furious_n-gage Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Για να μη ψαχνεσαι γιατι φαινεται να λειπει και η αναλυση της οθονης σου, ψαξε μια αλλη εκδοση που να περιλαμβανει ολες τις αναλυσεις. κανε απεγκατασταση και σβησε και τον παλιο φακελλο πριν βαλεις την καινουργια. ΥΓ Στην καταχωρηση στο sys.txt στο φακελλο igo [rawdisplay] driver=engine screen_xy="480_320:480x320/320x480:fullscreen" Αντικατεστησε τους αριθμους με τη δικη σου αναλυση. Αν δεν δουλεψει βρες αλλη εκδοση. Που βρισκεται ο φακελος igo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Που βρισκεται ο φακελος igo? Στον κυρίως φάκελο της κάρτας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Στον κυρίως φάκελο της κάρτας. Εκει δεν βρισκω το sys.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εκει δεν βρισκω το sys.txt [ATTACH]33968[/ATTACH] Αν δεν το βλεπεις ...αλλαξε τον file manager που χρησιμοποιεις. Αλλο τπτ δεν μπορω να κανω. Βαλε το πριμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γιατί καμιά φορά το sygic δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους και βγάζει αυτό το κόκκινο πλαίσιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Γιατί καμιά φορά το sygic δεν μπορεί να κλειδώσει δορυφόρους και βγάζει αυτό το κόκκινο πλαίσιο; Εισαι σε ανοιχτο χωρο; το παρουσιαζει μετα απο λιγο καιρο χωρις χρηση; τι τηλ εχεις; αυτο στο αβαταρ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ναι είμαι σε ανοιχτό χώρο, δεν έχω προσέξει αν το κάνει μετά από καιρό χωρίς χρήση αλλά όταν το κάνει τα κλείνω όλα (sygic, gps) και τα ανοίγω μετά από 5 λεπτά και όλα είναι εντάξει. Το κινητό της υπογραφής μου έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ναι είμαι σε ανοιχτό χώρο, δεν έχω προσέξει αν το κάνει μετά από καιρό χωρίς χρήση αλλά όταν το κάνει τα κλείνω όλα (sygic, gps) και τα ανοίγω μετά από 5 λεπτά και όλα είναι εντάξει. Το κινητό της υπογραφής μου έχω. Δεν μπορω να υποθεσω κατι αλλο εκτος απο cold start. Αν δεν συνδεεται καθολου οση ωρα κι αν περασει και χρειαζεται να ανοιγοκλεισεις, τοτε ειναι bug, συγκικ η ρομ. Δοκιμασε τελευταια εκδοση η απλως συμβιβασου με το προβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo72 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Φίλοι μου .....ερωτησούλα: Κανένα free προγραμματάκι gps που να ΜΗΝ χρειάζεται ίντερνετ για να δουλέψει, υπάρχει; Το τονίζω .....FREE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 επειδη πολλοι απο εδω περα μονο και μονο για πεισμα δεν σου απανταν με μια λεξη και απλα θελουν να σε βαλλουν παντα σε κοπο.... δοκιμασε το Navfree: Free GPS Navigation Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 επειδη πολλοι απο εδω περα μονο και μονο για πεισμα δεν σου απανταν με μια λεξη και απλα θελουν να σε βαλλουν παντα σε κοπο.... δοκιμασε το Navfree: Free GPS Navigation https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL&hl=el εδω ζητανε να μπουν ελληνικοι χαρτες.Ειναι για Ελλαδα? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 σωστο...:p:p https://play.google.com/store/apps/details?id=com.telenav.app.android.cingular&feature=search_result δωρεαν για τις πρωτες 30 μερες...μετα βλεπουμε Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Έγινε εκκαθάριση του θέματος από τα off-topic. Όποιος δεν θέλει να βοηθήσει ή δεν έχει το χρόνο να το κάνει τη δεδομένη χρονική στιγμή καλό θα είναι να μην απαντάει καν.. Το θέμα θεωρείται λήξαν και παρακαλώ να συνεχίσουμε σε κόσμια επίπεδα. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπερα, εβαλα το CoPilot Live και ενεργοποιησα επισης τους 12 μηνες δωρεαν live κινηση. Καλα η κινηση δεν εμφανιζεται οκ, αλλα εχω ενα "παραπονο" ας πουμε απ την πλοηγηση. Στο προηγουμενο μου κινητο (omnia i-900) ειχα το destinator του οποιου η κεντρικη οθονη ειναι καπως ετσι Destinator Ενω στο CoPilot καπως ετσι CoPilot Τα γραφικα του destinator ειναι πολυ πιο χρησιμα αφου δειχνουν ταχυτητα, κατευθυνση, ενω το copilot δε δειχνει τιποτα απ αυτα. Πως θα μπορουσα να τα εμφανισω? Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Καλησπερα, εβαλα το CoPilot Live και ενεργοποιησα επισης τους 12 μηνες δωρεαν live κινηση. Καλα η κινηση δεν εμφανιζεται οκ, αλλα εχω ενα "παραπονο" ας πουμε απ την πλοηγηση. Στο προηγουμενο μου κινητο (omnia i-900) ειχα το destinator του οποιου η κεντρικη οθονη ειναι καπως ετσι Destinator Ενω στο CoPilot καπως ετσι CoPilot Τα γραφικα του destinator ειναι πολυ πιο χρησιμα αφου δειχνουν ταχυτητα, κατευθυνση, ενω το copilot δε δειχνει τιποτα απ αυτα. Πως θα μπορουσα να τα εμφανισω? Τα δύο screenshots που δείχνεις δεν έχουν σχέση. Του destinator ειναι η οθόνη σε κατάσταση πλοήγησης, ενώ του copilot ειναι ενα junction view (εμφάνιση διασταυρωσης) που εμφανίζεται για πολύ λίγο όσο βρίσκεσαι στη διαστάυρωση και μετά συνεχίζει σε κατάσταση πλοήγησης, κάτι παρόμοιο με το destinator. Εμφανίζονται δε όλες οι βασικές ενδείξεις. Πάντως απ το μενού μπορείς να επιλέξεις περισσότερες επιλογές ώστε να το φτιάξεις όπως θέλεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, απλώς πρέπει να συνηθίσεις τις μικροδιαφορές που έχει αυτή η εφαρμογή. Δεν είναι δυνατόν να είναι ακριβώς ιδια και τα δύο γιατί στο ένα είναι οριζόντιο ενώ στο άλλο κάθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Φίλοι μου .....ερωτησούλα: Κανένα free προγραμματάκι gps που να ΜΗΝ χρειάζεται ίντερνετ για να δουλέψει, υπάρχει; Το τονίζω .....FREE! Πάντως, αν και απαιτεί χρήση internet, δες οπωσδήποτε το Waze (http://www.waze.com/). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sia1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε τα καλύτερα συστήματά πλοήγηση για android ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε τα καλύτερα συστήματά πλοήγηση για android ευχαριστώ φυσικα τα κρινεις μονος σου.... 2 αρκετα γνωστα ειναι το sygic και το dont panic,.... το πρωτο εχει σιγουρα δοκιμαστικη εκδοση μιας εβδομαδας οποτε δες το...για το δευτερο δεν ξερω.... αν ανατρεξεις στις 10-20 τελευταιες σελιδες θα βρεις και αλλα Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μια ερωτηση μου ηρθε στο μυαλο, σχετικη αρκετα με οσα συζηταμε εδω περι gps. Αραγε, εχουν πια μελλον οι αποκλειστικες συσκευες gps? Εχει νοημα να παει να αγορασει κανεις; Οταν και το πιο φτηνο android τηλεφωνο εχει δεκτη gps, και του περνας πανω και ενα προγραμμα/χαρτες και τελος; Το λεω γιατι ξερω καποια σχετικα τεχνοφοβικα ατομα, που αρνουνται να παρουν android τηλεφωνο, αλλα ομως απο την αλλη εχουν ξεχωριστη συσκευη gps, εδω και χρονια, destinator απο τοτε που βγηκαν, πριν καποια χρονια. Δεν λεω, καλο το destinator. Αλλα τους λεω οτι μαλλον η επομενη συσκευη, αν ποτε τους χαλασει η υπαρχουσα(καποια στιγμη, χαλαει), θα ειναι ενα κινητο, και βλεπω αντιδραση, 'μη με μπλεκεις' κλπ. Μηπως γι' αυτη την κατηγορια ανθρωπων, θα υπαρχουν παντα στην αγορα standalone συσκευες? Ή βαινουν προς οριστική εξαφάνιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 σωστα...το destinator ειναι αλλο ενα gps.... φιλε μου οποιοδηποτε smartphone δεν εχει τοσο καλο δεκτη οσο ενα καλο gps ....οποτε θελεις πομπο για να μπορει να συναγωνιζεσαι τα κανονικα gps.....(μπορει να υπαρχουν και εξεραισεις) τουλαχιστον εγω αυτο ξερω...αν ειμαι καπου λαθος πειτε το Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_sia1 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Για κινητά μιλάμε Για κινητά με gps μιλάμε --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 11, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 αυτο λεει και ο φιλος...απλα κανει μια γενικη ερωτηση.:) Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Γειά σας θα ήθελα να μου πείτε τα καλύτερα συστήματά πλοήγηση για android ευχαριστώ Προσωπικά θα έλεγα το igo και μετά το χάος..... :) Κάθε ένας μας, στην ερώτηση σου έχει διαφορετική άποψη και είναι σεβαστή! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291854 Όλα μαζί εδώ σε αυτό το τοπικ και το igo χώρια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 σωστα...το destinator ειναι αλλο ενα gps.... φιλε μου οποιοδηποτε smartphone δεν εχει τοσο καλο δεκτη οσο ενα καλο gps ....οποτε θελεις πομπο για να μπορει να συναγωνιζεσαι τα κανονικα gps.....(μπορει να υπαρχουν και εξεραισεις) τουλαχιστον εγω αυτο ξερω...αν ειμαι καπου λαθος πειτε το Gps μαζί με glonass, κλειδώνει σε ~10δευτερολεπτα με ~160χλμ/ωρα στο αμάξι. :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Μια ερωτηση μου ηρθε στο μυαλο, σχετικη αρκετα με οσα συζηταμε εδω περι gps. Αραγε, εχουν πια μελλον οι αποκλειστικες συσκευες gps? Εχει νοημα να παει να αγορασει κανεις; Οταν και το πιο φτηνο android τηλεφωνο εχει δεκτη gps, και του περνας πανω και ενα προγραμμα/χαρτες και τελος; Το λεω γιατι ξερω καποια σχετικα τεχνοφοβικα ατομα, που αρνουνται να παρουν android τηλεφωνο, αλλα ομως απο την αλλη εχουν ξεχωριστη συσκευη gps, εδω και χρονια, destinator απο τοτε που βγηκαν, πριν καποια χρονια. Δεν λεω, καλο το destinator. Αλλα τους λεω οτι μαλλον η επομενη συσκευη, αν ποτε τους χαλασει η υπαρχουσα(καποια στιγμη, χαλαει), θα ειναι ενα κινητο, και βλεπω αντιδραση, 'μη με μπλεκεις' κλπ. Μηπως γι' αυτη την κατηγορια ανθρωπων, θα υπαρχουν παντα στην αγορα standalone συσκευες? Ή βαινουν προς οριστική εξαφάνιση? Πολυ καλο ερωτημα.βρεθηκα μπροστα του οταν πριν λιγο καιρο αρχισε να τα παιζει το mls destinator πουχα στο αμαξι.μεχρι τοτε δεν ειχα ασχοληθει με το gps του κινητου (ή του ταμπλετ).οποτε τι εκανα?βρηκα ενα προγραμμα (navigon) το περασα στην ταμπλετα και ολα τελεια.εκανα update και στους χαρτες του mls και ετσι ειμαι καλυμμενος ο,τι και αν γινει.τωρα που θα παρω και καινουργιο κινητο θα βαλω και εκει προγραμμα πλοηγησης. Αυτο που ανακαλυψα ειναι πως το mls ζεσταινεται σαφως λιγοτερο (ή και καθολου) σε σχεση με το ταμπλετ ή το κινητο που βαζοντας το για μια διαδρομη σχετικα μεγαλη ψιλοκαιγονται.δε ξερω ποια επιρροη θαχει στο μελλον το να τα βαζω στο ταμπλο και να τα βαραει ο ηλιος χωρια την "ζεστη" που θα αναπτυσσουν απο την πλοηγηση. Οσον αφορα το ερωτημα που εθεσες παντως, αν χαλασει το mls δε θα παρω αλλο :)))) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 (edited) Πολυ καλο ερωτημα.βρεθηκα μπροστα του οταν πριν λιγο καιρο αρχισε να τα παιζει το mls destinator πουχα στο αμαξι.μεχρι τοτε δεν ειχα ασχοληθει με το gps του κινητου (ή του ταμπλετ).οποτε τι εκανα?βρηκα ενα προγραμμα (navigon) το περασα στην ταμπλετα και ολα τελεια.εκανα update και στους χαρτες του mls και ετσι ειμαι καλυμμενος ο,τι και αν γινει.τωρα που θα παρω και καινουργιο κινητο θα βαλω και εκει προγραμμα πλοηγησης. Αυτο που ανακαλυψα ειναι πως το mls ζεσταινεται σαφως λιγοτερο (ή και καθολου) σε σχεση με το ταμπλετ ή το κινητο που βαζοντας το για μια διαδρομη σχετικα μεγαλη ψιλοκαιγονται.δε ξερω ποια επιρροη θαχει στο μελλον το να τα βαζω στο ταμπλο και να τα βαραει ο ηλιος χωρια την "ζεστη" που θα αναπτυσσουν απο την πλοηγηση. Οσον αφορα το ερωτημα που εθεσες παντως, αν χαλασει το mls δε θα παρω αλλο :)))) Χαιρομαι που υπαρχει κοσμος που βρισκει ευλογο τον προβληματισμο μου. Οντως, το κινητο ζεσταινεται πολυ περισσοτερο απο το mls. Για πες κανενα συμπτωμα που εδειχνε οτι το mls τα επαιξε. Ενος γνωστου μου, δειχνει πλεον ασχετους χρονους (πχ 3 ωρες για 20χλμ), και αργει πολυ να προσανατολιστει(πας με το αμαξι χλμ για να αποκτησει σωστο προσανατολισμο, παλια δεν αργουσε τοσο). Ειναι αραγε ετοιμο να παραδωσει πνευμα, ή παίζει κατι αλλο; Το android tablet σου, εχει και gps δεκτη? Υπαρχει gps δεκτης, μεσω usb μαλλον(ρωτω, δεν ξερω) καθως η ταμπλετα μου δεν εχει bluetooth, για χρηση με ταμπλετα? Πειτε καμια μαρκα, τιμη κλπ Αλλα και παλι, μια 7αρα ταμπλετα, πως στο καλο να την στερεωσεις στο παρμπριζ? Edited July 10, 2013 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts