Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για το Sygic στο μάρκετ; Έχει 4-5 και δεν ξέρω ποιο να κατεβάσω. Επίσης έχει ofline πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση;

Μπορεί κάποιος να μου δώσει λινκ για το Sygic στο μάρκετ; Έχει 4-5 και δεν ξέρω ποιο να κατεβάσω. Επίσης έχει ofline πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura

Ναι στο ερώτημά σου.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βγήκε update για το Sygic το 14.7.4 . Το έκανε κάποιος ? Στο play γράφουν καλά σχόλια

Έχει βγει εδώ και πολλές μέρες.

Δεν έχει αλλάξει κάτι στην λογική του από την 14.6.χ

Κάθε 2-3 μέρες βγάζουν και κάποια νεώτερη έκδοση, γιατί διορθώνουν συνέχεια bugs.

Μια χαρά παίζει.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κάποια εφαρμογή πλοήγησης που στη διαδρομή Αθήνα-Καλαμπάκα , μέσω Καρδίτσας - Τρικάλων , να σε πηγαίνει από τον περιφερειακό τόσο

της Καρδίτσας όσο και αυτόν των Τρικάλων κα όχι μέσα από το κέντρο των πόλεων ?

Με Sygic 14.7.4

στην Καρδίτσα σε πάει από την Καρδίτσα-Τρικάλων. Δεν είναι αυτός ο περιφερειακός Καρδίτσας;

Στην Καλαμπάκα πηγαίνει από την Καρδίτσης που μετά γίνεται Καλαμπάκας. Ο περιφερειακός στα Τρίκαλα είναι σαν να κόβει κάθετα τον κεντρικό δρόμο προς Καλαμπάκα, οπότε δεν μου φαίνεται να έχει νόημα να θες να σε πάει από εκεί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θύμισε μας τι θέμα είχες με τις δρομολόγησεις του Sygic.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5597679#post5597679 και οι λοιπές απαντήσεις παρακάτω. Ας όψεται η προσφορά που με έκανε να το πάρω ενώ και παλιότερα ήταν μέτριο σε δρομολογήσεις.

Edited by newlynx

Καθε λιγο νεα υποεκδοση στο sygic.

Περιμενω την εκδοση 15, δεν θα περασω αναβαθμισεις της 14αρας.

Με Sygic 14.7.4

στην Καρδίτσα σε πάει από την Καρδίτσα-Τρικάλων. Δεν είναι αυτός ο περιφερειακός Καρδίτσας;

Στην Καλαμπάκα πηγαίνει από την Καρδίτσης που μετά γίνεται Καλαμπάκας. Ο περιφερειακός στα Τρίκαλα είναι σαν να κόβει κάθετα τον κεντρικό δρόμο προς Καλαμπάκα, οπότε δεν μου φαίνεται να έχει νόημα να θες να σε πάει από εκεί.

Θα το κοιτάξω .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5597679#post5597679 και οι λοιπές απαντήσεις παρακάτω. Ας όψεται η προσφορά που με έκανε να το πάρω ενώ και παλιότερα ήταν μέτριο σε δρομολογήσεις.

Καταλαβαίνω τι λες και δεν το δικαιολογώ, αλλά πιθανολογώ να είναι προβλήματα χάρτη κάποια από τα θέματα που αντιμετωπισες. Άρα θα τα συναντούσες πιθανόν και σε άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν ίδιο χάρτη.

Δεν υπάρχει άριστο πρόγραμμα, αλλά Μεσσηνία επειδή έχω γυρίσει αρκετά και από την πλευρά της Λακωνίας (Οίτυλο, Στουπα, Καρδαμυλη), αλλά και προς Πύλο και ποιο ψηλά (Ναυαρινο, Κυπαρισσία,Φοινικουντα) η χρήση Sygic ήταν ικανοποιητική.

Amazon Fire stick 4k max

Εσυ λες για την μεσσηνια :lol:

εδω εμενα προχτες με ειχε δυο ωρες γυρω γυρω στην παρνηθα.Ειπα για ευκολια να παω απο περιφερειακη αιγαλεω και να βγω λιοσια και απο εκει θρακομακεδονες.Απο σχιστο ξεκιναει και με παει μια χαρα σε σημειο που απορησα.Ειχα ξεχασει οτι με παει με μεσω αττικης οδου.Ε τι ηθελα και απενεργοποιησα τον δρομο με διοδια?γολγοθας.Ηθελα σωνει και καλα να με παει απο αγιους αναργυρους να με βγαλει εθνικη.Αποκορυφωμα?αφου απελπιστηκα να με κανει κυκλους ,εβαλα το navigon παραλληλα .Ειχαν μεινει 5-6 χιλ. μεχρι τον προορισμο,η διαφορα τους???πανω απο 2 χιλ μεχρι τον προορισμο.Απελπιστικο .

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Έχω κανονικό gps navigon στο αυτοκίνητο που όμως οι ανανεώσεις του είναι επί πληρωμής.. Αγόρασα πρόσφατα tablet 7αρι που λέω να το χρησιμοποιήσω και για gps.. Ποια εφαρμογή θα προτεινατε, επί πληρωμής ή όχι, που να πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη πλοήγηση? Μιλάω για offline....
Φιλικά, Κατερίνα

ξέρει κανένας εάν τα poi του navigon έχουν τα χιονοδρομικά; Είμαι στην πεθερά Έδεσσα και οκ ξέρω να πάω Καϊμακτσαλάν αλλά θέλω να δω τι διαδρομές θα μου δώσει το πρόγραμμα!

Όταν ένας πλοηγός λέει ότι δουλεύει και ofline τι σημαίνει; Ότι αν τον βάλεις online θα χρεωθείς; Το Here για παράδειγμα.

Όχι, απ'οσο γνωρίζω. Σημαίνει ότι έχει ήδη φορτωμένους τους χάρτες στην συσκευή και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να φορτώνει την περιοχή που θέλεις να δρομολογηθείς.

Εγω που δεν ξερω ΚΑΘΟΛΟΥ απο Αθηνα αν δεν εχω το sygic δεν μπορω να παω πουθενα. Μπορει να κανει λαθος αλλα εγω ξερω οτι θα με παει εκει που του εχω πει.

Το igo και το navigon ειναι καλυτερα;

Καλησπέρα, θέλω να φορτώσω σε πολύ αδύναμη συσκευή (512 ραμ), ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα πλοήγησης που να δουλεύει offline.

Υπάρχει? ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή πρόταση

Καλησπέρα, θέλω να φορτώσω σε πολύ αδύναμη συσκευή (512 ραμ), ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα πλοήγησης που να δουλεύει offline.

Το ndrive είναι ελαφρύ.

Amazon Fire stick 4k max

Υπάρχει τρόπος όταν βάζω διαδρομή στο navigon και έχω το κινητό στο αθόρυβο να ΜΗΝ μου ανεβάζει τον ήχο; βασικά θέλω να ΜΗΝ ακούγεται καθόλου φωνητική πλοήγηση!

Θα ήθελα να ενημερώσω επειδή με κάποια αγορά ξεχνάμε να δούμε και το gps πόσο γρήγορα κλειδώνει ,τι ακρίβεια έχει εάν χάνει το σήμα εύκολα και μιλάω ΟΧΙ software ΑΛΛΑ ΣΗΜΑ GPS χωρις wifi,bluetooth,;η 3G θα ήταν καλό να έχουμε μια ιδέα για τα κινητά που είδη καποιοι έχουμε στην κατοχή η από φίλους να πούμε κάποια στοιχεία για το σήμα και τι κινητό έχουμε.Ευχαριστώ:)

εγώ στο samsung galaxy s1 (με512ραμ) έτρεχα το sygic και πήγαινε μια χαρά δεν κολλούσε καθόλου !!!

• Administrators

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

Modpic.gif

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το Sygic 13.4.1 και ποιο παλιά το Mireo DON"T PANIC.

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Σε συνομιλία που είχα με την geointelligence πριν τα Χριστούγεννα, με διαβεβαίωσαν οτι το don't panic θα πάρει αναβάθμιση χαρτη και προγράμματος!

Σε συνομιλία που είχα με την geointelligence πριν τα Χριστούγεννα, με διαβεβαίωσαν οτι το don't panic θα πάρει αναβάθμιση χαρτη και προγράμματος!

Το πότε σου το διευκρινησαν?

Σε αλλαγη κινητου, μεταφερεται μεσω titanium η εφαρμογη gps (sygic) ή θελει ενεργοποιησεις και ιστοριες απο την αρχη..?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Oσοι έχετε το HERE Beta υπάρχει αναβάθμιση των χαρτών. Είναι ο HERE Q3/2014 έκδοση 8.30.56.11.

Πως βλέπουμε ποια έκδοση είναι οι χάρτες μας;

Ευχαριστώ

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση