Jump to content

Yasuo

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Yasuo

  1. Ναι .. ξεκίνα με το ποστ 880 και διάβασε .. Ε7 κ Ν8 μου δίνουν .. αλλά δεν τα παίρνω .. Ο μόνος λόγος που πείρα το Ν900 ήταν το λειτουργικό .. δεν ήθελα symbian ούτε android ούτε WP ούτε IOS , αλλιώς θα έπαιρνα άλλη συσκευή .. Όποτε δεν μπορώ να δεχτώ Ε7 ούτε Ν8 ως αντικατάσταση , γιαυτο αλώστε έκανα και την καταγγελία ..
  2. Όπως είπα αν δεν γίνει τπτ θα πάρω το μεταχειρισμένο Ν900 που μου δίνουν και τέλος . Νοκια δεν ξαναπαίρνω , και δεν ξαναδίνω πάνω από 200 ευρο για κινητό , γιατί όταν δίνεις πάνω από μισό μισθό για μια συσκευή περιμένεις και το ανάλογο after sales support , και δεν νομίζω να είναι μόνο η Νοκια έτσι .. όλες η εταιρίες πάνω κάτω τα ίδια κάνουν.
  3. Καλημέρα .. αυτό είναι συνεχεία τον posts από τον χρήστη on3st4b post#880 24 Φεβρουαρίου 2012 ! 2 μήνες + μετά την υποβολή της καταγγελίας και δεν έχουμε κάνει τπτ . 29/12 έλαβα επιστολή από την κεντρική γραμματεία καταναλωτή ότι η καταγγελία μου κοινοποιήθηκε στην Νοκια και ότι έχουν 15 μέρες να απαντήσουν , μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση . Με την Νοκια τουλάχιστον σε υψηλότερο επίπεδο από το service δεν μπορείς να μιλήσεις . Έχω στείλει mail στο ελληνικό support και αφού επικοινώνησαν μαζί μου μέχρι 30/01/2011 δεν είχαν γνώσει της καταγγελίας , η τουλάχιστον έτσι λένε . Έχω ξαναμιλήσει με το nokia care που πήγα την συσκευή και με τον υπεύθυνο που έχει αναλάβει την καταγγελία μου αλλά δεν γίνετε κάτι . το μόνο που λένε είναι ότι θα προωθήσουν την καταγγελία σε ανώτερο level . Αυτά .. Όπως έχετε καταλάβει με “ τρέχουν “ περά δοθε ! Τα δικαιώματα μου σαν καταναλωτής έχουν πάει περίπατο . Την κεντρική γραμματεία καταναλωτή την γράφουν στα … τους κανονικότατα . Ο άλλος ο θεός από την κεντρική γραμματεία καταναλωτή μου λέει ξανακάνε καταγγελία να την ξαναστείλουμε !! Και γενικά η Νοκια είναι μια απρόσωπη εταιρία .. έχουν μπροστά τα care-less points και την arvato service και κάνουν της πάπιες . Η καταγγελία μου έχει πάει στο νομικό τμήμα το όποιο οφείλει να δώσε μια απάντηση αλλά δεν το κάνει .. τηλ για να μιλήσω μαζί τους δεν υπάρχει πουθενά , το έχω ζητήσει από τον τεχνικό το careless point και μου λέει είναι εσωτερικό και δεν μπορώ να στο δώσω. Αυτά για να ξέρεται τι παίζει με την Νοκια Ελλάδος . Και όπως το βλέπω αν έχετε πρόβλημα ************ και μην κάνετε καταγγελία , εκτός αν έχετε την οικονομική άνεση να βάλετε και δικηγόρο μετά , εγώ δυστυχώς με 8.60 που παίρνω από τον ελληνικό στρατό δεν μπορώ να βάλω δικηγόρο αλλιώς θα το έκανα .. Θα περιμένω ακόμα κάνα μήνα και μετά θα φάω το αγγούρι και θα πάρω το μεταχειρισμένο Ν900 που μου δίνουν . PS : από το care-less point που πήγα την συσκευή μου λέει ότι έκανα βλακεία που έκανα καταγγελία και έγραψα στα forum και έπρεπε να μιλήσω μαζί του να κανόνιζε να μου δώσουν το Ν9 !! μαζί του μίλησα όπως γραφώ στα πρώτα μου posts . μου λέει επίσης ότι θα περιμένω πολύ και ότι ένας που είχε κάνει καταγγελία πριν 2 + χρόνια ακόμα περιμένει . Εκτός αυτών μου λέει αν υπήρχε 1 στης 1000% να σου δώσουν Ν9 , μετά τα ποστ στα forums δεν υπάρχει περίπτωση , γιατί μου λέει ο κάθε ένας θα κάνει καταγγελία και θα ζητήσει Ν9 . Εχω ποσταρει στο myphone , insomnia kαι στο talk.maemo και εστειλα μαιλ στην νοκια με τα λινκς κτλ . psII : 29 Φεβρουαρίου κλείνω 4 μήνες από την μέρα που παρέδωσα την συσκευή στο Νοκια care αμπελοκήπων για επισκευή(30/10/2011) .
  4. https://market.android.com/details?id=com.bigtincan.android.adfree
  5. κανεις 2 partitions , το ενα fat32 και το 2ο εχτ2 . δες εδω http://www.youtube.com/watch?v=kPhJoLayoKM&feature=related
  6. Ext2 και ναι χρειάζεται card reader .
  7. Το παρτιτιον το έκανες ενώ είχες την κάρτα στο κινητό ? η με card reader ? Το λέω γιατί και εγώ προσπαθούσα μέσω windows να το κάνω χωρίς καρτ ρεαντερ και δεν έβλεπε το 2ο παρτιτιον .
  8. Δλδ ρε παιδιά πόσο σας κρατούσε πριν και πόσο τώρα ? με νορμάλ χρήση πάντα ..
  9. Σε ένα από τα 2 είναι οι drivers .. δεν θυμάμαι σε ποιο .. οπότε κατέβασε τα και τα 2 .
  10. Κατέβασε απο εδώ το over suite k updater έχει μέσα τους drivers . http://www.alcatelonetouch.com/global-en/products/smartphones/ot-990.html
  11. Ακόμα δεν έχει βγει η 2.3 για μας , σήμερα έγινε διαθέσιμη στης Φιλιππίνες !! για μας δεν λένε πότε .. 1 ) ναι ! θα πρέπει να της ξανά περάσεις 2) ότι έχεις στην μνήμη του κινητού χάνετε .. η εφαρμογές που έχεις στο 2ο παρτιτιον δεν σβήνονται αλλα πρέπει να της ξαναπεράσεις γιατί δεν της ‘ βλέπει ‘ το ΟΣ. 3) όχι θα πρέπει να ξανά ροοταρις.
  12. Σε καταλαβαίνω .. από την άλλη το δικό μου παρέδωσε πνεύμα τελείως .. Μου είπαν ότι ήταν η πλακέτα .. οπότε απλά σκέψου πόσο πολύ το θες ..
  13. Πρέπει να το ρουταρις πρώτα ,να κάνεις ένα 2ο παρτιτιον στην κάρτα και μετά περνάς την εφαρμογή link2sd και μεταφέρεις της εφαρμογές .. Υπάρχει οδηγός για όλα αυτά μερικές σελίδες πιο πίσω.
  14. +1 Εκτός από αυτό θα πρέπει να το λύσεις και να το ξαναδέσεις , και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάνεις ζημία .. όποτε για μένα καλύτερα να δόσεις τα 60 που σου ζήτησαν .. εκτός και αν έχεις της γνώσεις και τα εργαλεία ..
  15. Αν την δουλειά στην έκαναν σε νοκια careless σίγουρα μπορείς να διεκδικήσεις κάτι..
  16. Πως το χάλασε ο προηγούμενος τεχνικός ? Το είχες πάει σε Νοκια care-less ? Κάποιος έχει αναφέρει ο το 9volto του έχει επισκευάσει το usb δεν είμαι 100% σίγουρος .. κάνε ένα τηλεφώνημα και ρώτα ..
  17. Όχι .. θέλει πολύ δουλεία , γνώσεις και τα κατάλληλα εργαλεία ..
  18. Κατέβασε το advanced task manager και από της επιλογές βάλτο να κλεινή όλες της “ άχρηστες “ εφαρμογές αυτόματα . . εγώ είδα κάποια μικρή διαφορά κοντεύω 24 ώρες χωρίς φόρτιση και η μπαταρία είναι στο 64% !!
  19. Σαν ποιότητα κατασκευής και HW είναι πολύ καλό value 4 money. Το πρόβλημα με την μπαταρία το έχω και εγω , μου βγάζει 8 με 10 ώρες με μέτρια χρήση ( 2-3 ωρες ράδιο 4-5 σμσ 10-20 λεπτα κλήσης κ 30 λεπτα 3g η wifi ) την υπόλοιπη ωρα είναι σε 2g mode wifi off κ χωρίς αππς στο παρασκήνιο . Εχω παρατηρήση οτι μερικά αππσ τρέχουν απο μόνα τους οσο κ αν προσπάθησα να τα απενεργοποίησω όπως gmaps gtalk gsearch gmail fb.
  20. google it :) Όχι ακόμα .. δοκίμασα ένα ρωσικο rom 2.3 αλλά δεν δούλεψε .. πρέπει να περιμένουμε την alcatel δυστυχώς.
  21. Κατέβασε την τελευταία έκδοση του one touch upgrade 1.8.3 από εδώ , έχει τους drivers της συσκευής. Κατέβασε το superoneclick 1.95 και σύνδεσε την συσκευή στον υπολογιστή ενώ είναι ανοιχτή , μην πατήσεις mount. Τρέχεις το superoneclick 1.95 και πατάς root , όταν ολοκληρώσει την διαδικασία σου βγάζει ένα μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά. Για το παρτιτιον πρέπει να έχεις card reader αν έχεις την κάρτα στην συσκευή δεν γίνεται .
  22. Σε ποιο ακριβός σημείο έχεις κολλήσει ? Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να φτιάξεις το 2ο παρτισιον ?
  23. Συσκευή με android icecream δύσκολα θα βρεις πιστεύω σε αυτή την τιμή .. Η 2.3 είναι διαθέσιμη μόνο Ρωσία προς το πάρων και δεν μπαίνει στα δικά μας .. όχι επίσημα τουλάχιστον
  24. Χρειάζεσαι root access για της πιο πολλές , αν δεν γνωρίζεις πώς να το κάνεις δες 1-2 σελίδες πίσω . Μετά το ροοτ μπορείς να κάνεις 2 partitions στην mmc σου και με το app link2sd να περνάς της εφαρμογές σου στην mmc . Έμενα έμπαινε κανονικά , δεν χρειάστηκα ρυθμίσεις ! Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση .. Μήπως δεν έχεις σήμα 3g ?
  25. Στο fb k γαλλικό forym αναφέρουν ότι έχουν περάσει την 2.3 εγώ δεν τα κατάφερα.
×
×
  • Create New...