Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,ψάχνω εδώ και καιρό ένα πληκτρολόγιο το οποίο να υποστηρίζει T9. Στο touchPal, άμα σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στο πληκτρολόγιο, τότε εμφανίζει ένα άλλο πληκτρολόγιο με Τ9. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά όταν μπαίνει σε λειτουργία Τ9. Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο που να υποστηρίζει και ελληνικά;Ακόμα κι αν κάνει και 10 ευρώ.Ευχαριστώ.

μια ερώτηση .. γέλια λίγο .. :P:O:O ... το ndrive θέλει internet για να δουλέψει ? η δουλεύει μένω με το gps? :worry:

Δεν χρειαζεται internet

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators
μια ερώτηση .. γέλια λίγο .. :P:O:O ... το ndrive θέλει internet για να δουλέψει ? η δουλεύει μένω με το gps? :worry:

Internet θα χρειαστείς μόνο για να κατεβάσεις τα απαραίτητα αρχεία. Μετά δουλεύει αυτόνομα σαν πρόγραμμα πλοήγησης κάνοντας χρήστη του GPS δέκτη της συσκευής σου.

Modpic.gif

Το navigon 2.6.0 δεν μου δουλεψε σε 2,3,3 . Υπάρχει κάποιο θέμα με σύγκριση λογισμικού πλοήγησης η μπορουμε να συγκρινουμε εδω?

Γεια σας,ψάχνω εδώ και καιρό ένα πληκτρολόγιο το οποίο να υποστηρίζει T9. Στο touchPal, άμα σύρετε το δάχτυλό σας πάνω στο πληκτρολόγιο, τότε εμφανίζει ένα άλλο πληκτρολόγιο με Τ9. Η μόνη βλακεία είναι ότι δεν υποστηρίζει ελληνικά όταν μπαίνει σε λειτουργία Τ9. Μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο που να υποστηρίζει και ελληνικά;Ακόμα κι αν κάνει και 10 ευρώ.Ευχαριστώ.

htc_ime το καλύτερο ελληνικό πληκτρολόγιο με t9!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624416

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Το navigon 2.6.0 δεν μου δουλεψε σε 2,3,3 . Υπάρχει κάποιο θέμα με σύγκριση λογισμικού πλοήγησης η μπορουμε να συγκρινουμε εδω?

δοκιμασε το 3.5.4 ή το 3.6

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

γεια σας παιδιά... ψάχνω εφαρμογή για να κατεβάζω βίντεο σε hd από youtube... είχα το jetvd αλλά όταν πήγαινα να κατεβάσω κράσαρε και δε γινόταν τίποτα... έχετε να προτείνετε καμία; :)

• Administrators
γεια σας παιδιά... ψάχνω εφαρμογή για να κατεβάζω βίντεο σε hd από youtube... είχα το jetvd αλλά όταν πήγαινα να κατεβάσω κράσαρε και δε γινόταν τίποτα... έχετε να προτείνετε καμία; :)

http://www.androidfreeware.net/download-youtube-tubemate.html

Modpic.gif

Παιδια το βρηκα, πολυ χρυσιμο. https://market.android.com/details?id=com.wiSocial.widgetBluetoothDiscoverable&feature=search_result

wiget για να μην παιδευεστε για να γινει ορατο το bluetooth.

Καλημέρα σας όλους! Ως αρχάριος στο adnroid θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την πλήγηση. Δούλευα το symbian 3 χρόνια με τη δωρεάν πλήγηση και τους χάρτες της Nokia. Τώρα είμαι κάτοχος του HTC Desire S με ενσωματομένους χάρτες google. Αναζήτώ πρόγραμμα πλήγησης και θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο προτείνετε. Με την αγορά του προγράμματος απο το market θα μπορώ να έχω φωνητική πλήγηση όταν πιάσω δορυφορο, χωρίς χρήση wifi ή 3g με χρέωση, όπως δηλαδή και στα Νοκια?

Καλημέρα σας όλους! Ως αρχάριος στο adnroid θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την πλήγηση. Δούλευα το symbian 3 χρόνια με τη δωρεάν πλήγηση και τους χάρτες της Nokia. Τώρα είμαι κάτοχος του HTC Desire S με ενσωματομένους χάρτες google. Αναζήτώ πρόγραμμα πλήγησης και θα ήθελα τη γνώμη σας για το ποιο προτείνετε. Με την αγορά του προγράμματος απο το market θα μπορώ να έχω φωνητική πλήγηση όταν πιάσω δορυφορο, χωρίς χρήση wifi ή 3g με χρέωση, όπως δηλαδή και στα Νοκια?

Υπαρχουν πολλα προγραμματα, εγω θα σου προτεινα το Sygic και το Navigon. Ολα τα προγραμματα εχουν φωνητικη πλοηγηση και δεν απαιτουν συνδεση στο ιντερνετ κατα τη διαρκεια της πλοηγησης

My History:

δοκιμασε το 3.5.4 ή το 3.6

Που βρίσκουμε το 3.6! Κανένα πμ παρακαλώ ...

έχετε να μου προτείνεται κανιά εφαρμογή για πλοήγηση που να μην θέλει internet και να δουλεύει μοναχα με GPS .. η χάρτες που θέλω είναι για αθηνα και για γύρος περιοχές δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό

σε android 2.2.1

Υπαρχουν πολλα προγραμματα, εγω θα σου προτεινα το Sygic και το Navigon. Ολα τα προγραμματα εχουν φωνητικη πλοηγηση και δεν απαιτουν συνδεση στο ιντερνετ κατα τη διαρκεια της πλοηγησης

έχετε να μου προτείνεται κανιά εφαρμογή για πλοήγηση που να μην θέλει internet και να δουλεύει μοναχα με GPS .. η χάρτες που θέλω είναι για αθηνα και για γύρος περιοχές δεν ξέρω αν έχει σημασία αυτό

σε android 2.2.1

Δυο post πιο πάνω προτείνει δυο τέτοια προγράμματα ο mafiagalou.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Η Gingerbread έκδοση του Android υποστηρίζεται από την έκδοση 3.5.4+ του Navigon Mobile Navigator Android. ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Παιδια,το beautifull widget σας κατεβαζει κανονικα τα skin για clock και weather?Το περασα σημερα αλλα στα skins μενει στο ψαξιμο.

Παιδια,το beautifull widget σας κατεβαζει κανονικα τα skin για clock και weather?Το περασα σημερα αλλα στα skins μενει στο ψαξιμο.

Δε κατεβαίνουν τα skin εδώ και καιρό (όταν είναι αγορασμένο από τα "μαγαζάκια".

Edited by vassar
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε κατεβαίνουν τα skin εδώ και καιρό.
κριμα γιατι ειδα οτι ειναι και ελαφρυ στη μνημη,πιο ελαφρυ απο το fancy widget και μου αρεσε.

Σε ευχαριστω φιλε μου.

θυμάται κανείς μέχρι ποια έκδοση του google maps είναι εκείνη που δεν χρησιμοποιεί cache για να αποθηκεύσεις αν επιλέξεις εκείνο το κομμάτι των περιοχών που ανοίξεις; Δηλαδή από ποια έκδοση χρησιμοποιείται αυτό που λέω για να βρω την αμέσως προηγούμενη γιατί αυτή η επιλογή καθιστά την εφαρμογή πολλή αργή και οι χάρτες ανοίγουν μετά από πολύ ώρα.

καλησπερα παιδια μολις χθες πηρα το milestone,

και μου εβγαλε το εξης θεμα οταν παω να φορτωσω καποιο προγραμμα πλοηγησης μου ζηταει τι motonav sd !!

τι να κανω? το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και χωρις καρτα μνημης

• Administrators

Καλό είναι να είμαστε περισσότερο διακριτικοί όταν μιλάμε για παράνομο λογισμικό.

Modpic.gif

• Administrators
καλησπερα παιδια μολις χθες πηρα το milestone,

και μου εβγαλε το εξης θεμα οταν παω να φορτωσω καποιο προγραμμα πλοηγησης μου ζηταει τι motonav sd !!

τι να κανω? το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο και χωρις καρτα μνημης

Απευθύνσου στο θέμα του milestone... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256470

Modpic.gif

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση