kprse Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Μπα, δεν γίνεται τίποτα στον Dice.. Κρίμα και το video play του MX είναι άψογο, αλλά ήχος γιοκ.. Κανένα κόλπο για τον MX να ακούσουμε ήχο? Δοκίμασα και με ακουστικά μήπως και ακουγόταν ήχος μόνο μέσω του 3.5" jack αλλά και πάλι τίποτα. Τον codec τον εχεις περασει ? Αν ναι τοτε πρεπει να αλλαξεις το encoding και θα ακουστει λογικα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ποια εφαρμογή θεωρείται η καλύτερη ως music manager; Νόμιζα είχα καλυφτεί με το DoubleTwist, μέχρι που διαπίστωσα πως δεν μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένους φακέλους να αποτελούν την library. Το'χα βάλει στο shuffle και σε κάποια φάση ακούω "επικίνδυνη στροφή δεξιά" :lol::lol::lol::lol: Είχε βάλει μόνο του τους φακέλους από τους ήχους του iGo.. PlayerPro PowerAmp Και οι δυο player έχουν επιλογή για το ποιους φακέλους θα διαβάζουν, βέβαια μπορείς εάν δεν θες να αποχωριστείς αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα να προσθέσεις το αρχείο ".nomedia" που επισυνάπτω έτσι τον αναγκάζεις να μην δει τα αρχεία ήχου που έχουν μέσα αυτοί οι φάκελοι Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 (edited) PlayerPro PowerAmp Και οι δυο player έχουν επιλογή για το ποιους φακέλους θα διαβάζουν, βέβαια μπορείς εάν δεν θες να αποχωριστείς αυτόν που χρησιμοποιείς τώρα να προσθέσεις το αρχείο ".nomedia" που επισυνάπτω έτσι τον αναγκάζεις να μην δει τα αρχεία ήχου που έχουν μέσα αυτοί οι φάκελοι Μπα, δεν έχω κόλλημα να αποχωριστώ κάτι, μόλις 2 μέρες έχει που ψάχνω για player. Μόνο πες μου επειδή δεν κατάλαβα. Δηλαδή πρέπει να ψάχνω κάθε folder και sub-folder που περιέχει έστω και ένα αρχείο ήχου και να προσθέτω το .nomedia; Πολύ μπελάς μου ακούγεται.. EDIT: Πάντως το PlayerPro μια χαρά μου φαίνεται.. Edited June 17, 2012 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Αυτό θα το κάνεις εάν θες να παραμείνεις με τον player που είσαι τώρα, εάν βάλεις εάν από τους δυο που σου πρότεινα απλά θα πας να δηλώσεις που έχεις την μουσική σου και τέλος. Πχ εγώ φτιάχνω ένα φάκελο "music" στην κάρτα και ρίχνω εκεί την μουσική μου Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Ναι κατάλαβα, η ερώτησή μου αφορούσε την "επιλογή" doubleTwist. Γιατί δεν παίζει να έκανα κάτι τέτοο.. Κι εγώ σε ένα φάκελο έχω την μουσική, τον δήλωσα στο player pro και (φαίνεται να) είμαι πούδρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2012 Συνήθως το πρόβλημα είναι στα προγράμματα πλοήγησης, πχ για το Navigon πετάς το .nomedia στον βασικό του φάκελο και καλύπτει και τους υποφακελους του. Τώρα για το DoubleTwist πριν κάνα μήνα που το δοκίμασα δεν με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, είχα κολλήσει με το PowerAmp αλλά τελικά με τράβηξε ο PlayerPro λόγο ομαλότητας Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Έχω βρει μια έκδοση στο ίντερνετ που λεει ότι έχει και τους codec αλλά το ότι σου παίζει καλύτερα όμως μπορει να είναι και επειδή δεν παίζει ήχο Δοκίμασε αν στο dice έχει να σταματήσει το export του ήχου να δεις Τον codec τον εχεις περασει ? Αν ναι τοτε πρεπει να αλλαξεις το encoding και θα ακουστει λογικα Εγκατέστησα τους codecs για ARM v7 και επέλεξα SW decoder Ήχου, αλλά lagάρει και crashάρει μετά από λίγο. Χωρίς ήχο παίζει μια χαρά το video. Τι να πω.. :confused: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 Να φανταστω οτι δοκιμασες και τα αλλα encode που χει .... οποτε λυπαμαι αλλα δεν ξερω τι φταιει Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καμιά πρόταση για πρόγραμμα φωτογραφίας, ειδικά σε burst mode; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καμιά πρόταση για πρόγραμμα φωτογραφίας, ειδικά σε burst mode; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4144118#post4144118 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Το έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά τραβάει σε μικρή ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Το έχω ήδη δοκιμάσει, αλλά τραβάει σε μικρή ανάλυση. Το burst mode δεν είναι θέμα software αλλά hardware.... οπότε δεν παίζει να κάνεις σοβαρή δουλειά με πρόγραμμα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή να μπορεί να "εξάγει" φωτογραφίες από video; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Γνωρίζετε κάποια εφαρμογή να μπορεί να "εξάγει" φωτογραφίες από video; Ευχαριστώ. Androvid Pro απιστευτο προγραμμα, μετατρεπει απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο σε αλλη, κοβει, ενωνει, τραβαει μονο τον ηχο, η αλλαζεις ηχο, παιρνει frames (αυτο που θελεις) κ διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&feature=search_result Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 υπαρχει καποιος mp3 player που να δειχνει bitrate; στο winamp δεν βρηκα.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πιο Music mp3 player προτείνετε για galaxy s ii me ICS ?? το winamp τρέχει καλά σε ICS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 πιο Music mp3 player προτείνετε για galaxy s ii me ICS ?? το winamp τρέχει καλά σε ICS ? Με poweramp εμεινα τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theiconart Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Με poweramp εμεινα τοσο ευχαριστημενος που το αγορασα. φίλε έκανα στην external sd ενα φάκελο μουσική μου και μέσα υπό φακέλους (π.χ. έντεχνα, λαϊκά , rock . regge , κ.α ) πως μπορώ απο το poweramp να δείχνω πιο φάκελο θέλω να παίξει χωρίς να μου δείχνει ότι μουσική έχω στο τηλέφωνο ??? και κάτι άσχετο που βρήκα στο νετ..το δοκίμασε κανένας ??? http://www.proho.gr/mobiles/samsung-galaxy-s-ii-hack-beltiosi-tis-poiotitas-binteo-tis-kameras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 φίλε έκανα στην external sd ενα φάκελο μουσική μου και μέσα υπό φακέλους (π.χ. έντεχνα, λαϊκά , rock . regge , κ.α ) πως μπορώ απο το poweramp να δείχνω πιο φάκελο θέλω να παίξει χωρίς να μου δείχνει ότι μουσική έχω στο τηλέφωνο ??? και κάτι άσχετο που βρήκα στο νετ..το δοκίμασε κανένας ??? http://www.proho.gr/mobiles/samsung-galaxy-s-ii-hack-beltiosi-tis-poiotitas-binteo-tis-kameras Φιλε μου εχει πολλες ρυθμισεις, ψαξε λιγο κ θα βγαλεις ακρη. Πηγαινοντας Settings - Folders - Music folders αν θυμαμαι καλα σου λεει να τικαρεις ποιους φακελους θες. Αν θες να παιξει μονο τα κομματια που εχεις σε ενα φακελο συγκεκριμενα οπως εισαι στον player πατας επανω στο κομματι που παιζει κ σου βγαζει 3 επιλογες νομιζω, Folders/player/library. Επιλεγεις folders πηγαινεις στο φακελο σου κ πατας να παιξει ενα κομματι, θα παιξει μονο τα κομματια που εχεις σε αυτο το φακελο. Επισης μπορεις να το ρυθμισεις οταν ανοιγεις το προγραμμα να ανοιγει κατευθειαν στους φακελους σου κτλ Γενικα εχει μπολικο πραγμα! Οσον αφορα τη καμερα ειναι πολυ παλιο hack. 2.3.3 gingerbread, ακομα κ 2.3.3 να εισαι θα σου συνιστουσα να αναβαθμισεις παρα να το δοκιμασεις ;-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις για το spirit radio; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με το μεγάφωνο...  Έχω το samsung galaxy s ii με cm9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Androvid Pro απιστευτο προγραμμα, μετατρεπει απο οποιαδηποτε μορφη βιντεο σε αλλη, κοβει, ενωνει, τραβαει μονο τον ηχο, η αλλαζεις ηχο, παιρνει frames (αυτο που θελεις) κ διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androvidpro&feature=search_result Πράγματι πολύ καλό. Κάνει ακριβώς ότι λές, τίποτα λιγότερο, τίποταπερισσότερο. Ευχαριστώ:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να δώσει τις καλύτερες ρυθμίσεις για το spirit radio; Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει ούτε με το μεγάφωνο...  Έχω το samsung galaxy s ii με cm9 Πρεπει να βαλεις το κατάλληλο στο method για να παιξει ... και ζωνη Ελλαδα ... Για μενα πχ ειναι LG4 Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Πρεπει να βαλεις το κατάλληλο στο method για να παιξει ... και ζωνη Ελλαδα ... Για μενα πχ ειναι LG4 Δεν μπορώ να το κάνω να παίζει το κινητό με το εξωτερικό ηχείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 A ουτε και σε μενα γινεται αυτο ... νομιζα δεν σου παιζε ουτε με ακουστικα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 A ουτε και σε μενα γινεται αυτο ... νομιζα δεν σου παιζε ουτε με ακουστικα Όχι παίζει με ακουστικά απλά μια παλαιότερη έκδοση που είχα βάλει το εξωτερικό ηχείο έπαιζε. Δεν μπορώ να την βρω να την βάλω. Την είχα κατεβάσει από το xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts