paul29 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα φίλοι μου!!!! ξέρετε κανένα καλό επαγγελματικό πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφίας που να έχει και πολλά εφέ και φίλτρα??? ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωτογραφική μηχανή όπου θα μπορώ να ελέγχω διάφραγμα, άνοιγμα κλείστρου κλπ? δηλαδή μια εφαρμογή με manual ρυθμίσεις για το nexus 5. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα..Κάποιο απλό πρόγραμμα μετατροπής PNG σε JPG...Και εάν ξέρετε από δικαιώματα, να μην ζητάει τα αδιανόητα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα..Κάποιο απλό πρόγραμμα μετατροπής PNG σε JPG...Και εάν ξέρετε από δικαιώματα, να μην ζητάει τα αδιανόητα. Ευχαριστώ Για ρίξε μια ματιά στο καλύτερο του είδους για εμένα... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghostmobile.mediaconverter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλημέρα φίλοι μου!!!! ξέρετε κανένα καλό επαγγελματικό πρόγραμμα για επεξεργασία φωτογραφίας που να έχει και πολλά εφέ και φίλτρα??? ευχαριστώ!!!! Υπάρχει έκδοση του Photoshop για android κινητά και tablet ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Υπάρχει έκδοση του Photoshop για android κινητά και tablet ;) ,είχε το είχα βάλει αλλά τώρα δεν το βλέπω Στο appstore το έχει κανονικά Edited June 11, 2014 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.psmobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.psmobile Όχι δεν είναι το ίδιο το κανονικό είναι αυτό με λειτουργίες φοτοσοπ [ATTACH]46023[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Υπάρχουν αυτά τα δύο.. Το ένα όμως είναι για tablet https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.pstouchphone https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.pstouch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Υπάρχουν αυτά τα δύο.. Το ένα όμως είναι για tablet https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.pstouchphone https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.adobe.pstouch εμενα δεν μου τα εμφανίζει στο κινητό μόνο στο pc. λέει ότι δεν είναι συμβατό το τηλέφωνο note3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή για φωτογραφική μηχανή όπου θα μπορώ να ελέγχω διάφραγμα, άνοιγμα κλείστρου κλπ? δηλαδή μια εφαρμογή με manual ρυθμίσεις για το nexus 5. κάποιος μια βοήθεια εδώ? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα..Κάποιο απλό πρόγραμμα μετατροπής PNG σε JPG...Και εάν ξέρετε από δικαιώματα, να μην ζητάει τα αδιανόητα. Ευχαριστώ ImageShrink. Είναι προγραμματάρα και κάνει τέλεια αυτό που λέει. Δεν είναι converter, αλλά στην ουσία κάνει recompress και resize. Τέλειο όταν π.χ. θες να στείλεις μια φωτογραφία που μόλις τράβηξες με την 13mp camera που το αρχείο είναι 4mb, και στην κάνει 350 kb χωρίς να χάνεις πολλά... Έχει και free έκδοση. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 ImageShrink. Είναι προγραμματάρα και κάνει τέλεια αυτό που λέει. Δεν είναι converter, αλλά στην ουσία κάνει recompress και resize. Τέλειο όταν π.χ. θες να στείλεις μια φωτογραφία που μόλις τράβηξες με την 13mp camera που το αρχείο είναι 4mb, και στην κάνει 350 kb χωρίς να χάνεις πολλά... Έχει και free έκδοση. Για άλλη δουλειά το θέλω. Ευχαριστώ πάντως. Βασικά θέλω το εξής απλό.. Τα Screenshots που είναι png, με ένα απλό πρόγραμμα να τα μετατρέπω σε jpg. Ευχαριστώ και τον φίλο που απάντησε πιο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Για άλλη δουλειά το θέλω. Ευχαριστώ πάντως. Βασικά θέλω το εξής απλό.. Τα Screenshots που είναι png, με ένα απλό πρόγραμμα να τα μετατρέπω σε jpg. Ευχαριστώ και τον φίλο που απάντησε πιο πριν Ναι το κατάλαβα, απλά με το Imageshrink μπορείς εύκολα να το κάνεις αυτό. Πατάς share στο imageshrink και θα στο κάνει jpg. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Ναι το κατάλαβα, απλά με το Imageshrink μπορείς εύκολα να το κάνεις αυτό. Πατάς share στο imageshrink και θα στο κάνει jpg. Μόλις το δοκίμασα. Άψογο ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. June 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2014 Υπάρχει πρόγραμμα στον υπολογιστή και αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό που όταν συνδέεται το κινητό στο pc να συνδέονται φάκελοι ή αρχεία Αυτόματα (πχ μουσική) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Παιδες εβαλα τον VLC beta for android και το mkv παιζει κανονικά και το DTS 5.1 sound που εχει η ταινία αλλα η κωδικοποίηση των Ελληνικών από το srt δείχνει Κινεζικα. Εβαλα τον MX-player εχω κανονικά ελληνικά από το srt αλλα δεν εχω ηχο DTS? (εβαλα και κάποιο codec pack του ΜΧ) O BSplayer εχει διαφημησεις και δεν βρησκω πως μπαινουν οι υπότιτλοι Καμιά ιδέα προταση για media player που να παιζει ματρόσκες με DTS και να δουλεύουν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι O ΜΧplayer μου αρέσει αλλά δεν ξερω ποια codec ειναι για το NOTE 3 Ευχαριστώ προκαταβολικά ps. καπου κατι διαβασα οτι πρεπει να κανω unzip καποιους codec στο root της SD card αλλα δεν θυμάμαι τι και πως Edited June 16, 2014 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδες εβαλα τον VLC beta for android και το mkv παιζει κανονικά και το DTS 5.1 sound που εχει η ταινία αλλα η κωδικοποίηση των Ελληνικών από το srt δείχνει Κινεζικα. Εβαλα τον MX-player εχω κανονικά ελληνικά από το srt αλλα δεν εχω ηχο DTS? (εβαλα και κάποιο codec pack του ΜΧ) O BSplayer εχει διαφημησεις και δεν βρησκω πως μπαινουν οι υπότιτλοι Καμιά ιδέα προταση για media player που να παιζει ματρόσκες με DTS και να δουλεύουν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι O ΜΧplayer μου αρέσει αλλά δεν ξερω ποια codec ειναι για το NOTE 3 Ευχαριστώ προκαταβολικά ps. καπου κατι διαβασα οτι πρεπει να κανω unzip καποιους codec στο root της SD card αλλα δεν θυμάμαι τι και πως Για τον vlc έχεις πάει εκεί από τις ρυθμίσεις? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Για τον vlc έχεις πάει εκεί από τις ρυθμίσεις? Ευχαριστώ Κωστα Δεν το ειχα κανει Τωρα όλα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Χαιρετώ, επειδή έχω μπλεχτεί λίγο με τον flash μιας και έχει σταματήσει η υποστήριξη. Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω τίποτα άλλο μετά την εγκατάσταση του. Με έχει προβληματίσει ο τρόπος που ανοίγουν κάποια φλας βίντεο. Για την ακρίβεια δεν μου παίζουν από τον browser αλλά από εξωτερικό πρόγραμμα ύστερα από παράθυρο διαλόγου. Αυτά! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Και δε εμένα Έτσι παίζουν φίλε :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris1988 Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 καλησπερα σε ολους!υπαρχει εφαρμογη να κατεβαζει κανεις απο youtube κατευθειαν σε mp3 ?? και αν ναι ποια ειναι ??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 καλησπερα σε ολους!υπαρχει εφαρμογη να κατεβαζει κανεις απο youtube κατευθειαν σε mp3 ?? και αν ναι ποια ειναι ??:rolleyes: Είτε YouTube Downloader είτε Tubemate. Δεν θα τις βρεις στο market φυσικά οπότε Google it. Μια εφαρμογή που δοκίμασα σήμερα και συνιστώ ανεπιφύλακτα όσον αφορά τη κάμερα είναι η After Focus pro. Σου επιτρέπει να παίξεις με το blurring. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ποιά φωτογραφική για το Motorola Moto G? Κάποια με εφέ-φίλτρα; Η στοκ της μοτορόλα έχει μόνο υποστήριξη φλας κ HDR. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Παιδιά γιατί το play εχει 2 εφαρμογες;Η μια spotify 2MB και η άλλη spotify music 14MB Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts