ovelix5 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα παίδες και καλό μήνα.. Σε πλοήγηση τo Google maps δείχνει κάπου ταχύτητα; Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα δεν είχα βρει και εγώ τέτοια επιλογή ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ποια ειναι η αποψη σας για το Here Maps; Εχει πεσει η αποδοση του σε σχεση με το google maps; Επισης δε βλεπω να εχει λεπτομερεις χαρτες. Πχ σε κατι νησια που πηγα δεν εδειχνε ουτε τις κεντρικες οδους! Ενω το google maps δειχνει τα παντα, ακομα και μνημεια, βουνα, θαλλασες κτλ.. Και κατα ποσο πιστευετε οτι η κινηση που δειχνει αντικατροπτιζει την πραγματικοτητα; Πως ακριβως το ανιχνευουν; Θελει και δεδομενα ανοιχτα για κατι τετοιο ή απλα το gps; Κατι καλυτερο απο google maps υπαρχει; Και να δειχνει την ιδια λεπτομερεια στο χαρτη οπως αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ποια ειναι η αποψη σας για το Here Maps; Εχει πεσει η αποδοση του σε σχεση με το google maps; Επισης δε βλεπω να εχει λεπτομερεις χαρτες. Πχ σε κατι νησια που πηγα δεν εδειχνε ουτε τις κεντρικες οδους! Ενω το google maps δειχνει τα παντα, ακομα και μνημεια, βουνα, θαλλασες κτλ.. Και κατα ποσο πιστευετε οτι η κινηση που δειχνει αντικατροπτιζει την πραγματικοτητα; Πως ακριβως το ανιχνευουν; Θελει και δεδομενα ανοιχτα για κατι τετοιο ή απλα το gps; Κατι καλυτερο απο google maps υπαρχει; Και να δειχνει την ιδια λεπτομερεια στο χαρτη οπως αυτο. Κατά τη γνώμη μου το here we go, όπως λέγεται πλέον, υπερέχει μόνο στην offline πλοήγηση. Καθαρή offline πλοήγηση μόνο με GPS. Εντάξει, και στο Google maps μπορείς να κατεβάσεις μία περιοχή και να πλοήγησης offline, το μέγεθος του χάρτη όμως μιας περιοχής πιάνει όσο χώρο πιάνει όλη ή Ελλάδα. Το άλλο κακό είναι πως ο χάρτης του Google maps που κατέβασες έχει διάρκεια λίγες μέρες και μετά χάνεται. Εγώ πάντως το δουλεύω το here και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Το Google maps έχει πιο πολλά σημεία ενδιαφέροντος. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα παίδες και καλό μήνα.. Σε πλοήγηση τo Google maps δείχνει κάπου ταχύτητα; Επειδή το είχα ψάξει παλιότερα δεν είχα βρει και εγώ τέτοια επιλογή ;) Πριν καιρό είχε προτείνει ένα παιδί αυτή την εφαρμογή για να δείχνει ταχύτητα στο gmaps. Δεν το δοκίμασα όμως και δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pluscubed.velociraptor δοκιμάστε το και πείτε μας (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Το waze με έβαλε να κάνω μισή ωρα παραπάνω και να περάσω από Γιάννενα και να κάνω 368 χιλιόμετρα! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/0068f2beb2a19306333de0ecfe0c40af.jpg Το sygic το οποίο χρησιμοποιώ χρόνια με πάει από Πρέβεζα που κάνω μιση ώρα λιγότερο και 247 χιλιόμετρα. Το gmaps μου βγάζει την ίδια διαδρομή με το sygic και λέει ότι είναι 278 χιλιόμετρα. Το here συμφωνεί με το sygic ακριβώς. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/522bc10a6b3e3e4f6f93ba356532dfac.jpg Το κάθε ένα λοιπόν έχει τα μειονέκτηματα του! Sent from my SM-G935F using Tapatalk Edited August 1, 2016 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Αυτο δεν ειναι απλο μειονεκτημα.αμα κανει ετσι 5/10 δρομολογησεις ,θα σε γερασει πριν την ωρα σου.να χουμε να λεμε οτι μας γλυτωσε απο δυο φαναρια κινηση. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το έχουμε πει πολλές φορές. Δεν υπάρχει τέλειο πρόγραμμα. Καλό είναι να συμβουλευόμαστε για μεγάλα ταξίδια 2 προγράμματα. Για Καθημερινή χρήση σε μικρές αποστάσεις, ένα Sygic/Route/Navigon είναι μια χαρά. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Πάντως αυτό που κάνει το Sygic με την διαδρομή προς Σκιάθο δεν υπάρχει. Κάθισα και το ξαναείδα και τρελλάθηκα κυριολεκτικά!!! 1. Στην έξοδο για Χαλκίδα (κοντά στο Σχηματάρι) δεν βγαίνει, αλλά συνεχίζει, για άγνωστο λόγο, προς Θήβα και σε κάποιον κόμβο κάνει αναστροφή και ξαναγυρίζει στην έξοδο προς Χαλκίδα (κοντά στο Σχηματάρι). Αν μπορεί κάποιος ας το δικαιολογήσει αυτό. 2. Διασχίζει όλη την Εύβοια για να φθάσει στην Βόρειο Εύβοια και να περάσει ακτοπλοϊκώς απέναντι στην Γλύφα (ενώ θα μπορούσε να πάει προς το Μαντούδι και από εκεί με φέρρυ κατ' ευθείαν στην Σκιάθο). 3. Πριν τον Βόλο, στο ύψος της ΚΡΙΘΑΡΑΣ, γιά άγνωστο πάλι λόγο δεν πάει ευθεία αλλά κάνει πάλι έναν πολύ ξεγυρισμένο κύκλο (και εδώ αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο για την περιοχή ας μας πει). 4. Και το πιο ωραίο απ' όλα. Φθάνοντας στον Βόλο δεν πάει στο λιμάνι, αλλά συνεχίζει και διασχίζει όλο το πόδι και φθάνει μέχρι το κατώτερο σημείο, την ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ (Βόλος-Αγ. Κυριακή 81 km, 2:08 ώρες), και από εκεί παίρνει καράβι για να πάει στο λιμάνι του Βόλου, πόση ώρα κάνει δεν ξέρω (από το οποίο πέρασε δίπλα πριν από κάποιες ώρες και το προσπέρασε) και από εκεί (επί τέλους) να πάρει το καράβι για την Σκιάθο!!!!!!!!!!!!!!! Edited August 1, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Όταν εγώ λέω ότι το sygic είναι επιεικώς για τον π.... κάτι ξέρω.. Αν είναι να πάρει κάποιος το καράβι από Βόλο γιατί να πάει μέσω Εύβοιας? Για την Κριθαριά δεν το σχολιάζω καν, ποιος ξέρει ποιο χωματόδρομο ανακάλυψε και πάει από κει, ο δρόμος μια χαρά ανοικτός είναι.. Τέλος φτάνοντας Βόλο αν παρατηρήσεις δεν σε πάει από λιμάνι ή έστω από περιφερειακό αφού θέλει να σε βγάλει Αγ. Κυριακή αλλά σε πάει μέσα από το Βόλο να φας κι όλη την κίνηση. Από Αγ. Κυριακή πάντως, απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει καράβι που να φορτώνει και αυτοκίνητα.. Καταλήγοντας και μιας και ζω στην περιοχή όσοι μένετε Ν. Ελλάδα να προτιμάτε το δρομολόγιο από Αγ. Κωνσταντίνο, οι υπόλοιποι από Βόλο. Αυτές είναι οι μόνες λογικές διαδρομές για να πάει κάποιος Σκιάθο με καράβι και το αμάξι του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Όταν εγώ λέω ότι το sygic είναι επιεικώς για τον π.... κάτι ξέρω.. Αν είναι να πάρει κάποιος το καράβι από Βόλο γιατί να πάει μέσω Εύβοιας? Για την Κριθαριά δεν το σχολιάζω καν, ποιος ξέρει ποιο χωματόδρομο ανακάλυψε και πάει από κει, ο δρόμος μια χαρά ανοικτός είναι.. Τέλος φτάνοντας Βόλο αν παρατηρήσεις δεν σε πάει από λιμάνι ή έστω από περιφερειακό αφού θέλει να σε βγάλει Αγ. Κυριακή αλλά σε πάει μέσα από το Βόλο να φας κι όλη την κίνηση. Από Αγ. Κυριακή πάντως, απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει καράβι που να φορτώνει και αυτοκίνητα.. Καταλήγοντας και μιας και ζω στην περιοχή όσοι μένετε Ν. Ελλάδα να προτιμάτε το δρομολόγιο από Αγ. Κωνσταντίνο, οι υπόλοιποι από Βόλο. Αυτές είναι οι μόνες λογικές διαδρομές για να πάει κάποιος Σκιάθο με καράβι και το αμάξι του. Φίλε δεν κρίνεις έτσι ένα πρόγραμμα. Επειδή μια διαδρομή την βγάζει λάθος ; Όλα τα προγράμματα έχουν κάποια θέματα. Έχω πάει σε πόσες χώρες στο εξωτερικό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Τώρα αν εσύ κινείσαι μόνο μέχρι Σκιάθο, ας δουλεύεις άλλο πρόγραμμα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Μια μικρη δικη μου συμβολη στην κουβεντα περι δρομολογησεων με αφορμη τη διαδρομη Πατρα-Ηγουμενιτσα του φιλου emperor igo-διαδρομη 1 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/e4e6c9a3629b6d44897950769b32bd92.jpg igo- διαδρομη 2 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/79c41cabb3eb49f155663f684865e23c.jpg igo-διαδρομη 3 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160801/eae1b7634f244097ef6db63e19ae6764.jpg Το πρασινο πλαισιο κατω δεξια που εμφανιζεται στις δυο τελευταιες φωτο δειχνει τι κερδιζεις αν επιλεξεις την πρασινη-οικολογικη διαδρομη. Που γενικα ειναι η πιο ισορροπημενη απο αποψη κοστους-χρονου-ρυπων (τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον) Εν κατακλειδι:γιατι να ψαχνεσαι με πολλες εφαρμογες ενω μπορεις να τα βρεις ολα σε μια; :cool: ΥΓ:Ενταξει, χιουμορ κανω.Εναλλακτικες διαδρομες εχουν ολοι. Και εγω φυσικα χρησιμοποιω πανω απο μια. Οπως ειπε και ο φιλος junglist πιο πανω δεν υπαρχει η τελεια εφαρμογη (ακομα...) Edited August 1, 2016 by sakisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Πάντως αυτό που κάνει το Sygic με την διαδρομή προς Σκιάθο δεν υπάρχει. Κάθισα και το ξαναείδα και τρελλάθηκα κυριολεκτικά!!! 1. Στην έξοδο για Χαλκίδα (κοντά στο Σχηματάρι) δεν βγαίνει, αλλά συνεχίζει, για άγνωστο λόγο, προς Θήβα και σε κάποιον κόμβο κάνει αναστροφή και ξαναγυρίζει στην έξοδο προς Χαλκίδα (κοντά στο Σχηματάρι). Αν μπορεί κάποιος ας το δικαιολογήσει αυτό. 2. Διασχίζει όλη την Εύβοια για να φθάσει στην Βόρειο Εύβοια και να περάσει ακτοπλοϊκώς απέναντι στην Γλύφα (ενώ θα μπορούσε να πάει προς το Μαντούδι και από εκεί με φέρρυ κατ' ευθείαν στην Σκιάθο). 3. Πριν τον Βόλο, στο ύψος της ΚΡΙΘΑΡΑΣ, γιά άγνωστο πάλι λόγο δεν πάει ευθεία αλλά κάνει πάλι έναν πολύ ξεγυρισμένο κύκλο (και εδώ αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο για την περιοχή ας μας πει). 4. Και το πιο ωραίο απ' όλα. Φθάνοντας στον Βόλο δεν πάει στο λιμάνι, αλλά συνεχίζει και διασχίζει όλο το πόδι και φθάνει μέχρι το κατώτερο σημείο, την ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ (Βόλος-Αγ. Κυριακή 81 km, 2:08 ώρες), και από εκεί παίρνει καράβι για να πάει στο λιμάνι του Βόλου, πόση ώρα κάνει δεν ξέρω (από το οποίο πέρασε δίπλα πριν από κάποιες ώρες και το προσπέρασε) και από εκεί (επί τέλους) να πάρει το καράβι για την Σκιάθο!!!!!!!!!!!!!!! Κάτι παίζει με τη Σκιάθο (και μάλλον τα νησιά γενικά) και το sygic. Το έβαλα έτσι δοκιμαστικά από Βέροια για Σκιάθο και μου έβγαλε να πάω Χαλκίδα μέσω Σχηματάρι (δεν μπερδεύτηκε όπως εσένα στον κόμβο σχηματαρίου) και μετά ακριβώς το ίδιο με τη βόλτα στην εύβοια και σε όλο τον νομό μαγνησίας. Έκανα και μία άλλη δοκιμή από Βέροια για Σκύρο και κάνει το εξής κουφό. Καταρχή η διαδρομή που επιλέγει είναι να σε πάει Αλεξανδρούπολη :blink: και από εκεί καράβι για Λήμνο, μετά Κύμη Ευβοιας και μετά Σκύρο. Ενώ το πιο απλό είναι να σε πάει κατευθείαν μέσω ΠΑΘΕ Χαλκίδα, Κύμη και από εκεί το πλοίο για Σκύρο. Αλλά το απίστευτο είναι άλλο, σε βγάζει εγνατία από Βέροια να πας Αλεξανδρούπολη, αλλά όταν φτάνει στο κόμβο για να μπείς Αλεξανδρούπολη, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, φτάνει στα σύνορα και εκεί κάνει αναστροφή, γυρνάει πίσω Εγνατία και σε βάζει Αλεξανδρούπολη...:lol::lol::lol: Ενώ ας πούμε αν του δώσεις Αλεξανδρούπολη κατευθείαν σε πάει κανονικά. Κάποια χοντρή μ@λ@κία έχουν κάνει με τα πλοία εκεί στο sygic. edit: Κάνω κάτι δοκιμές και στο google maps τώρα και του βάζω να με πάει Σκύρο από Βέροια και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να βρει διαδρομή.... Απίστευτα πράγματα. Edited August 1, 2016 by Bayern7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Εντάξει δεν λέω. Όλα τα προγράμματα λίγο πολύ έχουν τα προβλήματά τους. Κανένα δεν είναι τέλειο. Εδώ όμως με το Sygic (μετά και από τις δικές σου δοκιμές) κάτι γίνεται. Φαίνεται να υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα που προφανώς καταντάει και άκρως επικίνδυνο. Τι να το κάνω που ο φίλος λέει ότι στο εξωτερικό που το χρησιμοποιεί κατά κόρον δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Και απορώ πώς μετά από όλα αυτά το συνιστά και το προτείνει σε όσους ρωτούν!!! EDIT: Έκανα κάποιες δοκιμές ακόμα. Απεγκατέστησα ό,τι είχα από Sygic και έκανα καθαρή εγκατάσταση την έκδοση 16.2.12 και έκανα δοκιμές με τους χάρτες grc.ta.2016.03 και grc.nt.2016.03. Αφετηρία κοντά στο Ναύπλιο. Με τον χάρτη grc.ta.2016.03 Σκύρο και Αλόνησο πηγαίνει από την Κύμη, αλλά στην Κύμη πηγαίνει από την Αλεξανδρούπολη (αφού πρώτα πάει μέχρι τα σύνορα με την Τουρκία και γυρίσει πίσω). Σκιάθο και Σκόπελο πηγαίνει από την διαδρομή που έχω γράψει σε προηγούμενο ποστ μου, αλλά τώρα πριν πάει προς Βόλο κάνει μια ακόμα μεγαλύτερη βόλτα, φθάνει μέχρι Βελεστίνο, από εκεί κατευθύνεται προς Κερασιά και μετά κατεβαίνει προς Βόλο και κάνει πάλι όλη την διδρομή της χερσονήσου κλπ... Με τον χάρτη grc.nt.2016.03 Σκύρο και Αλόνησο δεν πάει με τίποτα EDIT2 Κάτι συμβαίνει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι πέρα από κάθε φαντασία. Δείτε και διαδρομή για Κεφαλονιά!!! Edited August 1, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Με δεδομένα σε περιαγωγή ή με ιταλική κάρτα; Με δεδομένα σε περιαγωγή, και με χρήση περίπου 12 ωρών Ιταλία-Αυστρία-Γερμανία, κατά βάση GMaps και λιγότερο (λόγω κατανάλωσης δεδομένων φυσικά) Waze, αναλώθηκαν πλήρως τα 100ΜΒ και χρειάστηκα στο ξενοδοχείο να ξαναβάλλω κάρτα. Φυσικά ήταν εποχή προ live traffic στον GMaps και μόνο το Waze μου έδειχνε μπροστά την κίνηση, γι' αυτό το χρησιμοποίησα αντί του GMaps, ειδικά Ιταλια που έχει πρόβλημα κίνησης στην ωτοστράντα. Τα δεδομένα ήταν από πρόγραμμα της Vodafone για καρτοκινητή, με +3€ είχες 100ΜΒ για μια ημέρα σε roaming. Ε, δεν μου έφτασαν. Φυσικά έκανα και βαριά χρήση, αλλά το θεωρώ αυτονόητο μιας και μιλάμε για εξωτερικό και δρόμους που δεν είχα ξαναπερπατήσει... Υ.Γ Για τα νησιά όντως συμφωνώ ότι υπάρχει προβληματική χαρτογράφηση, και το GMaps εσχάτως μου βγάζει αδυναμία δρομολόγησης για φαινομενικά εύκολες διαδρομές. Το sygic, παρά τα ανώτερα γραφικά του, δεν με έχει πείσει μέχρι τώρα, ενώ μου βγάζει και κάτι κουφές διαδρομες, οι χάρτες του είναι φυσικά πίσω απ΄το Gmaps. Edited August 1, 2016 by Nozomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Δυσκολα μπορεις να εκτιμησεις ενα προγραμμα σε μια χωρα που δεν γνωριζεις. Οκ στο εξωτερικο σε παει παντου,και ελλαδα σε παει παντου αλλα αντι για 250 χλμ κανεις 400.εξωτερικο που δεν γνωριζεις καθολου τους δρομους θα σε παει σιγουρα στον προορισμο σου,το θεμα ειναι ομως ποσο γρηγορα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Δυσκολα μπορεις να εκτιμησεις ενα προγραμμα σε μια χωρα που δεν γνωριζεις. Οκ στο εξωτερικο σε παει παντου,και ελλαδα σε παει παντου αλλα αντι για 250 χλμ κανεις 400.εξωτερικο που δεν γνωριζεις καθολου τους δρομους θα σε παει σιγουρα στον προορισμο σου,το θεμα ειναι ομως ποσο γρηγορα. Αν μιλάς για το Sugic, μάλλον κάτι ξέρουν οι εκατομμύρια χρήστες του από όλον τον κόσμο. Δεν είναι τυχαία το νούμερο 1 σε πωλήσεις. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Ελικρινά απορώ!!! Λογισμικό να σε πηγαίνει από την Πελοπόνησο στην Ρόδο μέσω Αλεξανδρούπολης (κι ακόμα παρά πέρα....κοντά Τουρκία) και από Πελοπόνησο στην Κεφαλονιά μέσω Αλβανικών συνόρων, Βοριοδυτικά της Καστοριάς....και να το προτείνεις ακόμα!!!:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Αν μιλάς για το Sugic, μάλλον κάτι ξέρουν οι εκατομμύρια χρήστες του από όλον τον κόσμο. Δεν είναι τυχαία το νούμερο 1 σε πωλήσεις. Unleashed by my M1 NOTE Φιλε junglist επιτρεψε μου να διαφωνησω πληρως μαζι σου ως προς αυτο. Η - σχετικη-δημοφιλια ενος προϊοντος (ή και μιας ιδεας ακομη αν θες να το εμβαθυνουμε) δεν σημαινει αναγκαστικα και αντιστοιχη ποιοτητα. Υπεισερχονται ενα σωρο αλλοι παραγοντες. Με πρωτο και κυριο το σκληρο επιθετικο μαρκετινγκ - οταν μιλαμε για προϊον. Στην περιπτωση του sygic (που για μενα ηταν και ειναι επιεικως για πεταμα) πιστευω οτι ο κυριος λογος της δημοφιλιας του ωφειλεται στην ευκολια και τη συχνοτητα που το βρισκεις στα παραμαγαζα σπασμενο. Η βαση των μη νομιμων κατοχων του ειναι σιγουρα πολλαπλασια των νομιμων. Αλλα και εμπορικα κυριαρχει οντως αφου η εταιρια πισω του ειναι η μοναδικη - απ' οσο ξερω-που κανει συνεχως και ασταματητα προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Φιλε junglist επιτρεψε μου να διαφωνησω πληρως μαζι σου ως προς αυτο. Η - σχετικη-δημοφιλια ενος προϊοντος (ή και μιας ιδεας ακομη αν θες να το εμβαθυνουμε) δεν σημαινει αναγκαστικα και αντιστοιχη ποιοτητα. Υπεισερχονται ενα σωρο αλλοι παραγοντες. Με πρωτο και κυριο το σκληρο επιθετικο μαρκετινγκ - οταν μιλαμε για προϊον. Στην περιπτωση του sygic (που για μενα ηταν και ειναι επιεικως για πεταμα) πιστευω οτι ο κυριος λογος της δημοφιλιας του ωφειλεται στην ευκολια και τη συχνοτητα που το βρισκεις στα παραμαγαζα σπασμενο. Η βαση των μη νομιμων κατοχων του ειναι σιγουρα πολλαπλασια των νομιμων. Αλλα και εμπορικα κυριαρχει οντως αφου η εταιρια πισω του ειναι η μοναδικη - απ' οσο ξερω-που κανει συνεχως και ασταματητα προσφορες. Έτσι ακριβώς! Είναι δυνατόν να διαλέξω με κριτήριο τις πωλήσεις και όχι με αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου; Και το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην Σκιάθο (όπως βιάστηκε να γράψει ο @junglist. Κεφαλονιά, Ρόδος, Μύκονος, Σκύρος, Αλόνησος.....) Δες διαδρομή προς Σκιάθο και Κεφαλονιά του Copilot και σύγκρινε με τις αντίστοιχες του Sygic. Edited August 2, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Γιατί στο google maps στην αρχή βγάζει το στίγμα μου με το βελάκι στη συνέχεια γίνεται μια γκρί τελεία;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160802/d54df81be6375c4bcc3aaf5cb0b85a3e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160802/fc980c9a9835e2bd4a7111759da14b73.jpg Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Οι πωλησεις δεν λενε και τιποτα απολυτως. Το sygic ειναι ενα προγραμμα για ολο τον κοσμο οταν αλλα εχουν,αλλο για eur αλλο για usa. Επισης αλλαξανε (πολυ κακος) εφαρμογη.πχ το nlife,το dont panic το tom tom,ακομα και το copilot παλια αλλαζε εφαρμογη σε 4,5 καταληγωντας στην 10 αν θυμάμαι καλα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Οι πωλησεις δεν λενε και τιποτα απολυτως. Το sygic ειναι ενα προγραμμα για ολο τον κοσμο οταν αλλα εχουν,αλλο για eur αλλο για usa. Επισης αλλαξανε (πολυ κακος) εφαρμογη.πχ το nlife,το dont panic το tom tom,ακομα και το copilot παλια αλλαζε εφαρμογη σε 4,5 καταληγωντας στην 10 αν θυμάμαι καλα. Οκ το ακούσαμε και αυτό. Οι πωλήσεις δεν λένε τίποτα. Τέλειο επιχείρημα. Έτσι ακριβώς! Είναι δυνατόν να διαλέξω με κριτήριο τις πωλήσεις και όχι με αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου; Και το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην Σκιάθο (όπως βιάστηκε να γράψει ο @junglist. Κεφαλονιά, Ρόδος, Μύκονος, Σκύρος, Αλόνησος.....) Δες διαδρομή προς Σκιάθο και Κεφαλονιά του Copilot και σύγκρινε με τις αντίστοιχες του Sygic. Δέχομαι αυτό που λες, αλλά ξαναλέμε προφανώς και δεν ενδιαφέρει όλο τον κόσμο οι δρομοληγησεις στα νησιά, που κανείς δεν αμφισβήτησε ότι είναι λάθος. Και στην τελική ρε παίδες έχετε σκαλώσει. Δεν προτείνει ένα άτομο το SYGIC εδώ μέσα. Κάντε μια αναζήτηση και θα δείτε πόσοι το προτείνουν. Όλοι αυτοί δηλαδή δεν ξέρουν και παρακολουθούν λάθος δρομολογήσεις; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Οκ το ακούσαμε και αυτό. Οι πωλήσεις δεν λένε τίποτα. Τέλειο επιχείρημα. Δέχομαι αυτό που λες, αλλά ξαναλέμε προφανώς και δεν ενδιαφέρει όλο τον κόσμο οι δρομοληγησεις στα νησιά, που κανείς δεν αμφισβήτησε ότι είναι λάθος. Και στην τελική ρε παίδες έχετε σκαλώσει. Δεν προτείνει ένα άτομο το SYGIC εδώ μέσα. Κάντε μια αναζήτηση και θα δείτε πόσοι το προτείνουν. Όλοι αυτοί δηλαδή δεν ξέρουν και παρακολουθούν λάθος δρομολογήσεις; Unleashed by my M1 NOTE Επίτρεψέ μου να σου πω ότι τέτοιες τρελλές και κουφές δρομολογήσεις δεν έχω δει σε κανένα απολύτως πρόγραμμα στα 10+ χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα αυτό. Και ξαναλέω κριτήριό μου δεν είναι το τι κάνουν/έκαναν οι πολλοί. Και δεν κολλάω σε κάτι όταν κάποια στιγμή, έστω και καθυστερημένα, διαπιστώνω τέτοια λάθη. Και τέλος να σου πω ακόμη ότι και εγώ ήμουν από τους συμπαθούντες το Sygic. Όχι όμως πλέον. Αν κάποια στιγμή δω ότι έχουν διορθωθεί βασικά πράγματα δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το "ξανασυμπαθήσω". Όπως δεν είμαι κολημένος και με κανένα άλλο. Και πίστεψέ με το πρόβλημα δεν είναι μόνο στα νησιά. Μπορώ να σου δώσω παράδειγμα και από την Αθήνα ακόμα, σε κεντρική λεωφόρο! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το γεγονός και μόνο οτι κάθε τρεις και λίγο συζητάμε για τα λάθη στις δρομολογήσεις του Sygic κάτι λέει... ;) Με κανένα άλλο πρόγραμμα δεν συμβαίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Άνοιξα σήμερα το route66 και βλέπω ότι μετά την τελευταία χθεσινή 02.08.2016 αναβάθμιση εμφανίζεται σαν Magic Earth Pro . Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts