Yasuo Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Σε καταλαβαίνω .. από την άλλη το δικό μου παρέδωσε πνεύμα τελείως .. Μου είπαν ότι ήταν η πλακέτα .. οπότε απλά σκέψου πόσο πολύ το θες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Χτες βράδυ το στούμπωσα με κολλητική ταινία κάτω απ'την πλακέτα της κάρτας μνήμης, έμενε στην θέση του και φόρτιζε από εκεί. Αλλά δεν μπορούσα το φλασάρω, δεν διαβαζότανε. Δεν μπορούσα να ελέγξω αν διαβάζει για μεταφορά αρχείων, μιας και δεν έχω την δυνατότητα επιλογής της ρύθμισης (χαλασμένο μενού, είπαμε). Αρκεί τώρα να μπορέσω να το φλασάρω. Θα επιχειρήσω με το λεπτότερο κολλητήρι που θα βρω και με εποξική κόλλα να μείνει στην θέση της η θύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Εγώ το παράτησα με ξενέρωσε την τελευταία φορά κολλήθηκε με κολλητήρι και βάλαμε κόλλα αλλά δεν άντεξε πολύ στο τράβηγμα (όταν βγαίνει ο φορτιστής) ξεκόλλησε! :( Προσπαθώ να κρατήσω τις επαφές μου αλλά μου όταν κρατάω αντίγραφο μέσα από τις επαφές όσες είναι στα Ελληνικά τις εμφανίζει στα αλαμπουρνέζικα! Καμία ιδέα;; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Προσπαθώ να κρατήσω τις επαφές μου αλλά μου όταν κρατάω αντίγραφο μέσα από τις επαφές όσες είναι στα Ελληνικά τις εμφανίζει στα αλαμπουρνέζικα! Καμία ιδέα;; Με έχει προβληματίσει και εμένα αυτό. Δεν έχω βρει λύση και αυτό που κάνω όταν θέλω να μεταφέρω τις επαφές είναι να τις συμπυκνώνω σε ένα αρχείο τύπου vcf. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Καλημερα σας. γνωριζει καποιος γιατι οταν προσπαθω να μεταφερω ενα εργο στο κινητο που ειναι σε μορφη .mkv (blueray) μου βγαζει μυνημα οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος στο κινητο??? το εργο ειναι 5.5 gb ενω εχω 26 ελευθερο στο κινητο και 6.2 στην memory card.Ευχαριστω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Πού συγκεκριμένα πας να το μεταφέρεις; Είναι μέσα στο /home/user/MyDocs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 βασικα στην αρχη προσπαθησα να το βαλω μεσα στα βιντεος και δεν εμπαινε και μετα δοκιμασα στο /home/user/MyDocs μα παλι το ιδιο εξισου το ιδιο και σ την καρτα μνημης Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 βασικα στην αρχη προσπαθησα να το βαλω μεσα στα βιντεος και δεν εμπαινε και μετα δοκιμασα στο /home/user/MyDocs μα παλι το ιδιο εξισου το ιδιο και σ την καρτα μνημης Είναι λογικό να μην μπορείς να το αντιγράψεις, γιατί το σύστημα αρχείων της κάρτας μνήμης και του MyDocs partition είναι fat32 και δεν μπορεί να διαχειριστεί αρχείο μεγαλύτερο από 4gb. Η μόνη λύση είναι να φορμάρεις την κάρτα μνήμης σε διαφορετικό σύστημα αρχείων (ext4 για linux, ntfs για windows), αλλά κράτα αντίγραφο γιατί θα σβηστούν όλα τα δεδομένα από την κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ναι, το όριο μεγέθους για fat32 είναι το πρόβλημα... Μου διέφυγε κι εμένα όταν το κοίταζα. Διαβάζει όμως το Ν900 κάρτες φορμαρισμένες σε ntfs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Σας ευχαριστω και τους δυο. Θα το δοκιμασω . Καλη λεπτομερεια παρεπιπτωντος Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 Ναι, το όριο μεγέθους για fat32 είναι το πρόβλημα... Μου διέφυγε κι εμένα όταν το κοίταζα. Διαβάζει όμως το Ν900 κάρτες φορμαρισμένες σε ntfs; Όλα τα διαβάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Αν και δε νομίζω να παίξει mkv (από όσο θυμάμαι, είχα δοκιμάσει αλλά δεν...), προσωπικά δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος. Ένα καλό avi με υπότιτλους (σε ξεχωριστό αρχείο) είναι υπερπλούσιο για την οθόνη του κινητού. Κερδίζεις χώρο (πολύ) και πρακτικά βλέπεις το ίδιο πράγμα. Καλό είναι δε, τους υπότιτλους να τους έχουμε σε κωδικοποίηση utf8 (αντί για ansi που είναι συνήθως) (ανοίγουμε το srt με σημειωματάριο, αρχείο-->αποθήκευση ως-->στο νέο παράθυρο τέρμα κάτω επιλέγουμε κωδικοποίηση utf8-->αντικατάσταση ναι) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Αν και δε νομίζω να παίξει mkv (από όσο θυμάμαι, είχα δοκιμάσει αλλά δεν...), προσωπικά δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος. Ένα καλό avi με υπότιτλους (σε ξεχωριστό αρχείο) είναι υπερπλούσιο για την οθόνη του κινητού. Κερδίζεις χώρο (πολύ) και πρακτικά βλέπεις το ίδιο πράγμα. Καλό είναι δε, τους υπότιτλους να τους έχουμε σε κωδικοποίηση utf8 (αντί για ansi που είναι συνήθως) (ανοίγουμε το srt με σημειωματάριο, αρχείο-->αποθήκευση ως-->στο νέο παράθυρο τέρμα κάτω επιλέγουμε κωδικοποίηση utf8-->αντικατάσταση ναι) απ ευθειας απ το Ν900 μπορουμε ν αλλαξουμε την κωδικοποιηση με καποιον text editor;κι αν ναι με ποιον; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) Με έχει προβληματίσει και εμένα αυτό. Δεν έχω βρει λύση και αυτό που κάνω όταν θέλω να μεταφέρω τις επαφές είναι να τις συμπυκνώνω σε ένα αρχείο τύπου vcf. Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για pc που να μπορέσω να πάρω τις επαφές μου μέσω bluetooth? απ ευθειας απ το Ν900 μπορουμε ν αλλαξουμε την κωδικοποιηση με καποιον text editor;κι αν ναι με ποιον; Δεν λειτουργεί η συσκευή μου για να μπορέσω να το δοκιμάσω αλλά στο linuxάκι μου κάνω το παρακάτω! Πρώτα θα κάνεις εγκατάσταση το recode με sudo apt-get install recode και για να μετατρέψεις το .srt σε utf8 θα πας μέσω του τερματικού στον κατάλογο που έχεις το αρχείο και θα δώσεις: recode windows-1253..utf8 onoma_arxeiou.srt Edited February 21, 2012 by gianpithio Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Πως μπορώ να το κάνω αυτό; Επίσης υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για pc που να μπορέσω να πάρω τις επαφές μου μέσω bluetooth? Αυτό που κάνω εγώ είναι να μεταφέρω όλα τα αρχεία των επαφών στο pc μέσω wifi και μετά τις συγχωνεύω σε ένα αρχείο με ένα προγραμματάκι που έγραψε ο αδερφός μου. Έτσι είναι πιο εύκολο να μεταφέρω τις επαφές σε άλλα προγράμματα (πχ thunderbird). Αν σε ενδιαφέρει να στο στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Aν υπαρχει καποιος Χριστιανος (ή μη) να βοηθησει , θα του ειμαι υποχρεος! θελω να φλασαρω την eMMC του Ν900 ωστε: 1) να το "καθαρισω" 2)να βγαλω την Testing CSSU και να περασω την Stable. ωραια ως εδω. το μεγαλο προβλημα ομως ειναι πως η σελιδα του maemo.org που περιεχει το Vanilla αλλα και την PR 1.3 την ιδια.. ειναι down. μαλλον για παντα. http://tablets-dev.nokia.com/ βασικα παταω πανω στα αρχεια να τα κατεβασω και δεν γινεται τιποτα. εχει κανει κανεις προσφατα flashαρισμα στο Ν900? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 prodigy,τωρα που το δοκιμασα,μια χαρα μπορω να τα κατεβασω..για δες παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) EDIT: Και ομως, εφταιγε ο Chrome. με τον Firefox κατεβηκε κανονικα! ευχαριστω Dark_ds Edited March 3, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ισχύει... Εγκατέστησα firefox μόνο και μόνο για αυτό και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 χαχαα!! ναι ρε φιλε... και να φανταστεις γουσταρω με χιλια Chrome.. τι τσατσιλικι ηταν αυτο?! anyway, τελος καλο ολα καλα.. bye-bye Testing CSSU , hello Stable! : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 καλος και ο chrome..αλλα αλεπου δεν ειναι παιδια...! μπορει με τα τελευταια update να κολλαει συνεχεια αλλα δεν πειραζει! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 εμ , η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να πω κατι... ηταν τρελο fail αυτο του Chrome Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) εμ , η αληθεια ειναι πως δεν μπορω να πω κατι... ηταν τρελο fail αυτο του Chrome Τελικά το βρήκες? Πιστεύω πως κατά 99% το έχω στο lap top. Αν δε το βρήκες/κατέβασες, πες μου να στο γράψω σε ένα δισκάκι να στο στείλω Billy! ;) Edit: Δεν είχα δει τα τελευταία posts.....Όλα καλά τελικά. Με γειες. Και εγώ την stable πέρασα και δεν έχω προλάβει ακόμα το overclock. Αν του κάνεις overclock και βρεις κάτι νέο, μη με ξεχάσεις παλικάρι μου! Edited March 3, 2012 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 χαχαα!! ναι ρε φιλε... και να φανταστεις γουσταρω με χιλια Chrome.. τι τσατσιλικι ηταν αυτο?! anyway, τελος καλο ολα καλα.. bye-bye Testing CSSU , hello Stable! : ) αν σου ειναι ευκολο πες μας τις εντυπωσεις σου απ την stable.αξιζει τον κοπο να φλασαρω ;εχει καμμια σημαντικη διαφορα στην καταναλωση ας πουμε,στην ταχυτητα,αποκριση κτλ. η να κατσω με την testing; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 (edited) Τελικά το βρήκες? Πιστεύω πως κατά 99% το έχω στο lap top. Αν δε το βρήκες/κατέβασες, πες μου να στο γράψω σε ένα δισκάκι να στο στείλω Billy! ;) Edit: Δεν είχα δει τα τελευταία posts.....Όλα καλά τελικά. Με γειες. Και εγώ την stable πέρασα και δεν έχω προλάβει ακόμα το overclock. Αν του κάνεις overclock και βρεις κάτι νέο, μη με ξεχάσεις παλικάρι μου! Ναι τα βρηκα φιλε Γιαννη , σε ευχαριστω πολυ! Δεν θα του κανω Overclocking. Γι'αυτο και το flashαρισμα αλλα και η μεταπηδηση απο CSSU-T σε CSSU-S θελω να ειναι κυριλε το μηχανημα : p *oταν το ειχα OC, προτιμουσα να το κανω μεσω του xterminal και να κανω το οποιο setup μου ---> default. δηλαδη να μην χανεται το OC μετα απο reboot. γουστα ειναι αυτα. αλλοι θελουν overclocking μεσω GUI. οντως ειναι πιο ευχρηστο. οποτε σορυ man, αλλα απο εμενα κατι νεο μην περιμενεις σε θεμα oc : ) *εχουμε ομως πολυ πολυ πολυ πιο εμπειρους σε αυτα τα θεματα, εδω. αν σου ειναι ευκολο πες μας τις εντυπωσεις σου απ την stable.αξιζει τον κοπο να φλασαρω ;εχει καμμια σημαντικη διαφορα στην καταναλωση ας πουμε,στην ταχυτητα,αποκριση κτλ. η να κατσω με την testing; Αξιζει γιατι ειναι...stable. οχι πως ειχα θεματα με τη Testing... βεβαια ειναι αναλογα και με την χρηση που κανει ο καθενας. εγω δεν το πολυ-ζοριζα. επισης, λογικο ειναι τωρα να βλεπω λιιιγο καλυτερη ταχυτητα μιας και εκανα reflash. αλλα, και σε αυτο το θεμα, δεν ειχα προβλημα με την Τesting. καταναλωση δεν γνωριζω...(ακομα). αλλα και παλι, ολα ηταν καλα απο πριν. εγω προτεινω να βαλεις την Stable (πιο πολυ για ψυχολογικους λογους) *παντως (λογικο ειναι αυτο) ειναι 1-2 βηματα πισω απο αυτα που δινει η Testing. για παραδειγμα, το cameraUI2 δεν υπαρχει στην Stable. θα το παρουμε με μελλοντικο update καποια στιγμη. Edited March 4, 2012 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts