Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια υπαρχουν πολυ καλα προγραμματακια με τα οποια τα ετοιμαζετε ολα στο pc πριν τα περασετε στο tablet, Tag Managers λεγονται, εγω χρησιμοποιω ενα που λεγεται "MP3 Tag & Rename" και τα κανει ολα αυτα, τα προετοιμαζει και μετα απλα τα αντιγραφετε στην συσκευη ... ;)

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ.

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ.

ολες οι πληροφοριες σωζονται μεσα στο MP3 αρχειο ... και η τελικη συσκευη που τα στελνουμε (κινητο η tablet) απλα τα διαβαζει ... τα καλυτερα MP3 Tag Managers ειναι αυτα εδω: (μερικα ειναι free/δωρεαν) http://lifehacker.com/5266613/six-best-mp3-tagging-tools

Φίλε Acer σε ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασα το προγραμματάκι που μου έδωσες και δουλεύουν όλα τέλεια! Πολύ καλό!

Φίλε Acer σε ευχαριστώ πολύ! Δοκίμασα το προγραμματάκι που μου έδωσες και δουλεύουν όλα τέλεια! Πολύ καλό!

και εννοειται πως επιλεγουμε πολλαπλα mp3 αρχεια απο τις λιστες (με χρηση πληκτρων control, shift, select-all, κλπ, δεν τα φτιαχνουμε ενα-ενα εννοω) και μετα με δεξι-κλικ σε ολα μαζι τους βαζουμε με την μια τον καλλιτεχνη που θελουμε, το album, το ειδος μουσικης, το artwork (cover art, που μπορει να ειναι οποιοδηποτε jpg θελουμε εμεις και βρηκαμε στο google, κλπ) ;) Και μετα το tablet η το κινητο θα τα βρουνε ολα ετοιμα και θα τα δειχνουν στις αναλογες κατηγοριες.

παιδια ξερει κανεις καμια εφαρμογη με την οποια να παιζει και το μπιτς αουντιο εκτος της αρχικης που χει το κινητο μεσα?

Μία ερώτηση παιδιά,πως λέγεται μία εφαρμογή πού εμφανίζει την έκθεσή φωτογραφιών σε στυλ ics

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το tubemate δεν υπαρχει πουθενα. Υπαρχει κανενα εναλλακτικο; ΤΗΝΧ

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπερα! Ψαχνω μια εφαρμογη που να παιζει βιντεο απο το youtube στο backround! π.χ ενα τραγουδι, να μην σταματαει οταν θελουμε να δουμε ενα μηνυμα!

δες το stick it, δεν ειναι ακριβως αυτο αλλα ισως σε εξυπηρετησει. δοκιμασε το.

Γεια σας παιδιά

Θέλω να κάνω μια ερώτηση ! Στην εφαρμογή youtube που έχει εγκατεστημένη το κινητό

(neo v) γίνεται μόνο να συνδεθω με λογαριασμό google ? Όχι με τον κανονικό μου ?

Edited by mike1os

Γεια χαρα σε ολους..Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποια εφαρμογη που να κατεβαζεις video απο youtube κ αν γινεται να τα κανεις κ mp3.Πολλα ζηταω ε;.

Μία ερώτηση παιδιά,πως λέγεται μία εφαρμογή πού εμφανίζει την έκθεσή φωτογραφιών σε στυλ ics

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5hbGVuc3cuUGljRm9sZGVyIl0.

Μάλλον αυτή εννοείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• Administrators
Γεια χαρα σε ολους..Ηθελα να ρωτησω αν ξερετε καποια εφαρμογη που να κατεβαζεις video απο youtube κ αν γινεται να τα κανεις κ mp3.Πολλα ζηταω ε;.

http://tubemate-youtube-downloader.en.softonic.com/android

Modpic.gif

Γεια σας παιδιά

Θέλω να κάνω μια ερώτηση ! Στην εφαρμογή youtube που έχει εγκατεστημένη το κινητό

(neo v) γίνεται μόνο να συνδεθω με λογαριασμό google ? Όχι με τον κανονικό μου ?

Μπορεί να απαντήσει κάποιος ?

τι εννοεις? ο λογαριασμος που συνδεεσαι στο youtube ειναι ο ιδιος με τον google τωρα οπως και σε ολα τις google

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλημερα!!

Υπαρχει εφαρμογη που μολις τραβας μια φωτο να την στελνει κατευθειαν στο pc?

Ριξε μια ματια στο google drive..

Δεν το εχω ψαξει αλλα δες τις λειτουργίες του

1+7 Pro

Γεια σας παιδιά

Με κανένα, κανένα επιθετικό τρόπο και απλά επειδή δεν κρατιέμαι,

http://i.imgur.com/z5OHu.jpg

:):):)

Google account = Gmail account = Youtube account = Play store account = Blogger account = Calendar account = Google Drive account = etc etc etc...

Φιλικά πάντα:)

Με κανένα, κανένα επιθετικό τρόπο και απλά επειδή δεν κρατιέμαι,

http://i.imgur.com/z5OHu.jpg

:):):)

Google account = Gmail account = Youtube account = Play store account = Blogger account = Calendar account = Google Drive account = etc etc etc...

Φιλικά πάντα:)

Αν ο φίλος είχε κάνει youtube account πριν η google αγοράσει το youtube δεν είναι και τόσο παράλογο αυτό που ρωτάει. Μπορεί λοιπόν στο youtube να έκανε το account του με yahoo λογαριασμό.

@mike1os Αυτό που ρωτάς δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει.

Νομίζω πως το καλύτερο είναι να συγχωνεύσεις τον λογαριασμό που έχεις κάνει με το google account σου ώστε να έχεις ένα λογαριασμό και να μή χαθεί αυτός που ήδη έχεις στο youtube.

Λεωνίδας

για την μουσικη καποιο αλλο προγραμμα που οταν παταω το widget που εχω να ανοιγει αυτο και οχι την "μουφα" που εχει.

εχω neo v , με ics

Ουσιαστικά κάθε φορά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το widget του εκάστοτε προγράμματος, στην προκειμένη δηλαδή το widget της εφαρμογής που χρησιμοποιείς ως music player
Τhe end of an era...

• 2 weeks later...
Παιδια,στον player pro πως κανουμε τα πληκτρα πλοηγησης στη lock screen να κανουν fast forward και rewind?? (πατημενα μεσα)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update