Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Pyrope και UC δουλεύω αποκλειστικά πλέον.

Ξέρω που θα μπω κ αναλόγως διαλέγω browser. Ο pyrope παίρνει αργές αναβαθμίσεις, περιμένουμε ακόμα adblock σε exynos και μου τη σπάει λίγο το μέγεθος που δείχνει τα mobile sites (δεν μπορώ με τίποτα να βρω το κατάλληλο scale για να παίζουν όλα τα site τέλεια κ να ταιριάζουν στην οθόνη), καθώς επίσης και τα tabs πρέπει να τα κλείνεις ένα ένα, πράγμα εκνευριστικό.

Πολύ γρήγορος όμως και με μοναδικά settings για την ανώνυμη πλοήγηση.

Τον UC εντάξει τον ξέρετε. Σταθερή αξία, με τα καλά κ τα κακά του. Λίγο πιο μπαμ να φόρτωνε θα ήταν ο τέλειος browser (αν είναι δόκιμος ο όρος).

me > you

εμενα μου λεει αποθηκευση αλλα οταν ξαναμπαινω στην σελιδα τους ζηταει παλι δεν τους κραταει στην φορμα!

Σε μενα παντως αποθηκεύονται όλοι!

Για ριξε μια απεγκατασταση και εκ νέου εγκατάσταση μπας και αλλαξει κάτι

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δεν ξέρω μήπως δεν έκανα κάποια ρύθμιση. Τις φωτογραφίες που βάζουν τα παιδιά εδώ στο φόρουμ δεν τις ανοίγει ο Habit και δεν ξέρω γιατί.

Ξέρει κάποιος;

Επίσης μπήκα στον uc μετά από καιρό. Είχα αλλάξει γραμματοσειρά και τώρα δεν βρίσκω από που ξαναλλάζει.

Φιλικά, Κατερίνα

Ξέρει κάποιος;

Επίσης μπήκα στον uc μετά από καιρό. Είχα αλλάξει γραμματοσειρά και τώρα δεν βρίσκω από που ξαναλλάζει.

settings-content- load image τίκαρε το να είναι στο on.

Νομίζω αυτό είναι.

settings-content- load image τίκαρε το να είναι στο on.

Νομίζω αυτό είναι.

Το έχω τικαρισμενο. Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Πατάω στο φόρουμ να δω τα screenshots που βάζετε και δεν ανοίγουν. Τίποτα...

Φιλικά, Κατερίνα

Έχεις δίκιο δε το είχα παρατήσει γιατί μπαίνω με dolphin στο forum. Σε εμένα ανοίγει ανά δεύτερο post τις εικόνες

Όντως, πολύ ωραίος ο habit. Πάρα πολλές ρυθμίσεις, κάτι που μου αρέσει.

Ένα θέμα. Πηγαίνοντας να ελέγξω τη συμπεριφορά του στις εικόνες, δοκίμασα να δω την εικόνα αυτό το thread, στο post #3173. Μόλις την επέλεξα, εξαφανίστηκε η επιλογή, αλλά δεν εμφανίστηκε στη θέση της η εικόνα. Έχω επιλέξει να εμφανίζονται οι εικόνες. Ποια επιλογή έχω βάλει λάθος;

Huawei Nova 5T

Όντως, πολύ ωραίος ο habit. Πάρα πολλές ρυθμίσεις, κάτι που μου αρέσει.

Ένα θέμα. Πηγαίνοντας να ελέγξω τη συμπεριφορά του στις εικόνες, δοκίμασα να δω την εικόνα αυτό το thread, στο post #3173. Μόλις την επέλεξα, εξαφανίστηκε η επιλογή, αλλά δεν εμφανίστηκε στη θέση της η εικόνα. Έχω επιλέξει να εμφανίζονται οι εικόνες. Ποια επιλογή έχω βάλει λάθος;

Ναι αυτό λέω και εγώ. Δεν νομιζω να είναι ρύθμιση. Μάλλον bug.....

Φιλικά, Κατερίνα

Ναι αυτό λέω και εγώ. Δεν νομιζω να είναι ρύθμιση. Μάλλον bug.....

Αυτή ήταν πολύ γρήγορη απάντηση! Να το γράψουμε στον developer, τότε.. Αν έχει επιλογή.

Edit: Έχει επιλογή. Advanced -> Send feedback. Δοκιμάζω μερικά sites ακόμα και του(?) στέλνω.

Huawei Nova 5T

Αυτή ήταν πολύ γρήγορη απάντηση! Να το γράψουμε στον developer, τότε.. Αν έχει επιλογή.

Παρακολουθώ το νήμα και μου έρχεται mail για νέες απαντήσεις :) :) :)

Φιλικά, Κατερίνα

Παρακολουθώ το νήμα και μου έρχεται mail για νέες απαντήσεις :) :) :)

Πήγα στο thread για τα Lenovo Moto στο Public και την εικόνα του op την άνοιξε κανονικά.

Huawei Nova 5T

Παιδιά επειδή διάβασα αρκετές σελίδες και δεν καταληξα κάπου, πιο φιλικός στην μπαταρία ποιος είναι?

Γιατι συνήθως ολοι εκτός του στοκ τσιμπανε λιγο.

Χρησιμοποιώ παρα πολυ browsing οπότε θα είναι ευχής έργο να υπάρχει κάποιος.

Παιδιά επειδή διάβασα αρκετές σελίδες και δεν καταληξα κάπου, πιο φιλικός στην μπαταρία ποιος είναι?

Γιατι συνήθως ολοι εκτός του στοκ τσιμπανε λιγο.

Χρησιμοποιώ παρα πολυ browsing οπότε θα είναι ευχής έργο να υπάρχει κάποιος.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις μερικούς που σου αρέσουν και σε βολεύουν και να το δεις στη πράξη.

Από προσωπική εμπειρία (chrome, LG browser, Samsung browser, dolphin, opera, adblock browser, Firefox, cm, gello, UC, Yandex, habit και ίσως κάποιον που ξεχνάω) τρελές διαφορές δεν ειδα στη κατανάλωση. Με μισή ώρα μέχρι και 3 ώρες browsing την ημέρα, ανάλογα την ημέρα.

Αλλά το κάθε κινητό, rom κτλ θα παίζουν το ρόλο τους. Οπότε πιάσε και δοκίμαζε ότι σου αρέσει. ;)

Live to ride, ride to live

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις μερικούς που σου αρέσουν και σε βολεύουν και να το δεις στη πράξη.

Από προσωπική εμπειρία (chrome, LG browser, Samsung browser, dolphin, opera, adblock browser, Firefox, cm, gello, UC, Yandex, habit και ίσως κάποιον που ξεχνάω) τρελές διαφορές δεν ειδα στη κατανάλωση. Με μισή ώρα μέχρι και 3 ώρες browsing την ημέρα, ανάλογα την ημέρα.

Αλλά το κάθε κινητό, rom κτλ θα παίζουν το ρόλο τους. Οπότε πιάσε και δοκίμαζε ότι σου αρέσει. ;)

Live to ride, ride to live

Ναι είναι μια λύση και αυτή

Θενκς

BROWSER SESSION SAVING

Εχει κανενας απο τους γνωστους ή εστω και λιγοτερο διαδεδομενους browsers, τη δυνατοτητα για session open/save?

opera, opera mini, chrome, κλπ

Θα θελα να μπορω να αποθηκευσω μια σειρα απο tabs, και να μπορω να επιλεξω οποτε ανοιξω τον browser να τα επαναφερει με μια κινηση.

Γινεται;

BROWSER SESSION SAVING

Εχει κανενας απο τους γνωστους ή εστω και λιγοτερο διαδεδομενους browsers, τη δυνατοτητα για session open/save?

opera, opera mini, chrome, κλπ

Θα θελα να μπορω να αποθηκευσω μια σειρα απο tabs, και να μπορω να επιλεξω οποτε ανοιξω τον browser να τα επαναφερει με μια κινηση.

Γινεται;

Οι περισσότεροι browsers το κανουν αυτό που λες. Chrome, firefox, opera, uc κ σιγουρα πολλοί ακόμη

Οι περισσότεροι browsers το κανουν αυτό που λες. Chrome, firefox, opera, uc κ σιγουρα πολλοί ακόμη

Μαλλον θα ειναι θεμα καποιας ρυθμισης.

Επειδη εγω οταν τους ανοιγω δεν μου ανοιγουν τα tabs που ειχα την προηγουμενη φορα που τα ανοιξα,

ξερει κανεις αν απο καπου πρεπει να τσεκαρω κατι;

Μαλλον θα ειναι θεμα καποιας ρυθμισης.

Επειδη εγω οταν τους ανοιγω δεν μου ανοιγουν τα tabs που ειχα την προηγουμενη φορα που τα ανοιξα,

ξερει κανεις αν απο καπου πρεπει να τσεκαρω κατι;

Όχι δεν είναι ρύθμιση. Είναι η στάνταρ λειτουργία. Ποιον browser χρησιμοποιείς τώρα;

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο