Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Navigon.πολυ καλο.τσεκαριστηκε σε 5λεπτη διαδρομη ,οκ οι δορυφοροι , η ανταποκριση στη διαδρομη αλλα ΚΑΙ στις αλλαγες της.φωνητικες οδηγιες τζιτζι.

Το μονο "προβλημα" μου (που δεν ειναι προβλημα αμιγως gps) η φωτεινοτητα του ταμπλετ μου που επειδη ειναι σαμσουνγκ με τον ηλιο δεν.......εχω παραγγειλει μια βαση στηριξης για το αυτοκινητο μηπως και βαλω την ταμπλετα πιο μακρια απο παρμπριζ οποτε ναχει λιγοτερη αντηλια.σε διαδρομη θα το ξανατσεκαρω το απογευμα,λιγο πιο μακρινη.

Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια που μου απαντησαν.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Το μονο "προβλημα" μου (που δεν ειναι προβλημα αμιγως gps) η φωτεινοτητα του ταμπλετ μου που επειδη ειναι σαμσουνγκ με τον ηλιο δεν.......εχω παραγγειλει μια βαση στηριξης για το αυτοκινητο μηπως και βαλω την ταμπλετα πιο μακρια απο παρμπριζ οποτε ναχει λιγοτερη αντηλια.

Φτιαξε ενα μακροστενο χαρτονακι και χρησιμοποιησε το σαν γεισο απο καπελακι, να ριξει σκια.

Ο ηλιος δεν ριχνει μονο φως αλλα και ζεστη.

Αν παρατηρησεις μερικα κοληματακια....μαλλον ζεσταινεται το εργαλειο.

Εδώ είναι η φωνή που ψάχνετε

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, πραγματικά :-)

Εάν καταφέρω να τα περάσω στο Navigon, θα ενημερώσω!

Updates για Sygic.

Νέα έκδοση εδώ και λίγες μέρες η 13.1.4

Νέοι χάρτες 2013.3

Γειά ,

Κατέβασα στο tablet το sygic και τους χάρτες + τα απαιτούμενα συμπράγκαλα , έτσι γιά την

ιστορία επειδή διαβάζω τελευταία να υπάρχει αυξημένη ζήτηση από νέους , άσχετα όπως

πιθανόν να θυμάσαι είμαι κολλημένος σε κάποιο συγκεκριμένο .

Από περιέργεια υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις μιά διαδρομή και να την δεις σε demo ? Πως ?

Πάντως σαν πρώτη εντύπωση μου φάνηκε χοντροκοπιά .

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, πραγματικά :-)

Εάν καταφέρω να τα περάσω στο Navigon, θα ενημερώσω!

Koιτα τωρα να δεις τι γινεται. Κανονικα χρησιμοποιω Sygic και με βολευει απιστευτα. Αλλα αν καταφερεις και κανεις τετοιο mod στο Navigon τολμω να πω πως θα το βαλω μονο και μονο για το effect της Noταρα στο ταξιδι :lol: Thumbs up!!!!

Ασχετο αλλα η πιο τελεια φωνη που εχω ακουσει σε gps app ηταν στο CoPilot (που κατα τ΄αλλα δε με συγκινησε σαν προγραμμα), η δευτερη γυναικεια. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γειά ,

Κατέβασα στο tablet το sygic και τους χάρτες + τα απαιτούμενα συμπράγκαλα , έτσι γιά την

ιστορία επειδή διαβάζω τελευταία να υπάρχει αυξημένη ζήτηση από νέους , άσχετα όπως

πιθανόν να θυμάσαι είμαι κολλημένος σε κάποιο συγκεκριμένο .

Από περιέργεια υπάρχει δυνατότητα να φτιάξεις μιά διαδρομή και να την δεις σε demo ? Πως ?

Πάντως σαν πρώτη εντύπωση μου φάνηκε χοντροκοπιά .

Βαλε διευθυνση ως αφετηρια και διευθυνση ως προορισμο. Ζητα να δωσει διαδρομη και μετα πηγαινε διαδρομη....επιδειξη.

Εχεις και δυνατοτητα να τη δεις πιο γρηγορα χ4 χ8 κλπ και να μεταφερεσαι επισης με τα βελακια στην επομενη στροφη.

Αν πας γρηγορα ομως δεν ακους οδηγιες

Δοκίμασα για μια γνωστή διαδρομή πλοήγηση με το Google maps.

Για διάρκεια μισής ώρας είχα 4mb κατανάλωση. Η πλοήγηση ήταν απλά τραγική. Ανάμεσα στα άλλα, μπήκα στον τελευταίο δρόμο για το σπίτι μου, μια ευθεία δηλαδή και είδα ότι ήθελε να κάνει κύκλο!

Η φωνητικές οδηγίες με την φωνή της Αριάδνης από το svox, ήταν μια χαρά.

Οπότε η πλοήγηση με το primo είναι μονόδρομος.

Δοκίμασα για μια γνωστή διαδρομή πλοήγηση με το Google maps.

Για διάρκεια μισής ώρας είχα 4mb κατανάλωση. Η πλοήγηση ήταν απλά τραγική. Ανάμεσα στα άλλα, μπήκα στον τελευταίο δρόμο για το σπίτι μου, μια ευθεία δηλαδή και είδα ότι ήθελε να κάνει κύκλο!

Η φωνητικές οδηγίες με την φωνή της Αριάδνης από το svox, ήταν μια χαρά.

Οπότε η πλοήγηση με το primo είναι μονόδρομος.

Η γκουγκλ ειναι για να τρως δεδομενα. Κι οσο κανεις βολτες τρως ακομα περισσοτερα. Η χαρα των εταιρειων, αν σκεφτεις οτι για την πλειονοτητα των χρηστων, ειναι το μονο που ξερουν.

Βαλε διευθυνση ως αφετηρια και διευθυνση ως προορισμο. Ζητα να δωσει διαδρομη και μετα πηγαινε διαδρομη....επιδειξη.

Εχεις και δυνατοτητα να τη δεις πιο γρηγορα χ4 χ8 κλπ και να μεταφερεσαι επισης με τα βελακια στην επομενη στροφη.

Αν πας γρηγορα ομως δεν ακους οδηγιες

Καλά και απλά ακούγονται αλλά που είναι αυτές οι επιλογές . Μήπως μιλάμε γιά διαφορετικές

Version . Εγώ αναφέρομαι σε αυτή που κατέβασα σήμερα από το μάρκετ και τέτοιες επιλογές

δεν βλέπω . Εβαλα στην αναζήτηση διεύθυνση , έψαχνε 10% ...100% κι εκεί σταμάτησε .

Εδώ είναι η φωνή που ψάχνετε

Αυτη η φωνη ειναι για ολα τα προγραμματα gps?

Πχ κανει για το sygic? (αν ναι, που την τοποθετω?)

Το μονο "προβλημα" μου (που δεν ειναι προβλημα αμιγως gps) η φωτεινοτητα του ταμπλετ μου που επειδη ειναι σαμσουνγκ με τον ηλιο δεν.......εχω παραγγειλει μια βαση στηριξης για το αυτοκινητο μηπως και βαλω την ταμπλετα πιο μακρια απο παρμπριζ οποτε ναχει λιγοτερη αντηλια.σε διαδρομη θα το ξανατσεκαρω το απογευμα,λιγο πιο μακρινη.

Και παλι ευχαριστω ολα τα παιδια που μου απαντησαν.

Ή ψάξε να βρεις καπέλο σαν αυτό της εικόνας από κάτω.

Για την ιστορία, στο igo my way σε κάποια έκδοση μπορούσαμε να μονταρουμε τη φωνή και να λέει ότι θέλουμε "Θανάση σε 50 μέτρα φτάνεις στον προορισμό σου..... ", επίσης είχε βγει μια φωνή του Λάκη Λαζόπουλου για Sony xperia αλλά δεν θυμάμαι για ποιο πρόγραμμα πλοήγησης ήταν.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αυτη η φωνη ειναι για ολα τα προγραμματα gps?

Πχ κανει για το sygic? (αν ναι, που την τοποθετω?)

Αυτη η φωνη φιλε, ειναι για destinator για wince. Ξεχασε την.

Ή ψάξε να βρεις καπέλο σαν αυτό της εικόνας από κάτω.

Για την ιστορία, στο igo my way σε κάποια έκδοση μπορούσαμε να μονταρουμε τη φωνή και να λέει ότι θέλουμε "Θανάση σε 50 μέτρα φτάνεις στον προορισμό σου..... ", επίσης είχε βγει μια φωνή του Λάκη Λαζόπουλου για Sony xperia αλλά δεν θυμάμαι για ποιο πρόγραμμα πλοήγησης ήταν.

Τελειο το "καπελακι"...

Καλά και απλά ακούγονται αλλά που είναι αυτές οι επιλογές . Μήπως μιλάμε γιά διαφορετικές

Version . Εγώ αναφέρομαι σε αυτή που κατέβασα σήμερα από το μάρκετ και τέτοιες επιλογές

δεν βλέπω . Εβαλα στην αναζήτηση διεύθυνση , έψαχνε 10% ...100% κι εκεί σταμάτησε .

Αυτο δεν δικαιολογειται. Κατι δεν εχει εγκατασταθει σωστα.

Αν αναφερεις λεπτομερειες, εκδοση, χαρτες, κινητο, εκδοση os, ισως μπορεσω να βοηθησω.

Η εκδοση που χρησιμοποιω ειναι παλαιοτερη αλλα δεν πιστευω να καταργηθηκε η επιλογη.

Προφανώς έβαλες κάτι λάθος κατά την αναζήτηση ή το πρόγραμμα έχει κάποιο πρόβλημα.

Η αναζήτηση τελειώνει σε 2 δεύτερα συνήθως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτη η φωνη φιλε, ειναι για destinator για wince. Ξεχασε την.

Καπου υπαρχει και ενα παλιο destinator, συσκευη.

Που την τοποθετεις τη φωνη? Σε ποιο φακελο μεσα στον χαρτη;

Και μετα πως την επιλεγεις;

Καπου υπαρχει και ενα παλιο destinator, συσκευη.

Που την τοποθετεις τη φωνη? Σε ποιο φακελο μεσα στον χαρτη;

Και μετα πως την επιλεγεις;

Αν η δομη των φακελων ειναι ιδια στον φακελο με το ιδιο ονομα.

Πριν κανεις αντικατασταση, μετονομασε τους αρχικους φακελους σε κατι αλλο, ωστε αν δεν δουλεψουν να εχεις επαναφορα.

Προφανώς έβαλες κάτι λάθος κατά την αναζήτηση ή το πρόγραμμα έχει κάποιο πρόβλημα.

Η αναζήτηση τελειώνει σε 2 δεύτερα συνήθως.

Τι λάθος στην αναζήτηση ? Πλάκα κάνουμε ?

Το εκλαμβάνω απλά ότι το δοκιμαστικό είναι ή ελλειπές , αλλά έτσι κι αλλιώς και η περιέργειά

μου ξεθύμανε βλέποντας γενικά τα χοντροκομμένα γραφικά του .

Τι λάθος στην αναζήτηση ? Πλάκα κάνουμε ?

Το εκλαμβάνω απλά ότι το δοκιμαστικό είναι ή ελλειπές , αλλά έτσι κι αλλιώς και η περιέργειά

μου ξεθύμανε βλέποντας γενικά τα χοντροκομμένα γραφικά του .

Το δοκιμαστικό είναι φουλ λειτουργικό στα πάντα. Πλοήγηση και χάρτες.

Οπότε αν θες το ψάχνεις να δεις τι πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή σου.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το δοκιμαστικό είναι φουλ λειτουργικό στα πάντα. Πλοήγηση και χάρτες.

Οπότε αν θες το ψάχνεις να δεις τι πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή σου.

Τι πρόβλημαυ να υπάρχει σε μιά συσκευή που δουλεύει σαν Ελβετικό ρολόι χωρίς κανένα

πρόβλημα σε ότι του βάλεις . Μήπως δεν του αρέσει η JB 4.1.2 ?

Αλλά σε αυτή τη περίπτωση , πως βρίσκει στιγμιαία τη θέση μου δίπλα στη θάλασσα εκτός

Αθηνών και μου γράφει ότι είμαι '' εκτός δρόμου " .?

Από την άλλη στις Ρυθμίσεις και υποκατηγορίες δε βλέπω να υπάρχει πουθενά επιλογή ως

αφετηρία γιά κάποια διεύθυνση . Σαν αφετηρία παίρνει την παρούσα θέση σου .

Στην αναζήτηση ψάχνει ......... φτάνει σ το 100 και εκεί πάπαλα .

Μιά και είμαι δπλα στη θάλασσα να το φουντάρω το Galaxy Note 10.1 N8000 :lol: Δε νομιζω .

βαλτε igo primo η navigon το igo για μενα το καλυτερο, παιρνει και απειρες παραμετροποιησεις, και το navigon πολυ καλο!!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Τι πρόβλημαυ να υπάρχει σε μιά συσκευή που δουλεύει σαν Ελβετικό ρολόι χωρίς κανένα

πρόβλημα σε ότι του βάλεις . Μήπως δεν του αρέσει η JB 4.1.2 ?

Αλλά σε αυτή τη περίπτωση , πως βρίσκει στιγμιαία τη θέση μου δίπλα στη θάλασσα εκτός

Αθηνών και μου γράφει ότι είμαι '' εκτός δρόμου " .?

Από την άλλη στις Ρυθμίσεις και υποκατηγορίες δε βλέπω να υπάρχει πουθενά επιλογή ως

αφετηρία γιά κάποια διεύθυνση . Σαν αφετηρία παίρνει την παρούσα θέση σου .

Στην αναζήτηση ψάχνει ......... φτάνει σ το 100 και εκεί πάπαλα .

Μιά και είμαι δπλα στη θάλασσα να το φουντάρω το Galaxy Note 10.1 N8000 :lol: Δε νομιζω .

Κυτταξε....ευγενικα λεμε οτι εχει προβλημα η συσκευη.

Το προβλημα το εχει μαλλον ο χρηστης.:D

Ριξε μια βουτια καλυτερα κι αστη τη γρινια:D

Τα μεταξωτα βρακια θελουν κι επιδεξιους κwλους λεμε στο χωριο μου.

[ATTACH]33648[/ATTACH]

[ATTACH]33649[/ATTACH]

Επειδη αγορασαμε ελβετικο ρολοι..θελει και να το βαλεις στην ωρα του.

ΥΓ.

Πλακα κανω. Μη παρεξηγηθουμε κιολας.

Κι εγω διπλα στη θαλλασα ειμαι γι αυτο απανταω....με ουζακι.

Navigon.πολυ καλο.βολτα σημερα σε γνωστα μερη(για να τσεκαρω οδηγιες και διαδρομη).πολυ καλη αποκριση στο gps -βγαζει δορυφορο σε dt- και αν αλλαξεις διαδρομη,κανει ουτε 3 sec να ξαναβρει το "δρομο" του.ο τυπας που μιλα τα λεει μια χαρα και αρκετα κατατοπιστικα,σε σημειο αηδιας:τωρα στριβετε και η στροφη στα 50 μετρα αλλα δεν εχει αλλου να στριψεις... ;)

Τρελλο εφε οταν θες να βγεις απο εθνικη που εμφανιζει κατω δεξια ενα παραθυρακι σε σμικρυνση την εξοδο απτη λωριδα και την ιδια τη στροφη.εμφανιση "επικινδυνων" σημειων κτλ.επισης καλο που στην επιλογη της διαδρομης στην αρχη βγαζει 3 πιθανες διαδρομες να διαλεξεις ποια θες.

Ισως θαπρεπε τα γραφικα ναναι λιγο καλυτερα(με εντονοτερα χρωματα)

Θα ακολουθησουν και αλλα τεστ και θα δωσω feedback λιαν συντομως.

Καλησπερες.καληνυχτες.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση