Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Το πρόβλημα μου με τον στοκ είναι ότι όταν πάω να αλλάξω τη φωτεινότητα του αλλάζει και αυτή του τηλεφώνου και αντίθετα. Οπότε είναι κουραστικό όλο αυτό. Εχω το S2.

εβαλα και εγω τον next μετα απο οσα διαβασα εδω και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα πολυ καλος!

ξηλωσα κατευθειαν τον boat και εχω κρατησει μονο τον στοκ της MIUI ως εναλλακτικο.

οι πρωτες εντυπωσεις αριστες, θα δουμε τωρα σε καθημερινη χρηση πως θα τα παει :)

εβαλα και εγω τον next μετα απο οσα διαβασα εδω και μπορω να πω οτι ειναι πραγματικα πολυ καλος!

ξηλωσα κατευθειαν τον boat και εχω κρατησει μονο τον στοκ της MIUI ως εναλλακτικο.

οι πρωτες εντυπωσεις αριστες, θα δουμε τωρα σε καθημερινη χρηση πως θα τα παει :)

Εγώ έβγαλα και το στοκ της miui :-D

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ τον δοκίμασα τον next και μου άφησε καλές εντυπώσεις. Έχει όμως μία έλλειψη που είναι σημαντική για μένα. Θέλω όταν πατάω ένα link, να μπορώ να το κάνω share. Τους έστειλα email να το βάλουν σε επόμενη αναβάθμιση. Μέχρι τότε παραμένω κι εγώ στον πολύ καλό boat.

Τελικά υπάρχει άλλος σαν τον όπερα μίνι που να κανει συμπίεση δεδομενων σε σέρβερ τους πριν οπότε να.μειώνονται τα data?γιατί κατι boat mini ,uc mini κλπ νομίζω το μίνι το έχουνε μονο στο ότι ειναι καλα πιο "μικροί" σε σχέση με.το μεγάλο αδελφάκι τους πχ boat browser.η κανω λάθος;

Τελικά υπάρχει άλλος σαν τον όπερα μίνι που να κανει συμπίεση δεδομενων σε σέρβερ τους πριν οπότε να.μειώνονται τα data?γιατί κατι boat mini ,uc mini κλπ νομίζω το μίνι το έχουνε μονο στο ότι ειναι καλα πιο "μικροί" σε σχέση με.το μεγάλο αδελφάκι τους πχ boat browser.η κανω λάθος;

Opera mobile, opera mini και UC

Βρε παιδιά μια βοήθεια. Μετά από hard reset , στο stock browser, πρώτον δεν θυμάται σε ποιο σημείο είχα αφήσει την σελίδα (και μου βγάζει τα παλιά μηνύματα στο myphone ας πούμε) και δεύτερον πρέπει να βάζω συνέχεια τους κωδικούς μου. Τι κάνω;
Φιλικά, Κατερίνα

Βρε παιδιά μια βοήθεια. Μετά από hard reset , στο stock browser, πρώτον δεν θυμάται σε ποιο σημείο είχα αφήσει την σελίδα (και μου βγάζει τα παλιά μηνύματα στο myphone ας πούμε) και δεύτερον πρέπει να βάζω συνέχεια τους κωδικούς μου. Τι κάνω;

Βάλε το tapatalk :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ξερει καποιος; μου εχει σπασει τα νευρα....

Φιλικά, Κατερίνα

Στον chrome ούτε κι εμένα αποθηκεύει κωδικούς στο myphone.

Edited by karx

Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον άλλο browser. Χρησιμοποιώ τον boat εδώ και μερικό καιρό και είναι αρκετά ελαφρής και εύχρηστος.

Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον άλλο browser. Χρησιμοποιώ τον boat εδώ και μερικό καιρό και είναι αρκετά ελαφρής και εύχρηστος.

Το θεμα είναι ότι πριν το reset μια χαρα τα κρατούσε

Φιλικά, Κατερίνα

Κατι αντιστοιχο ειχα με τον dolphin και τελικα την ζημια που την εκανε το jet pack το οποιο ξηλωθηκε μια για παντα μιας και τελικα μου κανε μονο κακο στην εφαρμογη.

Να ειναι κανενα προσθετο μηπως?

παιδια καλησπερα .πριν απο αρκετο καιρο ειχα κατεβασει τον opera!!τον τελευταιο μηνα μου εγινε μια αναβαθμιση του οπου η καινουρια του εκδοση ηταν να μην πω και γω.......και επεστρεψα στην παλια εκδοση μιας και ειχε επιλογη.ξαφνικα ομως και η παλια εκδοση εχει γινει μη λειτουργικη κολλαει συνεχεια δεν ανοιγει σελιδες και διαφορα αλλα(με τον τον πλοηγο του κινητου ολες οι σελιδες ανοιγουν κανονικα και γρηγορα).εχει παρατηρησει κανεις αλλος τετοια αλλαγη στηον συγκεκριμενο πλοηγο?φταιει το κινητο η εχει θεμα η εφαρμογη??

εχω το γαλαξια το s2

παιδια καλησπερα .πριν απο αρκετο καιρο ειχα κατεβασει τον opera!!τον τελευταιο μηνα μου εγινε μια αναβαθμιση του οπου η καινουρια του εκδοση ηταν να μην πω και γω.......και επεστρεψα στην παλια εκδοση μιας και ειχε επιλογη.ξαφνικα ομως και η παλια εκδοση εχει γινει μη λειτουργικη κολλαει συνεχεια δεν ανοιγει σελιδες και διαφορα αλλα(με τον τον πλοηγο του κινητου ολες οι σελιδες ανοιγουν κανονικα και γρηγορα).εχει παρατηρησει κανεις αλλος τετοια αλλαγη στηον συγκεκριμενο πλοηγο?φταιει το κινητο η εχει θεμα η εφαρμογη??

εχω το γαλαξια το s2

Και εγώ το ίδιο βλέπω .παρότι επέστρεψα στον παλιό opera classic πολλές σελίδες αργούν η δεν ανοίγουν καθόλου ειδικά με το turbo ανοιχτό!

Ο καινούριος opera είναι ένας εντελώς διαφορετικός browser, σε σχέση με τον παλιό(classic). Ναι, ορισμένες φορές έχει κολλήματα ή είναι αργός, αλλά νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να διορθωθούν. Ήδη έχει πάρει ένα δύο update, από την ημέρα που βγήκε, και η κατάσταση έχει γίνει αρκετά καλύτερη.

ο νεος οπερα σε μενα δεν ανοιγε καμια σελιδα. εντελως τυχαια επεσα ατον κλασικ κ μολις ειδα οτι ειναι ο παλιος καλος mobile τον κρατησα.

οσους αλλους και αν δοκιμαζω, κανεις δε με αφηνει ικανοποιημενο

Με εκνευρίζει ο opera και για τα κολλήμματα και για τη μη υποστήριξη flash αλλά το text wrapping του είναι μοναδικό.

Πολυ καλος ο UC Browser δοκιμασμενος και απο wifi και απο 3G.

Πιο γρηγορος απο τον Dolphin που ειχα παλια,με λιγα add ons αλλα ευχρηστος.

Και παιζει flash. Και πολυ smooth κυλιση.

Kινητο Sony xperia s

Με εκνευρίζει ο opera και για τα κολλήμματα και για τη μη υποστήριξη flash αλλά το text wrapping του είναι μοναδικό.

Αυτό το text wrapping ειναι που με κρατάει στον opera :)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο