akanthithos Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για το Sygic στο μάρκετ; Έχει 4-5 και δεν ξέρω ποιο να κατεβάσω. Επίσης έχει ofline πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για το Sygic στο μάρκετ; Έχει 4-5 και δεν ξέρω ποιο να κατεβάσω. Επίσης έχει ofline πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura Ναι στο ερώτημά σου. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Βγήκε update για το Sygic το 14.7.4 . Το έκανε κάποιος ? Στο play γράφουν καλά σχόλια Έχει βγει εδώ και πολλές μέρες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην λογική του από την 14.6.χ Κάθε 2-3 μέρες βγάζουν και κάποια νεώτερη έκδοση, γιατί διορθώνουν συνέχεια bugs. Μια χαρά παίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποια εφαρμογή πλοήγησης που στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα , μέσω Καρδίτσας - Τρικάλων , να σε πηγαίνει από τον περιφερειακό τόσο της Καρδίτσας όσο και αυτόν των Τρικάλων κα όχι μέσα από το κέντρο των πόλεων ? Με Sygic 14.7.4 στην Καρδίτσα σε πάει από την Καρδίτσα-Τρικάλων. Δεν είναι αυτός ο περιφερειακός Καρδίτσας; Στην Καλαμπάκα πηγαίνει από την Καρδίτσης που μετά γίνεται Καλαμπάκας. Ο περιφερειακός στα Τρίκαλα είναι σαν να κόβει κάθετα τον κεντρικό δρόμο προς Καλαμπάκα, οπότε δεν μου φαίνεται να έχει νόημα να θες να σε πάει από εκεί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Θύμισε μας τι θέμα είχες με τις δρομολόγησεις του Sygic. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5597679#post5597679 και οι λοιπές απαντήσεις παρακάτω. Ας όψεται η προσφορά που με έκανε να το πάρω ενώ και παλιότερα ήταν μέτριο σε δρομολογήσεις. Edited December 19, 2014 by newlynx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Καθε λιγο νεα υποεκδοση στο sygic. Περιμενω την εκδοση 15, δεν θα περασω αναβαθμισεις της 14αρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Με Sygic 14.7.4 στην Καρδίτσα σε πάει από την Καρδίτσα-Τρικάλων. Δεν είναι αυτός ο περιφερειακός Καρδίτσας; Στην Καλαμπάκα πηγαίνει από την Καρδίτσης που μετά γίνεται Καλαμπάκας. Ο περιφερειακός στα Τρίκαλα είναι σαν να κόβει κάθετα τον κεντρικό δρόμο προς Καλαμπάκα, οπότε δεν μου φαίνεται να έχει νόημα να θες να σε πάει από εκεί. Θα το κοιτάξω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5597679#post5597679 και οι λοιπές απαντήσεις παρακάτω. Ας όψεται η προσφορά που με έκανε να το πάρω ενώ και παλιότερα ήταν μέτριο σε δρομολογήσεις. Καταλαβαίνω τι λες και δεν το δικαιολογώ, αλλά πιθανολογώ να είναι προβλήματα χάρτη κάποια από τα θέματα που αντιμετωπισες. Άρα θα τα συναντούσες πιθανόν και σε άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν ίδιο χάρτη. Δεν υπάρχει άριστο πρόγραμμα, αλλά Μεσσηνία επειδή έχω γυρίσει αρκετά και από την πλευρά της Λακωνίας (Οίτυλο, Στουπα, Καρδαμυλη), αλλά και προς Πύλο και ποιο ψηλά (Ναυαρινο, Κυπαρισσία,Φοινικουντα) η χρήση Sygic ήταν ικανοποιητική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5597679#post5597679 και οι λοιπές απαντήσεις παρακάτω. Ας όψεται η προσφορά που με έκανε να το πάρω ενώ και παλιότερα ήταν μέτριο σε δρομολογήσεις. Εσυ λες για την μεσσηνια :lol: εδω εμενα προχτες με ειχε δυο ωρες γυρω γυρω στην παρνηθα.Ειπα για ευκολια να παω απο περιφερειακη αιγαλεω και να βγω λιοσια και απο εκει θρακομακεδονες.Απο σχιστο ξεκιναει και με παει μια χαρα σε σημειο που απορησα.Ειχα ξεχασει οτι με παει με μεσω αττικης οδου.Ε τι ηθελα και απενεργοποιησα τον δρομο με διοδια?γολγοθας.Ηθελα σωνει και καλα να με παει απο αγιους αναργυρους να με βγαλει εθνικη.Αποκορυφωμα?αφου απελπιστηκα να με κανει κυκλους ,εβαλα το navigon παραλληλα .Ειχαν μεινει 5-6 χιλ. μεχρι τον προορισμο,η διαφορα τους???πανω απο 2 χιλ μεχρι τον προορισμο.Απελπιστικο . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Έχω κανονικό gps navigon στο αυτοκίνητο που όμως οι ανανεώσεις του είναι επί πληρωμής.. Αγόρασα πρόσφατα tablet 7αρι που λέω να το χρησιμοποιήσω και για gps.. Ποια εφαρμογή θα προτεινατε, επί πληρωμής ή όχι, που να πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη πλοήγηση? Μιλάω για offline.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 ξέρει κανένας εάν τα poi του navigon έχουν τα χιονοδρομικά; Είμαι στην πεθερά Έδεσσα και οκ ξέρω να πάω Καϊμακτσαλάν αλλά θέλω να δω τι διαδρομές θα μου δώσει το πρόγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όταν ένας πλοηγός λέει ότι δουλεύει και ofline τι σημαίνει; Ότι αν τον βάλεις online θα χρεωθείς; Το Here για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Above_beyond Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Όχι, απ'οσο γνωρίζω. Σημαίνει ότι έχει ήδη φορτωμένους τους χάρτες στην συσκευή και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να φορτώνει την περιοχή που θέλεις να δρομολογηθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Εγω που δεν ξερω ΚΑΘΟΛΟΥ απο Αθηνα αν δεν εχω το sygic δεν μπορω να παω πουθενα. Μπορει να κανει λαθος αλλα εγω ξερω οτι θα με παει εκει που του εχω πει. Το igo και το navigon ειναι καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Καλησπέρα, θέλω να φορτώσω σε πολύ αδύναμη συσκευή (512 ραμ), ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα πλοήγησης που να δουλεύει offline. Υπάρχει? ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή πρόταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπέρα, θέλω να φορτώσω σε πολύ αδύναμη συσκευή (512 ραμ), ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα πλοήγησης που να δουλεύει offline. Υπάρχει? ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή πρόταση Το ndrive είναι ελαφρύ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Υπάρχει τρόπος όταν βάζω διαδρομή στο navigon και έχω το κινητό στο αθόρυβο να ΜΗΝ μου ανεβάζει τον ήχο; βασικά θέλω να ΜΗΝ ακούγεται καθόλου φωνητική πλοήγηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aligato Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Θα ήθελα να ενημερώσω επειδή με κάποια αγορά ξεχνάμε να δούμε και το gps πόσο γρήγορα κλειδώνει ,τι ακρίβεια έχει εάν χάνει το σήμα εύκολα και μιλάω ΟΧΙ software ΑΛΛΑ ΣΗΜΑ GPS χωρις wifi,bluetooth,;η 3G θα ήταν καλό να έχουμε μια ιδέα για τα κινητά που είδη καποιοι έχουμε στην κατοχή η από φίλους να πούμε κάποια στοιχεία για το σήμα και τι κινητό έχουμε.Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπέρα, θέλω να φορτώσω σε πολύ αδύναμη συσκευή (512 ραμ), ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα πλοήγησης που να δουλεύει offline. Υπάρχει? ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή πρόταση εγώ στο samsung galaxy s1 (με512ραμ) έτρεχα το sygic και πήγαινε μια χαρά δεν κολλούσε καθόλου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλησπέρα, θέλω να φορτώσω σε πολύ αδύναμη συσκευή (512 ραμ), ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα πλοήγησης που να δουλεύει offline. Υπάρχει? ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή πρόταση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Sygic 13.4.1 και ποιο παλιά το Mireo DON"T PANIC. Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε συνομιλία που είχα με την geointelligence πριν τα Χριστούγεννα, με διαβεβαίωσαν οτι το don't panic θα πάρει αναβάθμιση χαρτη και προγράμματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε συνομιλία που είχα με την geointelligence πριν τα Χριστούγεννα, με διαβεβαίωσαν οτι το don't panic θα πάρει αναβάθμιση χαρτη και προγράμματος! Το πότε σου το διευκρινησαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Το πότε σου το διευκρινησαν? Μέσα στον Ιανουάριο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Σε αλλαγη κινητου, μεταφερεται μεσω titanium η εφαρμογη gps (sygic) ή θελει ενεργοποιησεις και ιστοριες απο την αρχη..? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Oσοι έχετε το HERE Beta υπάρχει αναβάθμιση των χαρτών. Είναι ο HERE Q3/2014 έκδοση 8.30.56.11. Πως βλέπουμε ποια έκδοση είναι οι χάρτες μας; Ευχαριστώ Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts