Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να φανταστω οτι δοκιμασες και τα αλλα encode που χει .... οποτε λυπαμαι αλλα δεν ξερω τι φταιει

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά τραβάει σε μικρή ανάλυση.

Το burst mode δεν είναι θέμα software αλλά hardware.... οπότε δεν παίζει να κάνεις σοβαρή δουλειά με πρόγραμμα.

Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή να μπορεί να "εξάγει" φωτογραφίες από video;

Ευχαριστώ.

Androvid Pro

απιστευτο προγραμμα, μετατρεπει απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο σε αλλη, κοβει, ενωνει, τραβαει μονο τον ηχο, η αλλαζεις ηχο, παιρνει frames (αυτο που θελεις) κ διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&feature=search_result

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιος mp3 player που να δειχνει

bitrate;

στο winamp δεν βρηκα..

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

πιο Music mp3 player προτείνετε για galaxy s ii me ICS ??

το winamp τρέχει καλά σε ICS ?

Με poweramp εμεινα τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα.

Με poweramp εμεινα τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα.

φίλε έκανα στην external sd ενα φάκελο μουσική μου και μέσα υπό φακέλους (π.χ. έντεχνα, λαϊκά , rock . regge , κ.α ) πως μπορώ απο το poweramp να δείχνω πιο φάκελο θέλω να παίξει χωρίς να μου δείχνει ότι μουσική έχω στο τηλέφωνο ???

και κάτι άσχετο που βρήκα στο νετ..το δοκίμασε κανένας ???

http://www.proho.gr/mobiles/samsung-galaxy-s-ii-hack-beltiosi-tis-poiotitas-binteo-tis-kameras

φίλε έκανα στην external sd ενα φάκελο μουσική μου και μέσα υπό φακέλους (π.χ. έντεχνα, λαϊκά , rock . regge , κ.α ) πως μπορώ απο το poweramp να δείχνω πιο φάκελο θέλω να παίξει χωρίς να μου δείχνει ότι μουσική έχω στο τηλέφωνο ???

και κάτι άσχετο που βρήκα στο νετ..το δοκίμασε κανένας ???

http://www.proho.gr/mobiles/samsung-galaxy-s-ii-hack-beltiosi-tis-poiotitas-binteo-tis-kameras

Φιλε μου εχει πολλες ρυθμισεις, ψαξε λιγο κ θα βγαλεις ακρη. Πηγαινοντας Settings - Folders - Music folders αν θυμαμαι καλα σου λεει να τικαρεις ποιους φακελους θες.

Αν θες να παιξει μονο τα κομματια που εχεις σε ενα φακελο συγκεκριμενα οπως εισαι στον player πατας επανω στο κομματι που παιζει κ σου βγαζει 3 επιλογες νομιζω, Folders/player/library. Επιλεγεις folders πηγαινεις στο φακελο σου κ πατας να παιξει ενα κομματι, θα παιξει μονο τα κομματια που εχεις σε αυτο το φακελο.

Επισης μπορεις να το ρυθμισεις οταν ανοιγεις το προγραμμα να ανοιγει κατευθειαν στους φακελους σου κτλ

Γενικα εχει μπολικο πραγμα!

Οσον αφορα τη καμερα ειναι πολυ παλιο hack.

2.3.3 gingerbread, ακομα κ 2.3.3 να εισαι θα σου συνιστουσα να αναβαθμισεις παρα να το δοκιμασεις ;-)

Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις για το spirit radio; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με το μεγάφωνο... 

Έχω το samsung galaxy s ii με cm9

Androvid Pro

απιστευτο προγραμμα, μετατρεπει απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο σε αλλη, κοβει, ενωνει, τραβαει μονο τον ηχο, η αλλαζεις ηχο, παιρνει frames (αυτο που θελεις) κ διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&feature=search_result

Πράγματι πολύ καλό. Κάνει ακριβώς ότι λές, τίποτα λιγότερο, τίποταπερισσότερο. Ευχαριστώ:happy:

Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις για το spirit radio; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με το μεγάφωνο... 

Έχω το samsung galaxy s ii με cm9

Πρεπει να βαλεις το κατάλληλο στο method για να παιξει ... και ζωνη Ελλαδα ...

Για μενα πχ ειναι LG4

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πρεπει να βαλεις το κατάλληλο στο method για να παιξει ... και ζωνη Ελλαδα ...

Για μενα πχ ειναι LG4

Δεν μπορώ να το κάνω να παίζει το κινητό με το εξωτερικό ηχείο

A ουτε και σε μενα γινεται αυτο ... νομιζα δεν σου παιζε ουτε με ακουστικα

A ουτε και σε μενα γινεται αυτο ... νομιζα δεν σου παιζε ουτε με ακουστικα

Όχι παίζει με ακουστικά απλά μια παλαιότερη έκδοση που είχα βάλει το εξωτερικό ηχείο έπαιζε. Δεν μπορώ να την βρω να την βάλω. Την είχα κατεβάσει από το xda.

Όχι παίζει με ακουστικά απλά μια παλαιότερη έκδοση που είχα βάλει το εξωτερικό ηχείο έπαιζε. Δεν μπορώ να την βρω να την βάλω. Την είχα κατεβάσει από το xda.

Είναι σπαστικό πρόγραμμα. Μπες μέσα, επέλεξε ηχείο, βγες και ξαναμπές! Κάθε φορά που θα θες να το αλλάξεις θα πρέπει να κάνεις αυτή τη διαδικασία!

ρε παιδια ποιος player παιζει wmv αρχεια μουσικης;;Γιατι ο PlayerPro δεν τα αναγνωριζει...:/
[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι φιλε μπερδευτηκα με τα βιντεο.wma εννοουσα.θα τα τσεκαρω!σε ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, για camera ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Πέρα από την stock εφαρμογή δοκίμασα το Camera Zoom, μου άρεσε, είδα έχει και εφέ και τέτοια, έβαλα και το camera360 (αλλά μου έκανε κάτι χαζά), και το lgcamera. Έχετε διαπιστώσει κάποια τρανταχτά υπέρ του ενός έναντι του άλλου;

Σε burst mode στο Camera Zoom που δοκίμασα, δεν με άφηνε να τραβήξω σε φουλ ανάλυση..

(Galaxy S2, ICS 4.0.3)

Καλησπερα παιδια,να ρωτησω υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να κατεβασω βιντεακια απο το youtube στο κινητο???

Καλησπερα παιδια,να ρωτησω υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να κατεβασω βιντεακια απο το youtube στο κινητο???

TubeMate. Google it ;-)

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update