monicos Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Καλήμερα σ' όλους Νομίζω ότι έβγαλες το HTC Sence. Πήγαινε: Έναρξη -> Πίνακας ελέγχου -> Αρχική Οθόνη ->Στοιχεία -> Bαλε το HTC Sense και ενημέρωσε μας αν αυτό ήταν. Καλησπέρα φίλοι. Αυτό ήταν. Τέλοια αυτή η ρομ. Η original που είχα κόλαγε 5-6 φορές την ημέρα χωρίς να έχω φορτώσει προγράμματα. Αυτή καθόλου. Μπράβο για την τέλεια δουλειά. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ+++++++++++ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Αντώνη το απάντησα πιο πριν δεν είναι από την ρομ είναι γιατί θέλει άλλο ένα cab. Το cab το κατεβάζεται από εδώ HTC Volume Control.CAB Θα το κοιτάξω το συντομότερο, ευχαριστώ για την ενημέρωση. εγω Γιαννη δεν εβαλα καμια taskbar. ο φιλος δοκιμασε αλλες taskbar γι'αυτο και του το κανει αυτο. γι'αυτη την περιπτωση χρειαζεται το cab που δινεις. εγω δεν εβαλα καμια taskbar. εχω την ρομ ακριβως οπως την εχεις φτιαξει εσυ. και μου το κανει κι'εμενα. σου το λεω γιατι στην 2.7 omega extreme wwe μου δουλευε μια χαρα γιατι το ειχα τσεκαρει αυτο και το θυμαμαι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Έβαλα την Rom Omega 2.7.1 Ελληνική Final με Radio 2.10.50.28_2 αφού έκανα Task29 και όταν πηγαίνω στην διαμόρφωση κάρτας μνήμης μου εμφανίζει κενή την σελίδα. Κατά τα αλλα είναι από τις πιο γρήγορες Rom που έχω δοκιμάσει. Μπράβο στο δημιουργό και στα παιδιά που τον βοήθησαν.:) Το διόρθωσα και στην νέα έκδοση θα είναι οκ. Καλησπέρα φίλοι. Αυτό ήταν. Τέλοια αυτή η ρομ. Η original που είχα κόλαγε 5-6 φορές την ημέρα χωρίς να έχω φορτώσει προγράμματα. Αυτή καθόλου. Μπράβο για την τέλεια δουλειά. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ+++++++++++ Ευχαριστώ για την βαθμολογία, πρώτη φορά παίρνω τόσα Α :lol: Η original που σου κόλλαγε ήταν η μαμά rom που είχε η συσκευή? εγω Γιαννη δεν εβαλα καμια taskbar. ο φιλος δοκιμασε αλλες taskbar γι'αυτο και του το κανει αυτο. γι'αυτη την περιπτωση χρειαζεται το cab που δινεις. εγω δεν εβαλα καμια taskbar. εχω την ρομ ακριβως οπως την εχεις φτιαξει εσυ. και μου το κανει κι'εμενα. σου το λεω γιατι στην 2.7 omega extreme wwe μου δουλευε μια χαρα γιατι το ειχα τσεκαρει αυτο και το θυμαμαι. Αντώνη δεν το κατάλαβα Sorry, Έχεις δίκαιο για να αλλάξει θέλει να γίνει refresh στην οθόνη πχ να μπεις σε lock screen και να πας πάλι πίσω. Δυστυχώς το κάνει σε όλες τις ρομ και δεν διορθώνετε. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 εγω Γιαννη δεν εβαλα καμια taskbar. ο φιλος δοκιμασε αλλες taskbar γι'αυτο και του το κανει αυτο. γι'αυτη την περιπτωση χρειαζεται το cab που δινεις. εγω δεν εβαλα καμια taskbar. εχω την ρομ ακριβως οπως την εχεις φτιαξει εσυ. και μου το κανει κι'εμενα. σου το λεω γιατι στην 2.7 omega extreme wwe μου δουλευε μια χαρα γιατι το ειχα τσεκαρει αυτο και το θυμαμαι. Το πρόβλημα με την αλλαγή των εικονιδίων του ήχου (όταν κάνεις αλλαγή προφίλ από μενού – ήχος και οθόνη) μου εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν εγκαταστήσω άλλη taskbar. Με την taskbar που υπάρχει εγκατεστημένη στην ρομ (omega απλή), τα εικονίδια αλλάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Θα δοκιμάσω να βάλω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 (που μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι πρέπει να ενσωματωθεί στην νέα έκδοση της απλής omega) σε συνδυασμό με αυτό HTC Volume Control.CAB και θα σας πω αν δουλεύει σωστά. Για ποιο αυτοματο κλειδωμα εννοεις φιλε γιατι δεν καταλαβα ? Όταν σβήσει η οθόνη του κινητού τότε το τηλέφωνο κλειδώνει. Όταν δηλαδή από σβηστή οθόνη πατήσεις κάποιο πλήκτρο τότε σου εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος. Το τηλέφωνο δηλαδή έχει κλειδώσει αυτόματα. Για να μην συμβαίνει αυτό, και να κλειδώνουμε το τηλέφωνο όποτε θέλουμε εμείς, κάνουμε την αλλαγή αυτή στο registry. Τελείως καλοπροαίρετα, και σεβόμενος όλες της προσπάθειες που έχουν γίνει από όλα τα παιδιά του forum για να βγει αυτή η πραγματικά πολύ καλή rom, θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου για μερικές εφαρμογές. 1) In call recorder. Δεν δουλεύει. Όχι μόνο σε αυτήν την rom αλλά σε όλες. Αυτό κατάλαβα με μια μικρή βόλτα στο xda. Δεν νομίζω λοιπόν ότι χρειάζεται κάτι που δεν δουλεύει. 2) My call logs. Τι είναι τούτο ρε παιδιά και πού χρησιμεύει; 3) Total Commander και PHM registry. Τα θεωρώ και τα δυο παλιά, ξεπερασμένα και δύσχρηστα! Πιστεύω ότι ο Resco Explorer μαζί με το My registry της Resco είναι ανώτερα. 4) Torch. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει και το πολύ καλύτερο FlashLite 5) Αριθμομηχανή των Windows. Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει η Αριθμομηχανή HTC 6) Διαμόρφωση κάρτας sd. Δεν δουλεύει (το έχουν ήδη αναφέρει και άλλοι). 7) Δεν μπορώ με τίποτα να αφήσω τον OPERA 10. Δυστυχώς τον έχω συνηθίσει (και ας την κάνει zoom με multitouch) και ο 9+ μου φαίνεται ΠΟΛΥ πιο δύσχρηστος. Αυτά κατά την γνώμη μου. Κατά τα άλλα η rom μετα από δυο μέρες χρήσης δείχνει … σταθερότατη. Κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Τελείως καλοπροαίρετα, και σεβόμενος όλες της προσπάθειες που έχουν γίνει από όλα τα παιδιά του forum για να βγει αυτή η πραγματικά πολύ καλή rom, θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου για μερικές εφαρμογές. 1) In call recorder. Δεν δουλεύει. Όχι μόνο σε αυτήν την rom αλλά σε όλες. Αυτό κατάλαβα με μια μικρή βόλτα στο xda. Δεν νομίζω λοιπόν ότι χρειάζεται κάτι που δεν δουλεύει. 2) My call logs. Τι είναι τούτο ρε παιδιά και πού χρησιμεύει; 3) Total Commander και PHM registry. Τα θεωρώ και τα δυο παλιά, ξεπερασμένα και δύσχρηστα! Πιστεύω ότι ο Resco Explorer μαζί με το My registry της Resco είναι ανώτερα. 4) Torch. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει και το πολύ καλύτερο FlashLite 5) Αριθμομηχανή των Windows. Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει η Αριθμομηχανή HTC 6) Διαμόρφωση κάρτας sd. Δεν δουλεύει (το έχουν ήδη αναφέρει και άλλοι). 7) Δεν μπορώ με τίποτα να αφήσω τον OPERA 10. Δυστυχώς τον έχω συνηθίσει (και ας την κάνει zoom με multitouch) και ο 9+ μου φαίνεται ΠΟΛΥ πιο δύσχρηστος. Αυτά κατά την γνώμη μου. Κατά τα άλλα η rom μετα από δυο μέρες χρήσης δείχνει … σταθερότατη. Κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν μάγεψε το κινητό μου Γιάννη. Η μπαταρία σήμερα το πρωί ήτανε στα 78 %. Anyway... Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο όσον αφορά για κάποια προγράμματα. Όσον αφορά την Όπερα. Καταρχήν δεν είμαι καν fan του Όπερα είτε 9.7 (κουράστηκα με το fix opera flash) είτε Όπερα 10. Και οι δύο κατά την προσωπική μου γνώμη ΔΕΝ ... O Καλύτερος browser κατ' εμέ είναι ο Skyfire, απλά έχει δύο βασικά μειονεκτήματα. Στο search του δεν δουλεύουν τα ελληνικά, και δεν υποστηρίζει Youtube. Βέβαια όλα αυτά είναι cabakia που εύκολα εγκαθίστανται και εάν είναι ας αφήσουμε δυστυχώς την Οπερα όπως έχει. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός. Από ότι θυμάμαι ο TonyK, έθεσε ένα θέμα για meeting (εάν κάνω λάθος συγγνώμη). Πολύ καλή ιδέα !!. Γιάννη ετοιμάζεις νέα ROM? Edited June 18, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Το πρόβλημα με την αλλαγή των εικονιδίων του ήχου (όταν κάνεις αλλαγή προφίλ από μενού – ήχος και οθόνη) μου εμφανίζεται ΜΟΝΟ αν εγκαταστήσω άλλη taskbar. Με την taskbar που υπάρχει εγκατεστημένη στην ρομ (omega απλή), τα εικονίδια αλλάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Θα δοκιμάσω να βάλω αυτήν http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 (που μου αρέσει πολύ και πιστεύω ότι πρέπει να ενσωματωθεί στην νέα έκδοση της απλής omega) σε συνδυασμό με αυτό HTC Volume Control.CAB και θα σας πω αν δουλεύει σωστά. Θα το δοκιμάσω αλλά θέλω να κρατήσω την απλή omega καθαρή και όσο πιο κοντά στην μαμά ρομ. Πολλοί θέλουν μόνοι τους να στήνουν την συσκευή τους. Και πολλοί μου είπαν ότι η XT δεν είναι στα γούστα τους Με την απλή omega ο καθένας φτιάχνει την συσκευή του όπως θέλει :) Τελείως καλοπροαίρετα, και σεβόμενος όλες της προσπάθειες που έχουν γίνει από όλα τα παιδιά του forum για να βγει αυτή η πραγματικά πολύ καλή rom, θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου για μερικές εφαρμογές. 1) In call recorder. Δεν δουλεύει. Όχι μόνο σε αυτήν την rom αλλά σε όλες. Αυτό κατάλαβα με μια μικρή βόλτα στο xda. Δεν νομίζω λοιπόν ότι χρειάζεται κάτι που δεν δουλεύει. 2) My call logs. Τι είναι τούτο ρε παιδιά και πού χρησιμεύει; 3) Total Commander και PHM registry. Τα θεωρώ και τα δυο παλιά, ξεπερασμένα και δύσχρηστα! Πιστεύω ότι ο Resco Explorer μαζί με το My registry της Resco είναι ανώτερα. 4) Torch. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει και το πολύ καλύτερο FlashLite 5) Αριθμομηχανή των Windows. Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει η Αριθμομηχανή HTC 6) Διαμόρφωση κάρτας sd. Δεν δουλεύει (το έχουν ήδη αναφέρει και άλλοι). 7) Δεν μπορώ με τίποτα να αφήσω τον OPERA 10. Δυστυχώς τον έχω συνηθίσει (και ας την κάνει zoom με multitouch) και ο 9+ μου φαίνεται ΠΟΛΥ πιο δύσχρηστος. Αυτά κατά την γνώμη μου. Κατά τα άλλα η rom μετα από δυο μέρες χρήσης δείχνει … σταθερότατη. Κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Πολύ καλό το feedback που έκανες και σ' ευχαριστώ :!: Η γνωμη μου για τα παραπανω: 1. In call recorder, ποτε δεν καταλαβα οπου κι αν ρωτησα πως δουλευει. Όμως το άτιμο δουλεύει. Στο htpededia διάβασα σε ένα review ότι δούλευε άψογα. Το αφήνω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει την λειτουργία του και ελπίζω το μυστήριο να λυθεί κάποτε. Μην ξεχνάς οτι οι Omega είναι και στο XDA και έχω πάρα πολλά download κάθε μέρα. 2.My call logs. τέλειο πρόγραμμα, επιλέγεις ημερομηνίες και σου λέει πόση ώρα μίλησες ή ελαβες κλήσεις 3. Total Commander για μένα είναι καλύτερος από Resco Explorer O Resco Explorer δεν είναι δωρεάν πρόγραμμα άρα δεν μπορεί να μπει στην ρομ. 4. Το Torch ανοίγει αμέσως ενώ το FlashLite καθυστερεί λίγο και με ενοχλεί. Από την άλλη το FlashLite δεν σβήνει ποτέ και είναι πολύ καλό σαν φακός ενώ το Torch μετά από 1 λεπτό σβήνει μόνο του. 5. Η Αριθμομηχανή των Windows έχει το ποσοστό επί τις % που δεν το έχει η Αριθμομηχανή HTC 6. Το διόρθωσα :) 7. Εγώ έχω και τους 2, σε αλλά είναι καλός ο ένας σε άλλα ο άλλος, η επιλογή δική σας. 8. Δεν έχει , ευτυχώς :lol: Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν επιβαρύνει την ρομ η οποία είναι κοντά στα 200 mb ελεύθερο χώρο αποθηκεύσεις. Οτι δεν σας αρέσει απλά σβήστε το shortcut. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Όταν σβήσει η οθόνη του κινητού τότε το τηλέφωνο κλειδώνει. Όταν δηλαδή από σβηστή οθόνη πατήσεις κάποιο πλήκτρο τότε σου εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος. Το τηλέφωνο δηλαδή έχει κλειδώσει αυτόματα. Για να μην συμβαίνει αυτό, και να κλειδώνουμε το τηλέφωνο όποτε θέλουμε εμείς, κάνουμε την αλλαγή αυτή στο registry. Τελείως καλοπροαίρετα, και σεβόμενος όλες της προσπάθειες που έχουν γίνει από όλα τα παιδιά του forum για να βγει αυτή η πραγματικά πολύ καλή rom, θα ήθελα να πω και εγώ την γνώμη μου για μερικές εφαρμογές. 1) In call recorder. Δεν δουλεύει. Όχι μόνο σε αυτήν την rom αλλά σε όλες. Αυτό κατάλαβα με μια μικρή βόλτα στο xda. Δεν νομίζω λοιπόν ότι χρειάζεται κάτι που δεν δουλεύει. 2) My call logs. Τι είναι τούτο ρε παιδιά και πού χρησιμεύει; 3) Total Commander και PHM registry. Τα θεωρώ και τα δυο παλιά, ξεπερασμένα και δύσχρηστα! Πιστεύω ότι ο Resco Explorer μαζί με το My registry της Resco είναι ανώτερα. 4) Torch. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει και το πολύ καλύτερο FlashLite 5) Αριθμομηχανή των Windows. Επίσης δεν νομίζω ότι χρειάζεται γιατί μέσα στην rom υπάρχει η Αριθμομηχανή HTC 6) Διαμόρφωση κάρτας sd. Δεν δουλεύει (το έχουν ήδη αναφέρει και άλλοι). 7) Δεν μπορώ με τίποτα να αφήσω τον OPERA 10. Δυστυχώς τον έχω συνηθίσει (και ας την κάνει zoom με multitouch) και ο 9+ μου φαίνεται ΠΟΛΥ πιο δύσχρηστος. Αυτά κατά την γνώμη μου. Κατά τα άλλα η rom μετα από δυο μέρες χρήσης δείχνει … σταθερότατη. Κανένα κόλλημα μέχρι στιγμής. Ευχαριστω για την εξηγηση του κλειδωματος. τωρα το καταλαβα :). Για τα υπολοιπα : 1) δεν το εχω τσεκαρει αν δουλευει γιατι δεν με ενδιαφερε ποτε η καταγραφη κλησεων. 2) Το My call logs δεν το ειχα ανοιξει γιατι δεν το προσεξα. μια που το ανεφερες ομως σημερα, το ανοιξα πριν λιγο να δω τι κανει. επιλεγεις απο καποια ημερομηνια μεχρι καποια αλλη και σου εμφανιζει ποσο μιλησες εισερχομενες και εξερχομενες κλησεις. Την θεωρω πολυ καλη και χρησιμη εφαρμογη για να μπορει καποιος να υπολογιζει τον χρονο που μηλισε για να ξερει μην βγει εκτος προγραμματος (αναλογα με το πακετο που εχει). και αναφερω οτι ειναι χρησιμο γιατι ολα τα pocket pc οπως και το hd2, δεν εχουν εφαρμογη που να σου δειχνει ποσο εχεις μηλισει. Το my call logs μπορει επισης να σου κανει στρογγυλοποιηση απ'οτι ειδα τις κλησεις που ειναι λιγοτερο του ενος λεπτου και να στις στρογγυλοποιει στο 1 λεπτο η σε οτι επιλεξεις. κι'αυτο ειναι σημαντικο γιατι οι εταιρειες εχουν ελαχιστη διαρκεια κλησης μισο η ενα λεπτο οποτε αν εχεις μηλισει 15 δευτερολεπτα η εταιρεια σου χρεωνει μισο λεπτο και οχι 15 δευτερολεπτα. 3) Ο Total Commander και PHM registry μπορει να ειναι παλια αλλα γνωριζεις εσυ καποιον αλλο δωρεαν explorer και registry editor Που να ειναι καλυτερος ? Γιατι καλος ο resco αλλα δεν ειναι δωρεαν. και επισης ο Total Commander ειναι μακραν πολυ καλυτερος απο τον file explorer των windows mobile. δεν συμφωνεις ? 4) Μπορεις να μου εξηγησεις τους λογους που το flashlite ειναι καλυτερο απο το torch οπως και αναφερεις ? Εγω θα αναφερω 3 λογους που το torch ειναι μακραν καλυτερο. - πρωτον το torch αναβει σχεδον ακαριαια το φως ενω το flashlite κανει μια καθυστερηση της ταξης του 1 δευτερολεπτου. - δευτερον το torch εχει επιλογη για να αναβοσβηνει το φως σε διαφορα στυλ και εχει και αλλες επιλογες. απλα ο Γιαννης δεν τις εχει ενσωματωσει ολες αλλα μονο τον στυλ φακου. - τριτον και σημαντικοτερο. Ας πουμε οτι θελεις να ανοιξεις το φως και να το αφησεις ανοιχτο να δουλευει στο background. Ανοιξε το flashlite και χωρις να το κλεισεις, πατα το Start (εναρξη) για να ανοιξεις ενα αλλο οποιοδηποτε προγραμμα. θα δεις οτι θα κλεισει το φως. το ιδιο θα σου κανει σε οποιαδηποτε περιπτωση που δεν ειναι το flashlite στο foreground, δηλαδη να ειναι η ενεργη εφαρμογη στην οθονη. Αντιθετα το torch το ανοιγεις και μενει ανοιχτο μεχρι να το κλεισεις εσυ. και κανεις οτι θελεις την ιδια στιγμη χωρις να πρεπει να ειναι στο foreground. 5) Για την αριθμομηχανη συμφωνω εν μερει. ναι μεν υπαρχει η αριθμομηχανη της htc αλλα δεν εχει υπολογισμος ριζας και δεν εχει την επιλογη προσημου συν και πλην. μονο αυτα τα δυο ειναι οι διαφορες. 6) Για το 6 εχεις δικιο. Ο Γιαννης το εχει διορθωσει ηδη και θα μας το δωσει στην επομενη εκδοση ρομ. 7) Σ'αυτο το θεμα συμφωνω απολυτα μαζι σου. κι'εγω δεν τον μπορω καθολου τον 9 και δουλευω μονο τον 10. μαλιστα αναρωτιεμαι οταν διαβαζω που λενε οτι δεν μπορουν να δουλεψουν χωρις τον 9 και οτι δεν τους βολευει ο 10. αφου ο 10 δουλευει σχεδον τελεια και τα κανει ολα. Η αλλη οψη του νομισματος ομως ειναι η εξης : Βολευει πολυ να ΜΗΝ υπαρχει ο οπερα 10 ενσωματωμενος μεσα στην ρομ. ο λογος ειναι οτι εγω κανω παντα εγκατασταση τον οπερα 10 στην καρτα μνημης. και καθε φορα που πρεπει να κανω hard reset Η να περασω μια ρομ, δεν σβηνω τον φακελο του οπερα 10 που ειναι στην καρτα μνημης (\storage card\opera mobile 10\). οποτε μετα απο το hard reset, απλα κανω ξανα εγκατασταση του οπερα 10 και εφοσον εγκαθιστατε στον ηδη υπαρχον φακελο που εχει τα αρχεια μου και τις ρυθμισεις απο πριν, κραταει αυτοματα τα παντα, και ρυθμισεις και σελιδες και ολα. για μενα πολυ σημαντικο αυτο γιατι δεν ξαναστηνω ποτε τον οπερα 10 :). Ολα τα παραπανω τα γραφω παντα σε φιλικο τονο εεεε. μη μου παρεξηγησεις !!!! :):):):) :thanks: Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 5) Για την αριθμομηχανη συμφωνω εν μερει. ναι μεν υπαρχει η αριθμομηχανη της htc αλλα δεν εχει υπολογισμος ριζας και δεν εχει την επιλογη προσημου συν και πλην. μονο αυτα τα δυο ειναι οι διαφορες. Εάν το γυρίσεις σε landscape mode έχει και υπολογισμό ρίζας και % . Τώρα για το +/- δεν νομίζω ότι έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 1. In call recorder, ποτε δεν καταλαβα οπου κι αν ρωτησα πως δουλευει. Όμως το άτιμο δουλεύει. Στο htpededia διάβασα σε ένα review ότι δούλευε άψογα. Το αφήνω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει την λειτουργία του και ελπίζω το μυστήριο να λυθεί κάποτε. Μην ξεχνάς οτι οι Omega είναι και στο XDA και έχω πάρα πολλά download κάθε μέρα. 2.My call logs. τέλειο πρόγραμμα, επιλέγεις ημερομηνίες και σου λέει πόση ώρα μίλησες ή ελαβες κλήσεις 3. Total Commander για μένα είναι καλύτερος από Resco Explorer O Resco Explorer δεν είναι δωρεάν πρόγραμμα άρα δεν μπορεί να μπει στην ρομ. 4. Το Torch ανοίγει αμέσως ενώ το FlashLite καθυστερεί λίγο και με ενοχλεί. Από την άλλη το FlashLite δεν σβήνει ποτέ και είναι πολύ καλό σαν φακός ενώ το Torch μετά από 1 λεπτό σβήνει μόνο του. 5. Η Αριθμομηχανή των Windows έχει το ποσοστό επί τις % που δεν το έχει η Αριθμομηχανή HTC 6. Το διόρθωσα :) 7. Εγώ έχω και τους 2, σε αλλά είναι καλός ο ένας σε άλλα ο άλλος, η επιλογή δική σας. 8. Δεν έχει , ευτυχώς :lol: Τα πιο πάνω προγράμματα δεν έχουν επιβαρύνει την ρομ η οποία είναι κοντά στα 200 mb ελεύθερο χώρο αποθηκεύσεις. Οτι δεν σας αρέσει απλά σβήστε το shortcut. 1. Αν ανακαλύψει κάποιος πώς δουλεύει ας μας πεί ρε παιδιά. Είναι ΟΝΤΩΣ πολύ χρήσιμη εφαρμογή! 2. Μάλιστα. Όντως χρήσιμο... 3,4,5. ΟΚ κατάλαβα. Πάντως η μπάρα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625465 ακόμη και μετά την εγκατάσταση του HTC Volume Control.CAB ΔΕΝ δουλεύει. Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα και ΔΕΝ φταίει η συγκεκριμένη rom. Αυττό που έκανα είναι το εξής : 1) Εγκατέστησα την taskbar. 2) Εγκατέστησα το HTC Volume Control.CAB 3) Απεγκατέστησα το HTC Volume Control.CAB και τώρα έχω όλα τα εικονίδια της taskbar αλλαγμένα, εκτός απο αυτό του ήχου το οποίο παραμένει το μαμίσιο (άσπρο) δουλεύει όμως σωστά! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Καλημέρα σε όλους. Λοιπόν μάγεψε το κινητό μου Γιάννη. Η μπαταρία σήμερα το πρωί ήτανε στα 78 %. Anyway... Συμφωνώ σε όλα με τον φίλο όσον αφορά για κάποια προγράμματα. Όσον αφορά την Όπερα. Καταρχήν δεν είμαι καν fan του Όπερα είτε 9.7 (κουράστηκα με το fix opera flash) είτε Όπερα 10. Και οι δύο κατά την προσωπική μου γνώμη ΔΕΝ ... O Καλύτερος browser κατ' εμέ είναι ο Skyfire, απλά έχει δύο βασικά μειονεκτήματα. Στο search του δεν δουλεύουν τα ελληνικά, και δεν υποστηρίζει Youtube. Βέβαια όλα αυτά είναι cabakia που εύκολα εγκαθίστανται και εάν είναι ας αφήσουμε δυστυχώς την Οπερα όπως έχει. Όπως και εσύ, έτσι και εγώ εκφράζω την προσωπική μου άποψη, χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός. Από ότι θυμάμαι ο TonyK, έθεσε ένα θέμα για meeting (εάν κάνω λάθος συγγνώμη). Πολύ καλή ιδέα !!. Γιάννη ετοιμάζεις νέα ROM? Ωραία από σήμερα μαζί με την ταχύτητα - σταθερότητα - το touch - scroll να διαφημίσω και την απόδοση της μπαταρίας :lol::lol: Εγω παιδιά έχω και τους 3, μέχρι να βγει ένας explorer να κάνει τα πάντα θα μείνουμε έτσι :( Όχι θα διορθώσω τα shortcut που μου είπες και μαζί με το format sd και με ότι άλλο βρούμε ακόμα για την νέα έκδοση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει άλλη αναβάθμιση να κάνω, έχουμε ότι πιο τελευταίο :lol: Όμως ετοιμάζω έκδοση της XT με το GTX Sense 2.5 Theme 2) Το My call logs δεν το ειχα ανοιξει γιατι δεν το προσεξα. μια που το ανεφερες ομως σημερα, το ανοιξα πριν λιγο να δω τι κανει. επιλεγεις απο καποια ημερομηνια μεχρι καποια αλλη και σου εμφανιζει ποσο μιλησες εισερχομενες και εξερχομενες κλησεις. Την θεωρω πολυ καλη και χρησιμη εφαρμογη για να μπορει καποιος να υπολογιζει τον χρονο που μηλισε για να ξερει μην βγει εκτος προγραμματος (αναλογα με το πακετο που εχει). και αναφερω οτι ειναι χρησιμο γιατι ολα τα pocket pc οπως και το hd2, δεν εχουν εφαρμογη που να σου δειχνει ποσο εχεις μηλισει. Το my call logs μπορει επισης να σου κανει στρογγυλοποιηση απ'οτι ειδα τις κλησεις που ειναι λιγοτερο του ενος λεπτου και να στις στρογγυλοποιει στο 1 λεπτο η σε οτι επιλεξεις. κι'αυτο ειναι σημαντικο γιατι οι εταιρειες εχουν ελαχιστη διαρκεια κλησης μισο η ενα λεπτο οποτε αν εχεις μηλισει 15 δευτερολεπτα η εταιρεια σου χρεωνει μισο λεπτο και οχι 15 δευτερολεπτα. Πως τα βρίσκεις όλα , δεν το ήξερα οτι κάνει στρογγυλοποίηση και το ήθελα! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εάν το γυρίσεις σε landscape mode έχει και υπολογισμό ρίζας και % . Τώρα για το +/- δεν νομίζω ότι έχει Εχεις απολυτιο δικιο και ζηταω συγνωμη γιατι δεν το ειχα γυρισει ποτε σε landscape και δεν το ειχα δει ποτε !!!! Thanks !!!! 4. Το Torch ανοίγει αμέσως ενώ το FlashLite καθυστερεί λίγο και με ενοχλεί. Από την άλλη το FlashLite δεν σβήνει ποτέ και είναι πολύ καλό σαν φακός ενώ το Torch μετά από 1 λεπτό σβήνει μόνο του. Το torch κλεινει στο 1 λεπτο γιατι εχει ρυθμιστει ετσι για να μην το ξεχασει κανεις και σου φαει την μπαταρια ολη. Αν καποιος θελει να αλλαξει τον χρονο που κλεινει, απλα παει στο registry στην διαδρομη \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\torchbutton\ εκει μεσα εχει το κλειδι FlashlightTimeout Που εχει την τιμη 60 (60 δευτερολεπτα). αν θελετε να σβηνει μετα απο 5 λεπτα απλα βαλτε την τιμη 300 (5 χ 60). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 3) Ο Total Commander και PHM registry μπορει να ειναι παλια αλλα γνωριζεις εσυ καποιον αλλο δωρεαν explorer και registry editor Που να ειναι καλυτερος ? Γιατι καλος ο resco αλλα δεν ειναι δωρεαν. και επισης ο Total Commander ειναι μακραν πολυ καλυτερος απο τον file explorer των windows mobile. δεν συμφωνεις ? 4) Μπορεις να μου εξηγησεις τους λογους που το flashlite ειναι καλυτερο απο το torch οπως και αναφερεις ? Εγω θα αναφερω 3 λογους που το torch ειναι μακραν καλυτερο. - πρωτον το torch αναβει σχεδον ακαριαια το φως ενω το flashlite κανει μια καθυστερηση της ταξης του 1 δευτερολεπτου. - δευτερον το torch εχει επιλογη για να αναβοσβηνει το φως σε διαφορα στυλ και εχει και αλλες επιλογες. απλα ο Γιαννης δεν τις εχει ενσωματωσει ολες αλλα μονο τον στυλ φακου. - τριτον και σημαντικοτερο. Ας πουμε οτι θελεις να ανοιξεις το φως και να το αφησεις ανοιχτο να δουλευει στο background. Ανοιξε το flashlite και χωρις να το κλεισεις, πατα το Start (εναρξη) για να ανοιξεις ενα αλλο οποιοδηποτε προγραμμα. θα δεις οτι θα κλεισει το φως. το ιδιο θα σου κανει σε οποιαδηποτε περιπτωση που δεν ειναι το flashlite στο foreground, δηλαδη να ειναι η ενεργη εφαρμογη στην οθονη. Αντιθετα το torch το ανοιγεις και μενει ανοιχτο μεχρι να το κλεισεις εσυ. και κανεις οτι θελεις την ιδια στιγμη χωρις να πρεπει να ειναι στο foreground. 7) Σ'αυτο το θεμα συμφωνω απολυτα μαζι σου. κι'εγω δεν τον μπορω καθολου τον 9 και δουλευω μονο τον 10. μαλιστα αναρωτιεμαι οταν διαβαζω που λενε οτι δεν μπορουν να δουλεψουν χωρις τον 9 και οτι δεν τους βολευει ο 10. αφου ο 10 δουλευει σχεδον τελεια και τα κανει ολα. Η αλλη οψη του νομισματος ομως ειναι η εξης : Βολευει πολυ να ΜΗΝ υπαρχει ο οπερα 10 ενσωματωμενος μεσα στην ρομ. ο λογος ειναι οτι εγω κανω παντα εγκατασταση τον οπερα 10 στην καρτα μνημης. και καθε φορα που πρεπει να κανω hard reset Η να περασω μια ρομ, δεν σβηνω τον φακελο του οπερα 10 που ειναι στην καρτα μνημης (\storage card\opera mobile 10\). οποτε μετα απο το hard reset, απλα κανω ξανα εγκατασταση του οπερα 10 και εφοσον εγκαθιστατε στον ηδη υπαρχον φακελο που εχει τα αρχεια μου και τις ρυθμισεις απο πριν, κραταει αυτοματα τα παντα, και ρυθμισεις και σελιδες και ολα. για μενα πολυ σημαντικο αυτο γιατι δεν ξαναστηνω ποτε τον οπερα 10 :). 3) Απο αυτη την μεριά έχεις δίκιο. Δωρεάν καλύτερο ΔΕΝ υπάρχει. 4) Ο τρίτος λόγος πιστεύω είναι ο σημαντικότερος. Και ναι με έπεισες οτι το torch είναι καλύτερο. Στο flashlite μου αρέσει που έχει επίπεδα έντασης φωτός. 7) Πολύ χρήσιμο αυτό με το ξαναστήσιμο του ΟΡΕRA 10! Δεν το ήξερα! Διπλά κερδισμένοι λοιπόν. Και τον έχουμε στην κάρτα μνήμης για να μην τρώει χώρο απο την κύρια, και επανεγκατάσταση μπαμ-μπαμ! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εχεις απολυτιο δικιο και ζηταω συγνωμη γιατι δεν το ειχα γυρισει ποτε σε landscape και δεν το ειχα δει ποτε !!!! Thanks !!!! Το torch κλεινει στο 1 λεπτο γιατι εχει ρυθμιστει ετσι για να μην το ξεχασει κανεις και σου φαει την μπαταρια ολη. Αν καποιος θελει να αλλαξει τον χρονο που κλεινει, απλα παει στο registry στην διαδρομη \HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\torchbutton\ εκει μεσα εχει το κλειδι FlashlightTimeout Που εχει την τιμη 60 (60 δευτερολεπτα). αν θελετε να σβηνει μετα απο 5 λεπτα απλα βαλτε την τιμη 300 (5 χ 60). Ούτε εγώ το ήξερα! Μάθαμε 3 ολόκληρα πράγματα σήμερα :lol::lol: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) 1. Αν ανακαλύψει κάποιος πώς δουλεύει ας μας πεί ρε παιδιά. Είναι ΟΝΤΩΣ πολύ χρήσιμη εφαρμογή! Νομίζω ότι κάτι βρήκα. Καλούμε κάποιον μιλάμε....μετά πατάμε δίπλα στο κουμπί Χ ένα μπλε εικονίδιο. Εκεί θα βγάλει την επιλογή Εγγραφή. Το πατάτε και δουλεύει. Θα σας αποθηκευθετεί στο Device--> My Documents --> Notes Σημαντικό. Όταν πατάτε την επιλογή Εγγραφή ίσως να νομίζετε ότι δεν πατιέται. Μην πτοείστε. Γράφει κανονικά. Όταν κλείσετε θα ακούσετε ένα blip Άψογος ο ήχος. Στο setting βάλτε την επιλογή wav. Edited June 18, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Νομίζω ότι κάτι βρήκα. Καλούμε κάποιον μιλάμε....μετά πατάμε δίπλα στο κουμπί Χ ένα μπλε εικονίδιο. Εκεί θα βγάλει την επιλογή Εγγραφή. Το πατάτε και δουλεύει. Θα σας αποθηκευθετεί στο Device--> My Documents --> Notes Είσαι παίχτης! Αν μπορείτε δοκιμάστε το γιατί είμαι δουλειά, αν δουλεύει και την ποιότητα του ήχου πως είναι. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Νομίζω ότι κάτι βρήκα. Καλούμε κάποιον μιλάμε....μετά πατάμε δίπλα στο κουμπί Χ ένα μπλε εικονίδιο. Εκεί θα βγάλει την επιλογή Εγγραφή. Το πατάτε και δουλεύει. Θα σας αποθηκευθετεί στο Device--> My Documents --> Notes Oh yesss !!!! δουλευει οντως. ευχαριστουμε πολυ πολυ :thanks: Είσαι παίχτης! Αν μπορείτε δοκιμάστε το γιατί είμαι δουλειά, αν δουλεύει και την ποιότητα του ήχου πως είναι. Θα παρω σε λιγο τον φιλο μου τον bill gates που θελω να τον ρωτησω κατι και θα κανω μια καταγραφη να το τεσταρω αν γραφει καλα :lol:. εεεε.....ενταξει....μια πλακιτσα καναμε....μη με.... :kill::kill: χα χα. 4) Ο τρίτος λόγος πιστεύω είναι ο σημαντικότερος. Και ναι με έπεισες οτι το torch είναι καλύτερο. Στο flashlite μου αρέσει που έχει επίπεδα έντασης φωτός. 7) Πολύ χρήσιμο αυτό με το ξαναστήσιμο του ΟΡΕRA 10! Δεν το ήξερα! Διπλά κερδισμένοι λοιπόν. Και τον έχουμε στην κάρτα μνήμης για να μην τρώει χώρο απο την κύρια, και επανεγκατάσταση μπαμ-μπαμ! 4) Για τα 3 επιπεδα που εχει το flashlight συμφωνω απολυτα. παντως ειναι τοσο μικρο το torch Που καλο ειναι να υπαρχει κι'αυτο. δοκιμασε αν θελεις ολοκληρο το torch και πες μου την γνωμη σου. ειναι πολυ μικρο (233 kb μονο). κατεβασε το απο εδω http://db.tt/kzsfia 7) Αυτο με τον οπερα 10 ειναι ολα τα λεφτα. γλιτωνεις απιστευτα πολυ χρονο γιατι σου κραταει τα παντα. Το opera link το χρησιμοποιεις φιλε ? επειδη διαβασα οτι σου αρεσει ο οπερα 10 διαβασε εδω εναν οδηγο που εχω φτιαξει για το opera link. μπορεις να εχεις ολα τα αγαπημενα σου (bookmarks) συγχρονισμενα μεταξυ του υπολογιστη σου και του hd2. δηλαδη ολες τις αγαπημενες σελιδες, κωδικους κ.τ.λ να τα εχεις συγχρονισμενα. για ριξε μια ματια εδω. αξιζει : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173662#post3173662 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μπορώ να προτείνω δύο προγραμματάκια τα οποία είναι και ελαφριά και free ? (Μάλλον θα τα έχετε). 1) Call Firewall 2) Voice Speed Dial (Επιτέλους φωνητική κλήση στο HTC HD2, και επίσης να ανοίγουμε εφαρμογές με την φωνή μας. Εάν πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί κλήσης, λέτε το όνομα και καλεί. Αξίζει. Περάστε τα και τα δύο στην κάρτα μνήμης ή εάν μπορείς Γιάννη να τα ενσωματώσεις στην νέα σου ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Μπορώ να προτείνω δύο προγραμματάκια τα οποία είναι και ελαφριά και free ? (Μάλλον θα τα έχετε). 1) Call Firewall 2) Voice Speed Dial (Επιτέλους φωνητική κλήση στο HTC HD2, και επίσης να ανοίγουμε εφαρμογές με την φωνή μας. Εάν πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί κλήσης, λέτε το όνομα και καλεί. Αξίζει. Περάστε τα και τα δύο στην κάρτα μνήμης ή εάν μπορείς Γιάννη να τα ενσωματώσεις στην νέα σου ROM 1. Δεν το ήξερα αυτό, καλό φαίνεται! Θα το δοκιμάσω. 2. Το Voice Speed Dial είναι πολύ καλό και ανοίγει και εφαρμογές αλλά τρώει πολύ την μπαταριά για να το μαγειρέψω στην ρομ, όποιος το χρησιμοποιεί ας το βάλει με cab Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 1. Δεν το ήξερα αυτό, καλό φαίνεται! Θα το δοκιμάσω. 2. Το Voice Speed Dial είναι πολύ καλό και ανοίγει και εφαρμογές αλλά τρώει πολύ την μπαταριά για να το μαγειρέψω στην ρομ, όποιος το χρησιμοποιεί ας το βάλει με cab 1) Μην μπεις καν στον κοπο... η καλυτερη εφαρμογη γι αυτη την δουλεια ειναι το Magicall αλλα δεν ειναι free οποιος το θελει στο γνωστο μαγαζι...... Μπραβο για την πολυ καλη δουλεια! Περιμενω την GTX!!!!! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 1. Δεν το ήξερα αυτό, καλό φαίνεται! Θα το δοκιμάσω. 2. Το Voice Speed Dial είναι πολύ καλό και ανοίγει και εφαρμογές αλλά τρώει πολύ την μπαταριά για να το μαγειρέψω στην ρομ, όποιος το χρησιμοποιεί ας το βάλει με cab Γιάννη ίσως να ξέρεις εσύ. Υπάρχει το Navigate panel. Σε αυτό είναι από προεπιλογή στην μητρική ROM, το Copilot. Πιστεύω ότι είναι πολύ λίγοι αυτοί που έχουν το Copilot ενεργοποιημένο. Ποιο πολύ από εμάς έχουμε το NDrive από την κάρτα μνήμης. Γίνεται να αλλάξει αυτή η προεπιλογή ;. Φυσικά δεν είναι ανάγκη να είναι το nDrive. Απλά πάντα είχα αυτή την απορία. Σε έχω ζαλίσει το ξέρω. Όσον αφορά τα άλλα δύο προγράμματα δεν είναι ανάγκη να τα περάσεις στην ROM. Απλά πιστεύω ότι είναι must εφαρμογές που πρέπει να έχουμε στο κινητό μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 1) Μην μπεις καν στον κοπο... η καλυτερη εφαρμογη γι αυτη την δουλεια ειναι το Magicall αλλα δεν ειναι free οποιος το θελει στο γνωστο μαγαζι...... Μπραβο για την πολυ καλη δουλεια! Περιμενω την GTX!!!!! Έχουμε link από την σελίδα του Magicall? Αν υπάρχει trial θέλω να το δοκιμάσω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 7) Αυτο με τον οπερα 10 ειναι ολα τα λεφτα. γλιτωνεις απιστευτα πολυ χρονο γιατι σου κραταει τα παντα. Το opera link το χρησιμοποιεις φιλε ? επειδη διαβασα οτι σου αρεσει ο οπερα 10 διαβασε εδω εναν οδηγο που εχω φτιαξει για το opera link. μπορεις να εχεις ολα τα αγαπημενα σου (bookmarks) συγχρονισμενα μεταξυ του υπολογιστη σου και του hd2. δηλαδη ολες τις αγαπημενες σελιδες, κωδικους κ.τ.λ να τα εχεις συγχρονισμενα. για ριξε μια ματια εδω. αξιζει : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3173662#post3173662 Πολύ χρήσιμο! Σε ευχαριστώ πολύ. Θα το δικιμάσω... :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) google it ......... http://download.cnet.com/MagiCall/3000-10435_4-10604436.html αν θες το αγορασμενο απο μενα στειλε pm.......:lol: http://magicall.mobiion-software.qarchive.org/ Edited June 18, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 google it ......... http://download.cnet.com/MagiCall/3000-10435_4-10604436.html αν θες το αγορασμενο απο μενα στειλε pm.......:lol: http://magicall.mobiion-software.qarchive.org/ Βασίλη μου δεν μας επιτρέπετε αναφορά ή διακινηση παράνομου υλικού, θα δοκιμάσω όμως το trial, ευχαριστώ πολύ Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Βασίλη μου δεν μας επιτρέπετε αναφορά ή διακινηση παράνομου υλικού, θα δοκιμάσω όμως το trial, ευχαριστώ πολύ Το ξερω bro ειπα μηπως το θες για προσωπικη χρηση.......:X Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts