Jump to content

[ROM] Omega ~ Leo ROM series [HD2+TMOBILE HD2][ELL+WWE+GER]

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!καπου ειχα βρει ενα πακετακι με πολλα wallpapers ειδικα για την GTX που απλα τα σπανε!!! Βεβαια αν εχεις λιγο χρονο και photoshop ολες οι φωτο ταιριαζουν τελεια στο GTX....

Και κατι αλλο που μουρθε..... αν βαλω το CHT 1.8.5 απλα το theme γινεται μπαχαλο!μαυριζει, κολαει τα μισα γραμματα δεν υπαρχουν και αλλα πολλα περιεργα!! Υπαρχει καποιο trick για να φτιαξει η απλα στην v4 ειναι ολα οκ??

Αν βρεις το πακετάκι δώσε το και σ' εμάς :lol::lol:

Οτι κανεις παρε ενα backup πρωτα.

Στη v4.0 ολα θα ειναι οκ.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την εποχή του cookies δεν θα ήθελα με τίποτα να καταφευγω στο HDwalls:D

Πάντως στην gtx όλη η χάρη της είναι το λευκό φόντο ασε που χρειάζεται να επιλεξεις wallpaper που θα ταιριαζει με τα μαύρα γράμματα. Για να διαβάζονται φυσικά.

:lol::lol::lol:

Εγώ Κώστα το χρησιμοποιώ ακόμα!!! Δεν βρήκα χρόνο να ασχοληθώ με τις δυνατότητες του νέου co0kie είναι η αλήθεια!!! :p

Φιλικά Γιώργος

Περιμένω κι εγώ την V4 GTX για μια δοκιμή.

Την V4 XT την θεωρώ ρομ γι αυτούς που θέλουν να μείνουν πολύ καιρό σε κάτι σταθερό, γρήγορο ώστε να πάψουν να ασχολούνται και να απολαύσουν την συσκευή τους.

Έχω περάσει όλα τα προγράμματα, έχω τα πάντα να δουλεύουν σαν καλοκουρδισμενο ρολόι.

Ρυθμισα το SPB backup να παίρνει αυτόματα backup κάθε βράδυ στις 3 ώστε να μην χάσω τίποτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν βρεις το πακετάκι δώσε το και σ' εμάς :lol::lol:

Οτι κανεις παρε ενα backup πρωτα.

Στη v4.0 ολα θα ειναι οκ.

Σε καποιο γειτονικο site (:X) το ειχα βρει αν θυμαμε καλα μαζι με αλλα πολυ ωραια!

Αν το βρω ξανα θα βαλω Link !

Backup με τι να κανω??spb? η κανενα αλλο? θελω και τα sms γινεται?

Edited by CaptainL

αναφορά μικροθεμάτων: εχω την 4.0 σε συνδυασμό με το 2.12 radio εδώ και 3 -4 ημέρες. Εχω διαπιστώσει μερικά μικροπροβλήματα που μπορεί να οφείλονται στο συγκεκριμένο ραδιο, ή στον συνδυασμό με την ρομ. Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με ενα - δύο παγώματα ενώ βρισκόμουν στον dialer ενώ το πιο κακό και περίεργο (δεν μου έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 2-3 χρόνια με WM) ήταν το εξής: κτυπά το τηλέφωνο σε κλήση, πατώ το πλήκτρο για να απαντήσω, η κλήση γίνεται κανονικά, αλλά το τηλεφωνο εξακολουθει να κουδουνίζει!!! Η συνδιάλεξη τελειώνει, αλλά αυτο τίποτα! συνεχίζει ακάθεκτο να κτυπά και ταυτόχρονα παγώνει!

Και μί ερώτηση - διαπιστώνω ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένος ο task manager της microsoft! τον κλείνω και αμέσως ξανανοιγει. Είναι κανονικό αυτό? εχω φορτώσει τον arkswitch και μου είναι άχρηστος ο task manager. Πως μπορώ να τον τερματίσω? Σας συμβαίνει και εσάς

Σωτήρης

αναφορά μικροθεμάτων: εχω την 4.0 σε συνδυασμό με το 2.12 radio εδώ και 3 -4 ημέρες. Εχω διαπιστώσει μερικά μικροπροβλήματα που μπορεί να οφείλονται στο συγκεκριμένο ραδιο, ή στον συνδυασμό με την ρομ. Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με ενα - δύο παγώματα ενώ βρισκόμουν στον dialer ενώ το πιο κακό και περίεργο (δεν μου έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 2-3 χρόνια με WM) ήταν το εξής: κτυπά το τηλέφωνο σε κλήση, πατώ το πλήκτρο για να απαντήσω, η κλήση γίνεται κανονικά, αλλά το τηλεφωνο εξακολουθει να κουδουνίζει!!! Η συνδιάλεξη τελειώνει, αλλά αυτο τίποτα! συνεχίζει ακάθεκτο να κτυπά και ταυτόχρονα παγώνει!

Και μί ερώτηση - διαπιστώνω ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένος ο task manager της microsoft! τον κλείνω και αμέσως ξανανοιγει. Είναι κανονικό αυτό? εχω φορτώσει τον arkswitch και μου είναι άχρηστος ο task manager. Πως μπορώ να τον τερματίσω? Σας συμβαίνει και εσάς

Μηπως να δοκιμαζες βαζοντας ενα παμπερ σαν αυτα του iphone 4?:lol::D

Tα πρωτα ειναι μεμονομενα περιστατικα δεν τα εχουμε ξανακουσει ουτε εχουν συμβει σε κανενα μας τοσες μερες που δοκιμαζουμε.

Ο task manager οντως τρεχει αλλα δεν επιρεαζει τιποτα και δεν χρειαζεται να τον κλεισουμε. Εγω μαλιστα τον χρησιμοποιω

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σε μενα καλε μου φιλε ο task manager μου δημιουργεί συνεχώς προβληματα σε ολες της rom του Γιαννη.Το εχω πει αρκετες φορες αλλα επειδη νομιζοντας οτι είμαι ο μονος σταματησα να το λεω αφου απλα σταματησα να τον χρησιμοποιω. απλα δηλ δεν τον ανοίγω. σε εμενα οταν παω να τερματισω καπιο προγραμμα απλα παγωνη το τηλ. (σε ποσοστο 10% οχι παντα ετσι) τη φορματ εκανα στη καρτα μνημης τη τασκ 29 σε ολες της Ρομ παντα το ιδιο προβλημα. Οποτε θα ελεγα να μην τον ανοίγεις και ολα καλα.Εξαλου ειναι ολα τα αλλα τοσο υπεροχα που νομιζω οτι αν αυτο το αποφεύγω δεν με ενοχλεί. Καλο απόγευμα.

Υγ Γιαννη πραγματικα φοβερη δουλεια ..:):):)

Edited by koulis1grk

HTC HD2

Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14

Φιλικά Κυριάκος:lol:

Μηπως να δοκιμαζες βαζοντας ενα παμπερ σαν αυτα του iphone 4?:lol::D

Tα πρωτα ειναι μεμονομενα περιστατικα δεν τα εχουμε ξανακουσει ουτε εχουν συμβει σε κανενα μας τοσες μερες που δοκιμαζουμε.

Ο task manager οντως τρεχει αλλα δεν επιρεαζει τιποτα και δεν χρειαζεται να τον κλεισουμε. Εγω μαλιστα τον χρησιμοποιω

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα περιστατικά είναι και σε εμένα μεμονωμένα - δύο φορές συνέβει το πάγωμα και μία αυτό το κουλό με το κουδούνισμα! αλλά θεώρησα ότι είναι καλό να τα αναφέρω κυρίως αναφορικά με το συγκεκριμένο συνδυασμό ρομ και ραδιο.

Οσον αφορά στον TASK MANAGER καταλαβάινω ότι και σε εσάς είναι ανοικτός. Δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που χρησιμοποιω το arkswitch απλά είναι σπαστικό. Ισως ο Γιαννης να ξέρει πως μέσα απο την registry μπορώ να τον κλείσω

Σωτήρης

Καλήμερα σ όλους!

Στο φούρνο ειναι η νέα Omega v4.0 με maxsense 1.0.5

Σύντομα κοντά σας :lol::lol::)

Ωραία :cool: Το max sense μου άρεσε περισσότερο από το απλό sense+cht.Η omega 4.0 με cht 1.85 υποστηρίζει full landscape manilla ή έκανα εγώ κάποια πατάτα;Φόρτωσα κάποια αρχεία landscape που βρήκα στο xda αλλά πάλι δε λειτουργούσε σωστά και ξαναφόρτωσα από πάνω το cht 1.85 και λειτούργησε κανονικά.Βασικά ο λόγος που θέλω το landscape είναι ότι τρέχω giniusdriver που είναι σε landscape και αν το manila δεν υποστηρίζει full landscape τότε πατώντας το home απλά βγαίνει η πάνω μπάρα και από κάτω μένει κολλημένο το ginius.Μόνη εξαίρεση αποτελεί το manila της 1,66 όπου πατώντας το home βγαίνει το manila σε portrait.Ράδιο εγώ έχω το 2.10,γιατί το 2.12 μου κάνει κόλπα με το gps.Aργεί υπερβολικά να μου βρει σήμα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα περιστατικά είναι και σε εμένα μεμονωμένα - δύο φορές συνέβει το πάγωμα και μία αυτό το κουλό με το κουδούνισμα! αλλά θεώρησα ότι είναι καλό να τα αναφέρω κυρίως αναφορικά με το συγκεκριμένο συνδυασμό ρομ και ραδιο.

Οσον αφορά στον TASK MANAGER καταλαβάινω ότι και σε εσάς είναι ανοικτός. Δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα, αλλά από την στιγμή που χρησιμοποιω το arkswitch απλά είναι σπαστικό. Ισως ο Γιαννης να ξέρει πως μέσα απο την registry μπορώ να τον κλείσω

Γιαννη το ιδιο θα ηθελα και εγω αν γεινεται να το κλεισω και εγω. Γιαννη το pim βλεπω το εχεις ξαναβαλει στα εγκαταστημενα προγραμματα.το συστηνεις στην τελευτεα ρομ για μπακαπ των επαφων μας?

HTC HD2

Το pimbackup δουλευει παντου και συστηνεται για την δουλεια αυτη

απλα το λεω γιατι στις προιγουμενες ρομ διμιουργουσε προβληματα:)

καλο βραδυ σε ολους

HTC HD2

Εδώ και μια βδομάδα έχω την Omega XT v3.0 με Diniks Anastasia customization & Co0kie's Home Tab v1.8.5 v3.0. και ράδιο 2.12.50.02_2.

Παρ'όλο που, αν όχι όλα τα σχόλια τότε τα περισσότερα, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ράδιο είναι από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορίσει παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας ακούγεται ένα "τακ"σαν κάποιος να χτυπάει κάτι κοντά στο μικρόφωνο...

Υπάρχει κανα άλλο ράδιο που να ταιριάζει μ'αυτή τη ρομ και να έχει καλά αποτελέσματα?

Κποιο προγ. για φων. κληση?

Sakis είχα κάνει αναζήτηση και εγώ για κάποιο τέτοιο πρόγραμμα...

Κατέληξα στο "Duttys_Cyberon_Voice_Speed_Dial__Updated__1_.cab" αλλά δεν το έχω εγκατατήσει ακόμα! :wacko::wacko: και όχι δε σε δουλεύω.... απλά δε πρόλαβα ακόμα :p.

Ασχετο προς όλους: Το incallrecorder δε μου δούλευε στον Αλέξανδρο 3... ελπίζω να δουλεύει εδώ.

Και άλλη μία βλακώδη ερώτηση (γιατί έκανα χρήση του vodafone web, 16 ώρες-->250 ευρώ!!:confused::(:mad::mad:): Στο dial-up Enabler/disabler έτσι

και το "vodafone MMS" και το "vodafone Web" είναι OFF, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχρεωθώ από τη Vodafone για πλοήγηση στο ιντερνετ, ΣΩΣΤΑ??

(πως το λένε... Οποιος έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι... χα χα χα χα)

• Administrators
Κατέληξα στο "Duttys_Cyberon_Voice_Speed_Dial__Updated__1_.cab" αλλά δεν το έχω εγκατατήσει ακόμα! :wacko::wacko: και όχι δε σε δουλεύω.... απλά δε πρόλαβα ακόμα :p.

Δουλεύει πάντως.

Και άλλη μία βλακώδη ερώτηση (γιατί έκανα χρήση του vodafone web, 16 ώρες-->250 ευρώ!!:confused::(:mad::mad:): Στο dial-up Enabler/disabler έτσι

και το "vodafone MMS" και το "vodafone Web" είναι OFF, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχρεωθώ από τη Vodafone για πλοήγηση στο ιντερνετ, ΣΩΣΤΑ??

Σωστά.

Modpic.gif

Καλήμερα από τον μάγειρα :):lol:

Για το πρωτο δεν πιστευω οτι ειναι απο την ρομ - ουτε απο το ραδιο,

αν κανεις hard reset και δοκιμασεις χωρις να περασεις τιποτα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα σου το ξανα κανει.

Για το δευτερο.

Πως το διαπιστώνεις οτι ειναι μονινα ενεργοποιημένος??

Τι εννοεις το κλεινεις και ανοιγει παλι.

Μονος του ανοιγει???

Εγω απο οτι ξερω ανοιγει απο το εικονιδιο του που ειναι στον φακελο Εργαλεια αλλα και απο την καρτελα τον ειδοποιήσεων.

Δεν μπορεις να ανοιγεις τον arkswitch μονο?

Δωσε μου περισσοτερες πληροφοριες να καταλαβω.

Σε μενα καλε μου φιλε ο task manager μου δημιουργεί συνεχώς προβληματα σε ολες της rom του Γιαννη.Το εχω πει αρκετες φορες αλλα επειδη νομιζοντας οτι είμαι ο μονος σταματησα να το λεω αφου απλα σταματησα να τον χρησιμοποιω. απλα δηλ δεν τον ανοίγω. σε εμενα οταν παω να τερματισω καπιο προγραμμα απλα παγωνη το τηλ. (σε ποσοστο 10% οχι παντα ετσι) τη φορματ εκανα στη καρτα μνημης τη τασκ 29 σε ολες της Ρομ παντα το ιδιο προβλημα. Οποτε θα ελεγα να μην τον ανοίγεις και ολα καλα.Εξαλου ειναι ολα τα αλλα τοσο υπεροχα που νομιζω οτι αν αυτο το αποφεύγω δεν με ενοχλεί. Καλο απόγευμα.

Υγ Γιαννη πραγματικα φοβερη δουλεια ..:):):)

Το ποσοστο 10% ειναι πολυ μεγαλο.

Μπορεις Κυριακο να μου αναφερεις και εσυ αναλυτικά πως σου κανει το προβλημα και αν μπορεις να βαλεις και screenshot να το δω.

Στο κανει στον arkswitch ή στις microsoft?

Κποιο προγ. για φων. κληση?

Όπως σου είπαν το Duttys_Cyberon_Voice_Speed_Dial__Updated__1 :)

Αλλα αν δεν το χρησιμοποιείς να το εχεις απενεργοποιημένο, τρώει μπαταριά.

Ωραία :cool: Το max sense μου άρεσε περισσότερο από το απλό sense+cht.Η omega 4.0 με cht 1.85 υποστηρίζει full landscape manilla ή έκανα εγώ κάποια πατάτα;Φόρτωσα κάποια αρχεία landscape που βρήκα στο xda αλλά πάλι δε λειτουργούσε σωστά και ξαναφόρτωσα από πάνω το cht 1.85 και λειτούργησε κανονικά.Βασικά ο λόγος που θέλω το landscape είναι ότι τρέχω giniusdriver που είναι σε landscape και αν το manila δεν υποστηρίζει full landscape τότε πατώντας το home απλά βγαίνει η πάνω μπάρα και από κάτω μένει κολλημένο το ginius.Μόνη εξαίρεση αποτελεί το manila της 1,66 όπου πατώντας το home βγαίνει το manila σε portrait.Ράδιο εγώ έχω το 2.10,γιατί το 2.12 μου κάνει κόλπα με το gps.Aργεί υπερβολικά να μου βρει σήμα.

Ειναι ετοιμη η νεα Omega maxsense 1,0,5 και προσωπικά μου αρεσει πολυ!

Αν θελεις να την δοκιμασεις, μπορω να σου δωσω link.

Για landscape βάλε αυτο

Γιαννη το ιδιο θα ηθελα και εγω αν γεινεται να το κλεισω και εγω. Γιαννη το pim βλεπω το εχεις ξαναβαλει στα εγκαταστημενα προγραμματα.το συστηνεις στην τελευτεα ρομ για μπακαπ των επαφων μας?

Το pimbackup δημιουργούσε στην Ελληνική Ομεγα προβλήματα με το manila 2.5.14

Με το νεο το δοκιμαζω και δεν εχω ακομα προβλημα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε αλλα αν κατι δεν παει καλα στην ρομ ισως το pimbackup να ειναι πιθανή αιτία.

Εδώ και μια βδομάδα έχω την Omega XT v3.0 με Diniks Anastasia customization & Co0kie's Home Tab v1.8.5 v3.0. και ράδιο 2.12.50.02_2.

Παρ'όλο που, αν όχι όλα τα σχόλια τότε τα περισσότερα, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ράδιο είναι από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορίσει παρατήρησα αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας ακούγεται ένα "τακ"σαν κάποιος να χτυπάει κάτι κοντά στο μικρόφωνο...

Υπάρχει κανα άλλο ράδιο που να ταιριάζει μ'αυτή τη ρομ και να έχει καλά αποτελέσματα?

Μπορείς να δοκιμάσεις απο το πρωτο ποστ τα υπόλοιπα προτεινόμενα ραδιο!

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλημερα και απο εμενα,στον μαγειρα (και οχι μονο)που εχει κανει εξαιρετικη δουλεια.

δοκιμαζω την 4XT και το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει μεχρι τωρα ειναι οτι οταν επιλεξω να μπει το pimbackup στα quick links και προσπαθησω να το τρεξω απο εκει μου βγαζει μηνυμα οτι το file cannot be opened.either is not signed with a trusted certificate ore one of his components cannot be found.

μηπως μου διαφευγει κατι η συμβαινει και σε αλλους?

και κατι ακομα.

ποιο απο τα ελληνικα πληκτρολογια της πρωτης σελιδας του λεο προτεινεται για τις ομεγα ρομ?

Για το δευτερο.

Πως το διαπιστώνεις οτι ειναι μονινα ενεργοποιημένος??

Τι εννοεις το κλεινεις και ανοιγει παλι.

Μονος του ανοιγει???

Εγω απο οτι ξερω ανοιγει απο το εικονιδιο του που ειναι στον φακελο Εργαλεια αλλα και απο την καρτελα τον ειδοποιήσεων.

Δεν μπορεις να ανοιγεις τον arkswitch μονο?

Δωσε μου περισσοτερες πληροφοριες να καταλαβω.

να το δω.

!

Αγαπητέ Γιάννη, σχετικά με τον task manager: όπως έχω πει έχω φορτώσει τον arkswitch και φυσικά "τρέχει". Αγγίζοντας το αριστερό μέρος της επάνω μπάρας, μου εμφανίζει την οθόνη του arkswitch, με την λίστα των προγραμμάτων που τρεχουν εκείνη την στιγμή και των processes. Εκεί δεν φαινεται να τρέχει tskmngr.exe ή παρόμοιο.

Αν πατήσω το δεξί μέρος της μπάρας βγαίνει η γνωστή οθόνη των notifications, οπου εμφανίζεται στην λίστα και ο task manager με ένα εικονιδιο δεξια από την λέξη. Πατώντας επάνω στο εικονίδιο, βγαίνει η γνωστή οθόνη του WM task manager. Επιλέγοντας close all είτε από τον arkswitch είτε από τον taskmanager, αυτός (ο taskmanager) παραμένει εκεί!

Σωτήρης

Ειναι ετοιμη η νεα Omega maxsense 1,0,5 και προσωπικά μου αρεσει πολυ!

Αν θελεις να την δοκιμασεις, μπορω να σου δωσω link.

!

Είναι έτοιμη η Omega maxsense?

Πώς, πότε, πού?!!!!:happy::p:lol:

Αγαπητέ Γιάννη, σχετικά με τον task manager: όπως έχω πει έχω φορτώσει τον arkswitch και φυσικά "τρέχει". Αγγίζοντας το αριστερό μέρος της επάνω μπάρας, μου εμφανίζει την οθόνη του arkswitch, με την λίστα των προγραμμάτων που τρεχουν εκείνη την στιγμή και των processes. Εκεί δεν φαινεται να τρέχει tskmngr.exe ή παρόμοιο.

Αν πατήσω το δεξί μέρος της μπάρας βγαίνει η γνωστή οθόνη των notifications, οπου εμφανίζεται στην λίστα και ο task manager με ένα εικονιδιο δεξια από την λέξη. Πατώντας επάνω στο εικονίδιο, βγαίνει η γνωστή οθόνη του WM task manager. Επιλέγοντας close all είτε από τον arkswitch είτε από τον taskmanager, αυτός (ο taskmanager) παραμένει εκεί!

Καλημερα σε ολους. Αν με το ''παραμένει εκεί'' που λες εννοείς οτι κολάι το τηλ δηλ κρασαρι τοτε Γιάννη αυτο ακριβώς αυτο παθαίνω και εγω και ο φιλος το εδωσε αναλυτικότατα δηλ ενωω οτι με αυτοίν την διαδικασια και ακριβως με τον ιδιο τροπο εχω προβλημα. Σε ευχαριστω stsalkit :):)

υγ σε καθε ρομ κανω επαναφορα των επαφων με τον ρεσκο μπακαπ ,μήπως λεω μήπως ειναι ο υπεύθυνος:)

HTC HD2

Μετά από 3-4 μέρες με την Omega v.4 έχω να πω ότι την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Γρήγορη, χωρίς κανένα κόλλημα ή πρόβλημα ως τώρα και με καλή απόδοση στην κατανάλωση μπαταρίας (με ράδιο 2.12), φαίνεται μια αξιόπιστη και καλοστημένη ρομ!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όσους δούλεψαν για αυτήν!

Καλημερα σε ολους. Αν με το ''παραμένει εκεί'' που λες εννοείς οτι κολάι το τηλ δηλ κρασαρι τοτε Γιάννη αυτο ακριβώς αυτο παθαίνω και εγω και ο φιλος το εδωσε αναλυτικότατα δηλ ενωω οτι με αυτοίν την διαδικασια και ακριβως με τον ιδιο τροπο εχω προβλημα. Σε ευχαριστω stsalkit :):)

υγ σε καθε ρομ κανω επαναφορα των επαφων με τον ρεσκο μπακαπ ,μήπως λεω μήπως ειναι ο υπεύθυνος:)

Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω, αλλά με την φράση "παραμένει εκεί" εννοώ ότι δεν κλείνει... αλλά δεν κρασάρει, μπορώ και συνεχίζω την δουλειά μου - απλά για εμένα είναι πολύ περίεργο. Είναι σαν να υπάρχει μία μόνιμη "εντολή" στο σύστημα να έχει μονίμως ανοικτό τον task manager. εψαξα τα processes που τρέχουν, αλλά δεν μπόρεσα να βρω ποιο το ενεργοποιεί τον task manager, για να πάω και να τον κλέισω.

Σημειωτέον ότι δεν έχω φορτώσει "περίεργα" προγράμματα κλπ. Κρατάω την συσκευή αρκετά λητή. Ισως σε εσένα προκαλλεί το πρόβλημα του κρασαρίσματος κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχεις ανοικτό την ίδια ώρα. για δες τι τρέχει ταυτόχρονα? εάν κλείσεις όλα τα άλλα προγράμματα, κρασάρει πάλι? (το καλύτερο είναι κατα΄την γνώμη μου ένα soft reset και αμέσως μετά να το τεστάρεις.

Σωτήρης:)

Σωτήρης

Δουλεύει πάντως.

Σωστά.

Ευχαριστώ...αν και έμαθα ότι η χρέωση δεν πάει με τις ώρες που σερφάρεις, αλλά ....................

Ήταν η περίοδο που ο μάγειρας είχε έμπνευση και είχε βγάλει 3-4 εκδόσεις μαζί....

Αχ βρε Γιάννη τι ζημιά μου έκανες :p

Καλημερα....

δεν μπορω να αλλαξω το wallpaper με τιποτα ομως!!!! :cry:

Υπαρχει καποιο κλειδωμα?Δωστε μου τα φωτα σας please.

εχω 2.12...... radio

και v3.0 With GTX Sense 2.5 Theme

Και εγώ δε μπορούσα να αλλάξω wallpaper στην έκδοση 3.0 Great Alexander κ.........και αν έχει σημασία η ρύθμιση αυτή τη στιγμή είναι ΗQ Wallpaper... άβυσσος η ψυχή της Omega...

Σε παρακαλώ πρόσεχε να μην κάνεις διπλά post!

EDIT: Αρχηγέ δεν έκανα εσκεμμένως το διπλό ποστ :cry:.... εγώ σε δύο διαφορετικά μηνύματα απάντησα...και μάλιστα τις είχα δει τις απαντήσεις ήταν 2 διαφορετικές :!:....

Και επειδή έχει γίνει και παλιότερα κα έφαγα κίτρινη κάρτα :mad:, μήπως επειδή απαντάω σε διαφορετικά μηνύματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το σύστημα το κάνει πολλαπό ποστ??

Συγγνώμη δεν το κανα εσκεμμένως :(....δεν ξέρω πως να το αποφύγω, διδάξτε με και εγώ θα μάθω :p:p

Edited by demakhs
Διπλό post

Εχω ένα μικρό πρόβλημα. Είχα την εντύπωση ότι στην 3.1 στον Opera πατώντας κάποιο link με video YouTube άνοιγε η εφαρμογή YouTube και έπαιζε το video. Στην 4 αυτό δεν γίνεται. Πρέπει να βάλω τον 10?