Jump to content

nio83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nio83

  1. Γεια σας παιδια, πριν λιγες μέρες κατέβασα την εφαρμογη της Google, Wallpapers https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.wallpaper Μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή να αλλάζει κάθε μέρα το wallpaper του κινητου μου από την online συλλογη της google. Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος φιλος στο φόρουμ? Πάντως ψάχνω και δεν μπορώ να βρώ με τίποτα που αποθηκεύονται οι εικονες μεσα στην συσκευή αλλά τα κατάφερα, μιας και δεν υπαρχει επιλογή για download αλλά μόνο για ορισμό ως φόντο. Υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη να αλλάζει κάθε μέρα το wallpaper του κινητου μου από κάποια online συλλογη. Κάτι αντίστοιχο κάνει η εφαρμογή στα Xiaomi.
  2. Υπάρχει κάποια εφαρμογή μουσικής που να εμφανίζει τα lyrics των τραγουδιών συγχρονισμένα με το τραγούδι, ακόμη και offline? όπως κάνει η εφαρμογή μουσική στα LeEco?
  3. Μήπως φταίει κ'αποια εφαρμογή που έβαλες πρόσφατα? Κάποιες φορές το drain γίνετε από εφαρμογές που χρησιμοποιούν διεργασίες του συστήματος και νιομίζουμε ότι φταίει το σύστημα.. Κάτι άλλο, έχει βρει κανείς κάποια εφαρμογή μουσικής που εμφανίζει τα lyrics των τραγουδιών συγχρονισμένα με το τραγούδι, ακόμη και offline?
  4. nio83

    LeEco Cool1

    Συγνώμη απλά δεν πολύ κατάλαβα με τι δεν σου δούλεψε. Με type c male to micro usb adaptor που το σύνδεες μετά με micro usb OTG δεν δούλευε? με κατι τετοιο δηλαδή? http://www.ebay.com/itm/Metal-Micro-USB-2-0-Female-to-USB-3-1-Type-C-Male-Converter-USB-C-OTG-Adapter-CA-/142097180589?var=&hash=item2115a6e7ad:m:mBBJ_ndNy0eKAKa88USwFsg
  5. Στο forum του Ιταλού, πρόσφατα ο ίδιος δήλωσε πως η καλύτερη δικιά του rom είναι η 13s. Παραθέτω το μήνυμά του:"To me the best one is still the last lollipop based 13S..." Πάντως να σημειώσω ότι όταν είχα την συσκευή πριν κανά 10 μηνο, είχα περάσει την 7s ή την 8s δεν είμαι σίγουρος του BB72 , με όλα τα wipes και είχα μεγάλο battery drain όταν δεν το χρησιμοποιούσα. Έτσι μετά από μερικές μέρες την ξανά πέρασα πάλι με όλα τα wipes και το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι. Εσείς τι λέτε?
  6. Το πρόβλημα που αναφέρεις υφίσταται και σε άλλους χρήστες? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος από εσάς αντίστοιχο πρόβλημα? Έχω διαβάσει όλο το νήμα και πάρα πολλά review αλλά οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες.. Κυρίως ως προς την κάμερα και την μπαταρία.. Ενώ πχ το gsmarena λέει καλά λόγια για την κάμερα, οι περισσότεροι reviewer δεν λένε και τα καλύτερα.. Γενικά ποια θεωρείται ότι είναι τα αδύναμα στοιχεία της συσκευής? Μπορεί να συγκριθεί σε τομείς όπως η οθόνη και η κάμερα (κυρίως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού) με τις άλλες ναυαρχίδες? :confused:
  7. nio83

    LeEco Cool1

    Αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα: "Τεχνικά χαρακτηριστικά: -Android 6.0 based EUI" Παντώς καλό είναι που το αναφέρεις γιατί ίσως κάποια μέλη δεν γνωρίζουν ότι η ρομ του τηλεφώνου υποστηρίζει μόνο την Αγγλική και την Κινεζική γλώσσα. Για κάποιον που δεν έχει πρόβλημα με τα Αγγλικά αυτό δεν είναι θέμα, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι και πάλι θα υπάρχουν μερικά διάσπαρτα κινεζικα σε καποιες απο τις ρυθμισεις ή τις ειδοποιήσεις τις συσκευής. Για να μην αναφέρω και τις Κινεζικες εφαρμογές. Πάντως πέρα από το θέμα της Ρομ που σίγουρα θα βρεθεί λύση, καλό είναι να περιμένουμε και κάποιο αξιόλογο review, για να δούμε στην πράξη τι ψάρια πιάνει.. Επίσης μην ξεχνάτε ότι στις 6 ή 7 Σεπτεμβρίου υπάρχουν φήμες ότι η LeEco θα κυκλοφορίσει μια αναβαθμισμένη σειρά της υπάρχουσας, με άκρα ενδιαφέρντα χαρακτηριστικά.. Οπότε λίγο υπομονή ακόμη, μιας και απομένουν μόνο 6 μέρες για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μαμά εταιρία..
  8. nio83

    LeEco Cool1

    Κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι πρόκειται για ότι ποιο ενδιαφέρον και value for money αυτήν την στιγμή. Ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψιν μας, ότι για την αγορά της Κίνας η τιμή του LeEco le 2 όταν παρουσιάστηκε ήταν ακριβώς η ίδια, 1099 γιουάν (166$ )στην έκδοση 3GB RAM/ 32GB, με τις τιμές των reseller να μην διαφέρουν και πολύ. Κάτι που σημαίνει ότι και η τιμή στους resellers της νέας προτασης της LeEco και της Coolpad δεν θα έχει μεγαλη διαφορά σε σχέση με τις τιμές για την αγορά της Κίνας.
  9. nio83

    LeEco Cool1

    Πρόσφατα η LeEco έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος της Coolpad έχοντας πλέον στην κατοχή της το 28.9% των μετοχών της. Ο πρώτος καρπός αυτής της εξαγοράς είναι το το Cool1, μια συσκευή με dual κάμερα, εως 4GB ram και τιμή απο $167, το οποίο σήμερα η LeEco και η Coolpad παρουσιάσαν στην Κίνα. H οθόνη του Cool1 είναι τεχνολογίας IPS-LCD 5.5″ Full HD ανάλυσης. Είναι κατασκευασμένο από premium μεταλλικό σώμα, τροφοδοτείται από τον Snapdragon 652 και είτε 3GB, ή 4GB μνήμης RAM. Οι συνολικες διαστάσεις (152 x 74.8 x 8.2mm ) και το βάρος των 173 γραμμαρίων μπορεί να διακιολογηθεί από την 4060mAh μπαταρία. Το highlight της συσκευής δεν είναι άλλο από την dual 13MP κύρια κάμερα ή οποία έιναι παρόμοια με αυτή του Huawei P9. Ο ένας από τους 13MP αισθητήρες είναι μονόχρωμος, ενώ ο άλλο είναι έχρωμος. Η κύρια κάμερα συμπληρώνεται από dual tone flash και υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K. Η μπορστινή κάμερα είναι 8MP σταθερής εστίασης. Το Cool1 έρχεται σε χρυσό, ασήμι και ροζ χρυσό χρώμα και διατίθεται στην τιμή των 1099 γιουάν (166$ )στην έκδοση 3GB RAM/ 32GB, 1499 γιουάν (226$) στην έκδοση 4GB RAM/ 32GB και 1699 γιουάν (256$) στην έκδοση 4GB RAM/ 64GB. Είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραπαγγελία από την ιστοσελίδα της Coolpad, το LeMall και το Jd.com και οι πώληση του θα ξεκινήσει από της 24 Αυγούστου για την αγορά της Κίνας. Τεχνικά χαρακτηριστικά: -Android 6.0 based EUI -MSM8976 (Snapdragon 652) -Memory 32GB / 64GB -Memory card expansion No Support -RAM 3G/ 4GB Κάμερα: -Main camera Dual 13 MP -Front camera 8MP Οθόνη: -touch screen GFF -Screen Material IPS -Screen Color 16 million -Screen Size 5.5 inches FHD Συνδεσιμότητα: -Wifi Yes -NFC (Near Field Communication) No support -OTG No support -Bluetooth Yes -wifi hotspot Yes Άλλα: -Removable Battery No Support -Battery capacity 4060mAh -Data cable (USB) TYPE-C -Headphone jack 3.5mm headphone jack -Dimensions 152 x 74.8 x 8.2mm (length × width × thickness) -Dual NANO SIM card -Body weight 173g 4G Bands: Network frequency TD-LTE:B38/39/40/41 FDD-LTE:B1/3/5/7/8 TD-SCDMA:B34/39 WCDMA:B1/2/5/8 GSM:B2/3/5/8 CDMA:BC0/BC1 Network standard 4G network: Support Telecom 4G, mobile 4G, Unicom 4G 3G networks: mobile 3G, Telecom 3G, China Unicom 3G; support mobile 2G / Unicom 2G (GSM) Dual card machine type dual SIM Αισθητήρες: -Electronic compass Yes -Light sensor Yes -GPS module (hardware) Yes -Proximity sensor Yes -Gravity sensor Yes -Gyro Yes Πηγές:gsmarena ,gizmochina http://www.leeco.re/applications/core/interface/file/attachment.php?id=3325 Χρήσιμες οδηγίες για αλλαγή rom Αλλαγή rom & TWRP (by amorf) TWRP and Roms
×
×
  • Create New...