Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

επεστρεψα και γω στον ιδιο:cool:

θα πας settings-import bookmark and history-εκει θα επιλεξεις τον firefox(αν υπαρχει, εγω βλεπω μια χαρα τον στοκ και τον chrome)-import data και εισαι ετοιμος!

Θα ακουστει περιεργο αλλα εψαξα παντου στις ρυθμισεις και δεν βρισκω πουθενα αυτο το "import bookmark and history" !

Θέλω να τον δοκιμάσω κ εγώ γιατί ακούω πολύ καλά λόγια. Εγώ τον Chrome έχω ως βασικό χρόνια τώρα. Είχαν δώσει εδώ λινκ τα παιδιά για τον yandex αλλά δεν βρήκα κάπου εκεί download και δεν έδωσα παραπάνω σημασία . Αν μπορεί κάποιος να ξαναδωσει λινκ και να πει πως το κατεβάζουμε κιόλας ...

Ερωτηση: ο Chrome έχει notification στην μπάρα ειδοποιήσεων όταν έχω ειδοποίηση στο Facebook. Ο yandex έχει τέτοια πράγματα ?

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Μπερδευτηκες. Ο yandex υπαρχει κανονικα στο play store. Οριστε και το λινκ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yandex.browser

Δοκιμασε τον. Αυτα που ρωτησες για το facebook και το notification δεν ξερω να σου απαντησω. Το facebook το χρησιμοποιω απο την εφαρμογη και αυτο σπανια.

Τα παιδια στις προηγουμενες σελιδες μιλαγανε για αλλον browser, τον gello , που τον κατεβαζεις απο site και οχι απο το play store, αν και εχει ανεβει και στο store αλλα με αλλη ονομασια.

Τον chrome εγω τον εχω σαν αναπληρωματικο μονο και μονο επειδη εχει την μεταφραση για καποιες σελιδες που ειναι στα κινεζικα που μπαινω ποτε ποτε σε καποιες λογω κινεζιας κινητου lol ! ( huawei honor 6 )

Edited by fotaras85

Ναι απο το play store την κατεβασα πριν λιγες μερες. Σημερα μου εβγαλε και ενα update στο store και το εκανα αναβαθμιση. Εκδοση ειναι 16.9.0.1424

Και σε μένα δεν το εμφανίζει, τον έσβησα

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εμφανιζει την επιλογη. Της εδωσα ολα τα δικαιωματα, εκανα clear cache, clear data, απεγκατασταση, ξανα εγκατασταση, της επετρεψα να γραφει στις ρυθμισεις συστηματος, την εκανα default εφαρμογη ιντερνετ, μετα τον chrome και μετα τον firefox , τιποτα , δεν την εμφανιζει την επιλογη.

:( :( :( :(

Ούτε σε εμένα την εμφανίζει την επιλογή και ας μην τη χρειάζομαι.

Μήπως έχεις συνδεθεί στον yandex και έτσι την βγάζει;

Χαχαχαχαχαχαχα για να μαζευομαστε πολλοι σιγα σιγα, τι μονο θα με αφησετε? :p :p :p

Εγω δεν εχω κανει λογαριασμο στον yandex.

Και σε μένα δυστυχώς δεν εμφανίζει την επιλογή αυτή. Τον κατέβασα και στον υπολογιστή, προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό από τον edge που χρησιμοποιώ για να συγχρονίσει μετά το κινητό αλλά δεν τα κατάφερα.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Θα ακουστει περιεργο αλλα εψαξα παντου στις ρυθμισεις και δεν βρισκω πουθενα αυτο το "import bookmark and history" !

Μπερδευτηκες. Ο yandex υπαρχει κανονικα στο play store. Οριστε και το λινκ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yandex.browser

Δοκιμασε τον. Αυτα που ρωτησες για το facebook και το notification δεν ξερω να σου απαντησω. Το facebook το χρησιμοποιω απο την εφαρμογη και αυτο σπανια.

Τα παιδια στις προηγουμενες σελιδες μιλαγανε για αλλον browser, τον gello , που τον κατεβαζεις απο site και οχι απο το play store, αν και εχει ανεβει και στο store αλλα με αλλη ονομασια.

Τον chrome εγω τον εχω σαν αναπληρωματικο μονο και μονο επειδη εχει την μεταφραση για καποιες σελιδες που ειναι στα κινεζικα που μπαινω ποτε ποτε σε καποιες λογω κινεζιας κινητου lol ! ( huawei honor 6 )

Ναι όντως μπερδεύτηκα.. Ευχαριστώ!

--Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1--

Χαχαχαχαχαχαχα για να μαζευομαστε πολλοι σιγα σιγα, τι μονο θα με αφησετε? :p :p :p

Εγω δεν εχω κανει λογαριασμο στον yandex.

ουτε γω εκανα καποιον λογαριασμό

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

μαλλον ειμαι απ τους τυχερους

δεν εξηγειται αλλιως!!!

και παλιοτερα που τον ειχα, υπηρχε η επιλογη

Μόλις κάνεις εγκατάσταση τον Chrome και συνδέεσαι στο λογαριασμό σου εμφανίζει μια οθόνη με τις σελίδες που χρησιμοποιείς περισσότερο

Αλλά μετά το χάνω

Πώς μπορώ να το εμφανιζω αντί για το default Page?

ο yandex απλά σπερνει

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ρε φιλε συγνωμη κιολας,εχεις το καλυτερο κινητο της αγορας και εχεις επανω yandex???? πραγματικα απορω οταν ακουω κατι τετοια. Να το βαλω εγω που εχω galaxt s2 plus οκ το καταλαβαινω,εχω low activity device και θελω να εξοικονομησω και χωρο στη συσκευη και ραμ,αλλα εσυ γιατι??? Εσυ θα πρεπει να κουμπωσεις επανω nethunter και να κυκλοφορεις με τα πανταλονια κατεβασμενα κανονικα και να σπερνεις :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ρε φιλε συγνωμη κιολας,εχεις το καλυτερο κινητο της αγορας και εχεις επανω yandex???? πραγματικα απορω οταν ακουω κατι τετοια. Να το βαλω εγω που εχω galaxt s2 plus οκ το καταλαβαινω,εχω low activity device και θελω να εξοικονομησω και χωρο στη συσκευη και ραμ,αλλα εσυ γιατι??? Εσυ θα πρεπει να κουμπωσεις επανω nethunter και να κυκλοφορεις με τα πανταλονια κατεβασμενα κανονικα και να σπερνεις :)

Αυτό που λες δεν στέκει με την καμία.

Δεν τον έχουμε γιατι έχει καλύτερη διαχείριση αλλά γιατί είναι πολύ γρήγορος έχει όσα χρειάζονται ( αναδιπλωση, αντμπλοκ κτλ) έχει εργονομικό περιβάλλον και άλλα πολλά.

Ακόμα και εγώ με ματε8 ότι και να βάλω το σηκώνει αλλά δεν είναι εκεί το θέμα το θέμα είναι πόσο είναι καλό γραμμένη και προσεγμένη η κάθε εφαρμογή και κατά πόσο είναι στα γούστα του καθενός.

Αυτός που ανέφερες (nethunter μήπως είναι έκδοση λινουξ ) δεν τον ξέρω αξίζει να δοκιμάσω δεν τον βλέπω στο πλέι στορ.

Edited by araditsas

Εγώ έχω τον default της Samsung (s6) και πραγματικά δεν τον αλλάζω με κανέναν, αυτός να δείτε πως σπέρνει

μαλλον ειμαι απ τους τυχερους

δεν εξηγειται αλλιως!!!

και παλιοτερα που τον ειχα, υπηρχε η επιλογη

Κι εμένα το χει κανονικά, τελευταία έκδοση από play store.

57f0e42879474.png

ο yandex είναι άψογος, ελαφρύς, πάει σφαίρα μαρέσει το περιβάλλον του οπότε δεν έχω λόγο να βάλω κάτι άλλο.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο