grdimis Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 (edited) Μετά από 8 μήνες με iPhone σκέφτομαι να πάρω android. Όμως με προβλημάτισε το εξής: Ένας φίλος με motorola millestone (android 2,1) έβαλε το cygic γνήσιο, το οποίο εγκαταστάθηκε κανονικά αλλά ενώ η πλοήγηση λειτουργεί κανονικά, δεν υπάρχει ήχος. Έχει δοκιμάσει κανείς το cygic σε android 2,1 να μου πει αν λειτουργεί σε άλλες συσκευές; Δεν ξέρω αν είναι bug του motorola ή ασυμβατότητα με το andriod 2,1. Είναι σημαντική η υποστήριξη πλοήγησης για εμένα. Ευχαριστώ. Το συγκεκριμενο προγραμμα τρωει κοληματα.Εγω το επαθα στην Κωνσταντινουπολη που στην αρχη με πηγαινε οποθ ναναι και μετα κρασαρε τελειως με galaxy s2 οποιο προγραμμα και να διαλεξεις πρεπει να εχει οποσδηποτε ολοκαινουργιους χαρτες.Πηγα στην Πολη και αλλαξαν καποιους δρομους εκει στα εμπορικα τους κεντρα και με εβαζε να στριβω αναποδα σε μονοδρομους.Τελικα εκλεισα το κινητο και δουλεψα με πινακιδες.Τελικα μετα απο καμια ωρα περιπλανησης ημουν οκ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 16, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα,πρόσφατα αναβάθμισα τη συσκευή μου σε JB αλλά το Navigon 4.1.1. δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να τρέξει!Με το που ορίσω το σημείο προορισμού και επιλέξω να ξεκινήσει η πλοήγηση μου βγάζει μύνημα πως το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί..κάποια λύση στο πρόβλημα υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπέρα,πρόσφατα αναβάθμισα τη συσκευή μου σε JB αλλά το Navigon 4.1.1. δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να τρέξει!Με το που ορίσω το σημείο προορισμού και επιλέξω να ξεκινήσει η πλοήγηση μου βγάζει μύνημα πως το πρόγραμμα σταμάτησε να λειτουργεί..κάποια λύση στο πρόβλημα υπάρχει? Μήπως επειδή η έκδοση που έχεις είναι πολύ παλιά και η JB δεν την τρέχει ενώ παλιότερες Android version το έκαναν; Στο Play έχουν την Navigon Europe v4.7.1 !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το Navigon έχει ελληνική πλοήγηση & χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Το Navigon έχει ελληνική πλοήγηση & χάρτες? Ναι, όπως όλα τα προγράμματα πλοήγησης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπερα φιλοι μου!!! Εχω στην κατοχη μου το xperia s και εχει προεγκατεστημμενο το wisepilot..... Χρειαζωμαι ενα πληρες navigation και σκεφτωμαι να αγωρασω καποιο αλλο η και το wisepilot, αλλα πριν ξεκινησω να ψαχνω για καποιο αλλο θελω να μου πειτε προτεριμματα και μειωνεκτιματα απο το wisepilot σε σιγκριση με αλλα? διαφορα τιμων? λεπτομερειες που εχει? ξερω οτι μπορει αυτα που ζηταω ισως εχει ξαναζιζιτιθει σε προιγουμενα θεματα, αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολλες τις σελιδες, αν γραφει κατι σε καποιο θεμα δωστε μου την σιντομευση!!!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 καλημέρα, 2 ερωτησούλες...... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες που να είναι αξιόλογο & free; (χωρίς να απαιτεί internet). αν δεν υπάρχει κάποιο free τότε ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το value for money; (έχω android 4.1.1) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 καλημέρα, 2 ερωτησούλες...... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες που να είναι αξιόλογο & free; (χωρίς να απαιτεί internet). αν δεν υπάρχει κάποιο free τότε ποιό είναι κατά τη γνώμη σας το value for money; (έχω android 4.1.1) igo, sygic,navigon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 igo, sygic,navigon Είναι γεγονός ότι αυτά τα τρία είναι τα πιο ενεργά σήμερα. Το iGO είναι εξαιρετικό αλλά υστερεί σε θέματα συμβατότητας και είναι για κάποιους λίγο μπελάς το στήσιμο του. Ωστόσο αυτό το κάνει και το περισσότερο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Το igo που μπορουμε να το βρουμε βρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Διαβάζοντας πιο πίσω θα βρεις αναφορές για το που μπορείς να το βρεις από τον επίσημο προμηθευτή. Άλλο τρόπο λήψης δεν υποστηρίζει το παρόν forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ρε παιδια ειμαι εξωτερικο και το χρειαζομαι το navigon κ το ρημαδι δε μουχει φωνητικη πλοηγηση.δεν ακουγεταιμτιποτα.πατησα εκει που λεει εξοδος φωνης και η σιγαση δ ε ν ειναι τικαρισμενη. Τι να κανω? Καιγομαι! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Διαβάζοντας πιο πίσω θα βρεις αναφορές για το που μπορείς να το βρεις από τον επίσημο προμηθευτή. Άλλο τρόπο λήψης δεν υποστηρίζει το παρόν forum. Ευχαριστω, θα το ψαξω. Δε σκοπευω να το βρω παρανομα, ρωτησα απλα επειδη δεν υπαρχει στο google play ουτε σαν trial. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Σε μένα παίζει τέλεια από την αρχή η 12.2.0 Υπάρχει και νεοτερη έκδοση 12.2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Υπάρχει και νεοτερη έκδοση 12.2.1. Ξέρουμε τι άλλαξε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Το πρόβλημα που εμφανίστηκε σε κάποιες συσκευές κ κρασαρε το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 θελω μια εφαρμογη αν γινεται δωρεαν. η οποια να συνδεεται με gps και να σου δειχνει την διαδρομη. το θελω για το ποδηλατο, να μου δειχνει ποση ωρα κανω ποσες θερμιδες και αλλα διαφορα. αλλα κυριως να μου δειχνει την διαδρομη που εκανα και μετα να μπορω να την κανω share. για τπ iphone -->cyclemeter gps. πολυ καλη εφαρμογη, αν θελετε να τις ριξετε μια ματια και να μου προτεινετε μια παρομοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγώ έβαλα τη Sports tracker. Έχει πολλές πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εγώ έβαλα τη Sports tracker. Έχει πολλές πάντως! χρειαζεται wifi για να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 θελω μια εφαρμογη αν γινεται δωρεαν. η οποια να συνδεεται με gps και να σου δειχνει την διαδρομη. το θελω για το ποδηλατο, να μου δειχνει ποση ωρα κανω ποσες θερμιδες και αλλα διαφορα. αλλα κυριως να μου δειχνει την διαδρομη που εκανα και μετα να μπορω να την κανω share. για τπ iphone -->cyclemeter gps. πολυ καλη εφαρμογη, αν θελετε να τις ριξετε μια ματια και να μου προτεινετε μια παρομοια Εγώ όταν κάνω ποδήλατο χρησιμοποιώ την sports tracker και με έχει βολέψει..ίντερνετ χρειάζεται μόνο αν θες να συγχρονίσεις τις διαδρομές σου με την ιστοσελίδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εκτος του sports tracker, αρκετα γνωστα ειναι και τα endomondo, runkeeper, runtastic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 θελω μια εφαρμογη αν γινεται δωρεαν. η οποια να συνδεεται με gps και να σου δειχνει την διαδρομη. το θελω για το ποδηλατο, να μου δειχνει ποση ωρα κανω ποσες θερμιδες και αλλα διαφορα. αλλα κυριως να μου δειχνει την διαδρομη που εκανα και μετα να μπορω να την κανω share. για τπ iphone -->cyclemeter gps. πολυ καλη εφαρμογη, αν θελετε να τις ριξετε μια ματια και να μου προτεινετε μια παρομοια Δοκίμασε sports tracker και endomondo. Από προσωπική χρήση έχω καταλήξει ότι είναι τα καλύτερα. Μπορείς επίσης να μπεις στο site τους από υπολογιστή και να επεξεργαστείς τη διαδρομή σου ή να δεις διάφορα στατιστικά κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δοκίμασε sports tracker και endomondo. Από προσωπική χρήση έχω καταλήξει ότι είναι τα καλύτερα. Μπορείς επίσης να μπεις στο site τους από υπολογιστή και να επεξεργαστείς τη διαδρομή σου ή να δεις διάφορα στατιστικά κτλ. Θα συμφωνήσω κι εγώ. Πολύ καλά και τα δύο με πολλές επιλογές.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εκτος του sports tracker, αρκετα γνωστα ειναι και τα endomondo, runkeeper, runtastic. Yπαρχει και το My tracks απο την google https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.maps.mytracks&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5tYXBzLm15dHJhY2tzIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Ξέρουμε τι άλλαξε; Πέρα από αυτό που αναφέρθηκε έχει να κάνει με γενικότερα optimization & improvements και βελτίωση στα γραφικά του χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts