Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα, δεν γίνεται τίποτα στον Dice.. Κρίμα και το video play του MX είναι άψογο, αλλά ήχος γιοκ.. Κανένα κόλπο για τον MX να ακούσουμε ήχο? Δοκίμασα και με ακουστικά μήπως και ακουγόταν ήχος μόνο μέσω του 3.5" jack αλλά και πάλι τίποτα.

Τον codec τον εχεις περασει ?

Αν ναι τοτε πρεπει να αλλαξεις το encoding και θα ακουστει λογικα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ποια εφαρμογή θεωρείται η καλύτερη ως music manager; Νόμιζα είχα καλυφτεί με το DoubleTwist, μέχρι που διαπίστωσα πως δεν μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένους φακέλους να αποτελούν την library. Το'χα βάλει στο shuffle και σε κάποια φάση ακούω "επικίνδυνη στροφή δεξιά" :lol::lol::lol::lol:

Είχε βάλει μόνο του τους φακέλους από τους ήχους του iGo..

PlayerPro

PowerAmp

Και οι δυο player έχουν επιλογή για το ποιους φακέλους θα διαβάζουν, βέβαια μπορείς εάν δεν θες να αποχωριστείς αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα να προσθέσεις το αρχείο ".nomedia" που επισυνάπτω έτσι τον αναγκάζεις να μην δει τα αρχεία ήχου που έχουν μέσα αυτοί οι φάκελοι

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

PlayerPro

PowerAmp

Και οι δυο player έχουν επιλογή για το ποιους φακέλους θα διαβάζουν, βέβαια μπορείς εάν δεν θες να αποχωριστείς αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα να προσθέσεις το αρχείο ".nomedia" που επισυνάπτω έτσι τον αναγκάζεις να μην δει τα αρχεία ήχου που έχουν μέσα αυτοί οι φάκελοι

Μπα, δεν έχω κόλλημα να αποχωριστώ κάτι, μόλις 2 μέρες έχει που ψάχνω για player. Μόνο πες μου επειδή δεν κατάλαβα. Δηλαδή πρέπει να ψάχνω κάθε folder και sub-folder που περιέχει έστω και ένα αρχείο ήχου και να προσθέτω το .nomedia; Πολύ μπελάς μου ακούγεται..

EDIT: Πάντως το PlayerPro μια χαρά μου φαίνεται..

Edited by dante02004

Αυτό θα το κάνεις εάν θες να παραμείνεις με τον player που είσαι τώρα, εάν βάλεις εάν από τους δυο που σου πρότεινα απλά θα πας να δηλώσεις που έχεις την μουσική σου και τέλος. Πχ εγώ φτιάχνω ένα φάκελο "music" στην κάρτα και ρίχνω εκεί την μουσική μου
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Ναι κατάλαβα, η ερώτησή μου αφορούσε την "επιλογή" doubleTwist. Γιατί δεν παίζει να έκανα κάτι τέτοο..

Κι εγώ σε ένα φάκελο έχω την μουσική, τον δήλωσα στο player pro και (φαίνεται να) είμαι πούδρα..

Συνήθως το πρόβλημα είναι στα προγράμματα πλοήγησης, πχ για το Navigon πετάς το .nomedia στον βασικό του φάκελο και καλύπτει και τους υποφακελους του.

Τώρα για το DoubleTwist πριν κάνα μήνα που το δοκίμασα δεν με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, είχα κολλήσει με το PowerAmp αλλά τελικά με τράβηξε ο PlayerPro λόγο ομαλότητας

Έχω βρει μια έκδοση στο ίντερνετ που λεει ότι έχει και τους codec αλλά το ότι σου παίζει καλύτερα όμως μπορει να είναι και επειδή δεν παίζει ήχο

Δοκίμασε αν στο dice έχει να σταματήσει το export του ήχου να δεις

Τον codec τον εχεις περασει ?

Αν ναι τοτε πρεπει να αλλαξεις το encoding και θα ακουστει λογικα

Εγκατέστησα τους codecs για ARM v7 και επέλεξα SW decoder Ήχου, αλλά lagάρει και crashάρει μετά από λίγο. Χωρίς ήχο παίζει μια χαρά το video. Τι να πω.. :confused:

--- Sony Xperia 5 II ---

Να φανταστω οτι δοκιμασες και τα αλλα encode που χει .... οποτε λυπαμαι αλλα δεν ξερω τι φταιει

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά τραβάει σε μικρή ανάλυση.

Το burst mode δεν είναι θέμα software αλλά hardware.... οπότε δεν παίζει να κάνεις σοβαρή δουλειά με πρόγραμμα.

Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή να μπορεί να "εξάγει" φωτογραφίες από video;

Ευχαριστώ.

Androvid Pro

απιστευτο προγραμμα, μετατρεπει απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο σε αλλη, κοβει, ενωνει, τραβαει μονο τον ηχο, η αλλαζεις ηχο, παιρνει frames (αυτο που θελεις) κ διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&feature=search_result

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιος mp3 player που να δειχνει

bitrate;

στο winamp δεν βρηκα..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

πιο Music mp3 player προτείνετε για galaxy s ii me ICS ??

το winamp τρέχει καλά σε ICS ?

Με poweramp εμεινα τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα.

Με poweramp εμεινα τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα.

φίλε έκανα στην external sd ενα φάκελο μουσική μου και μέσα υπό φακέλους (π.χ. έντεχνα, λαϊκά , rock . regge , κ.α ) πως μπορώ απο το poweramp να δείχνω πιο φάκελο θέλω να παίξει χωρίς να μου δείχνει ότι μουσική έχω στο τηλέφωνο ???

και κάτι άσχετο που βρήκα στο νετ..το δοκίμασε κανένας ???

http://www.proho.gr/mobiles/samsung-galaxy-s-ii-hack-beltiosi-tis-poiotitas-binteo-tis-kameras

φίλε έκανα στην external sd ενα φάκελο μουσική μου και μέσα υπό φακέλους (π.χ. έντεχνα, λαϊκά , rock . regge , κ.α ) πως μπορώ απο το poweramp να δείχνω πιο φάκελο θέλω να παίξει χωρίς να μου δείχνει ότι μουσική έχω στο τηλέφωνο ???

και κάτι άσχετο που βρήκα στο νετ..το δοκίμασε κανένας ???

http://www.proho.gr/mobiles/samsung-galaxy-s-ii-hack-beltiosi-tis-poiotitas-binteo-tis-kameras

Φιλε μου εχει πολλες ρυθμισεις, ψαξε λιγο κ θα βγαλεις ακρη. Πηγαινοντας Settings - Folders - Music folders αν θυμαμαι καλα σου λεει να τικαρεις ποιους φακελους θες.

Αν θες να παιξει μονο τα κομματια που εχεις σε ενα φακελο συγκεκριμενα οπως εισαι στον player πατας επανω στο κομματι που παιζει κ σου βγαζει 3 επιλογες νομιζω, Folders/player/library. Επιλεγεις folders πηγαινεις στο φακελο σου κ πατας να παιξει ενα κομματι, θα παιξει μονο τα κομματια που εχεις σε αυτο το φακελο.

Επισης μπορεις να το ρυθμισεις οταν ανοιγεις το προγραμμα να ανοιγει κατευθειαν στους φακελους σου κτλ

Γενικα εχει μπολικο πραγμα!

Οσον αφορα τη καμερα ειναι πολυ παλιο hack.

2.3.3 gingerbread, ακομα κ 2.3.3 να εισαι θα σου συνιστουσα να αναβαθμισεις παρα να το δοκιμασεις ;-)

Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις για το spirit radio; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με το μεγάφωνο... 

Έχω το samsung galaxy s ii με cm9

Androvid Pro

απιστευτο προγραμμα, μετατρεπει απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο σε αλλη, κοβει, ενωνει, τραβαει μονο τον ηχο, η αλλαζεις ηχο, παιρνει frames (αυτο που θελεις) κ διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&feature=search_result

Πράγματι πολύ καλό. Κάνει ακριβώς ότι λές, τίποτα λιγότερο, τίποταπερισσότερο. Ευχαριστώ:happy:

Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις για το spirit radio; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με το μεγάφωνο... 

Έχω το samsung galaxy s ii με cm9

Πρεπει να βαλεις το κατάλληλο στο method για να παιξει ... και ζωνη Ελλαδα ...

Για μενα πχ ειναι LG4

Πρεπει να βαλεις το κατάλληλο στο method για να παιξει ... και ζωνη Ελλαδα ...

Για μενα πχ ειναι LG4

Δεν μπορώ να το κάνω να παίζει το κινητό με το εξωτερικό ηχείο

A ουτε και σε μενα γινεται αυτο ... νομιζα δεν σου παιζε ουτε με ακουστικα

A ουτε και σε μενα γινεται αυτο ... νομιζα δεν σου παιζε ουτε με ακουστικα

Όχι παίζει με ακουστικά απλά μια παλαιότερη έκδοση που είχα βάλει το εξωτερικό ηχείο έπαιζε. Δεν μπορώ να την βρω να την βάλω. Την είχα κατεβάσει από το xda.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update