Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για καθαρό time lapse πάντως συνιστώ το Lapse it, με σωστές ρυθμίσεις και καλή κάμερα δίνει τρομερά αποτελέσματα.

Ευχαριστω ρε σεισ.. Το πρωτο(htc) δεν μπορω να το εγκαταστησω και το δευτερο(lapse it) δεν το κατανοω πωσ δουλευει. Αν εχει κανεισ καποια αλλη ιδεα ασ την ριξει. Ευχαριστω πολυ.

Time-lapse λέγεται και slow motion. Σε αυτό το τομέα πάσχει πολύ το Android. Κοίτα ίσως το magisto. Μην έχεις και πολλές ελπίδες. Τα κινητά της HTC έχουν την εφαρμογή zoe που κάνει πραγματικά ακριβώς αυτό. Αν βρεις το apk στο Internet κάπου....

π.χ εδώ

http://www.androidpolice.com/2014/08/14/htc-zoe-app-expands-to-non-htc-devices-so-you-can-make-and-share-pretty-videos-apk-download/

Κάτι ανάλογο λένε ότι κάνει και το νέο Google Photos

http://www.androidpolice.com/2014/08/14/htc-zoe-app-expands-to-non-htc-devices-so-you-can-make-and-share-pretty-videos-apk-download/

Edited by jkap

Time-lapse λέγεται και slow motion. Σε αυτό το τομέα πάσχει πολύ το Android. Κοίτα ίσως το magisto. Μην έχεις και πολλές ελπίδες. Τα κινητά της HTC έχουν την εφαρμογή zoe που κάνει πραγματικά ακριβώς αυτό. Αν βρεις το apk στο Internet κάπου....

Άλλο το Time-lapse και άλλο το Slow motion...!!!

Εδώ Slow motion με την camera της LG G2 στα 120 FPS..!!! δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...!!

και το πρόγραμμα Lapse It • Time Lapse • Pro το time-lapse το ρυθμίζεις πόσες Photo θέλεις να ''χτυπά'' ανά δευτερόλεπτα οπού το μετατρέπει σε ''γρήγορο'' video. Για να έχεις καλό αποτέλεσμα θέλει να είναι σταθερή η Camera (τρίποδα) και πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 30' για να πάρεις 1' αποτέλεσμα....!!! Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Με το Id fixer, πως το διορθωνω αυτό;
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που να μπορεί να παίζει τραγούδια στο tv box μου από το ftp δίκτυο που έχω κάνει με το pc ,και να έχει equalizer.

θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που να μπορεί να παίζει τραγούδια στο tv box μου από το ftp δίκτυο που έχω κάνει με το pc ,και να έχει equalizer.

Για equalizer δύσκολο.... Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast.license (αλλά αναφέρουμε ποιο μηχάνημα, μοντέλο....... έχεις, για να δούμε εάν μπορούμε να βοηθήσουμε!)

Για equalizer δύσκολο.... Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast.license (αλλά αναφέρουμε ποιο μηχάνημα, μοντέλο....... έχεις, για να δούμε εάν μπορούμε να βοηθήσουμε!)

έχω το cs968

Άλλο το Time-lapse και άλλο το Slow motion...!!!

Εδώ Slow motion με την camera της LG G2 στα 120 FPS..!!! δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...!!

και το πρόγραμμα Lapse It • Time Lapse • Pro το time-lapse το ρυθμίζεις πόσες Photo θέλεις να ''χτυπά'' ανά δευτερόλεπτα οπού το μετατρέπει σε ''γρήγορο'' video. Για να έχεις καλό αποτέλεσμα θέλει να είναι σταθερή η Camera (τρίποδα) και πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 30' για να πάρεις 1' αποτέλεσμα....!!!

Ναι βρε, το ξέρω. Ανέφερα τις ονομασίες, δεν τα τσουβαλιασα μαζί.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ναι βρε, το ξέρω. Ανέφερα τις ονομασίες, δεν τα τσουβαλιασα μαζί.

Μια χαρά τα τσουβάλιασες.....!!!:lol: Αυτά έγραψες, όχι τίποτα άλλο ...να μην υπάρχει παραπληροφόρηση....;)

Μια χαρά τα τσουβάλιασες.....!!!:lol: Αυτά έγραψες, όχι τίποτα άλλο ...να μην υπάρχει παραπληροφόρηση....;)

Επειδή μπερδευτηκαμε.

Έγραψε ο φίλος για δύο στυλ video. Εγώ έγραψα την ονομασία του καθενός (το ένα το είχε πετύχει και το άλλο δεν το ήξερε, και του έγραψα slow motion.). Μετά τα έβαλα μαζί στον τομέα που πάσχει το Android, γιατί ισχύει αυτό.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Επειδή μπερδευτηκαμε.

Έγραψε ο φίλος για δύο στυλ video. Εγώ έγραψα την ονομασία του καθενός (το ένα το είχε πετύχει και το άλλο δεν το ήξερε, και του έγραψα slow motion.). Μετά τα έβαλα μαζί στον τομέα που πάσχει το Android, γιατί ισχύει αυτό.

Δεν είναι μόνο αυτό.....! Η παραπληροφορησει είναι και για το οτι η Android είναι πολύ πίσω:lol: Τα παρακάτω επιχειρήματα, ΔΕΝ σε πείθουν ...? και τα δυο είναι με LG G2 και τρέχει Android φυσικά...!!

και το πρόγραμμα Lapse It • Time Lapse • Pro το time-lapse το ρυθμίζεις πόσες Photo θέλεις να ''χτυπά'' ανά δευτερόλεπτα οπού το μετατρέπει σε ''γρήγορο'' video. Για να έχεις καλό αποτέλεσμα θέλει να είναι σταθερή η Camera (τρίποδα) και πρέπει να την αφήσεις τουλάχιστον 30' για να πάρεις 1' αποτέλεσμα....!!! Edited by mariodj

Καλησπέρα.

έχω ένα samsung galaxy S4 και θέλω να τραβάω νυχτερινές φωτογραφίες όπως κάνω και με μια κανονική φωτογραφική

Ξέρεις κάποιος το τρόπο ή κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια έκθεσης? Εχω δοκιμάσει το "Long Exposure" και το "Camera FV-5 lite" αλλά δεν κάνουν τη δουλειά

ευχαριστώ

Μιας που μιλάτε για εφαρμογές κάμερας, έχω δοκιμάσει την Snap Camera HDR, κι ενώ είναι πολύ καλή εφαρμογή, με πολλές επιλογές και πολύ καλή ποιότητα εικόνας και βίντεο, λέει ότι έχει ρυθμίσεις ISO, αλλά στη συσκευή μου (Z1 Compact) δε βλέπω κάτι εκεί που πρέπει να είναι η ρύθμιση.

Τι μπορεί να συμβαίνει; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Λοιπόν σοβαρεύουν τα πράγματα :cool:

djay 2 για Android!

Και μαζί με τις υποσχέσεις για ανεπαίσθητο latency στο Android 5 πάμε για ωραίες καταστάσεις.

Σε Galaxy Note 8 παίζει πολύ καλά. Φορτώνει και αναλύει τα κομμάτια άμεσα και δείχνει να αποκρίνεται χωρίς καμία υστέρηση.

Υποστηρίζει και Split headphones για προακρόαση του επόμενου τραγουδιού.

Ενθουσιασμένος :music:

Edited by Muck Smith

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

έχω ένα samsung galaxy S4 και θέλω να τραβάω νυχτερινές φωτογραφίες όπως κάνω και με μια κανονική φωτογραφική

Ξέρεις κάποιος το τρόπο ή κάποια εφαρμογή που να μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με μεγάλη διάρκεια έκθεσης? Εχω δοκιμάσει το "Long Exposure" και το "Camera FV-5 lite" αλλά δεν κάνουν τη δουλειά

ευχαριστώ

Το OnePlus One το κάνει αυτό... ίσως αν κυκλοφορήσει η κάμερα του και για άλλα κινητά, να το κάνει και το S4, αλλά ίσως να είναι και μηχανικό το πρόβλημα, όχι μόνο στο software...

Το OnePlus One το κάνει αυτό... ίσως αν κυκλοφορήσει η κάμερα του και για άλλα κινητά, να το κάνει και το S4, αλλά ίσως να είναι και μηχανικό το πρόβλημα, όχι μόνο στο software...

Είναι καθαρά θέμα hardware... Αυτή την στιγμή αν δεν κάνω λάθος μόνο το one+ one και το oppo find 7 το κάνουν...

Είναι καθαρά θέμα hardware... Αυτή την στιγμή αν δεν κάνω λάθος μόνο το one+ one και το oppo find 7 το κάνουν...

Και εγώ αυτό φαντάζομαι, αλλά θεωρητικά, το κλείστρο έχει διάφορες ταχύτητες... σε σκοτεινές ας πούμε αργεί περισσότερο, σε φως και με κινούμενα αντικείμενα είναι πολύ μικρότερος ο χρόνος, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί και μηχανικά να μην μπορεί να γίνει πιο αργά σε χρόνο που θα το ρυθμίσεις εσύ; Τέλος πάντων.. το λογικό είναι πως είναι hardware γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία εφαρμογή που να το καταφέρνει τόσα χρόνια, και αν γινόταν, σίγουρα θα το είχαν βάλει σαν feature διάφορες κάμερες που κυκλοφορούν στο play store...

Και εγώ αυτό φαντάζομαι, αλλά θεωρητικά, το κλείστρο έχει διάφορες ταχύτητες... σε σκοτεινές ας πούμε αργεί περισσότερο, σε φως και με κινούμενα αντικείμενα είναι πολύ μικρότερος ο χρόνος, άρα δεν καταλαβαίνω γιατί και μηχανικά να μην μπορεί να γίνει πιο αργά σε χρόνο που θα το ρυθμίσεις εσύ; Τέλος πάντων.. το λογικό είναι πως είναι hardware γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία εφαρμογή που να το καταφέρνει τόσα χρόνια, και αν γινόταν, σίγουρα θα το είχαν βάλει σαν feature διάφορες κάμερες που κυκλοφορούν στο play store...

Ναι γιατί παίζει με το iso (Δηλαδή αργεί το κλείστρο με διάφορα χιλιοστών του δευτερολέπτου και όχι με δευτερόλεπτα και σε συνδυασμό με τους αλγόριθμους βελτιώνει κάπως την κατάσταση)...

υπαρχει καμια εφαρμογή για Reduse noise σε φωτό? το adobe photoshop express Θέλει φραγκα για να το ξεκλειδώσει

Πάντως εγώ έχοντας δοκιμάσει αρκετές εφαρμογές για φωτογραφία και βίντεο στο Z1 Compact μου, πλέον μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν υπάρχει καλύτερη εφαρμογή από την Camera FV-5. Έχει τα πάντα από ρυθμίσεις, και το αποτέλεσμα είναι το καλύτερο απ' ό,τι έχω δοκιμάσει. Το μόνο της μειονέκτημα ήταν η μη ύπαρξη video recording, αλλά κι αυτό λύνεται, καθώς υπάρχει η αντίστοιχη εφαρμογή Cinema FV-5, που είναι ο αντίστοιχος video recorder, και μάλιστα αν τα έχεις και τα δύο εγκατεστημένα, με ένα πλήκτρο κάνεις εναλλαγή από κάμερα σε βιντεοκάμερα, σαν να είχες μία εφαρμογή και για τα δύο.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Υπάρχει εφαρμογή (αντίςτοιχη μετο mediainfo για τα windows)που να εμφανίζει τις πληροφορίες για τα βίντεο, όπως ανάλυση, bit rate, fps, video codec, audio codec και λοιπά;

Υπάρχει εφαρμογή (αντίςτοιχη μετο mediainfo για τα windows)που να εμφανίζει τις πληροφορίες για τα βίντεο, όπως ανάλυση, bit rate, fps, video codec, audio codec και λοιπά;

Ο MX player το έχει αφού ανοίξεις το βίντεο και πας στα properties.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update