D_G Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Εγώ θα ήθελα να μην δείχνει προς βορά, αλλά προς την κατεύθυνση που κινούμαι π.χ. πεζός, γιατί μερικές φορές θέλω να προσανατολιστώ για να βρω έναν δρόμο (για πεζός μιλάμε) και με μπερδεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Και να γίνει πραγματικά offline. Να μπορείς να κατεβάζεις χάρτες ολοκληρης χώρας (σε λογικό μέγεθος) Η αλήθεια είναι από τότε που έγινε offline με έχει βολέψει και ποτέ δεν έχω χρειαστεί κάτι παραπάνω. Αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια, σαφώς σε εσένα μπορεί να σου χρειάζεται. Με αυτά και με αυτά θα καταργήσω τα υπόλοιπα gps έτσι όπως πάει. Δεν θα μου χρειάζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160914/d35ac492bd308b5f2c1d1b314c579b4b.jpg Μπορεί κάποιος να με πει τη στο καλό γίνεται με αυτό το gmaps? Υπάρχει λύση; Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Αν έχει και κάμερες τότε το τερμάτισε. Στάλθηκε από το ZTE A2017G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά θα αποκτήσει σιγά σιγά. Εξάλλου το waze είχε αρκετές κάμερες. Φαντάζομαι η βάση δεδομένων πήγε μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα στην Google, όταν το αγόρασε. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos200 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Εγώ μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το GPS και έχω ακόμα την απορία για το ποιοι είναι οι λόγοι για να εκτιμήσει κάποιος ένα σοβαρό offline πρόγραμμα, γιατί με αυτά τα κριτήρια (λόγω έλλειψης εμπειρίας) θα προσπαθούσα να επιλέξω κάποιο GPS offline πρόγραμμα. Αλλά μάλλον θα πρέπει να διαβάσω τις 1400 σελίδες του θέματος γιατί κάπου εκεί (διάσπαρτα, συγκεντρωμένα?) μπορεί να έχουν αναφερθεί. Φαίνεται να ισχύει, ότι έχει ειπωθεί δεν αναφέρεται ξανά. Edited September 19, 2016 by truckman παράθεση διεγραμμένου μηνύματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Ο μόνος λόγος για να έχεις ένα offline πρόγραμμα είναι ότι μπορεί να μην έχεις πάντα σύνδεση στο internet .Π.χ. απομακρυσμένη περιοχή, ακριβό roaming κα . Οπότε ανάλογα με τις ανάγκες σου επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Με αφορμή τα τελευταία ποστ. Υπάρχει η δυνατότητα να συγκεντρώσουμε στο αρχικό ποστ τα θετικά τα αρνητικά και τα χαρακτηριστικά του κάθε προγράμματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Tα favorites στο sygic, μπορουν να οργανωθουν σε φακελους; Ή χυμα αλφαβητικα, χωρις καμια δυνατοτητα καλυτερης ταξινομησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Έχει κάποιες αλλαγές σε UI η τελευταία έκδοση 16.3.χ του SYGIC. Βλέπω και μια ωραία μαγκιά στις ρυθμίσεις που σε ρωτάει που θες να σώζονται τα δεδομένα (sd card πχ) Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δοκιμάζοντας αυτές τις μέρες το HERE, διαπιστώνω ότι σε portrait mode στη συσκευή μου, κάτω αριστερά όπου φαίνεται η τρέχουσα ταχύτητα, όταν αυτή είναι >100km/h κόβεται το τρίτο ψηφίο λόγω μεγέθους γραμματοσειράς. Έτσι πχ πάω με 123 km/h και φαίνεται 12km/h ενώ κοκκινίζει κανονικά το όριο λόγω πχ υπέρβασης. Μπορεί να διορθωθεί με κάποιον τρόπο; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δοκιμάζοντας αυτές τις μέρες το HERE, διαπιστώνω ότι σε portrait mode στη συσκευή μου, κάτω αριστερά όπου φαίνεται η τρέχουσα ταχύτητα, όταν αυτή είναι >100km/h κόβεται το τρίτο ψηφίο λόγω μεγέθους γραμματοσειράς. Έτσι πχ πάω με 123 km/h και φαίνεται 12km/h ενώ κοκκινίζει κανονικά το όριο λόγω πχ υπέρβασης. Μπορεί να διορθωθεί με κάποιον τρόπο; Troll mode on: Μα ειναι πολυ απλο. Να οδηγεις με διψηφιες ταχυτητες:):).Troll mode off. Συγγνωμη, αλλα δεν μπορεσα ν αντισταθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 [Υπάρχει κόσμος που βλέπει την ταχύτητα στο κινητό αντί στο καντράν του αυτοκινήτου;] Εμένα δείχνει κανονικά πάντως την ταχύτητα το Here. Μήπως έχεις πειραγμένο dpi στο κινητό ή custom γραμματοσειρά; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 [Υπάρχει κόσμος που βλέπει την ταχύτητα στο κινητό αντί στο καντράν του αυτοκινήτου;] Εμένα δείχνει κανονικά πάντως την ταχύτητα το Here. Μήπως έχεις πειραγμένο dpi στο κινητό ή custom γραμματοσειρά; Άμα θες να τσεκάρεις που και που την πραγματική ταχύτατα, πού είναι το πρόβλημα; Sent from my V975m using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Tα favorites στο sygic, μπορουν να οργανωθουν σε φακελους; Ή χυμα αλφαβητικα, χωρις καμια δυνατοτητα καλυτερης ταξινομησης; Αυτο μαλλον δεν γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Νόμιζα ότι αν δεν βάλεις διαδρομή στο Here σου δείχνει πάντα προς βορρά. Χθες παρατήρησα ότι αν βάλεις την εντολή: "Πλοήγηση" σου δείχνει σε 3d προς κατεύθυνση σαν να οδηγείς. Για κάποιον που ρώτησε πριν αρκετές μέρες γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps σωστα? Για Offline, όχι βέβαια. Sygic, Navigon, Igo θεωρώ οι καλύτερες. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε αναζήτηση ή διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για offline maps, google maps σωστα? Δοκιμάστε το Magic Earth είναι offline και είναι απίστευτο. Με 3D, ελληνικά, POIS, κίνηση, κάμερες κλπ και είναι δωρεάν. Εγώ έχω το Magic Earth Pro το οποίο έχω αγοράσει. Δοκιμάζοντας άλλα νομίζω είναι το καλύτερα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generalmagic.magicearth&hl=el Edited October 8, 2016 by sotron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Τελικα διορθωσαν το bug με τις λατινικες ονομασιες στον ελληνικο χαρτη του magic earth pro? Γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο παιδια ειχαν αναφερει οτι δεν μπορουσαν να κανουν Αναζητηση με ελληνικους χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το magic earth pro είναι δωρεάν? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Το magic earth pro είναι δωρεάν? Sent from my 1+1 αγορές εντός εφαρμογής λογικά trial είναι και σου λέει να αγοράσεις το χάρτη μετά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Η δική μου απάντηση είναι για αγορά με πληρωμή το Genius maps, με τακτικές αναβαθμίσεις κάθε χρόνο, και τις καλύτερες δρομολογήσεις. Και από δωρεάν το Here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Η δική μου απάντηση είναι για αγορά με πληρωμή το Genius maps, με τακτικές αναβαθμίσεις κάθε χρόνο, και τις καλύτερες δρομολογήσεις. Και από δωρεάν το Here. δεν πιστεύω να υπάρχουν άτομα μετά την χλαπάτσα που φάγανε με το mireo dont panic να πάνε και να ασχοληθούν με αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 αγορές εντός εφαρμογής λογικά trial είναι και σου λέει να αγοράσεις το χάρτη μετάΔωρεάν είναι καθώς χρησιμοποιεί τους χάρτες του κοινοτικού openstreetmap Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 (edited) δεν πιστεύω να υπάρχουν άτομα μετά την χλαπάτσα που φάγανε με το mireo dont panic να πάνε και να ασχοληθούν με αυτό Σχετικό είναι αυτό.Προσωπικά το αγόρασα το 2010 στα 20€ και για 5 χρόνια μέχρι πέρισυ δηλαδή,είχα ενημερωμένους χάρτες.Και σαν πρόγραμμα οκ δεν είχε την παραμετροποίηση του primo και αν εξαιρέσεις την μη εισαγωγή διασταύρωσης,έκανες αξιοπρεπέστατη πλοήγηση. Εγώ πάλι θα ασχοληθώ αν βγάλει η gi δική της έκδοση όπως και με το dp Edited October 8, 2016 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts