Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είχα πάθει και εγώ πρόσφατα και δεν ήξερα τι έφταιγε. Δοκίμασε να αλλάξεις τον χρόνο απενεργοποίησης της οθόνη ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ τις αλλαγές και μετά άλλαξέ το πάλι στη ρύθμιση που είχες. Σε εμένα τουλάχιστον δούλεψε.

Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε

Δηλαδή αν αλλάξεις τον χρόνο απενεργοποίησης και βγεις από τις ρυθμίσεις δεν κλείνει η οθόνη; Μήπως έχεις κρατήσει κανένα πρόσφατο backup ρυθμίσεων να δοκιμάσεις;

Είναι πολύ εκνευριστικό να χρειάζεται να κλειδώνεις κάθε φορά το τηλέφωνο χειροκίνητα. Άσε που άμα το ξεχάσεις θα μείνεις από μπαταρία. Ήμουν έτοιμος για reflash αλλά ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα!

Έχω το εξής πρόβλημα. Μετά από λιγα λεπτά αναμονής η οθόνη δεν σβήνει όπως θα έπρεπε, αλλά παραμενει αναμενη. Καποια ιδέα για να δορθωθεί;

κλείσε το κινητό και άνοιξέ το πάλι και λογικά θα διορθωθεί. Εμένα έγινε όταν κάποια στιγμή είχε αυτό το πρόβλημα.

Δηλαδή αν αλλάξεις τον χρόνο απενεργοποίησης και βγεις από τις ρυθμίσεις δεν κλείνει η οθόνη; Μήπως έχεις κρατήσει κανένα πρόσφατο backup ρυθμίσεων να δοκιμάσεις;

Είναι πολύ εκνευριστικό να χρειάζεται να κλειδώνεις κάθε φορά το τηλέφωνο χειροκίνητα. Άσε που άμα το ξεχάσεις θα μείνεις από μπαταρία. Ήμουν έτοιμος για reflash αλλά ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα!

κλείσε το κινητό και άνοιξέ το πάλι και λογικά θα διορθωθεί. Εμένα έγινε όταν κάποια στιγμή είχε αυτό το πρόβλημα.

Όλα αυτά τα δοκίμασα και μάλιστα πολλές φορές εκτός απο το backup, αλλά δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει, αφού δεν το κινητό δεν υπακούει στις αποθηκευμένες ρυθμίσεις. Μάλλον δεν γλιτωνω το reflash

Μια ερωτηση υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μπορει να στειλει ολες τις επαφες του τηλεφωνικου καταλογου σε bluetooth γιατι απο τις επαφες δεν γινετε...... και οχι μια μια αλλα μαζικα.....

Θελω να τις στειλω σε carkit Parrot6100 ετσι ωστε να εχω τον τηλεφωνικο καταλογο στο carkit.....

Παρακαλω τα φωτα σας.

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μια ερωτηση υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μπορει να στειλει ολες τις επαφες του τηλεφωνικου καταλογου σε bluetooth γιατι απο τις επαφες δεν γινετε...... και οχι μια μια αλλα μαζικα.....

Θελω να τις στειλω σε carkit Parrot6100 ετσι ωστε να εχω τον τηλεφωνικο καταλογο στο carkit.....

Παρακαλω τα φωτα σας.

Ευχαριστω.

Πήγαινε στη καρτέλα connectivity στις ρυθμίσεις, στην επιλογή Transfer & sync. Επέλεξε να κάνεις send data, βρες τη συσκευή σου μέσω bt και άστο να στείλει τα δεδομένα. Για συσκευές Νοκια δουλεύει σίγουρα, τώρα για τη δική σου περίπτωση δεν είμαι σίγουρος.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Πήγαινε στη καρτέλα connectivity στις ρυθμίσεις, στην επιλογή Transfer & sync. Επέλεξε να κάνεις send data, βρες τη συσκευή σου μέσω bt και άστο να στείλει τα δεδομένα. Για συσκευές Νοκια δουλεύει σίγουρα, τώρα για τη δική σου περίπτωση δεν είμαι σίγουρος.

Ητα το πρωτο που εκανα αλλα αρνειτε πεισματικα να στειλει επαφες η να συχρονισει δεδομενα με το carkit.....

Ο μονος τροπος ειναι απο αλλο προγραμμα να καταφερω να στειλω τις επαφες στο carkit οπως εκανα και με το 5800..... αλλα αυτο εχει επιλογη για μαζικη αποστολη σε bluetooth.....

Αν καποιος εχει κατι ας βοηθησει.

Ευχαριστω και παλι.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ητα το πρωτο που εκανα αλλα αρνειτε πεισματικα να στειλει επαφες η να συχρονισει δεδομενα με το carkit.....

Ο μονος τροπος ειναι απο αλλο προγραμμα να καταφερω να στειλω τις επαφες στο carkit οπως εκανα και με το 5800..... αλλα αυτο εχει επιλογη για μαζικη αποστολη σε bluetooth.....

Αν καποιος εχει κατι ας βοηθησει.

Ευχαριστω και παλι.

Αν πατησεις στις επαφες επανω στο "ολες οι επαφες" δεν σου βγαζει μια επιλογη για εξαγωγη επαφων; Μετα το αρχειο αυτο αν το στειλεις στο carkit μηπως "δει" τις επαφες;

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Καλησπέρα σας, μια ερώτηση, σε παλιότερες δημοσιεύσεις είδα οτι το hardware πληκτρολόγιο της συσκευής δεν υποστηρίζει ελληνικά, αυτό ισχύει μέχρι και σήμερα ή έχει αλλάξει?

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω και ψάχνω να βρω τα κατά του.

Υποστηριζει. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις το ukeyboard απο το app manager του κινητου σου.

με ενα απλο ctrl+space θα εναλλάσσεις τα αγγλικα με τα ελληνικα.

Moλις το εγκαταστησεις , θα πας στα settings (ρυθμισεις) και θα επιλεξεις "text input". Aπο εκει θα το παραμετροποιησεις οπως εσυ θελεις.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Υποστηριζει. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εγκαταστησεις το ukeyboard απο το app manager του κινητου σου.

με ενα απλο ctrl+space θα εναλλάσσεις τα αγγλικα με τα ελληνικα.

Moλις το εγκαταστησεις , θα πας στα settings (ρυθμισεις) και θα επιλεξεις "text input". Aπο εκει θα το παραμετροποιησεις οπως εσυ θελεις.

Το οποίο πρέπει μετά να έχεις μόνιμα ανοικτό για να γράφεις (σαν εφαρμογή symbian σε hide) ή άπαξ και το εγκαταστήσεις ενσωματώνεται στο λογισμικό και τρέχει απροβλημάτιστα, όπως ας πούμε εναλλάσσω τώρα από ελληνικά σε αγγλικά και τούμπαλιν στο Ε63?

Υπάρχει κάποιο θέμα με sms/mms?

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις, πρέπει να το ψάξω λίγο πριν κάνω την κίνηση...

Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φίλτατε!

Ενσωματώνεται κανονικα, δεν χρειαζεται να εχεις ανοιχτη εξτρα εφαρμογη.

sms στελνει κανονικα, mms δεν στελνει (αν και νομιζω υπαρχει πλεον εφαρμογη που επιτρεπει την αποστολη mms. Δεν το εχω δοκιμασει ομως, ας μας διαφωτισει καποιος που ξερει καλυτερα)

παρακαλω:)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Για mms εχω βαλει το fmms. Δεν το εχω χρησιμοποιησει. Το εβαλα για την περιπτωση που δεχτω mms να μπορεσω να το ανοιξω.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ενσωματώνεται κανονικα, δεν χρειαζεται να εχεις ανοιχτη εξτρα εφαρμογη.

sms στελνει κανονικα, mms δεν στελνει (αν και νομιζω υπαρχει πλεον εφαρμογη που επιτρεπει την αποστολη mms. Δεν το εχω δοκιμασει ομως, ας μας διαφωτισει καποιος που ξερει καλυτερα)

παρακαλω:)

mms στέλνει και λαμβάνει κανονικά με την εγκατάσταση του fMMS

Αρχεια βιντεο .mkv μπορει να παιξει το Ν900?

Το SiB και το ΚMplayer τα παιζουν?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Η συσκευή στην οποία αναφέρομαι είναι παράλληλης εισαγωγής, επειδή κατά πάσα πιθανότητα ελληνικά δεν θα έχει, θα μπορέσω να του βάλω στο menu κτλ όπως γίνεται στα symbian με το NSS ή δεν υπάρχει περίπτωση?

Επίσης, υπάρχει κάποια μεγάλη διαφοροποίηση που θα με ξενίσει, εν σχέσει πάντα με την συσκευή που έχω τώρα?

Eδω ελληνικα δεν εχουν ουτε τα N900 κανονικης εισαγωγης...

οχι δεν θα εχεις προβλημα με τις γλωσσες .. ο,τι γλωσσα θες μπορεις να περασεις.

Η μεγαλη διαφοροποιηση ειναι οτι το Ν900 σκεφτεται και πράττει σαν Η/Υ. Για καλο το λεω αυτο.

Θελει λιγο ψαξιμο παραπανω..εχει μια δικη του φιλοσοφια σαν συσκευη.

Εγω που κανω σχετικα βασικα πραγματα , το εχω ερωτευθει.:)

Ειναι μια κατηγορια απο μονο του.

υγ: Παιδια help, πειτε μου τι παιζει με τα mkv.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eδω ελληνικα δεν εχουν ουτε τα N900 κανονικης εισαγωγης...

οχι δεν θα εχεις προβλημα με τις γλωσσες .. ο,τι γλωσσα θες μπορεις να περασεις.

Η μεγαλη διαφοροποιηση ειναι οτι το Ν900 σκεφτεται και πράττει σαν Η/Υ. Για καλο το λεω αυτο.

Θελει λιγο ψαξιμο παραπανω..εχει μια δικη του φιλοσοφια σαν συσκευη.

Εγω που κανω σχετικα βασικα πραγματα , το εχω ερωτευθει.:)

Ειναι μια κατηγορια απο μονο του.

Ωπ, να λοιπόν που κάτι δεν έχω καταλάβει, τότε τα ελληνικά που αναφέρονται στο Monenegro-Greece, τι είναι? Το μενού παραμένει στα αγγλικά?

Παλικάρια στην Nokia!

Από ψάξιμο άλλο τίποτα, είμαι gadgetάκιας, αλλά θέλω να έχω μια ιδέα τι και πως, μην μου έρθει ξαφνικό και δεν ξέρω τι να κάνω. Τηλέφωνα, μηνύματα,mails παίρνει με τον κλασσικό τρόπο ή και εκεί είναι κάτι διαφορετικό?

Από εφαρμογές να φανταστώ παίρνει σπασμένες?

τηλεφωνα, sms παιρνει οπως ολα τα τηλεφωνα,

και τα email ειναι απολαυση:) πολυ βολικο!

υγ: ναι, δεν εχει ουτε ελληνικα στα μενου ουτε στο Keyboard απο την μανα του. Αλλα και τα δυο θεματακια φτιαχνουν με 2 απλα install:)

παιρνει και σπασμενες εφαρμογες, αλλα ολες οσες ειναι στο app manager ειναι δωρεαν.

αυτο ελλειπε...να πληρωναμε κιολας ως χρηστες του μοναδικου Maemo κινητου.

Μονο τις εφαρμογες του Ovi Store πληρωνεις. αν θελεις......

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

mkv δεν παίζει που δοκίμασα

Άλλά ήταν mkv στα 720p οπότε μπορεί να μην έπαιξε λόγω ανάλυσης.

Πάντως .avi και .srt υπότιτλους υποστηρίζει ανετότατα και απολαυστικά

Γιάννης! :)

τηλεφωνα, sms παιρνει οπως ολα τα τηλεφωνα,

και τα email ειναι απολαυση:) πολυ βολικο!

υγ: ναι, δεν εχει ουτε ελληνικα στα μενου ουτε στο Keyboard απο την μανα του. Αλλα και τα δυο θεματακια φτιαχνουν με 2 απλα install:)

παιρνει και σπασμενες εφαρμογες, αλλα ολες οσες ειναι στο app manager ειναι δωρεαν.

αυτο ελλειπε...να πληρωναμε κιολας ως χρηστες του μοναδικου Maemo κινητου.

Μονο τις εφαρμογες του Ovi Store πληρωνεις. αν θελεις......

Ελληνικά στο keyboard μου είπες πως, στο menu εννοείς να του βάλω αυτό που διάβασα εδώ? Δεν το κάνει αργό όμως?

Στα μηνύματα/sms/mails θα γράφω ελληνικά κανονικά και στις όποιες εφαρμογές?

Από εφαρμογές ουσιαστικά με ενδιαφέρει κάτι ανάλογο του office (Word-excel-powerpoint), acrobat reader, καιρός, εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Ελπίζω να μπορώ να βρω ανάλογα, θα διαβάσω και στο ανάλογο θέμα με τις εφαρμογές να δω τι υπάρχει...

Συγγνώμη που ρωτώ συνέχεια, αν ξεπεράσω κάποιο όριο είσαι ελεύθερος να μου το πεις, κανένα απολύτως πρόβλημα!

Και ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου και που μοιράζεσαι τις γνώσεις σου!

Ελληνικά στο keyboard μου είπες πως, στο menu εννοείς να του βάλω αυτό που διάβασα εδώ? Δεν το κάνει αργό όμως?

Στα μηνύματα/sms/mails θα γράφω ελληνικά κανονικά και στις όποιες εφαρμογές?

Από εφαρμογές ουσιαστικά με ενδιαφέρει κάτι ανάλογο του office (Word-excel-powerpoint), acrobat reader, καιρός, εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

Ελπίζω να μπορώ να βρω ανάλογα, θα διαβάσω και στο ανάλογο θέμα με τις εφαρμογές να δω τι υπάρχει...

Συγγνώμη που ρωτώ συνέχεια, αν ξεπεράσω κάποιο όριο είσαι ελεύθερος να μου το πεις, κανένα απολύτως πρόβλημα!

Και ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου και που μοιράζεσαι τις γνώσεις σου!

Δεν το κανει αργο.

2 προγραμματα θελεις, το Ukeyboard και την μεταφραση του menu σε ελληνικα..και εισαι ετοιμος. ειναι πανευκολο.

ολα αυτα τα utilities που αναφερεις το Ν900 τα εχει.

Να σου το πω αλλιως...το Ν900 ειναι υπολογιστης. Ο,τι μπορεις να κανεις με ενα Η/Υ μπορεις και με το Ν900.

Χαλαρωσε, αγορασε το και απολαυσε την "κινηταρα";)

Και ο,τι απορια εχεις εδω ειναι τα παιδια να σε βοηθησουν!

δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις. γι αυτο ειμαστε εδω.

υπαρχουν αλλα παιδια με απιρως περισσοτερες γνωσεις πανω στο θεμα του Ν900 αλλα και γενικοτερα.:)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το N900 υποστηριζει mkv νομιζω μεχρι 480p. Θα δοκιμασω ενα και θα ποσταρω. Νομιζω θελει πρωτα ενα πακετο με extra codecs.

Το εχω περασει το πακετο, αλλα νομιζω 720 mkv δεν παιζει. Μονο αν το μετατρεψω σε mp4. Καλο φαινεται και ετσι αλλα νομιζω χανει λιγο σε ποιοτητα. λιγο ομως.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν το κανει αργο.

2 προγραμματα θελεις, το Ukeyboard και την μεταφραση του menu σε ελληνικα..και εισαι ετοιμος. ειναι πανευκολο.

ολα αυτα τα utilities που αναφερεις το Ν900 τα εχει.

Να σου το πω αλλιως...το Ν900 ειναι υπολογιστης. Ο,τι μπορεις να κανεις με ενα Η/Υ μπορεις και με το Ν900.

Χαλαρωσε, αγορασε το και απολαυσε την "κινηταρα";)

Και ο,τι απορια εχεις εδω ειναι τα παιδια να σε βοηθησουν!

δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις. γι αυτο ειμαστε εδω.

υπαρχουν αλλα παιδια με απιρως περισσοτερες γνωσεις πανω στο θεμα του Ν900 αλλα και γενικοτερα.:)

T9 φαντάζομαι έχει... Αλλά predictive T9? (διαβάζω παράλληλα θέματα από το nokia support γι' αυτό και εχω τρελαθεί στις απορίες!)

Εν τελεί δηλαδή αυτό με το lag του ελληνικού menu έχει διορθωθεί? Και πλέον η συσκευή με τις 2 αυτές προσθήκες υποστηρίζει κανονικά ελληνικά σε hardware και software πληκτρολόγιο?

Η συσκευή φορτίζει μόνο από την micro-usb? Δεν έχει jack?

Κάτι άσχετο, συνεχίζουν και βγαίνουν αναβαθμίσεις του λογισμικού?

Edited by raftoput
Προσθήκη απορίας