Telis13 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,ψαχνω για κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το imusic του iphone,να μπορώ δηλαδή να κατεβάσω τραγούδια στο κινητό μου και να έχω πρόσβαση σε αυτά ακόμα και όταν δεν εχω ίντερνετ,καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost6146 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Καλησπέρα,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση,ψαχνω για κάποιο πρόγραμμα παρόμοιο με το imusic του iphone,να μπορώ δηλαδή να κατεβάσω τραγούδια στο κινητό μου και να έχω πρόσβαση σε αυτά ακόμα και όταν δεν εχω ίντερνετ,καμία πρόταση; Tubemate απο σαιτ εκτος googleplay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihiss Δημ. July 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2016 εχω καποιες λιστες m3u8 (acestream) ...ο ace player δεν τις παιζει στο mxiii G box μου σε αντιθεση με το pc... τι μπορει να φταιει ή αν υπαρχει καποιος αλλος player που να παιζει τις συγκεκριμενες λιστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Τώρα καλοκαιράκι το κινητό γεμίζει με βιντεάκια και αφού πλέον η επεξεργαστική δύναμη των κινητών είναι σε καλύτερα επίπεδα από ότι παλιότερα σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή. Βλέπω την Viva video και Vidtrim να συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες βαθμολογίες αλλά δεν ξέρω ποια από τις δύο να αγοράσω. Ποια προτείνετε; Με ενδιαφέρει να μπορούν μετά το edit να κάνουν smart rendering και όχι εκ νέου encoding . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπέρα παίδες !! Ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν η που ξέρουν για το Google Drive και Google photos. Χθες αγόρασα συνδρομή για το Google Drive με 2 ευρώ τον μήνα για 100gb.1ον Θέλω να μεταφέρω τα αρχεία μου από το Dropbox στο Google Drive, υπάρχει τρόπος χωρίς να τα κατεβάσω? Ας πούμε κάτι σαν copy paste. 2ον Θελω να κάνω auto upload στο Drive τις φωτογραφίες που τραβάω με το κινητό, όπως το camera upload που έχει το Dropbox. Πως γίνεται? Έχει επιλογή να γίνεται γενικά backup των αρχείων. Εγώ θέλω μόνο τις φωτογραφίες που τραβάω και όχι κάθε καινούργιο αρχείο που μπαίνει στην συσκευή. 3ον θέλω να περάσω τις φωτογραφίες μου στο Google photos και να τις αρχειοθετήσω σε κατηγορίες. Πιο παλιά είχα σβήσει φωτογραφίες από την συσκευή και σβήστηκαν και από το Google photos και το αντίστροφο. Αυτό πως αλλάζει? Ευχαριστώ πολύ! Όποιος βοηθήσει θα με σώσει!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Καλησπέρα παίδες !! Ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν η που ξέρουν για το Google Drive και Google photos. Χθες αγόρασα συνδρομή για το Google Drive με 2 ευρώ τον μήνα για 100gb.1ον Θέλω να μεταφέρω τα αρχεία μου από το Dropbox στο Google Drive, υπάρχει τρόπος χωρίς να τα κατεβάσω? Ας πούμε κάτι σαν copy paste. 2ον Θελω να κάνω auto upload στο Drive τις φωτογραφίες που τραβάω με το κινητό, όπως το camera upload που έχει το Dropbox. Πως γίνεται? Έχει επιλογή να γίνεται γενικά backup των αρχείων. Εγώ θέλω μόνο τις φωτογραφίες που τραβάω και όχι κάθε καινούργιο αρχείο που μπαίνει στην συσκευή. 3ον θέλω να περάσω τις φωτογραφίες μου στο Google photos και να τις αρχειοθετήσω σε κατηγορίες. Πιο παλιά είχα σβήσει φωτογραφίες από την συσκευή και σβήστηκαν και από το Google photos και το αντίστροφο. Αυτό πως αλλάζει? Ευχαριστώ πολύ! Όποιος βοηθήσει θα με σώσει!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για το πρώτο δεν ξέρω να σου απαντήσω αν και από τη στιγμή που μιλάμε για διαφορετικούς servers το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να τα κατεβάσεις και να τα ξανανεβάσεις στο GDrive. Για τις φωτογραφίες τώρα: Θα επιλέξεις από μενού του Google Photos > Φάκελοι συσκευής ποιοι φάκελοι θες να συγχρονίζουν με την εφαρμογή. Ουσιαστικά ποιοι φάκελοι θες να παίρνουν Backup στο G Photos. Αν θέλεις να συγχρονίζονται μόνο οι νέες φωτογραφίες που τραβάς, τότε θα επιλέξεις μόνο τον φάκελο "Camera". Οι φωτογραφίες λοιπόν που θα βλέπεις στο Google Photos είναι οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο Cloud. Που σημαίνει πως αν σβήσεις κάποια από εκεί σβήνονται και από το Cloud. Για να τις σβήσεις από το κινητό μόνο και να παραμείνουν στο cloud υπάρχουν 2 τρόποι: α. Από το μενού του G PHotos > Φάκελοι συσκευής θα επιλέξεις χειροκίνητα ποιες φωτογραφίες θα να σβηστούν από τη συσκευή σου. α. Από το μενού του G Photos > Ρυθμίσεις, επιλέγεις "Απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου συσκευής". Αυτό θα συγχρονίσει αυτόματα όλους τους φακέλους που έχεις επιλέξει να συγχρονίζονται (στην περίπτωσή σου τον φάκελο Camera) και ακολούθως θα διαγράψει (από τη συσκευή μόνο) τις φωτογραφίες που έχουν ήδη ανέβει στο Cloud. Αυτές που είναι στο Google Photos εκτός από το app τις βλέπεις κι από εδώ: https://photos.google.com/ αφότου λογκάρεις στο Gmail σου φυσικά. Για να τις βλέπεις και στο G Drive, από τις Ρυθμίσεις του G Drive επιλέγεις "Αυτόματη προσθήκη των Google Photos". Αυτό δημιουργεί ένα Φάκελο στο Drive με το όνομα "Google Photos" και έχεις πρόσβαση στις φωτογραφίες και από εκεί. Πρόσεξε τώρα. Ό,τι σβήσεις από το Drive σβήνεται κι από το Photos (και το αντίστροφο). Για να αρχειοθετήσεις σε κατηγορίες τις φωτογραφίες σου δημιουργείς στο G Photos Albums. Μετά επιλέγεις όποιες φωτογραφίες θέλεις και τις προσθέτεις στο Album που ανήκουν. Πρόσεξε πάλι, αν σβήσεις μια φωτογραφία από κάποιο Album, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει στις "Φωτογραφίες" του G Photos. Αν όμως σβήσεις μια φωτογραφία από τις "Φωτογραφίες" στο G Photos, διαγράφεται ΚΑΙ από το Album. Edited July 27, 2016 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για το πρώτο δεν ξέρω να σου απαντήσω αν και από τη στιγμή που μιλάμε για διαφορετικούς servers το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να τα κατεβάσεις και να τα ξανανεβάσεις στο GDrive. Για τις φωτογραφίες τώρα: Θα επιλέξεις από μενού του Google Photos > Φάκελοι συσκευής ποιοι φάκελοι θες να συγχρονίζουν με την εφαρμογή. Ουσιαστικά ποιοι φάκελοι θες να παίρνουν Backup στο G Photos. Αν θέλεις να συγχρονίζονται μόνο οι νέες φωτογραφίες που τραβάς, τότε θα επιλέξεις μόνο τον φάκελο "Camera". Οι φωτογραφίες λοιπόν που θα βλέπεις στο Google Photos είναι οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο Cloud. Που σημαίνει πως αν σβήσεις κάποια από εκεί σβήνονται και από το Cloud. Για να τις σβήσεις από το κινητό μόνο και να παραμείνουν στο cloud υπάρχουν 2 τρόποι: α. Από το μενού του G PHotos > Φάκελοι συσκευής θα επιλέξεις χειροκίνητα ποιες φωτογραφίες θα να σβηστούν από τη συσκευή σου. α. Από το μενού του G Photos > Ρυθμίσεις, επιλέγεις "Απελευθέρωση αποθηκευτικού χώρου συσκευής". Αυτό θα συγχρονίσει αυτόματα όλους τους φακέλους που έχεις επιλέξει να συγχρονίζονται (στην περίπτωσή σου τον φάκελο Camera) και ακολούθως θα διαγράψει (από τη συσκευή μόνο) τις φωτογραφίες που έχουν ήδη ανέβει στο Cloud. Αυτές που είναι στο Google Photos εκτός από το app τις βλέπεις κι από εδώ: https://photos.google.com/ αφότου λογκάρεις στο Gmail σου φυσικά. Για να τις βλέπεις και στο G Drive, από τις Ρυθμίσεις του G Drive επιλέγεις "Αυτόματη προσθήκη των Google Photos". Αυτό δημιουργεί ένα Φάκελο στο Drive με το όνομα "Google Photos" και έχεις πρόσβαση στις φωτογραφίες και από εκεί. Πρόσεξε τώρα. Ό,τι σβήσεις από το Drive σβήνεται κι από το Photos (και το αντίστροφο). Για να αρχειοθετήσεις σε κατηγορίες τις φωτογραφίες σου δημιουργείς στο G Photos Albums. Μετά επιλέγεις όποιες φωτογραφίες θέλεις και τις προσθέτεις στο Album που ανήκουν. Πρόσεξε πάλι, αν σβήσεις μια φωτογραφία από κάποιο Album, αυτή εξακολουθεί να υπάρχει στις "Φωτογραφίες" του G Photos. Αν όμως σβήσεις μια φωτογραφία από τις "Φωτογραφίες" στο G Photos, διαγράφεται ΚΑΙ από το Album. Σευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!Με βοηιθησες αρκετα!Εβγαλα μια ακρη επιτελους! Αλλη μια ερωτηση.Στο Google photos βλεπω τις φωτογραφιες μου κανονικα αλλα οταν μπαινω στο Google photos τον φακελο μεσα απο το Drive δεν τις βλεπω...!Επισης εκει που λεει λευκωματα ειναι τα Albums?Δεν λεει καπου δημιουργια αλμπουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Σευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!Με βοηιθησες αρκετα!Εβγαλα μια ακρη επιτελους! Αλλη μια ερωτηση.Στο Google photos βλεπω τις φωτογραφιες μου κανονικα αλλα οταν μπαινω στο Google photos τον φακελο μεσα απο το Drive δεν τις βλεπω...!Επισης εκει που λεει λευκωματα ειναι τα Albums?Δεν λεει καπου δημιουργια αλμπουμ Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που θα σου πω γιατί είναι αρκετός καιρός που το είχα κάνει, αλλά θυμάμαι ότι πήρε κάποιο διάστημα (κάποιες μέρες) για να εμφανιστούν οι φωτογραφίες στο Drive. Και νομίζω ότι πρώτα εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες, κάτι τέτοιο παίζει. Επίλεξες να εμφανίζονται στο Drive, έδειξε τον φάκελο Google Photos και είναι εντελώς άδειος; Θυμάμαι ότι κάποιες λίγες στην αρχή έδειχνε... Τα λευκώματα είναι τα albums, ναι. Θα πας από την εφαρμογή πάνω δεξιά που έχει κάτι τελίτσες και θα κάνεις Δημιουργία > Λεύκωμα. Θα δώσεις ένα όνομα και μετά θα μπορείς να προσθέτεις φωτογραφίες από αυτές που ήδη έχεις ανεβάσει στο Google Photos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα.Ποιά εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη για αναπαραγωγή σειρών,ταινιών(mkv,avi..) με υπότιτλους (.srt) το vlc ή το mxplayer? Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα.Ποιά εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη για αναπαραγωγή σειρών,ταινιών(mkv,avi..) με υπότιτλους (.srt) το vlc ή το mxplayer? Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Mxplayer από εμένα. Όλα τα άλλα υποδεέστερα. sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που θα σου πω γιατί είναι αρκετός καιρός που το είχα κάνει, αλλά θυμάμαι ότι πήρε κάποιο διάστημα (κάποιες μέρες) για να εμφανιστούν οι φωτογραφίες στο Drive. Και νομίζω ότι πρώτα εμφανίζονται οι πιο πρόσφατες, κάτι τέτοιο παίζει. Επίλεξες να εμφανίζονται στο Drive, έδειξε τον φάκελο Google Photos και είναι εντελώς άδειος; Θυμάμαι ότι κάποιες λίγες στην αρχή έδειχνε... Τα λευκώματα είναι τα albums, ναι. Θα πας από την εφαρμογή πάνω δεξιά που έχει κάτι τελίτσες και θα κάνεις Δημιουργία > Λεύκωμα. Θα δώσεις ένα όνομα και μετά θα μπορείς να προσθέτεις φωτογραφίες από αυτές που ήδη έχεις ανεβάσει στο Google Photos. Σευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω εάν είναι μερικές μέρες! Καλησπέρα.Ποιά εφαρμογή θεωρείτε καλύτερη για αναπαραγωγή σειρών,ταινιών(mkv,avi..) με υπότιτλους (.srt) το vlc ή το mxplayer? Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Mx player και από εμένα. Νομίζω όμως και ο Bs player υποστηρίζει mkv. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα στη παρέα. Πρόσφατα αγόρασα μια action camera και τα βίντεο της βγαίνουν σε αρχείο MOV τα οποία ο μαμά player του κινητού μου (LG V10) δεν τα παίζει. Κατέβασα τον VLC* για να τα παίζει και το Media Converter* για να τα μετατρέπω σε mp4 ώστε να μπορώ να τα κοινοποιώ σε social media γιατί ως MOV δεν με άφηνε. Μήπως έχετε κάποια άλλη πρόταση ή είμαι οκ και με αυτά; Πάντως αυτά που θέλω να κάνουν το κάνουν απλά λέω για καλύτερη εμπειρία χρήσης ή κάτι άλλο που μπορεί να κάνει κάποιο άλλο πρόγραμμα. Για παράδειγμα να κάνει και τις 2 δουλειές ένα πρόγραμμα αντί να έχω δύο. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη. *Τον VLC τον κατέβασα επειδή κάποια άλλα προγράμματα έλεγαν ότι περιέχουν διαφημίσεις όχι για κάποιο άλλο λόγο, το άλλο απλά το βρήκα το δοκίμασα και δούλευε. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 η cam δεν εχει επιλογη να γραφει σε αλλη μορφη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 η cam δεν εχει επιλογη να γραφει σε αλλη μορφη; Νομίζω πως όχι. Θα την ξανά κοιτάξω. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Καλησπέρα. Έχοντας δοκιμάσει πολλους player και music app δεν εχω βρει ακόμα αυτό που θέλω. Όντας λάτρης της μουσικής αφιερώνοντας ώρες χρόνου σ αυτην θέλω ενα app που να με ξεκουράζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Καταρχήν θέλω τα κομματια που κατεβαζω στο pc και τα περναω τελικα και στην βιβλιοθηκη μου αυτοματα να συγχρονιζονται με τον player του κινητου μου το ίδιο και με τα playlist. Ετσι κάθε φορα που θα αποθηκευω καινουργιο κομματια αυτόματα να αποθηκευεται και στο κινητο μου. Αυτο το βασικο αλλα επισης θα ηθελα και feature οπως crossfade και lyrics.. Ευχαριστω Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα. Έχοντας δοκιμάσει πολλους player και music app δεν εχω βρει ακόμα αυτό που θέλω. Όντας λάτρης της μουσικής αφιερώνοντας ώρες χρόνου σ αυτην θέλω ενα app που να με ξεκουράζει όσο το δυνατόν περισσότερο. Καταρχήν θέλω τα κομματια που κατεβαζω στο pc και τα περναω τελικα και στην βιβλιοθηκη μου αυτοματα να συγχρονιζονται με τον player του κινητου μου το ίδιο και με τα playlist. Ετσι κάθε φορα που θα αποθηκευω καινουργιο κομματια αυτόματα να αποθηκευεται και στο κινητο μου. Αυτο το βασικο αλλα επισης θα ηθελα και feature οπως crossfade και lyrics.. Ευχαριστω lyrics και γενικα εξαιρετικη εμπειρια δινει ο ttpod(google it). εχει και λειτουργια cloud η οποια ομως δεν ξερω τι και πως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Θα ήθελα να βρω κάποια αξιόλογη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφίας στο να αφαιρεί το στρογγύλεμα από εξωτερικούς ευρυγώνιους φακούς. Ρώτησα και στο νήμα με τις καλύτερες φωτογραφίες, πρόκειται για το CM1 και προσαρτημένους εξωτερικούς φακούς (εδώ ευρείας γωνίας). 2016-09-03-0891 by Mivas Collections, on Flickr 2016-09-03-0888 by Mivas Collections, on Flickr Καμιά ιδέα; Ή εναλλακτικά κάτι για PC Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 πειτε καποια εφαρμογη για καλη ποιότητα φωτογραφιών Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 πειτε καποια εφαρμογη για καλη ποιότητα φωτογραφιών Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Για δοκίμασε open camera, Google camera, footej. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Γενικά για κάμερα, καλές εφαρμογές είναι η FV-5, A Better Camera και η Open Camera... Η πρώτη νομίζω είναι από αυτές που ξεχωρίζουν σε Android... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Για δοκίμασε open camera, Google camera, footej. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Η τελευταία μάλιστα νομίζω είναι και από Έλληνα Developer :) Ποια από αυτές νομίζετε έχει την καλύτερη λειτουργία hdr? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Η τελευταία μάλιστα νομίζω είναι και από Έλληνα Developer :) Ποια από αυτές νομίζετε έχει την καλύτερη λειτουργία hdr? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Kαλημερα απ οσες εχω δοκιμασει το Snap camera εχει την καλυτερη HDR ληψη.Αν τη ψαχνεις με αυτη τη λειτουργια δοκιμασε τη. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Kαλημερα απ οσες εχω δοκιμασει το Snap camera εχει την καλυτερη HDR ληψη.Αν τη ψαχνεις με αυτη τη λειτουργια δοκιμασε τη. δοκιμασα την manual camera και μου φανηκε πολυ καλη αλλα δεν ρχει hdr την snap την ειχα παλια και μου φανηκε πολυ "aggresive" το HDR της αλλα θυμαμαι ειχε ρυθμισεις που ΔΕΝ ειχα ψαξει. θα την δοκιμασω παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KnightRider1 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Γενικά για κάμερα, καλές εφαρμογές είναι η FV-5, A Better Camera και η Open Camera... Η πρώτη νομίζω είναι από αυτές που ξεχωρίζουν σε Android... Το κακό είναι οτι περιορίζει τα bitrate - με το open camera ή το lgcamera βάζω παραπάνω bitrate στον ήχο (δεν υποστηρίζει να μεν τα 320kbps αλλά τα 256kbps σίγουρα {δοκιμασμένο με Xperia P}) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio83 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή μουσικής που να εμφανίζει τα lyrics των τραγουδιών συγχρονισμένα με το τραγούδι, ακόμη και offline? όπως κάνει η εφαρμογή μουσική στα LeEco? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts