fioravanti90 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Ειδικα το dont panic εχει το πιο ευχρηστο ψαχτηρι, οποτε και να θες δεν μπορεις να κανεις λαθος. Η οδος που εμφανιζει το dont panic ως Παπανικολαου ειναι στην πραγματικοτητα η Παπανικολη. Και το λεω αυτο γιατι αρχικα πηγα με το dont panic στην οδο αυτη για να ανακαλυψω οτι στην ταμπελα εγραφε οδος Παπανικολη. Η οδος Παπανικολη που εμφανιζει το dont panic ειναι η οδος Παπανικολαου που εψαχνα. Το dont panic στο σημειο αυτο εχει κανει το ιδιο λαθος με τους google maps. Στο συμπερασμα αυτο (και στο σωστο προορισμο βεβαια) δεν θα ειχα καταληξει αν ειχα μονο 1 ή 2 προγραμματα, καθως οπως ανακαλυπτω συνεχως ολα εχουν μικρα ή μεγαλυτερα λαθη και παραλειψεις. Γι αυτο οσοι εχετε το ψωνιο της βολτας οπως εγω, βαλτε οσα περισσοτερα μπορειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) Επειδή το Genius Maps είναι η καινούργια έκδοση του Don’t Panic. Όντως στο Genius Maps υπάρχει η Παπανικολάου στο Λουτράκι. Οι άλλοι το έχουν Παπανικολή. Edited October 31, 2015 by sotron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Η τελευταία αναβαθμιση του Don't panic 4.7.8 με τους τελευταίους χαρτες (2015.3), εχουν την Παπανικολάου Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Είπαμε πως αυτήν που δείχνει στον χάρτη 2015.3 σαν Παπανικολάου είναι η Παπανικολή όπως διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ο φίλος @fioravanti90 και αυτή που έχει σαν Παπανικολή είναι η Παπανικολάου .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 γνωριζει κανεις πως βαζουμε pois σε navigon ? στον φακελο poi,ολα ειναι σε μορφη nfs και rom. εγω τα εχω βρει σε μορφη csv excel Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 παιδια αναμεσα στο here, navmii, magic earth και gps navigation νομιζω ολα δουλευουν of line πιο θα προτεινατε για καλυτερο σε συνολο δηλαδη χαρτες αξιοπιστια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 παιδια αναμεσα στο here, navmii, magic earth και gps navigation νομιζω ολα δουλευουν of line πιο θα προτεινατε για καλυτερο σε συνολο δηλαδη χαρτες αξιοπιστια To here με κλειστά τα μάτια, και όχι μόνο ανάμεσα σε αυτά αλλά και με ότι να συγκρίνεις το here είναι υπολογίσιμη δύναμη. Χρόνια ασχολούμε με πλοήγηση και το here είναι απλά κορυφαίο. Το μόνο σημείο που χωλαίνει είναι οι κάμερες που και αυτές αν δεν είσαι γκαζιάρης δεν σε πολυενδιαφέρουν. Αν σκεφτείς κιόλας ότι είναι δωρεάν και με δωρεάν αναβαθμισιες για πάντα παίζει χωρίς αντίπαλο. Όσο για τους here maps είναι πολύ ενημερωμένοι και σε πολλά σημεία έχω δει πως είναι καλύτεροι και από του χάρτες της google. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zpapant Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 ευχαριστω πολυ φιλε :) θα το δοκιμασω αν και θα κανει καμια ωρα να κατεβει 300+ mb ειναι ο χαρτης της ελλαδας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 To here με κλειστά τα μάτια, και όχι μόνο ανάμεσα σε αυτά αλλά και με ότι να συγκρίνεις το here είναι υπολογίσιμη δύναμη. Χρόνια ασχολούμε με πλοήγηση και το here είναι απλά κορυφαίο. Το μόνο σημείο που χωλαίνει είναι οι κάμερες που και αυτές αν δεν είσαι γκαζιάρης δεν σε πολυενδιαφέρουν. Αν σκεφτείς κιόλας ότι είναι δωρεάν και με δωρεάν αναβαθμισιες για πάντα παίζει χωρίς αντίπαλο. Όσο για τους here maps είναι πολύ ενημερωμένοι και σε πολλά σημεία έχω δει πως είναι καλύτεροι και από του χάρτες της google. Λάθος μεγάλο να το συγκρίνεις με το Google maps. Δεν έχουν επαφή σε αριθμό POI , κάλυψης ΜΜΜ κλπ. Έτη φωτός μπροστά το Gmaps. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Λάθος μεγάλο να το συγκρίνεις με το Google maps. Δεν έχουν επαφή σε αριθμό POI , κάλυψης ΜΜΜ κλπ. Έτη φωτός μπροστά το Gmaps. Σε εκτός σύνδεση πλοήγηση σαφώς και δεν συγκρίνονται, το Google maps δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Στα ΜΜΜ στο android ακόμα θέλει δουλεία, στα windows θερίζει. Τα pois πως εμφανίζονται πάνω στο χάρτη στο google maps; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 το here maps απο Pois είναι μαύρα μεσάνυχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Θέλω στο google maps να μου εμφανίσει όλα τα pois στο κομμάτι του χαάρτη που βλέπω. Γίνεται; Πως; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) παιδια θελω τη βοηθεια σας....χρησιμοποιω καθημερινα το gps για να πηγαινω σε πελατες στη δουλεια.παλια ειχα ενα mls destinator το οποιο εκανε καταπλακτικη δουλεια..οχι μονο στην ελλαδα , αλλα και γερμανια -αυστρια εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω αποκλειστικα για πλοηγηση το κινητο και εχω αγορασμενο το sygic το οποιο ειναι τραγικο σε σχεση με αυτο που ειχα συνηθισει(οι δρομολογησεις ειναι χαλια). υπαρχει απο την εμπειρια καποιοου κατι σχετικο με τους χαρτες που χρησιμοπιει η mls για κινητο? δεν με πειραζει να πληρωσω(θελω χαρτες για ολη την ευρωπη) αρκει να κανω σωστα τη δουλεια μου. Edited November 4, 2015 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Εγώ σου προτείνω το route 66 που για εμένα κάνει τις καλύτερες δρομολογήσεις! Είναι δωρεάν (πλήρως) για 1 μήνα, οπότε θα μπορέσεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 παιδια θελω τη βοηθεια σας....χρησιμοποιω καθημερινα το gps για να πηγαινω σε πελατες στη δουλεια.παλια ειχα ενα mls destinator το οποιο εκανε καταπλακτικη δουλεια..οχι μονο στην ελλαδα , αλλα και γερμανια -αυστρια εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω αποκλειστικα για πλοηγηση το κινητο και εχω αγορασμενο το sygic το οποιο ειναι τραγικο σε σχεση με αυτο που ειχα συνηθισει(οι δρομολογησεις ειναι χαλια). υπαρχει απο την εμπειρια καποιοου κατι σχετικο με τους χαρτες που χρησιμοπιει η mls για κινητο? δεν με πειραζει να πληρωσω(θελω χαρτες για ολη την ευρωπη) αρκει να κανω σωστα τη δουλεια μου. Φίλε συμφωνώ με αυτά που γράφεις για το sygic εγώ έχω και το navigon και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καμία σχέση με το sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω αγοράσει το genius maps,παιρνει χαρτες geointelligence για Ελλάδα,χρόνια τωρα την εμπιστευομαι. Για Ευρωπη δεν ξερω,αλλα λογικα θα παιρνει χαρτες απο κει που παιρνουν και ολοι οι αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω αγοράσει το genius maps,παιρνει χαρτες geointelligence για Ελλάδα,χρόνια τωρα την εμπιστευομαι. Για Ευρωπη δεν ξερω,αλλα λογικα θα παιρνει χαρτες απο κει που παιρνουν και ολοι οι αλλοι. Παλιά ή geointeligence έφτιαχνε τους Ελληνικούς χάρτες για το destinator, εξαιρετική δουλειά για τα τότε δεχόμενα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Αν και δεν ταξιδευω συχνα,βγαζει καλους χαρτες και σημερα πιστευω. Δε μ εχουν βγαλει σε ακυρα μερη. Αν πηγαινα καπου που δεν ξερω, μονο genius maps/don't panic ή google maps,τα αλλα τα θεωρω ρισκο. Edited November 4, 2015 by spazoklabanias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Αν και δεν ταξιδευω συχνα,βγαζει καλους χαρτες και σημερα πιστευω. Δε μ εχουν βγαλει σε ακυρα μερη. Αν πηγαινα καπου που δεν ξερω, μονο genius maps/don't panic ή google maps,τα αλλα τα θεωρω ρισκο. Δοκιμασε να ρισκάρεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα (π.χ. igo, route 66, here) και θα καταλάβεις...! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και για να μην μπερδεύονται μερικοί: όπως είχε πει αρκετές φορές εδω μέσα ο φίλος PANKAN, οι καλύτερες δρομολογήσεις δεν γίνονται λόγω χάρτη, αλλά βάση προγράμματος! Edited November 5, 2015 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγώ σου προτείνω το route 66 που για εμένα κάνει τις καλύτερες δρομολογήσεις! Είναι δωρεάν (πλήρως) για 1 μήνα, οπότε θα μπορέσεις να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα!;) :up: Και εάν σου αρέσει, κοστίζει 14 ευρώ. Τα έχω σε 2 κινητά. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και το Genius maps , αλλά μου την χαλάει λιγάκι που δεν έχει υπόλοιπο χρόνο μέχρι τον προορισμό. Τελικά δουλεύω το ROUTE 66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Ειχα δοκιμασει και here και route και sygic και δυστυχως δεν εμεινα ικανοποιημενος. Οχι τοσο απο πλευρας δυνατοτητων,ζητω πολυ βασικα πραγματα,απλα να μη χαθω. Βέβαια τα ειχα δοκιμάσει αρκετα παλια και δεν ξερω τι εξελιξη εχουν. Γι αυτο εμπιστευομαι το genius maps που εχει πολυ καλο χαρτη( σημερα πηρε ανανεωση) το οποιο τραβα pois και απο facebook και foursquare,πραγμα που σημαινει σχεδον ακατορθωτο να μη βρεις αυτο που ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Το πήρες απο την gi η το αγόρασες απο το play store?γιατί έχω ακούσει οτι στο play store δεν εχεις update ενω από gi εχεις για παντα...ο δε χάρτης είναι ο μόνος που εμπιστευομαι και είμαι όλη μέρα στο δρόμο και μιλώ εκ πείρας. Αν είχε και τα poi της προκοπής θα ηταν τέλειο. Εγώ έχω το dont panic για αυτό σε ρωτησα στην αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) Eιχα αγορασει και εγω το don't panic και ηταν μια χαρα,απλα ειχε καποια θεματα,τουλαχιστον εκεινη την εποχη που το ειχα πάρει και ηταν στις αρχες του.Έπρεπε να το αγορασεις απο gi αν ηθελες αναβαθμισεις ,ηταν ανεξαρτητο απο το play store,δεν επρεπε να το αναβαθμιζεις απο κει. Ηταν "δεμενο" με το google id σου με τροπο που δε σε αφηνε να το μεταφερεις σε πανω απο 7-8 συσκευες ,τις οποιες εξαντλησα σχετικα γρηγορα ,γιατι αλλαζα συνεχεια τηλεφωνα τοτε. Μιλαμε δηλαδή για μια απαρχαιωμενη μεθοδο αγοράς και ανανεωσης εφαρμογής πλοηγησης ,εφοσον ηθελες να εχεις χαρτες gi. Με το genius maps η mireo το διορθωσε αυτο και η εφαρμογη αγοραζεται απ το play store,ειναι εφαπαξ το κοστος για οσες συσκευες θες,οι ανανεωσεις χαρτων ειναι για πάντα και για την ελλαδα απ την gi. Edited November 6, 2015 by spazoklabanias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f117 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Navigon....here maps powered. .με καμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πως γίνεται το google maps να βγάζει την τοποθεσία μου με απολύτη ακρίβεια (χωρις χρήση gps, μονο εντοπισμό θέσης απο ίντερνετ) και το here να με βγάζει κανα 500 μέτρα παραπέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts