Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά ο τύπος είναι μεγάλος απατεώνας. Η οθόνη δεν λειτουργεί κανονικά.

Δεν πατιέται στην αριστερή πλευρά καθώς μπουτάρει. Π.Χ. δεν μπορώ να πατήσω το 4 και 7.

Στο calibration δεν μπορώ να πατήσω το 4.

Μας φάγανε τα λεφτά πατριώτη.

Βέβαια ετοιμάζω εξώδικο και αγωγή...

Και όλα αυτά για να γλιτώσω 90 ευρώ και να μην το πάρω από το amazon.de

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Τελικά ο τύπος είναι μεγάλος απατεώνας. Η οθόνη δεν λειτουργεί κανονικά.

Δεν πατιέται στην αριστερή πλευρά καθώς μπουτάρει. Π.Χ. δεν μπορώ να πατήσω το 4 και 7.

Στο calibration δεν μπορώ να πατήσω το 4.

Μας φάγανε τα λεφτά πατριώτη.

Βέβαια ετοιμάζω εξώδικο και αγωγή...

Και όλα αυτά για να γλιτώσω 90 ευρώ και να μην το πάρω από το amazon.de

απο που το αγορασες φιλε? να ειμαστε πιο προσεκτικοι στα πολλα λεφτα..

Θα νόμιζες οτι είμαι κανας άσχετος. Αλλά έχω αγοράσει εκατοντάδες πράγματα εδώ και 15 χρόνια και έτσι την πατάω 1η φορά.

Από εδώ αγόρασα:

Ενα ακριτικό ******* (από Αλεξανδρούπολη), το αγόρασε, το χάλασε και μετά το ξεφορτώθηκε.

Την έπαθα επειδή μου κάρφώθηκε να το αγοράσω και δεν πρόσεχα τα σημάδια.

Άλλη φορά μόνο με Paypal, που στο κάτω-κάτω έχει και το buyers protection..

Edited by stendor
Αφαιρέθηκαν οι χαρακτηρισμοί και οι άσεμνες εκφράσεις.

πρόσφατα άλλαξα το πρόγραμμα της σύνδεσης στην cosmote και το έκανα το απεριόριστο με το internet ώστε να μπορώ να συνδεθώ μέσω 3g όταν δεν υπάρχει wifi στην περιοχή.

Το θέμα είναι ότι όταν επιλέγω σύνδεση με cosmote μου βγάζει fail. Στα settings της σύνδεσης είδα ότι έχει 3g-internet και κενό τα πεδία του username και password. Χρειάζετε να κάνω τίποτα άλλο για να συνδεθώ σε 3g?

edit: τελικά το έλυσα βάζοντας στα settings της σύνδεσης internet αντι για 3g-internet

Edited by chek2fire

αντιμετωπιζω απο την πρωτη στιγμη ενα περιοργο πραγμα στο n900. εχω προβλημα οταν με καλουν και θελω να σηκωσω το τηλεφωνο. μια αναβοσβηνει και δεν προλαβαινω να πατησω την απαντηση ή το αθορυβο... μια σβηνει εντελως και πρεπει να ξεκλειδωσω την οθονη για να δω ποιος με παιρνει απο το ειδικο κουμπι στα πλαγια... τι συμβαινει ξερει καποιος? μηπως εχω βαλει καποια εφαρμογη που τα κανει αυτα ? μηπως εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση στην οθονη για να κλειδωνει ας πουμε???

αντιμετωπιζω απο την πρωτη στιγμη ενα περιοργο πραγμα στο n900. εχω προβλημα οταν με καλουν και θελω να σηκωσω το τηλεφωνο. μια αναβοσβηνει και δεν προλαβαινω να πατησω την απαντηση ή το αθορυβο... μια σβηνει εντελως και πρεπει να ξεκλειδωσω την οθονη για να δω ποιος με παιρνει απο το ειδικο κουμπι στα πλαγια... τι συμβαινει ξερει καποιος? μηπως εχω βαλει καποια εφαρμογη που τα κανει αυτα ? μηπως εχω κανει καποια λαθος ρυθμιση στην οθονη για να κλειδωνει ας πουμε???

μηπως εχεις το χερι σου πανω στον proximity sensor???και μιας φιλης μου γινοταν αυτο στο 5530 της και το προβλημα ηταν οτι καλυπτε αυτον το σενσορα στο πανω μερος της συσκευης

Γνωρίζει μήπως κανα μάστορα στη Θεσσαλονίκη για να του πάω το Ν900 που περιέγραψα παραπάνω;

Εκτός εγγύησης.

Γνωρίζει μήπως κανα μάστορα στη Θεσσαλονίκη για να του πάω το Ν900 που περιέγραψα παραπάνω;

Εκτός εγγύησης.

Κανε μια προσπαθεια πισω απ το σταθμο στην Ξηροκρηνη παραδιπλα απο το παλιο ΚΤΕΛ του Εβρου υπαρχει ενα service.καλα μαστορια.Teleservice λεγεται.ειναι πισω απο τις δωδεκαοροφες παραλληλος δρομος με τη Λαγκαδα.

παιδια σκεφτομαι αυτες τις μερες να το κανω Overclocking:)

να ρωτησω μερικα πραγματακια μια και πρωτη φορα θα κανω κατι τετοιο....

στα ποσα Ghz προτείνεται και στα ποσα οι περισσοτεροι εδω μεσα το εχετε...?

εχετε δει διαφορα στο σερφαρισμα?

τρεχουν τα βιντεακια κτλ πιο γρηγορα?

ειδατε διαφορα στην μπαταρια?

υπαρχει περιπτωση να καει το κινητο να μην ανοιγει κτλ κτλ κτλ...?

ετυχε σε κανεναν κατι τετοιο....?και αν ναι τι κανεις?

επισης σελιδα με αναλυτικές οδηγιες που μπορω να βρω....για το πως κτλ

αυτα τα λιγα....:p

και κατι ακομη παιδια τωρα τελευταια το κινητο μου(με τις ζεστες τις πολλες) οταν σερφαρω ζεσταίνεται......

ειναι επικίνδυνο αυτο...?

παιδια το ανεβασα τελικα στα 800Ghz!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...

η διαφορά ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ......:):)

και η διαδικασία δεν με πηρε πανω απο 10 δευτερολεπτα....!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

παιδια σκεφτομαι αυτες τις μερες να το κανω Overclocking:)

να ρωτησω μερικα πραγματακια μια και πρωτη φορα θα κανω κατι τετοιο....

στα ποσα Ghz προτείνεται και στα ποσα οι περισσοτεροι εδω μεσα το εχετε...?

εχετε δει διαφορα στο σερφαρισμα?

τρεχουν τα βιντεακια κτλ πιο γρηγορα?

ειδατε διαφορα στην μπαταρια?

υπαρχει περιπτωση να καει το κινητο να μην ανοιγει κτλ κτλ κτλ...?

ετυχε σε κανεναν κατι τετοιο....?και αν ναι τι κανεις?

επισης σελιδα με αναλυτικές οδηγιες που μπορω να βρω....για το πως κτλ

αυτα τα λιγα....:p

και κατι ακομη παιδια τωρα τελευταια το κινητο μου(με τις ζεστες τις πολλες) οταν σερφαρω ζεσταίνεται......

ειναι επικίνδυνο αυτο...?

παιδια το ανεβασα τελικα στα 800Ghz!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...

η διαφορά ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ......:):)

και η διαδικασία δεν με πηρε πανω απο 10 δευτερολεπτα....!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

Αν σου ειναι ευκολο πες και σε μενα τον πλεον ασχετο απο Linux πως να το κανω.ευχαριστω.

Τελικά το πήρα απόφαση κι εγώ. Ήμουν επιφυλακτικός, μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα από το να το "clockareis" στα 250-850mhz.

Ναί, η διαφορά είναι αισθητή και σίγουρα αξίζει τον κόπο. Με ελάχιστο διάβασμα, κόπο και χρόνο, όχι περισσότερο από 5 λεπτά, έτοιμο. Για τον φίλο που ρώτησε εδώ: http://talk.maemo.org/showpost.php?p=595582&postcount=774

Πολύ θετικό το γεγονός οτι μετά από κάθε bootaρισμα επανέρχεται στις "μαμίσιες" συχνότητες. Αν το ήξερα θα το χα δοκιμάσει νωρίτερα:rolleyes:

Τελικά το πήρα απόφαση κι εγώ. Ήμουν επιφυλακτικός, μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα από το να το "clockareis" στα 250-850mhz.

Ναί, η διαφορά είναι αισθητή και σίγουρα αξίζει τον κόπο. Με ελάχιστο διάβασμα, κόπο και χρόνο, όχι περισσότερο από 5 λεπτά, έτοιμο. Για τον φίλο που ρώτησε εδώ: http://talk.maemo.org/showpost.php?p=595582&postcount=774

Πολύ θετικό το γεγονός οτι μετά από κάθε bootaρισμα επανέρχεται στις "μαμίσιες" συχνότητες. Αν το ήξερα θα το χα δοκιμάσει νωρίτερα:rolleyes:

εγω το εκανα στα 125 – 800mhz:)

και παλι πεταει....

ποιος ειναι τελικα ο ποιο σωστος(αν μπορω να το πω ετσι) συνδυασμός μπορει να μας πει καποιος...

εγω ας πουμε τι διαφορες εχω με τον φιλο εδω που το εχει στα 250-850mhz:)

τωρα ενα αλλό προβλημα που εχω...

εντελως ξαφνικα δεν μου παιζει το ραδιο απο το http://www.e-radio.gr/

διαλέγω δηλαδη ενα σταθμο και οταν παταω να παιξει με τον Player ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ...

παιδια παιζει να ειναι προβλημα απο το οverlocking η εβαλα καποια εφαρμογη που δεν θυμαμαι και δημιούργησε το προβλημα....?

σε σας παιζει κανονικα...το ραδιο απο την σελιδα αυτη...?

Edited by freddaras

Λογικά πάντως με το overclocking θα έχεις και μεγαλύτερη κατανάλωση και μείωση της διάρκειας της μπαταρίας.

εγω εχω 2 μπαταριες(η μια ειναι απο το 5800:)) οποτε μικρο το κακο......:)

το πως κατεβαινουν τωρα οι σελιδες στο σερφαρισμα ειναι απλα απολαυση...

ακομα και "δυνατες" σελιδες με πολλα βιντεακια κτλ πανε σφαιρα τωρα καμια καθυστέρηση....πουθενα....

φιλε μπορεις να δοκιμασεις να μου πεις αν το ραδιο απο το radio gr σου δουλευει κανονικα....στο κινητο σου...η οποιο αλλο παιδι μπορει ?

παιδες sorry που γινομαι σπαστικος αλλα σε εμενα δουλευε κανονικοτατα...

δεν μπορω απλα να θυμηθω αν σταματησε να δουλευει μετα απο το overlocking η μετα απο καποια εφαρμογη που εβαλα....

Δεν χρησιμοποιώ το ράδιο αλλά αν μου έιχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ένα πρόγραμμα το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν επανεγκατάσταση του προγράμματος.

Δεν χρησιμοποιώ το ράδιο αλλά αν μου έιχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα ένα πρόγραμμα το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν επανεγκατάσταση του προγράμματος.

δεν καταλαβες καλα...:)

μιλαω κανονικα για ιστοσελιδα.... και οχι για προγραμμα....

http://www.e-radio.gr/

σου βγαζει λιστα με ραδιόφωνα πατας ενα και ανοιγει με το media player...στο pc...

το ιδιο γινοταν και στο ν900.....

στο δικο μου απο χθες μου βγαινει το μυνημα οταν πατησω να ακουσω ενα σταθμο Live οτι ο τυπος του αρχειου δεν υποστηρίζεται...

ρωταω αν εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα..γιατι αν το προβλημα ειναι γενικο τοτε δεν υπαρχει κατι που να μην λειτουργεί σωστα στο κινητο μου...:)

Σημερα χωρις λογο και αιτια σταματησε να δουλευει το λαμπακι ειδοποιησεων,ουτε στο ανοιγμα ουτε στο κλεισιμο ουτε κατα τη φορτιση ουτε εαν εχω αναπαντητες η μυνηματα

φλασαρα τη συσκευη μηπως....

αλλα τιποτα...

μολις ανακαλυψα οτι δεν δουλευει και ο φωτισμος των πληκτρων στο hardware πληκτρολογιο

μια χαρα....

Edited by chocbhed_6630

δεν καταλαβες καλα...:)

μιλαω κανονικα για ιστοσελιδα.... και οχι για προγραμμα....

http://www.e-radio.gr/

σου βγαζει λιστα με ραδιόφωνα πατας ενα και ανοιγει με το media player...στο pc...

το ιδιο γινοταν και στο ν900.....

στο δικο μου απο χθες μου βγαινει το μυνημα οταν πατησω να ακουσω ενα σταθμο Live οτι ο τυπος του αρχειου δεν υποστηρίζεται...

ρωταω αν εχει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα..γιατι αν το προβλημα ειναι γενικο τοτε δεν υπαρχει κατι που να μην λειτουργεί σωστα στο κινητο μου...:)

Ούτε εμένα δουλεύει και δεν έχω κάνει overclocking...

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

ok thanks για την απάντηση....:)αυτο ηθελα για να ηρεμήσω...:p

περιεργο παντως γιατι μερικες πριν δούλευε κανονικοτα.......και υποτίθεται οτι τετοιες σελιδες για το ν900 ειναι "παιχνιδάκι".....:confused:

επισης μου κανει εντυπωση οτι πολλα παιχνιδια απο το facebook δεν φορτώνουν ενω τα ιδια παιχνιδια οταν τα ειχα δοκιμασει στο ν97 μεσω του Skyfire παιζαν κανονικοτατα.....:worry:

Σημερα χωρις λογο και αιτια σταματησε να δουλευει το λαμπακι ειδοποιησεων,ουτε στο ανοιγμα ουτε στο κλεισιμο ουτε κατα τη φορτιση ουτε εαν εχω αναπαντητες η μυνηματα

φλασαρα τη συσκευη μηπως....

αλλα τιποτα...

μολις ανακαλυψα οτι δεν δουλευει και ο φωτισμος των πληκτρων στο hardware πληκτρολογιο

μια χαρα....

Άλλο πάλι κι αυτό...... :(

Κανε μια προσπαθεια πισω απ το σταθμο στην Ξηροκρηνη παραδιπλα απο το παλιο ΚΤΕΛ του Εβρου υπαρχει ενα service.καλα μαστορια.Teleservice λεγεται.ειναι πισω απο τις δωδεκαοροφες παραλληλος δρομος με τη Λαγκαδα.

Ευχαριστώ. εκεί το πήγα. θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου

Edited by yannis77

εκανα overclocking.στο e-radio καποιοι σταθμοι δεν παιζουν αλλσ αρκετοι παιζουν κανονικα.υποψιαζομαι οτι φταιει το tweakflash γιατι και σε μενα δεν παιζει καποια βιντεο wmv κυριως γιατι πριν αλλαξω version τα επαιζε κανονικα.κατα τ αλλα το κινητακι δουλευει αψογα μετα το overclocking.πως μπορω να το κανω μονιμο ξερει κανεις;στα ελληνικα αν γινεται

εκανα overclocking.στο e-radio καποιοι σταθμοι δεν παιζουν αλλσ αρκετοι παιζουν κανονικα.υποψιαζομαι οτι φταιει το tweakflash γιατι και σε μενα δεν παιζει καποια βιντεο wmv κυριως γιατι πριν αλλαξω version τα επαιζε κανονικα.κατα τ αλλα το κινητακι δουλευει αψογα μετα το overclocking.πως μπορω να το κανω μονιμο ξερει κανεις;στα ελληνικα αν γινεται

kernel-config default profileNAME

xmmm αν οντως ειναι ετσι και φταιει το tweakflash πως μπορουμε να το τσεκαρουμε?υπαρχει τροπος να γυρισουμε στην παλια version? καποιος αλλος που δεν χρησιμοποιησε το συγκεκριμενο προγραμμα στο κινητο του υπαρχει για να μας πει αν η παραπανω σελιδα του δουλευει κανονικα?