tsop21 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 καλησπερα, τι πρεπει να κανω για να εμφανιζονται στον music player οι φακελοι με τα τραγουδια μου οπως τους εχω περασει απο τον υπολογιστη? μηπως να κατεβασω αλλον player εκτος απο αυτον της συσκευης? αν ναι ποιον? εχω το galaxy s2. ευχαριστω. Παράθεση Original Against the Machine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 καλησπερα, τι πρεπει να κανω για να εμφανιζονται στον music player οι φακελοι με τα τραγουδια μου οπως τους εχω περασει απο τον υπολογιστη? μηπως να κατεβασω αλλον player εκτος απο αυτον της συσκευης? αν ναι ποιον? εχω το galaxy s2. ευχαριστω. Σου απαντησα το ιδιο κ στο αλλο topic αλλα εδω ειναι το σωστο μερος. Πηγαινε στις ρυθμισεις του stock player, ψαξε αν θυμαμαι καλα καπου λεει προβολη, τικαρε το φακελοι. Και ο stock και ολοι οι players εχουν τετοια επιλογη. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 το vignette το χεις δοκιμασει; Το έβαλα φίλε, την Demo έκδοση βέβαια, δεν μου φάνηκε τπτ ιδιαίτερο.. Βασικά, 2 φανερά θέματα έχω εντοπίσει με τις εφαρμογές για την κάμερα. Σε panorama mode (με την stock εφαρμογή) που μου κατεβάζει όμως πολύ την ανάλυση στο ύψος. Ίσως λογικό, αφού για να διατηρήσει την ανάλυση 8mp σε μια φωτογραφία με πολλαπλάσιο μήκος αναγκαστικά μικραίνει το ύψος, απλά είχα φανταστεί στην αρχή πως θα τραβούσε πολλές φωτογραφίες η καθεμιά από αυτές σε 8mp και μετά θα έκανε συρραφή. Ίσως αυτό να μην γίνεται γενικά και η μόνη εναλλακτική να είναι να τις τραβήξω σε normal mode και να τις συρράψω μετά στο photoshop.. Το άλλο είναι με το burst mode, που στο CameraZoom μου χαμηλώνει αυτόματα την ανάλυση και δεν με αφήνει να την μεγαλώσω.. Από κει και πέρα (πέρα δηλαδή και από τα διάφορα FX) δεν ξέρω αν κάποια εφαρμογή κάνει πχ καλύτερη διαχείρηση του white balance, ή πχ βγάζει καλύτερα χρώματα κλπ. Όσο μπορούν κάτι τέτοια να εξαρτώνται από software παράγοντες και όχι από το hardware του κινητού/φακού.. ΥΓ. Έχω Galaxy S2, ICS 4.0.3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλησπερα παιδια,να ρωτησω υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να κατεβασω βιντεακια απο το youtube στο κινητο??? Για δες εδώ ... http://www.tubemate.net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Όταν βλέπω βίντεο με το κινητό μου από το youtube κολλάει δηλαδή μερικές στιγμές είναι να βλέπω τα καρέ ένα ένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Όταν βλέπω βίντεο με το κινητό μου από το youtube κολλάει δηλαδή μερικές στιγμές είναι να βλέπω τα καρέ ένα ένα.... Έχει να κάνει με τη συσκευή σου αυτό, απευθύνσου καλύτερα στο αντίστοιχο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 Όταν βλέπω βίντεο με το κινητό μου από το youtube κολλάει δηλαδή μερικές στιγμές είναι να βλέπω τα καρέ ένα ένα.... επανεκιννηση κινητου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Αλλα υπαρχει προβλημα με το music junk;;; Μου λεει network error ενω δοκιμαζω και με wifi και με data. Καποια αντιστοιχη εφαρμογη ισως;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Αλλα υπαρχει προβλημα με το music junk;;; Μου λεει network error ενω δοκιμαζω και με wifi και με data. Καποια αντιστοιχη εφαρμογη ισως;; Τα ιδία και σε μένα πολύ καιρό τώρα,πήρε σουτ Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2012 Τα ιδία και σε μένα πολύ καιρό τώρα,πήρε σουτ Μιλαμε για μια απο τις καλυτερες εφαρμογες ολων των εποχων στο android (καλα το παρακανα λιγο) και την κοψανε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Παιδια δεν ξερω αν εχει απαντηθει.Αλλα υπαρχει προβλημα με το music junk;;; Μου λεει network error ενω δοκιμαζω και με wifi και με data. Καποια αντιστοιχη εφαρμογη ισως;; Τα ιδία και σε μένα πολύ καιρό τώρα,πήρε σουτ Μιλαμε για μια απο τις καλυτερες εφαρμογες ολων των εποχων στο android (καλα το παρακανα λιγο) και την κοψανε; http://m.facebook.com/profile.php?id=159169054157923 Λενε οτι αντιμετωπιζουν καποια προβληματα τα οποια θα διορθωθούν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 μακαρι γιατι ηταν τρομερα χρησιμη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2012 Τρομερα ομως.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 καμια καλη εφαρμογη για να κατεβαζω τραγουδια.ξένα κυριως αλλα αν υπαρχουν και ελληνικα δεν εχω πρόβλημα Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 καμια καλη εφαρμογη για να κατεβαζω τραγουδια.ξένα κυριως αλλα αν υπαρχουν και ελληνικα δεν εχω πρόβλημα ψαξε στο μαρκετ υπαρχουν αρκετα που κανουν αυτο που ζητας :happy: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 καμια καλη εφαρμογη για να κατεβαζω τραγουδια.ξένα κυριως αλλα αν υπαρχουν και ελληνικα δεν εχω πρόβλημα Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfreak.entertainment.musicparadise&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkZnJlYWsuZW50ZXJ0YWlubWVudC5tdXNpY3BhcmFkaXNlIl0. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfreak.entertainment.musicparadise&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkZnJlYWsuZW50ZXJ0YWlubWVudC5tdXNpY3BhcmFkaXNlIl0. Το usound βρίσκει περισσότερα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfreak.entertainment.musicparadise&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbmRyb2lkZnJlYWsuZW50ZXJ0YWlubWVudC5tdXNpY3BhcmFkaXNlIl0. Αυτή η εφαρμογή είναι κακόγραμμένη πιστεύω, από τότε που την έβαλα μου άναβε συνεχώς η οθόνη, έτσι κι εγώ την πέταξα. Έχει κάποιος άλλος αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το usound δεν περναει τα τραγουδια που κατεβαζω στο Musics player του κινητου? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2012 το usound δεν περναει τα τραγουδια που κατεβαζω στο Musics player του κινητου? Πρεπει λογικα να το κανεις import τον φακελο του στον player ... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πως κάνω zoom in-zoom out στον BS Player κι αν πρέπει να κάνω παύση στην εικόνα ή μπορώ εν κινήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Easy CD-DA extractor ειναι προγραμμα για ριπ αλλα και γι'αυτο που θελεις δηλ για album art π.χ. googlareis το τιτλο του album ''κατεβαζεις τη foto στο pc και την ''κολλας'' στο τραγουδι-ια που θελεις.Υπαρχει και σε ''ιδιαιτερα'' sites ;).Εννοειται οτι μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε εικονα θες τα εχω κανει ολα εκει! εχω το neo v με 2.3 αλλα το εκανα 4 και ενω πριν εδειχνε κανονικα φωτο τωρα τιποτα! υπαρχει κανενα προγραμμα [που με ics να δειχνει και τις φωτο που εχουμε στην μουσικη (εξωφυλλα) ? ξερει καποιος παιδια..; Edited July 27, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 με ποιο τροπο μπορω να περασω τα covers απο τα τραγουδια στον playerpro? στο poweramp απλα τα πετουσα μεσα στο φακελο album art Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 κάποια εφαρμογη για να βγαζει πολλες φωτογραφιες μαζι? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 κάποια εφαρμογη για να βγαζει πολλες φωτογραφιες μαζι? Fast Burst Camera Lite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spritefish.fastburstcameralite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcHJpdGVmaXNoLmZhc3RidXJzdGNhbWVyYWxpdGUiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts