junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παίδες μήπως έχετε μπερδέψει beta με final εκδόσεις; Η final στο Play Store λέει 14.3.4 Η beta ξέρω ότι ήταν στο 14.6.χ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Βλεπω υπαρχει απολυτη συμφωνια αποψεων για το sygic, τις εκδοσεις, τους χαρτες. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μόλις είπα ότι ήρθε σαν Update χθες η 14.6.2 σε kitkat 4.4.4 Δεν έχω καμία σχέση με beta Το playstore ξέρει τι συσκευή έχεις και σου βγάζει μάλλον το 14.3 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @karib πριν το αγοράσω το έγραφε ξεκάθαρα ότι αφορούσε χάρτες TA, αυτούς και εχει Για την έκδοση μην λέμε τα ιδια Ότι γράφω αφορούν επίσημα αγορασμένη εφαρμογή. Αυτά που λες είναι κατάλοιπα που σου έμειναν από το iGO μάλλον :p Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το here drive είναι ακόμη σε beta. Σίγουρα είναι νωρίς για συμπεράσματα. Στην κανονική έκδοση για windows phone που έχω σε ένα Lumia, υπάρχει η ελληνική φωνή, άρα είναι θέμα ημερών για μια αναβάθμιση. Το καλό είναι πως στο Lumia η ελληνική φωνή παίζει ακόμη και αν η γλώσσα του τηλεφώνου είναι στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Δευτέρα-Τρίτη περιμένω να παραλάβω ένα με ΜΤΚ6592 . Αν δουλεύει και δεν είναι μούφα , στο στήσιμο περιλαμβάνεται και η εγκατάσταση κάποιων πλοηγών . Οψόμεθα και ρεπορτάρουμε αναλόγως . Πάντως κάποιοι σκίζουνε τα ιμάτιά τους (γιά τον ΜΤΚ6592) ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα . Σε xiaomi redmi note με τον 6592 το gps του ειναι αριστο.καμμια σχεση με αλλα mtk κινητα οπου υπηρχε μεγαλη αποκλιση και κλειδωνει σημα και χωρις δεδομενα αμεσα.μονο θεμα στο mireo dont panic οπου φαινεται να κολλαει το στιγμα για 1 δευτερολεπτο ανα 3 δευτερολεπτα κινησης.παρολα αυτα πλοηγηση γινεται κανονικα.με igo και navigon δε παρατηρησα καποιο προβλημα. Edited October 3, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 και σε coolpad f1 επίσης με mt6592 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σίγουρα όμως κλειδώνει πιο γρήγορα με data. με data 10~15", χωρίς data και να έχεις απομακρυνθεί από το τελευταίο σημείο που ήταν ανοιχτό το gps κάνει έως 30-45" Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Παίδες μήπως έχετε μπερδέψει beta με final εκδόσεις; Η final στο Play Store λέει 14.3.4 Η beta ξέρω ότι ήταν στο 14.6.χ Εγώ όχι, γιατί δεν βάζω beta και δεν υπάρχει καμία τέτοια ένδειξη :-P Moto G 2nd Gen, ήρθε το Update, Android 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μόλις είπα ότι ήρθε σαν Update χθες η 14.6.2 σε kitkat 4.4.4 Δεν έχω καμία σχέση με beta Το playstore ξέρει τι συσκευή έχεις και σου βγάζει μάλλον το 14.3 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @karib πριν το αγοράσω το έγραφε ξεκάθαρα ότι αφορούσε χάρτες TA, αυτούς και εχει Για την έκδοση μην λέμε τα ιδια Ότι γράφω αφορούν επίσημα αγορασμένη εφαρμογή. Αυτά που λες είναι κατάλοιπα που σου έμειναν από το iGO μάλλον :p 4.4.4 έχω και βγάζει 14.3.4 στο store ως επίσημη έκδοση. Επίσης οι χάρτες είναι Tom Tom. Πήγαινε διάβασε την περιγραφή στο store αν θες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) όσων αφορά τους χάρτες απλά lol, διάβασε τι γράφω δώσε μια βοήθεια τι γράφει γιατί δεν βλέπω την έκδοση :lol: Edited October 3, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για το ποια έχουν αποφυγή δακτυλίου κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Δεν καταλαβαινω τι γινεται αυτο με την εκδοση του playstore. Και εγω μεσα απο το playstore εχω εγκαταστησει την τελευταια που ειναι η 14.3.4 η οποια βγηκε στις 2 Οκτωβριου. Πως βρηκατε καποιοι, final εκδοση, την 14.6.2; Την εχετε πληρωμενη ή ειναι απο τον θειο; Edit: τωρα ειδα που λεει καποιος οτι ειναι την εχει αγορασμενη αρα μαλλον κατι θα παιζει με τη συσκευη που εχει ο καθενας. Αναλογα με τη συσκευη θα βγαζει και αλλη εκδοση. Edited October 3, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για το ποια έχουν αποφυγή δακτυλίου κανείς; Το μόνο που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι έχει αποφυγή δακτυλίου είναι το Dont Panic . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Δεν καταλαβαινω τι γινεται αυτο με την εκδοση του playstore. Και εγω μεσα απο το playstore εχω εγκαταστησει την τελευταια που ειναι η 14.3.4 η οποια βγηκε στις 2 Οκτωβριου. Πως βρηκατε καποιοι, final εκδοση, την 14.6.2; Την εχετε πληρωμενη ή ειναι απο τον θειο; Edit: τωρα ειδα που λεει καποιος οτι ειναι την εχει αγορασμενη αρα μαλλον κατι θα παιζει με τη συσκευη που εχει ο καθενας. Αναλογα με τη συσκευη θα βγαζει και αλλη εκδοση. δεν νομίζω από το θείο να παίρνουν update από playstore ;) ήρθε και σε 4.4.2 μόλις https://drive.google.com/file/d/0B_OEqrPMrqQlTEF3UEJrZ3U5UVU/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B_OEqrPMrqQlcmJoUDY5R2piLXc/view?usp=sharing Edited October 3, 2014 by martinoff Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Για το ποια έχουν αποφυγή δακτυλίου κανείς; Και το Igo έχει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Μεχρι πριν λιγο καιρο στο παλιο μου android τηλεφωνο, με παλια εκδοση android, ειχα τους χαρτες στην micro-sd, και ηξερα που βρισκονταν ως αρχεια. Τωρα στο νεο μου τηλεφωνο με android 4.4 εγκαθιστανται ολα στην internal memory. Μπορει καποιος να μου πει, που στην ευχη ειναι τα αρχεια του sygic, χαρτες κλπ? Μιλω για την τελευταια εκδοση 14.6.1, την οποια βρισκω επιεικως ΑΘΛΙΑ σε σχεση με την 14.3.3, αλλα μαλλον πρεπει να συνιθισω την αθλιοτητα αν εχουν σκοπο να αναπτυσσουν τετοιο interface απο δω και περα... Βρηκα ενα φακελο μεσα στο 'android/data/com.sygic.aura', αλλα εκει δεν εχει χαρτες. Που βρισκονται? Edited October 3, 2014 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Φάκελος sygic, δεν υπάρχει στην ιντερναλ μεμορυ ή απλά δεν τον βλέπεις ?ή δεν έψαξες και τόσο ? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Φάκελος sygic, δεν υπάρχει στην ιντερναλ μεμορυ ή απλά δεν τον βλέπεις ?ή δεν έψαξες και τόσο ? Και βεβαια εψαξα. Και εκανα και αναζητηση για 'sygic'. Φακελος sygic δεν υπαρχει στην internal memory. Μονο αυτος που ειπα, αλλα εκει δεν βρισκονται ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Και βεβαια εψαξα. Και εκανα και αναζητηση για 'sygic'. Φακελος sygic δεν υπαρχει στην internal memory. Μονο αυτος που ειπα, αλλα εκει δεν βρισκονται ολα. μήπως είναι κρυφά τα αρχεία μέσα στον φάκελο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 μήπως είναι κρυφά τα αρχεία μέσα στον φάκελο ? Πως μπορω να τα φανερωσω αν υπαρχουν να τα δω? πχ με τον es explorer? Αν εχει κανεις sygic 14.4.3 στην internal, σε android 4.4, ας πει. Αλλα μεχρι τοτε, πρεπει να ανακαλυψω που ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Και στο κινητό με sd και στο κινητό χωρίς sd είναι στο ίδιο σημείο /storage/sdcard1/sygic & /storage/sdcard/sygic Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Οντως η 14.6.x εχει αθλιο ui. Προσωρινα ξαναγυρισα στη 14.3.3. Δεν εχει αναζητηση μονο οδου (χωρις δημο εννοω), και κυριως δεν εχει αναζητηση κοντινων poi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κάθε πέρσι και καλύτερα ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 εγω με κιτκατ απλα τρεχω οτι apk θελω και εγκαθιστανται το προγραμμα πλοηγησης στην εσωτερικη αλλα στην sd πανε οι χαρτες κλπ.στις ρυθμισεις εχω βαλει σαν δισκο εγγραφης την καρτα μνημης βεβαια οπως κανω παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANKAN Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 (edited) Κατέβασα για δοκιμή το Genius Maps. Μάλλον είναι καινούργιο στο play store γιατί έχει μόνο 10000 κατεβάσματα. Το βγάζει η Mireo που βγάζει και το Don't Panic. Να θυμίσω ότι το Don't Panic είναι σκουπίδι με τους χάρτες tom tom (το έχω), και καλό με τους χάρτες geointeligence (όπως λένε αυτοί που το έχουν με αυτούς τους χάρτες). Το Genius Maps κυκλοφορεί για την Ελλάδα μόνο με τους χάρτες της geointeligence. Όπως έχω γράψει και παλιότερα του έκανα αρκετές δοκιμές δρομολόγησης σε περιοχές τις οποίες γνωρίζω καλά και για τις οποίες ενώ υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, υπάρχει σαφώς και μια διαδρομή πιο σωστή από τις άλλες. Το πρόγραμμα ήταν άψογο σε όσες αστικές διαδρομές το δοκίμασα. Προτείνει περισσότερες από μία διαδρομές, και η άριστη διαδρομή ήταν πάντα μέσα στις προτεινόμενες. Σε μια από τις αναζητήσεις μου πρότεινε χωρις να του το ζητήσω και μια διαδρομή με τα πόδια (ανάποδα σε μονόδρομους, διάσχιση διαζωμάτων κλπ). Του βάζω άριστα. Στις υπεραστικές διαδρομές όμως μου τα χάλασε χοντρά. Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά και έβρισκε άψογα ότι του ζητούσα, όταν του ζήτησα τη διαδρομή για Βοβούσα Ιωαννίνων τα έκανε μαντάρα κάνοντας ένα λάθος που δεν έχω δει σε κανένα άλλο πρόγραμμα. Η σωστή διαδρομή είναι από Λαμία - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Γρεβενά - Περιβόλι - Βοβούσα, και αυτή είναι πράγματι μια από τις διαδρομές που προτείνει το Genius Maps. Με τη διαφορά ότι ενώ όλος ο κόσμος πάει στα Τρίκαλα από τον Δομοκό, το Genius Maps πάει από τη Λάρισα. Το λάθος είναι πολύ χοντρό. Μιλάμε για 85 παραπάνω χιλιόμετρα!!! Το αστείο είναι ότι όταν του ζητάς να σε πάει στο Περιβόλι που είναι το χωριό 15 χλμ πριν τη Βοβούσα, σου προτείνει και τη σωστή διαδρομή από Δομοκό. Ως τρίτη επιλογή επιλογή βέβαια, αλλά τουλάχιστον την προτείνει. Και σ' αυτή τη πρόταση όμως, τα καταφέρνει να τα κάνει εντελώς σαλάτα στο τέλος, κάνοντας μια τεράστια βόλτα στο νομό Γρεβενών αντί να πάει ευθεία από το Ζιάκα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ταμπέλες του δρόμου. Τι να του βάλω λοιπόν; Μηδέν ή άριστα; Κρίνετε μόνοι σας. Εγώ πάντως θα ήμουν ποοοολύ επιφυλακτικός. Κατά τα άλλα δεν έχω και πολλά να πω. Δεν βρήκα κάπου διαχείριση των poi αν και ισχυρίζεται ότι έχει 175.433 poi. Δεν βρήκα επιλογή μεθόδου πλοήγησης (πιο γρήγορη, πιο σύντομη, κλπ), αν και όπως σας είπακ κάνει πολλαπλές προτάσεις και μάλιστα μου πρότεινε από μόνο του και πεζοπορική διαδρομή. Στους χάρτες δεν εμφανίζονται ούτε τα ονόματα των δρόμων ούτε των μεγάλων οικισμών παρά μόνο σε αρκετά μεγάλη μεγέθυνση. Σίγουρα σε πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα προτιμούσα. Μου τα μπλέκει λίγο στην αναζήτηση ανάλογα με το αν το ui είναι στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και με το αν το αναζητούμενο γράφεται με ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες. Αλλά αυτό αφορά περισσότερο τις δίγλωσσες οικογένειες. Σε γενικές γραμμές είναι μινιμαλιστικό, κάτι που είναι καλό. Και είναι κάπως ακριβούτσικο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Edited October 4, 2014 by PANKAN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Κατέβασα για δοκιμή το Genius Maps. Μάλλον είναι καινούργιο στο play store γιατί έχει μόνο 10000 κατεβάσματα. Το βγάζει η Mireo που βγάζει και το Don't Panic. Να θυμίσω ότι το Don't Panic είναι σκουπίδι με τους χάρτες tom tom (το έχω), και καλό με τους χάρτες geointeligence (όπως λένε αυτοί που το έχουν με αυτούς τους χάρτες). Το Genius Maps κυκλοφορεί για την Ελλάδα μόνο με τους χάρτες της geointeligence. Όπως έχω γράψει και παλιότερα του έκανα αρκετές δοκιμές δρομολόγησης σε περιοχές τις οποίες γνωρίζω καλά και για τις οποίες ενώ υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, υπάρχει σαφώς και μια διαδρομή πιο σωστή από τις άλλες. Το πρόγραμμα ήταν άψογο σε όσες αστικές διαδρομές το δοκίμασα. Προτείνει περισσότερες από μία διαδρομές, και η άριστη διαδρομή ήταν πάντα μέσα στις προτεινόμενες. Σε μια από τις αναζητήσεις μου πρότεινε χωρις να του το ζητήσω και μια διαδρομή με τα πόδια (ανάποδα σε μονόδρομους, διάσχιση διαζωμάτων κλπ). Του βάζω άριστα. Στις υπεραστικές διαδρομές όμως μου τα χάλασε χοντρά. Ενώ όλα πήγαιναν μια χαρά και έβρισκε άψογα ότι του ζητούσα, όταν του ζήτησα τη διαδρομή για Βοβούσα Ιωαννίνων τα έκανε μαντάρα κάνοντας ένα λάθος που δεν έχω δει σε κανένα άλλο πρόγραμμα. Η σωστή διαδρομή είναι από Λαμία - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Γρεβενά - Περιβόλι - Βοβούσα, και αυτή είναι πράγματι μια από τις διαδρομές που προτείνει το Genius Maps. Με τη διαφορά ότι ενώ όλος ο κόσμος πάει στα Τρίκαλα από τον Δομοκό, το Genius Maps πάει από τη Λάρισα. Το λάθος είναι πολύ χοντρό. Μιλάμε για 85 παραπάνω χιλιόμετρα!!! Το αστείο είναι ότι όταν του ζητάς να σε πάει στο Περιβόλι που είναι το χωριό 15 χλμ πριν τη Βοβούσα, σου προτείνει και τη σωστή διαδρομή από Δομοκό. Ως τρίτη επιλογή επιλογή βέβαια, αλλά τουλάχιστον την προτείνει. Και σ' αυτή τη πρόταση όμως, τα καταφέρνει να τα κάνει εντελώς σαλάτα στο τέλος, κάνοντας μια τεράστια βόλτα στο νομό Γρεβενών αντί να πάει ευθεία από το Ζιάκα. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ταμπέλες του δρόμου. Τι να του βάλω λοιπόν; Μηδέν ή άριστα; Κρίνετε μόνοι σας. Εγώ πάντως θα ήμουν ποοοολύ επιφυλακτικός. Κατά τα άλλα δεν έχω και πολλά να πω. Δεν βρήκα κάπου διαχείριση των poi αν και ισχυρίζεται ότι έχει 175.433 poi. Δεν βρήκα επιλογή μεθόδου πλοήγησης (πιο γρήγορη, πιο σύντομη, κλπ), αν και όπως σας είπακ κάνει πολλαπλές προτάσεις και μάλιστα μου πρότεινε από μόνο του και πεζοπορική διαδρομή. Στους χάρτες δεν εμφανίζονται ούτε τα ονόματα των δρόμων ούτε των μεγάλων οικισμών παρά μόνο σε αρκετά μεγάλη μεγέθυνση. Σίγουρα σε πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα προτιμούσα. Μου τα μπλέκει λίγο στην αναζήτηση ανάλογα με το αν το ui είναι στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά, και με το αν το αναζητούμενο γράφεται με ελληνικούς ή αγγλικούς χαρακτήρες. Αλλά αυτό αφορά περισσότερο τις δίγλωσσες οικογένειες. Σε γενικές γραμμές είναι μινιμαλιστικό, κάτι που είναι καλό. Και είναι κάπως ακριβούτσικο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. οι ηχοι του μενου πως απενεργοποιουνται ξερεις? μου κανει εντυπωση που το συγκεκριμενο προγραμμα δεν το εχει κανενας "θειος"...οποιος γνωριζει ας πμ me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts