Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι το κατάλαβα, απλά με το Imageshrink μπορείς εύκολα να το κάνεις αυτό. Πατάς share στο imageshrink και θα στο κάνει jpg.

Μόλις το δοκίμασα. Άψογο ευχαριστώ και πάλι

Υπάρχει πρόγραμμα στον υπολογιστή και αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό που όταν συνδέεται το κινητό στο pc να συνδέονται φάκελοι ή αρχεία Αυτόματα (πχ μουσική)

Παιδες εβαλα τον VLC beta for android και το mkv παιζει κανονικά και το DTS 5.1 sound που εχει η ταινία αλλα

η κωδικοποίηση των Ελληνικών από το srt δείχνει Κινεζικα.

Εβαλα τον MX-player εχω κανονικά ελληνικά από το srt αλλα δεν εχω ηχο DTS? (εβαλα και κάποιο codec pack του ΜΧ)

O BSplayer εχει διαφημησεις και δεν βρησκω πως μπαινουν οι υπότιτλοι

Καμιά ιδέα προταση για media player που να παιζει ματρόσκες με DTS και να δουλεύουν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι

O ΜΧplayer μου αρέσει αλλά δεν ξερω ποια codec ειναι για το NOTE 3

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ps. καπου κατι διαβασα οτι πρεπει να κανω unzip καποιους codec στο root της SD card αλλα δεν θυμάμαι τι και πως

Edited by Iannis

Παιδες εβαλα τον VLC beta for android και το mkv παιζει κανονικά και το DTS 5.1 sound που εχει η ταινία αλλα

η κωδικοποίηση των Ελληνικών από το srt δείχνει Κινεζικα.

Εβαλα τον MX-player εχω κανονικά ελληνικά από το srt αλλα δεν εχω ηχο DTS? (εβαλα και κάποιο codec pack του ΜΧ)

O BSplayer εχει διαφημησεις και δεν βρησκω πως μπαινουν οι υπότιτλοι

Καμιά ιδέα προταση για media player που να παιζει ματρόσκες με DTS και να δουλεύουν και οι Ελληνικοί υπότιτλοι

O ΜΧplayer μου αρέσει αλλά δεν ξερω ποια codec ειναι για το NOTE 3

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ps. καπου κατι διαβασα οτι πρεπει να κανω unzip καποιους codec στο root της SD card αλλα δεν θυμάμαι τι και πως

Για τον vlc έχεις πάει εκεί από τις ρυθμίσεις?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Για τον vlc έχεις πάει εκεί από τις ρυθμίσεις?

Ευχαριστώ Κωστα Δεν το ειχα κανει Τωρα όλα μια χαρα

Χαιρετώ, επειδή έχω μπλεχτεί λίγο με τον flash μιας και έχει σταματήσει η υποστήριξη. Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω τίποτα άλλο μετά την εγκατάσταση του. Με έχει προβληματίσει ο τρόπος που ανοίγουν κάποια φλας βίντεο. Για την ακρίβεια δεν μου παίζουν από τον browser αλλά από εξωτερικό πρόγραμμα ύστερα από παράθυρο διαλόγου. Αυτά!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Και δε εμένα Έτσι παίζουν φίλε :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

καλησπερα σε ολους!υπαρχει εφαρμογη να κατεβαζει κανεις απο youtube κατευθειαν σε mp3 ?? και αν ναι ποια ειναι ??:rolleyes:

καλησπερα σε ολους!υπαρχει εφαρμογη να κατεβαζει κανεις απο youtube κατευθειαν σε mp3 ?? και αν ναι ποια ειναι ??:rolleyes:

Είτε YouTube Downloader είτε Tubemate.

Δεν θα τις βρεις στο market φυσικά οπότε Google it.

Μια εφαρμογή που δοκίμασα σήμερα και συνιστώ ανεπιφύλακτα όσον αφορά τη κάμερα είναι η After Focus pro. Σου επιτρέπει να παίξεις με το blurring.

Ποιά φωτογραφική για το Motorola Moto G?

Κάποια με εφέ-φίλτρα; Η στοκ της μοτορόλα έχει μόνο υποστήριξη φλας κ HDR.

Παιδιά γιατί το play εχει 2 εφαρμογες;Η μια spotify 2MB και η άλλη spotify music 14MB
Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap:

Η μία είναι κατηργημένη.SPOTIFY MUSIC ειναι η κανονική.:)
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Πού μπορούμε να βρούμε ringtones και notifications?

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

επειδη το music Player της μαμας huawei καταναλωνει αβερτα την μπαταρια..

ξερουμε ποιο ειναι το λιγοτερο ενεργοβορο προγραμμα για μουσικη???

Καλησπέρα σας φίλοι μου!!!! ξέρετε κανένα καλό convert για video να μετατρέπει video σε διάφορους τύπους και αναλύσεις αλλά να μην χρειάζεται internet!!!!! Έβαλα το (The File Converter) αλλά θέλει internet για να μετατρέψει!!!! Ευχαριστώ!!!!!

επειδη το music Player της μαμας huawei καταναλωνει αβερτα την μπαταρια..

ξερουμε ποιο ειναι το λιγοτερο ενεργοβορο προγραμμα για μουσικη???

Poweramp ή Jet Audio...

Ποιο είναι το app που στη φωτογραφία πάνω έχει τοποθεσία και καιρό?

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Ποιο είναι το app που στη φωτογραφία πάνω έχει τοποθεσία και καιρό?

Υπάρχουν πολλά. Εγώ χρησιμοποιώ το InstaPlace

Καλησπέρα σας φίλοι μου!!!! ξέρετε κανένα καλό convert για video να μετατρέπει video σε διάφορους τύπους και αναλύσεις αλλά να μην χρειάζεται internet!!!!! Έβαλα το (The File Converter) αλλά θέλει internet για να μετατρέψει!!!! Ευχαριστώ!!!!!

Δεν υπάρχει τίποτα βρε παιδιά???

Δεν υπάρχει τίποτα βρε παιδιά???

Δοκίμασε τον GOM video converter.

Δεν τον έχω δοκιμάσει για να ξέρω ακριβώς τις λειτουργίες του, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια...

Γνωρίζει κάποιος γιατί στο perfectly clear, όσο σταθερό κι αν το κρατήσω η φωτογραφία πάντα θα είναι ψιλοθαμπη;; δοκίμασα και σε galaxy s2 και σε Xiaomi mi3
1+7 Pro

Το πρώτο που κοίταξα ήτανε. Πείραξες τίποτα από τις ρυθμίσεις όταν την είχες πρωτοβαλει;
1+7 Pro

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update