Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε τον chrome full screen σε lollipop...?

σε kit kat το ειχα καταφερει με xposed ....εδω δεν βρισκω τροπο...αν βρεθει λυση εδω θα γινει ο βασικος μου broswer ...:)

Ψάχνω έναν browser που να καταναλώνει τον λιγότερο δυνατό χώρο τόσο κατά την εγκατάσταση όσο και κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον;

Ψάχνω έναν browser που να καταναλώνει τον λιγότερο δυνατό χώρο τόσο κατά την εγκατάσταση όσο και κατά τη διάρκεια της χρήσης του. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον;

εχω δοκιμασει διεξοδικα τους browsers και κατεληξα στον javelin,ελαφρυς,γρηγορος,ενσωματωμενο adblock για να μην σου ανοιγουν διαφορα παραθυρα σε καποιες σελιδες που ανοιγεις (βλεπε tusfiles).Ειχα τον chrome και με εκπληξη ειδα ποσο χωρο πιανει.....672 mb ολη η εφαρμογη παρακαλω χωρις να υποστηριζει app2sd σε lollipop!!!!!!!!

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

εχω δοκιμασει διεξοδικα τους browsers και κατεληξα στον javelin,ελαφρυς,γρηγορος,ενσωματωμενο adblock για να μην σου ανοιγουν διαφορα παραθυρα σε καποιες σελιδες που ανοιγεις (βλεπε tusfiles).Ειχα τον chrome και με εκπληξη ειδα ποσο χωρο πιανει.....672 mb ολη η εφαρμογη παρακαλω χωρις να υποστηριζει app2sd σε lollipop!!!!!!!!

Γρήγορος μπορεί να είναι.

Ελαφρύ Πού το είδες;

Σε μένα τρώει 200-300mb για 2,3 tabs.

Σε σένα πόσο τρώει γενικά;

Ο Lightning αντίθετα είναι πραγματικά ελαφρύς.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εχει παρατηρησει κανείς στον Boat οτι με το κουμπι "πισω" (του browser) δεν παει πίσω σελιδα, αλλα κανει ανανέωση. Και για να παει πισω θελει παρατεταμενο πατημα να βγαλει το "ιστορικο" των προηγούμενων βηματων και επιλογη στο δευτερο.. Δλδ στην ουσία πατημα 2 φορες και οχι μια. Φτιάχνεται καπως αυτο;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Γρήγορος μπορεί να είναι.

Ελαφρύ Πού το είδες;

Σε μένα τρώει 200-300mb για 2,3 tabs.

Σε σένα πόσο τρώει γενικά;

Ο Lightning αντίθετα είναι πραγματικά ελαφρύς.

Μυστηριο αλλα δεν μου το εμφανιζει και δεν ξερω γιατι,ισως επειδη εχω το greenify, τρεχω τον javelin αλλα δεν μου εμφανιζει το ποσοστο ram που καταναλωνει,υποπτο αυτο..... Θα ξανατσεκαρω τον lightning ;)

Έχω τους σελιδοδείκτες μου σε html μορφή.. Μπορώ να τους κάνω εισαγωγή στον chrome αλλά χωρίς τη χρήση υπολογιστή? Μόνο χρησιμοποιώντας το tablet?
Φιλικά, Κατερίνα

Χρησιμοποιώ τον Cheetah και διάφορα βίντεο στο internet (όχι στο youtube) δεν τα παίζει, βγάζοντας το μήνυμα "αδυναμία φόρτωσης προσθήκης". Τί φταίει;

Ο οποίος είναι και downloader

Πράγματι, με διαφορά ο καλύτερος

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα παιδια,πως γινετε να κανουμε block τις διαφημισεις στο google chrome? Εχουμε κανενα προγραμματακι ή κανενα .zip να φλασαρουμε? :)

Καλησπερα παιδια,πως γινετε να κανουμε block τις διαφημισεις στο google chrome? Εχουμε κανενα προγραμματακι ή κανενα .zip να φλασαρουμε? :)

adaway αν εισαι root

adaway αν εισαι root

το ειχα αλλα δεν το εκανε,τοσο το adfree οσο και το adaway μπλοκαρουν τις διαφημισεις των εφαρμογων,εγω θελω να μπλοκαρει τις διαφημισεις στις σελιδες που ανοιγω με τον chrome.

το ειχα αλλα δεν το εκανε,τοσο το adfree οσο και το adaway μπλοκαρουν τις διαφημισεις των εφαρμογων,εγω θελω να μπλοκαρει τις διαφημισεις στις σελιδες που ανοιγω με τον chrome.

Μήπως είχες ενεργοποιημένη την επιλογή για μείωση χρήσης δεδομένων;

Μετά από καιρό κάνα 2μηνο δλδ δοκίμασα τον dolphin browser και έχει βελτιωθεί κατά πολύ τον αφήνω βασικό δλδ.

Δοκιμάστε... Έχει και την καλύτερη αναπαραγωγή βίντεο μαζί με τον uc browser.

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν κάποιος browser (εκτός από τον UC που το έχει σίγουρα), έχει push notifications στο fb?

Αυτό που δε μου αρέσει στον UC είναι ότι δεν έχεις επιλογή να βλέπεις τα most recent posts και όχι τα top (επιλογή που έχουν π.χ. ο Chrome και ο Dolphin). Εκτός αν δεν κάνω κάτι καλά...

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν κάποιος browser (εκτός από τον UC που το έχει σίγουρα), έχει push notifications στο fb?

Αυτό που δε μου αρέσει στον UC είναι ότι δεν έχεις επιλογή να βλέπεις τα most recent posts και όχι τα top (επιλογή που έχουν π.χ. ο Chrome και ο Dolphin). Εκτός αν δεν κάνω κάτι καλά...

Μπορείς. Όπως είσαι στη σελίδα του Facebook πάνω πανω, κάτω από τις τρεις παύλες γράφει πιο πρόσφατες (δεξιά γράφει τις κορυφαίες). Και πρόσφατες έχω.

Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο