nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ευχαριστώ πολύ δούλεψε... :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τρεχάτε χωριανοί.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer.unlock Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 για τους λάτρες του vintage μια πανέμορφη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής Casse-o-player https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161125/655060e84f282a8e7858623c22369d73.jpg lg g5 nougat monster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σωστά και να κάνει download μουσικά βίντεο και ομιλίες από το you tube έστω και αν έχει κόστος γιατί το Clip Donverter δεν λειτουργεί πλέον σωστά και δεν μπορώ να αποθηκεύσω πλέον. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δουλεύει σωστά και να κάνει download μουσικά βίντεο και ομιλίες από το you tube έστω και αν έχει κόστος γιατί το Clip Donverter δεν λειτουργεί πλέον σωστά και δεν μπορώ να αποθηκεύσω πλέον. Ευχαριστώ.,καλημερα εχω κατεβασει το SONGily.ριξτου μια ματια ισως να σε βολεψει. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 εφαρμογη για ακροαση τραγουδιων? εχω το nexus 5x και εχει αυτο της google που ειναι trial για 3 μηνες αλλα δεν μου αρεσει,εχει καποιος να προτινει κατι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 To 2007 η Korg κυκλοφόρησε μια μοναδική συσκευή, το Kaossilator. Με μέγεθος παλάμης επέτρεπε τη δημιουργία loops έχοντας μόνο μια επιφάνεια αφής Χ+Υ. Ακολούθησαν μεταγενέστερα μοντέλα καθώς και μια μεταφορά του όλου concept στο iOS. Και τώρα έφτασε η ώρα και για το Android! Kaossillator και μάλιστα μισοτιμής μέχρι τις 5/1/17 Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qonquer Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλησπέρα στην παρέα καινούργιος στον κόσμο του Android έχοντας δοκιμάσει όλα τα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος εφαρμογή για αλμπουμ φωτο να μου προτεινει ...καθως το htc μου εχει μονο το google photos το οποιο δεν μου φαινεται καλο ... Δεν εχω βαλει antivirus και δεν θελω να κατεβαζω τυχαια εφαρμογες απο το store να δοκιμαζω ... Ας με συγχωρεσουν οι μοντ αν εβαλα σε λαθος τομεα το θεμα αυτο Καλες γιορτες ! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το QuickPic. Είναι σχετικά απλό. Απλά μου αρέσει το ui του. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Εμένα μετά από χρόνια στο quickpic ξωτικών με χάλασε.. Τώρα είμαι στο piktures και το βολεύτηκα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qonquer Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Ευχαριστώ κατέβασα piktures ....Είναι πολύ καλό βολικό και ωραίο ui θα δω και το QuickPic Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Εμένα μετά από χρόνια στο quickpic ξωτικών με χάλασε.. Τώρα είμαι στο piktures και το βολεύτηκα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τι σε χάλασε; Ρωτάω καθαρά ενημερωτικά για μία δεύτερη άποψη. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Οχι και τοσο ον τοπικ ερωτηση αλλα την κανω Χρησιμοποιεί κανείς την εφαρμογή Samsung view που συνδέει τηλεφωνο android με Samsung smart tv? Αν ναι, ειναι απαραίτητη η χρήση ίντερνετ? Σύνδεση μεταξυ τους μεσω ρουτερ(χωρις νετ) δε γινεται? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορώ πάνω σε μια εικόνα, να προσθέσω μια δεύτερη εικόνα και να της δώσω διάσταση. Όχι δηλαδή να κάνω επικόλληση μια εικόνα που απλά μεγαλώνει ή μικραίνει. Θέλω να δώσω αίσθηση ανισοσκελούς τετραπλευρου σ' αυτό που θα επικολληθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο έγινα κατανοητός. Edit: ok, βρήκα αυτό που ψάχνω εδώ Edited January 15, 2017 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Υπάρχει εφαρμογή κάμερας όπως στα Lumia τηλέφωνα που να βγαίνει κινούμενη φωτογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Υπάρχει εφαρμογή κάμερας όπως στα Lumia τηλέφωνα που να βγαίνει κινούμενη φωτογραφία; Πολλές συσκευές πλέον, πατώντας σταθερά το κλείστρο, βγάζουν σειρά φωτογραφιών. Όσες τους έχεις ορίσει. Όταν τις δεις από τη συλλογή (την εργοστασιακή εφαρμογή προβολής πολυμέσων), στις δείχνει σαν κινούμενη εικόνα. Αν τις δεις από κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ή από κάποιο file manager, είναι μια σειρά φωτογραφιών. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Πολλές συσκευές πλέον, πατώντας σταθερά το κλείστρο, βγάζουν σειρά φωτογραφιών. Όσες τους έχεις ορίσει. Όταν τις δεις από τη συλλογή (την εργοστασιακή εφαρμογή προβολής πολυμέσων), στις δείχνει σαν κινούμενη εικόνα. Αν τις δεις από κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών ή από κάποιο file manager, είναι μια σειρά φωτογραφιών. Δεν λέω αυτό, με το Lumia βγάζει φωτογραφία (μια) και είναι κινούμενη (άμα έχεις παιδί βοηθάει πολύ αφού μετά μπορείς να ρυθμίσεις Και να αποθηκεύσεις όποια φωτογραφία θες ),όπως και ένα mls που είχα παλιότερα, τώρα σε Samsung δεν βρήκα κάτι γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δεν λέω αυτό, με το Lumia βγάζει φωτογραφία (μια) και είναι κινούμενη (άμα έχεις παιδί βοηθάει πολύ αφού μετά μπορείς να ρυθμίσεις Και να αποθηκεύσεις όποια φωτογραφία θες ),όπως και ένα mls που είχα παλιότερα, τώρα σε Samsung δεν βρήκα κάτι γι'αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή. Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Από το Google photos και από εκεί κάτω αριστερά που λέει βοηθός επιλέγεις εκεί που λέει κινούμενη εικόνα. Εκεί μπορείς να "συνδέσεις" όσες φωτογραφίες θες που είναι εκεί. Ειδικά αν έχεις τραβήξει ριπή φωτογραφιών είναι καλό. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Από το Google photos και από εκεί κάτω αριστερά που λέει βοηθός επιλέγεις εκεί που λέει κινούμενη εικόνα. Εκεί μπορείς να "συνδέσεις" όσες φωτογραφίες θες που είναι εκεί. Ειδικά αν έχεις τραβήξει ριπή φωτογραφιών είναι καλό. Πάλι δεν καταλάβατε, με το Lumia έβγαζα μια τονίζω μια φωτογραφία και ήταν κινούμενη, μόνο μια. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο android η κάποια εφαρμογή κάμερας που να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Από το Google photos και από εκεί κάτω αριστερά που λέει βοηθός επιλέγεις εκεί που λέει κινούμενη εικόνα. Εκεί μπορείς να "συνδέσεις" όσες φωτογραφίες θες που είναι εκεί. Ειδικά αν έχεις τραβήξει ριπή φωτογραφιών είναι καλό. Αφού δημιουργήσεις την κινούμενη εικόνα με τη συνένωση των εικόνων, μπορείς να την αποθηκεύσεις κάπως και να τη στείλεις με email για να τη δει και ο άλλος ως κινούμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Πάλι δεν καταλάβατε, με το Lumia έβγαζα μια τονίζω μια φωτογραφία και ήταν κινούμενη, μόνο μια. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο android η κάποια εφαρμογή κάμερας που να το κάνει αυτό; Ξέρω τι λες, lumia είχα. Το πιο κοντινό αυτό ξέρω. Ίσως να υπάρχει και κάτι ίδιο αλλά δεν το γνωρίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού δημιουργήσεις την κινούμενη εικόνα με τη συνένωση των εικόνων, μπορείς να την αποθηκεύσεις κάπως και να τη στείλεις με email για να τη δει και ο άλλος ως κινούμενη; Ναι μπορείς αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο πολύ σαν σύντομο βιντεάκι παρά σαν κινούμενη εικόνα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ξέρω τι λες, lumia είχα. Το πιο κοντινό αυτό ξέρω. Ίσως να υπάρχει και κάτι ίδιο αλλά δεν το γνωρίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μπορείς αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο πολύ σαν σύντομο βιντεάκι παρά σαν κινούμενη εικόνα. Θα αρχίσω να ψάχνω για 950xl μάλλον αφού το πιο σημαντικό για μένα δεν υπάρχει σε android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Ξέρω τι λες, lumia είχα. Το πιο κοντινό αυτό ξέρω. Ίσως να υπάρχει και κάτι ίδιο αλλά δεν το γνωρίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μπορείς αλλά το αποτέλεσμα είναι πιο πολύ σαν σύντομο βιντεάκι παρά σαν κινούμενη εικόνα. Οκ! Το τελικό αρχείο που δημιουργείται από τη συνένωση των εικόνων τι είδους αρχείο είναι; Είναι αρχείο εικόνας ή βίντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Οκ! Το τελικό αρχείο που δημιουργείται από τη συνένωση των εικόνων τι είδους αρχείο είναι; Είναι αρχείο εικόνας ή βίντεο; mp4 αν θυμάμαι καλά Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Οκ. σε ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts