ilka71 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Push email για gmail γίνεται με την στοκ εφαρμογή email? Όχι την εφαρμογή gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1_j Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Όχι ότι προσπαθούμε όλοι να σε σπρώξουμε στο διάβημα, αλλά μπορείς να βάλεις rootkeeper για να κρατήσεις το root - βρέξει/χιονίσει :) Από ότι είδα το rootkeeper δεν δουλεύει σε samsung galaxy s και s2 οπότε λογικά ούτε και στο s3. To root θα το κάνω σίγουρα απλά περιμένω το οκ από τον εαυτό μου :cool: Ξέρω μόλις το κάνω θα πάρω τα πάνω μου και ποιος με πιάνει μετά χαχαχαχα. Έχω σκοπό να περάσω και την Omega κάποια στιγμή γιατί έχω διαβάσει καλά σχόλια και είναι και από Έλληνες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς το SystemCleanup? Είναι ασφαλές να σβήνουμε ότι μας προτείνει ? Ή μπορεί να σβήσει κάτι που δεν πρέπει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angel_cy Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μπορείτε να μου προτείνεται καμοία καλή και έγκιρη εφαρμογούλα για τον καιρό??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μπορείτε να μου προτείνεται καμοία καλή και έγκιρη εφαρμογούλα για τον καιρό??:) Fancy widgets, απο τα καλυτερα ;) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Μπορείτε να μου προτείνεται καμοία καλή και έγκιρη εφαρμογούλα για τον καιρό??:) eWeather HD η καλύτερη εφαρμογή για καιρό, είναι επι πληρωμή όμως, στα 2 € κ κάτι, την χρησιμοποιώ σχεδόν ένα χρόνο, είναι απίστευτη!!! Οι φωτο είναι μόνο ένα μικρό δείγμα... [ATTACH]27219[/ATTACH][ATTACH]27220[/ATTACH] Edited September 29, 2012 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Φίλε μου στα παιχνίδια αφού τα εγκαταστήσεις όλα τα υπόλοιπα mb που θα χρειαστεί το παιχνίδι να κατεβάσει με το που ανοίξεις την εφαρμογή τα πηγαίνουν αυτόματα στην εξωτερική μνήμη, διότι όγκος όπως στο fifa είναι μεγάλος! Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οταν κατεβαζουμε καποια εφαρμογη απο το play store κανει αυτοματα εγκατασταση πως γινεται να απενεργοποιηθει αυτο και να εγκαταστησω μετα οσες εφαρμογεσ εχω κατεβασει ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οταν κατεβαζουμε καποια εφαρμογη απο το play store κανει αυτοματα εγκατασταση πως γινεται να απενεργοποιηθει αυτο και να εγκαταστησω μετα οσες εφαρμογεσ εχω κατεβασει ? Θα μπεις στο play store και θα πας στις "εφαρμογές μου". Θα δεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές και αν επιλέξεις μια, υπάρχει κουμπί για απεγκατάσταση. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Φίλε μου στα παιχνίδια αφού τα εγκαταστήσεις όλα τα υπόλοιπα mb που θα χρειαστεί το παιχνίδι να κατεβάσει με το που ανοίξεις την εφαρμογή τα πηγαίνουν αυτόματα στην εξωτερική μνήμη, διότι όγκος όπως στο fifa είναι μεγάλος! Μα δεν παει ... μου λεει να ελευθερωσω χωρο ... πιανει την εσωτερικη sd που δεν εχει χωρο .... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Θα μπεις στο play store και θα πας στις "εφαρμογές μου". Θα δεις τις εγκατεστημένες εφαρμογές και αν επιλέξεις μια, υπάρχει κουμπί για απεγκατάσταση. οχι δεν καταλαβες ενοω οτι οταν κανεις download καποια εφαρμογη μετα αυτοματα σου την κανει εγκατασταση στην συσκευη ...αυτο θελω να αποφυγω ...σηλ να την κατεβαζω και να μην την κανει εγκαταστασει Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οταν κατεβαζουμε καποια εφαρμογη απο το play store κανει αυτοματα εγκατασταση πως γινεται να απενεργοποιηθει αυτο και να εγκαταστησω μετα οσες εφαρμογεσ εχω κατεβασει ?δεν γινεται αυτο που θες.απο την στιγμη που "κατεβαζεις" μια εφαρμογη αυτη εγκαθιστανται.αν δεν την θες μην την κατεβαζεις .τοσο απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 αν εχεις θεμα χωρου ή κάτι τετοιο και θες να τις βαζεις και να τις βγαζεις μπορεις να βρισκεις τα .apk για τις free και να τα εχεις στην sd. αν εισαι root μπορεις να βαλεις το titanium backup. εγκαθιστας την εφαρμογή, την κάνεις backup με αυτό και μετά μπορείς να την κάνεις uninstall. όποτε την θες παλι, την κανεις restore απο την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 καλησπερα!!! κατεβασα το mx player γιατι ειχα καποια βιντεο που ειχα τραβηξει απο iphone κ δεν μου τα ανοιγε το galaxy κ τα παιζει αλλα εχει δονηση ενω παιζει το βιντεο γιατι? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 υπαρχει εφαρμογη που να ακουγεται πιο δυνατα απο το μεγαφωνο της συσκευης ο ηχος? εχω προβλημα με τα προγραμματα πλοηγησης που ακουγονται ψιθυριστα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 υπαρχει εφαρμογη που να ακουγεται πιο δυνατα απο το μεγαφωνο της συσκευης ο ηχος? εχω προβλημα με τα προγραμματα πλοηγησης που ακουγονται ψιθυριστα! Volume+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Volume+... ισχυει και για ηχο κλησεων και ειδοποιησεων? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ισχυει και για ηχο κλησεων και ειδοποιησεων? ευχαριστω! ναι παιδια και καλυτερα να μπειτε στο site του developer, να κανετε μια εγγραφη δωρεαν και να κατεβασετε δωρεαν την paid εκδοση γιατι εχει περισσοτερες ρυθμισεις. εγω οταν πηρα το nexus που λεγανε οτι εχει πολυ χαμηλο ηχειο(ισχυει) ειδα το φως το αληθινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Volume+... Νικο, κατα ποσο ειναι εφικτο μια τετοια εφαρμογη να δημιουργησει προβλημα στο ηχειο..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Νικο, κατα ποσο ειναι εφικτο μια τετοια εφαρμογη να δημιουργησει προβλημα στο ηχειο..; το καλυτερο ειναι να τη δοκιμασεις..καταλαβαινεις αν αντεχει το ηχειο..αν δεν παραμορφωνει δε νομιζω οτι εχει προβλημα. λεει κιολας μεχρι το +10 ειναι ασφαλες για τα περισσοτερα τηλεφωνα. εγω μετα απο 10 μηνες με το κινητο αλλα εχω πολλους μηνες να το χρησιμοποιησω, δεν εχει τιποτα το ηχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Υπάρχει backup tool για συσκευές χωρίς root - αλλά να κρατάει και τα data της εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Παρατηρούσα περίεργη κατανάλωση με το viber τις τελευταίες μέρες κ τώρα βγήκε update γιατί από ότι διάβασα κρατούσε on τον proximity sensor. Όσοι το έχετε κάντε το update γιατί το λύνει. Επίσης έβγαλε η Cosmote εφαρμογή για το What's Up. Αν εξαιρέσουμε την έλλειψη widget είναι πολύ καλή κ με πολλές δυνατότητες. Υπάρχει backup tool για συσκευές χωρίς root - αλλά να κρατάει και τα data της εφαρμογής? Το MyBackup λειτουργεί καλά χωρίς root αλλά απ' όσο ξέρω δεν γίνεται να κρατήσεις data με την άνευ root έκδοση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Υπάρχει backup tool για συσκευές χωρίς root - αλλά να κρατάει και τα data της εφαρμογής? Υπάρχει αλλά δυστυχώς θέλει pc και γίνεται "χειροκίνητα", λεπτομέρειες εδώ κι εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Ξέρει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα για προβολή αρχείων .blend? Ένα blend view 3d βρήκα μόνο αλλά έχει ελάχιστα download, 3 αστέρια και κάνει 2,5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Εσύ δεν θες να εγκαθίστανται οι εφαρμογές μονές τους?η να μην ανανεώνονται μόνες τους? θελω το πρωτο Ηλια.... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts