και επιδόσεις!!:cool: Κάθε νέα έκδοση, είναι συνήθως πιο γρήγορη από την προηγούμενη και καλύτερη σε θέματα επιδόσεων.... Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα, αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να φλασάρεις ξανά...;) Το cht δεν μπαινει στη maxsense... Το maxsense είναι κάτι σαν το cht; Το spb backup κάνει back up μόνο σε ίδιες rom; Μήπως επαναφορά μόνο των επαφών μπορεί να γίνει σε διαφορετικές rom; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Δεν ηξερα οτι ειχε βγει καινούργιο, θα το βαλω στην νεα Dinik! Για την ακρίβεια το prοject βρίσκεται στο 95%, από ότι είπε ο Dinik....;) Θα ενημερώσω όταν κυκλοφορήσει, μιας και παρακολουθώ το αντίστοιχο thread... :shifty: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 10, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Για την ακρίβεια το prοject βρίσκεται στο 95%, από ότι είπε ο Dinik....;) Θα ενημερώσω όταν κυκλοφορήσει, μιας και παρακολουθώ το αντίστοιχο thread... :shifty: Ok θα περιμενω ενημερωση σου:) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Μείνε ήσυχος... ;) Να ρωτήσω κάτι... Το tab για τα έγγραφα μόνο σε μένα δεν εμφανίζεται σωστά?:O Δεν βγάζει το όνομα του στην μπάρα κύλισης, και στα μενού κάτω γράφει: "IDS_ALLD..." και "IDS_SEA...", και αν τα πατησω δεν κανει τίποτα...:( Παρ' όλα αυτά λειτουργεί κανονικά... Δηλαδή μπορώ να δω όλα τα έγγραφα μου και να τα ανοίξω... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Απιστευτες οι rom (omega xt 4, και 5dinik που ) εχω δοκιμασει. ενα μεγαλο μπραβω για το μαγειρεμα. Η ερωτηση τωρα: Μπορω στην omega 5 dinik να εξαφανισω το σηματακι στην taskbar που δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη 1? γινετε? Μονιμως νομιζω οτι εχω αναπαντητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλήμερα από τον μάγειρα σ όλους. Σγγνώμη (λέμε τώρα) για την αναστάτωση...Για το πρόβλημα με τα ραντεβού, το βρήκα... θέλει κανένας να του πω? :lol:.. Στην επεξεργασία της διάταξης home-->επίπεδο 1 - κυρίως home--> Στο "κουτί" για τα ραντεβού εκεί κατω δεξιά έπιασα μια μπάρα, την ανέβασα και κρύφτηκε το 2ο ραντεβού!! Συγχαρητήρια...:blink: Εχεις γινει αστερι! Μπραβο!! Και δεν κανεις και διπλα ποστ πια, Φοβερο!! Ποια εκδοση εχεις τωρα στην συσκευη σου?? Το maxsense είναι κάτι σαν το cht; Το spb backup κάνει back up μόνο σε ίδιες rom; Υπαρχουν φωτογραφιες στο πρωτο ποστ και για την maxsense ρομ και για την XT με CHT. Σου προτεινω να δοκιμασεις και τις 2 και να αποφασισεις πια σου ταιριάζει καλυτερα! Το spb backup κανει backup σε ολες τις ρομ, restore μπορεις να κανεις μονο στην ιδια rom ομως! Μείνε ήσυχος... ;) Να ρωτήσω κάτι... Το tab για τα έγγραφα μόνο σε μένα δεν εμφανίζεται σωστά?:O Δεν βγάζει το όνομα του στην μπάρα κύλισης, και στα μενού κάτω γράφει: "IDS_ALLD..." και "IDS_SEA...", και αν τα πατησω δεν κανει τίποτα...:( Παρ' όλα αυτά λειτουργεί κανονικά... Δηλαδή μπορώ να δω όλα τα έγγραφα μου και να τα ανοίξω... Τα "IDS_ALLD..." και "IDS_SEA..." κτλ τα βγαζει γιατι δεν υπαρχει η Ελληνικη μεταφραση. Καποια στιγμη που θα εχω κεφια και ορεξη θα το φτιαξω. Απιστευτες οι rom (omega xt 4, και 5dinik που ) εχω δοκιμασει. ενα μεγαλο μπραβω για το μαγειρεμα. Η ερωτηση τωρα: Μπορω στην omega 5 dinik να εξαφανισω το σηματακι στην taskbar που δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη 1? γινετε? Μονιμως νομιζω οτι εχω αναπαντητη Τι εννοεις? Μπορεις να βαλεις screenshot να καταλαβω?? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 (edited) Καλήμερα από τον μάγειρα σ όλους. Υπαρχουν φωτογραφιες στο πρωτο ποστ και για την maxsense ρομ και για την XT με CHT. Σου προτεινω να δοκιμασεις και τις 2 και να αποφασισεις πια σου ταιριάζει καλυτερα! Το spb backup κανει backup σε ολες τις ρομ, restore μπορεις να κανεις μονο στην ιδια rom ομως! Καλημέρα. Τελικά έβαλα την omega 5 με dinik & cht . Δηλαδή ξενύχτησα. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μπράβο!! Εντόπισα το εξής πρόβλημα: προσπάθημα με το bsb να αλλάξω το αριστερό soft key από τηλέφωνο σε επαφές και όταν έφτανα στο τέλος και κουνούσα το κινητό για να γίνει η αλλαγή, αυτό κολούσε. Η αλλαγή γινόταν, το softkey μετανομαζόταν σε "επαφές", όμως όταν το πατούσα δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησα και δεύτερη φορά και γίναν τα ίδια. Τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας τις ρυθμίσεις με το HD2Tweak. Επίσης κατά τη χρήση του τηλεφώνου, εμφανίζονται τα κουμπιά του μεγαφώνου τα οποία με τη μαμά ρομ ήταν κρυμένα και έπρεπε να κυλήσω προς τα κάτω για να τα χρησιμοποιήσω. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μικρότερη η soft key bar? Edited August 11, 2010 by ioathe Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Καλημέρα. Τελικά έβαλα την omega 5 με dinik & cht . Δηλαδή ξενύχτησα. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μπράβο!! Εντόπισα το εξής πρόβλημα: προσπάθημα με το bsb να αλλάξω το αριστερό soft key από τηλέφωνο σε επαφές και όταν έφτανα στο τέλος και κουνούσα το κινητό για να γίνει η αλλαγή, αυτό κολούσε. Η αλλαγή γινόταν, το softkey μετανομαζόταν σε "επαφές", όμως όταν το πατούσα δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησα και δεύτερη φορά και γίναν τα ίδια. Τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας τις ρυθμίσεις με το HD2Tweak. Επίσης κατά τη χρήση του τηλεφώνου, εμφανίζονται τα κουμπιά του μεγαφώνου τα οποία με τη μαμά ρομ ήταν κρυμένα και έπρεπε να κυλήσω προς τα κάτω για να τα χρησιμοποιήσω. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μικρότερη η soft key bar? Για να εχεις την κουρτινα στον dialer αλλαξε την registry [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\PHONE] απο "EnableSlideCover"= dword:0 βαλε "EnableSlideCover"= dword:1 Δεν μπορει να γίνει μικρότερη η soft key bar. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Για να εχεις την κουρτινα στον dialer αλλαξε την registry [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\HTC\PHONE] απο "EnableSlideCover"= dword:0 βαλε "EnableSlideCover"= dword:1 Η ρύθμιση στη registry είναι 1. Τι άλλο να κάνω? Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Η ρύθμιση στη registry είναι 1. Τι άλλο να κάνω? Το δοκιμασα και εγω αλλα τιποτα. Ισως η νεα εκδοση του phone να μην εχει την κουρτινα. Αν εχεις χρονο ψαξε το στο xda. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Το δοκιμασα και εγω αλλα τιποτα. Ισως η νεα εκδοση του phone να μην εχει την κουρτινα. Αν εχεις χρονο ψαξε το στο xda. Νομίζω ότι έχει κάποια σχέση με το bsb, διότι παλαιότερα που το είχα εγκατεστημένο με μαμά ρομ, είχε χαθεί ξανά η κουρτίνα και δεν μπορούσα να βρω με πιο τρόπο να την επαναφέρω. Επανήλθε μετά από hard reset. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Τι εννοεις? Μπορεις να βαλεις screenshot να καταλαβω?? οριστε το screenshot με το icon που θελω να εξαφανισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Απιστευτες οι rom (omega xt 4, και 5dinik που ) εχω δοκιμασει. ενα μεγαλο μπραβω για το μαγειρεμα. Η ερωτηση τωρα: Μπορω στην omega 5 dinik να εξαφανισω το σηματακι στην taskbar που δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενη η γραμμη 1? γινετε? Μονιμως νομιζω οτι εχω αναπαντητη οριστε το screenshot με το icon που θελω να εξαφανισω. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το εικονιδιο, αν ξερει καποιος τι ειναι ας το γραψει! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Πρωτη φορα το βλεπω αυτο το εικονιδιο, αν ξερει καποιος τι ειναι ας το γραψει! Μήπως έχει δύο τηλεφωνικές γραμμές στην κάρτα sim? Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ετσι φαινετε σαν να εχω επιλεγμενη την 1 απο τις 2 γραμμες. Αλλα ποτε δεν ειχα δυο γραμμες και με την Omega xt 4 δεν μου το εβγαζε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Ετσι φαινετε σαν να εχω επιλεγμενη την 1 απο τις 2 γραμμες. Αλλα ποτε δεν ειχα δυο γραμμες και με την Omega xt 4 δεν μου το εβγαζε.... Κατι δεν εχει κατσει καλα! Θα ανεβασω συντομα νεα εκδοση Dinik v5.1, περιμενε να δοκιμασεις την νεα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Την ξαναπερασα ακομα και με task 29. και καμια διαφορα H dinik 5.1 τι διαφορετικο θα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. August 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 Εντόπισα το εξής πρόβλημα: προσπάθημα με το bsb να αλλάξω το αριστερό soft key από τηλέφωνο σε επαφές και όταν έφτανα στο τέλος και κουνούσα το κινητό για να γίνει η αλλαγή, αυτό κολούσε. Η αλλαγή γινόταν, το softkey μετανομαζόταν σε "επαφές", όμως όταν το πατούσα δεν έκανε τίποτα. Προσπάθησα και δεύτερη φορά και γίναν τα ίδια. Τελικά το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας τις ρυθμίσεις με το HD2Tweak. Επίσης κατά τη χρήση του τηλεφώνου, εμφανίζονται τα κουμπιά του μεγαφώνου τα οποία με τη μαμά ρομ ήταν κρυμένα και έπρεπε να κυλήσω προς τα κάτω για να τα χρησιμοποιήσω. Μήπως υπάρχει η δυνατότητα να γίνει μικρότερη η soft key bar? Την ξαναπερασα ακομα και με task 29. και καμια διαφορα H dinik 5.1 τι διαφορετικο θα εχει? Οπως γραφεις εχεις πειραξει την registry με τρο bsb και το HD2Tweak. Πολυ πιθανο το προβλημα να ειναι απο εκει. Ισως και απο την sim, δοκιμασε με μια αλλη. Η Dinik v5.0 παντος δεν εχει προβλημα το δοκιμασα πολλες φορες και σε ELL και σε WWE. Η νεα Dinik v5.1 θα εχει διορθωμενα τα ειοκονιδια στα quick link του manila home page Και νεο Audio booster. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 σου βγαζει αυτο το εικονιδιο επειδη εχεις επιλεγμενη την γραμμη 1. δεν ειναι τιποτα ουτε επηρεαζει σε κατι. μπορει απλα να μην σου εμφανιζοταν στην προηγουμενη σου ρομ. δεν ειναι ομως λαθος να σου εμφανιζεται. και δεν μπορεις να το εξαφανισεις :). δεν υπαρχει ρυθμιση γι'αυτο. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts