ggazas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Με το endomondo πως γίνεται να μένει ανοιχτή η οθόνη για όση ώρα λειτουργεί το πρόγραμμα; Γενικότερα ποια από τις δύο προτιμάτε, endomondo ή sports track live; ή μήπως κάποια άλλη; Εγώ χρησιμοποιώ το endomondo pro, και αρκετοί φίλοι μου το endomondo. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUB220 Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ καποιο προγραμμα για επαφες που να παιρνει ελληνικα γιατι αυτο που εχει το Sony Ericsson WT19i Live ειναι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ καποιο προγραμμα για επαφες που να παιρνει ελληνικα γιατι αυτο που εχει το Sony Ericsson WT19i Live ειναι :( δοκιμασε το exdialer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Σαφως και θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία με ανοιχτή οθόνη,οσο για το αν γινεται να μένει ανοιχτή χωρίς να αλλάζεις τις ρυθμίσεις τις συσκευής,δες το screen on Χρήστο εννοείται πως θα τρώει παραπάνω μπαταρία, εφόσον η οθόνη είναι ανοιχτή, απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται αυτός που την χρησιμοποιεί να πρέπει κάθε φορά να έχει τον νου του να πατάει στην οθόνη για να την ενεργοποιήσει. Η άλλη εφαρμογή που λέω έχει ρύθμιση που σε αφήνει να επιλέξεις το θέλεις. Η εφαρμογή που προτείνεις είναι πάρα πολύ πρακτική, ευχαριστώ Εγώ χρησιμοποιώ το endomondo pro, και αρκετοί φίλοι μου το endomondo. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Νομίζω πως με βολεύει περισσότερο, αλλά μετράει σίγουρα σωστά τις θερμίδες που καταναλώνουμε; Γιατί αν είναι αυτές που βλέπω με το ποδήλατο, να ανέβω στο CBR να του πετάξω τα μάτια LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 δοκιμασε το exdialer Πραγματικά το καλύτερό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 υπαρχει κατι να με ενημερωνει για οτι νεα εφαρμογη μπαινει στο google play? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παιδια μια βοηθεια, εχω τον MX player που παιζει τα παντα θελω ομως βιντεο σε αργη κινηση οποτε ποια εφαρμογη μου κανει; Δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο πρόγραμμα για το σκοπό αυτό... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Παιδια μια βοηθεια, εχω τον MX player που παιζει τα παντα θελω ομως βιντεο σε αργη κινηση οποτε ποια εφαρμογη μου κανει; Δεν έχω βρει ακόμα το κατάλληλο πρόγραμμα για το σκοπό αυτό... Dice Player : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inisoft.mediaplayer.a Μετά την τελευταία ενημέρωση γενικότερα δεν παίζεται.. Προστέθηκε και video popup όπως στο S3. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ποστάρω εδώ. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube στο Facebook μέσω της εφαρμογής. Μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ή είναι γενικότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το ποστάρω εδώ. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να ανεβάσω βίντεο από το YouTube στο Facebook μέσω της εφαρμογής. Μου βγάζει αυτό το σφάλμα. Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα ή είναι γενικότερο; Κι εγω νομιζω το ειδα αυτο πριν 2-3 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Κι εγω νομιζω το ειδα αυτο πριν 2-3 μερες. Ξέρεις που μπορεί να οφείλεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Dice Player : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inisoft.mediaplayer.a Μετά την τελευταία ενημέρωση γενικότερα δεν παίζεται.. Προστέθηκε και video popup όπως στο S3. Σε μένα πάλι αυτός ο player δεν παίζει τίποτα από τους δικτυομενους δίσκους μου. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπερα και καλο Μηνα παιδια,μια ερωτηση...Ξερετε να μου πειτε καποια εφαρμογη η οποια θα κανει εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης,απομακρυσμενο ελεγχο και κλειδωμα/σβησιμο αρχειων απο τον υπολογιστη?? Ευχαριστω Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπερα και καλο Μηνα παιδια,μια ερωτηση...Ξερετε να μου πειτε καποια εφαρμογη η οποια θα κανει εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης,απομακρυσμενο ελεγχο και κλειδωμα/σβησιμο αρχειων απο τον υπολογιστη?? Ευχαριστω Καλησπέρα και καλο Μηνα, διάβασε τις τελευταίες σελίδες από αυτό το θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Καλησπερα και καλο Μηνα παιδια,μια ερωτηση...Ξερετε να μου πειτε καποια εφαρμογη η οποια θα κανει εντοπισμο του κινητου σε περιπτωση κλοπης,απομακρυσμενο ελεγχο και κλειδωμα/σβησιμο αρχειων απο τον υπολογιστη?? Ευχαριστω Δοκίμασε το avast. Πολύ καλό anti theft και έχει και άλλες λειτουργίες όπως firewall, antivirus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ευχαριστω πολυ. για την ανανεωση της τοποθεσιας αυτοματα, χρειαζεται να ρυθμισω κατι, ή απλα να ειναι ανοιχτο το gps; θα με χρεωνει στο λογαριασμο μου, ή δεν θα κανει χρηση ιντερνετ για την τοποθεσια; Για την τοποθεσία δεν κάνει χρήση net. Τώρα αν έχεις ανοιχτή την χρήση ασυρματων δικτύων (wifi/πάροχος) δεν ξέρω αν υπάρχει καθόλου χρέωση. Έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 ευχαριστω πολυ. για την ανανεωση της τοποθεσιας αυτοματα, χρειαζεται να ρυθμισω κατι, ή απλα να ειναι ανοιχτο το gps; θα με χρεωνει στο λογαριασμο μου, ή δεν θα κανει χρηση ιντερνετ για την τοποθεσια;αν για την τοποθεσια χρησιμοποιει ασυρματο δικτυο φυσικα και θα χρεωθεις αναλογα kb και αναλογα την τιμη του καθενα kb που εχει η εταιρεια κινητης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Για την τοποθεσία δεν κάνει χρήση net. Τώρα αν έχεις ανοιχτή την χρήση ασυρματων δικτύων (wifi/πάροχος) δεν ξέρω αν υπάρχει καθόλου χρέωση. Έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει. αν για την τοποθεσια χρησιμοποιει ασυρματο δικτυο φυσικα και θα χρεωθεις αναλογα kb και αναλογα την τιμη του καθενα kb που εχει η εταιρεια κινητης σου. αν ειναι μονο το gps ενεργοποιημενο, θα βρει την τοποθεσια; εκει θα υπαρχει χρεωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδια τα προγράμματα που εχει το store για να αναγνωρίζει τις αποκρύψεις δουλευει κανενα? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 παιδια τα προγράμματα που εχει το store για να αναγνωρίζει τις αποκρύψεις δουλευει κανενα? Αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτε και με κανένα πρόγραμμα... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Αυτό που λες δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί ποτε και με κανένα πρόγραμμα... γίνεται ηδη φιλε μου στο Ios αλλα μονο αμερικη και φαντάζομαι και στα android εκει :P Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 θελω να κανω backup οτι υπαρχει στη συσκευη μου πριν κανω αναβαθμιση rom. εχω ανοιξει το titanium και επειδη εχει πολλες επιλογες στο menu ηθελα να μου πει καποιος ποια να χρησιμοποιησω για να μην κανω κανενα λαθος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά εάν το δίκτυο του καλούντα δεν στέλνει πληροφορία CID, πώς είναι δυνατόν μια εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου να την "γεννήσει"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα, αλλά εάν το δίκτυο του καλούντα δεν στέλνει πληροφορία CID, πώς είναι δυνατόν μια εφαρμογή που έχεις στο κινητό σου να την "γεννήσει"? αυτο λεω δουλουν στο ελλαντα η οχι αυτες οι εφαρμογες? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Με το endomondo πως γίνεται να μένει ανοιχτή η οθόνη για όση ώρα λειτουργεί το πρόγραμμα; Γενικότερα ποια από τις δύο προτιμάτε, endomondo ή sports track live; ή μήπως κάποια άλλη; Αν θες ένα πραγματικό εργαλεία βάλε sportypal pro. Έχει και αυτό που θεςέχει και πόσα μέτρα εχεις ανέβει η κατέβει, υψόμετρο, και κοντέρ για οποίον θέλει για το ποδήλατο. Κανένα άλλο δεν έχει όλα όσα έχει το sportypal pro. Και έχω δοκιμάσει σχεδόν ότι κυκλοφορεί. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι η google δεν το εμφανίζει ψηλά γιατί όταν πληρώνεις δενππάει μέσο Google αλλά μέσα από το site του sportypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts