ilka71 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 δεν το είχα δει νωρίτερα.. όχι, δεν φτάνει μόνο το 694* πρέπει να βάλεις και κανόνα +30694* γιατί όταν σε καλεί κάποιος, το νούμερό του "έρχεται" σε σένα στη μορφή +30694*... οπότε για να το αναγνωρίσει το droidstats πρέπει να προσθέσεις και αυτόν τον κανόνα.. :) και όχι, δεν είναι ελληνική εφαρμογή απ'όσο ξέρω, ωστόσο έχει ελληνικά.. Κάπου είδα και επιλογή να βάζει το +30 σε όλα τα νούμερα η δεν ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Κάπου είδα και επιλογή να βάζει το +30 σε όλα τα νούμερα η δεν ισχύει? για διαφορετική εφαρμογή μιλάς ή για το droidstats? θα σε γελάσω, ίσως να έχει προστεθεί? πιο πρόσφατα? εκτός και αν μου είχε ξεφύγει παλιότερα..αν υπάρχει τότε δεν χρειάζεται να βάλεις έξτρα κανόνα.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 για διαφορετική εφαρμογή μιλάς ή για το droidstats? θα σε γελάσω, ίσως να έχει προστεθεί? πιο πρόσφατα? εκτός και αν μου είχε ξεφύγει παλιότερα..αν υπάρχει τότε δεν χρειάζεται να βάλεις έξτρα κανόνα.. Αυτό αν το βάλω +30 δεν χρειάζεται ο κανόνας του +30693* πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 σωστά.. ;) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Παντως δεν ειναι και ασχημη η πλοηγηση της Google για να ειμαι ειλικρινής. Οπως είπα χθες, ορίστε ένα βίντεο και το apk της εφαρμογής (δωρεάν) απο data/app/. Βίντεο : http://db.tt/BsGB8wzK Εφαρμογή : http://db.tt/kaPecp7n Πως το δοκιμαζουμε? ποια ειναι η διαδικασια? Δεν ξέρω αν χρειάζεται αλλά έχω ένα sgs jw5+semaphore και φυσικά root.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Αν είσαι root, μπορείς να την κάνεις εφαρμογή συστήματος με το titanium και μετά θα ανοίγει τις αναπάντητες κανονικά. root είμαι αλλα την συγκεκριμένη δυνατότητα σου τη δίνει η pro έκδοση .... Αν είσαι root έχουν βγάλει οι dev του exdialer το xMissed Call Patch στο μάρκετ γι' αυτό το λόγο. Αλλιώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ορίσεις να σου ανοίγει τις αναπάντητες με τον stock κατευθείαν. Δεν το βρήκα στο market. Εχεις την καλοσύνη , ενα link? Ευχαριστώ και τους δύο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Δεν το βρήκα στο market. Εχεις την καλοσύνη , ενα link? Ευχαριστώ και τους δύο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer.plugin.xmissedcall Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ρε παιδιά στο google maps που τώρα υποστηρίζει off line πλοήγηση πως " κατεβάζουμε " πχ τον χάρτη της Ελλάδας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ρε παιδιά στο google maps που τώρα υποστηρίζει off line πλοήγηση πως " κατεβάζουμε " πχ τον χάρτη της Ελλάδας? Ναι, πως γίνεται π.χ. να κατεβάσουμε έναν ολόκληρο χάρτη και όχι μόνο την συγκεκριμένη περιοχή που βρισκόμαστε όπως συμβαίνει αν επιλέξουμε "διάθεση εκτός σύνδεσης" για την αποθήκευση του χάρτη? Επίσης που αποθηκεύονται οι χάρτες? Στην sd ή στην internal? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 (edited) Ναι, πως γίνεται π.χ. να κατεβάσουμε έναν ολόκληρο χάρτη και όχι μόνο την συγκεκριμένη περιοχή που βρισκόμαστε όπως συμβαίνει αν επιλέξουμε "διάθεση εκτός σύνδεσης" για την αποθήκευση του χάρτη? Επίσης που αποθηκεύονται οι χάρτες? Στην sd ή στην internal? Ολόκληρο τον χάρτη δεν μπορείς να τον κατεβάσεις. Μπορείς να κάνεις zoom out μέχρι ένα σημείο και να αποθηκεύσεις μεγαλύτερο κομμάτι του χάρτη. Ε, αν το κάνεις με zoom out για μεγάλα κομμάτια του χάρτη φαντάζομαι με περίπου 10 αποθηκεύσεις θα έχεις σχεδόν όλη τη χώρα. Στην SD αποθηκεύονται (έτσι νόμιζα τουλάχιστον) αλλά τώρα που δοκίμασα μου έβγαλε "Αποθηκεύτηκε στη συσκευή". Θα κάνω check και θα επανέλθω. Edit: Οκ, καλά θυμόμουν. Στην SD τα αποθηκεύει. Edited August 22, 2012 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 δεν το είχα δει νωρίτερα.. όχι, δεν φτάνει μόνο το 694* πρέπει να βάλεις και κανόνα +30694* γιατί όταν σε καλεί κάποιος, το νούμερό του "έρχεται" σε σένα στη μορφή +30694*... οπότε για να το αναγνωρίσει το droidstats πρέπει να προσθέσεις και αυτόν τον κανόνα.. :) και όχι, δεν είναι ελληνική εφαρμογή απ'όσο ξέρω, ωστόσο έχει ελληνικά.. Ευχαριστώ :thumbup: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 root είμαι αλλα την συγκεκριμένη δυνατότητα σου τη δίνει η pro έκδοση .... εφαρμογη συστηματος μπορεις να κανεις οποιαδηποτε εφαρμογη με το SystemCleanup :happy: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SystemCleanup.Inteks.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλημερα ..υπαρχει καποια εφαρμογη στο android σαν αυτες που εχοθμε στο pc οπως advanced system care,tune up utilities κτλ ωστε να βρισκει και να καθαριζει ακομη και την external sd ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλημερα ..υπαρχει καποια εφαρμογη στο android σαν αυτες που εχοθμε στο pc οπως advanced system care,tune up utilities κτλ ωστε να βρισκει και να καθαριζει ακομη και την external sd ? Κατι σαν το sd maid εννοεις..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 το tapatalk αξιζει ή τσαμπα λεφτα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 το tapatalk αξιζει ή τσαμπα λεφτα? Στις τελευταιες αναβαθμισεις εχει πλεον και ελληνικα αλλα εχει χειροτερεψει το scrolling, καλυτερη θεωρω την εκδοση 2.1.3 :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Κατι σαν το sd maid εννοεις..; το sdmaid απο οτι ειδα οταν κανεις uninstall καποια εφαρμογη δεν σοθ βρισκει για να σβησει τα στοιχεια ποθ εχουν μηνει απο την εφαρμογη οπως αυτα ποθ κανουν αυτες για το pc υπαρχει καποια αλλη ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Το Tasker, ρουφάει την μπαταριά σαν τρελό η είναι η ιδέα μου??? Και κάτι που σίγουρα έχει ξαναειπωθεί. Κανένα πρόγραμμα που καταγράφει κατά ποσοστό, πόσο μπαταριά χρησιμοποιεί η κάθε εφαρμογή? Και paid να είναι δεν με ενοχλεί, αρκεί να κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Στου Galaxy Note που το calendar είναι της Samsung όταν το έχω το widget είτε σε month display mode είτε σε day/day mode, όσα γενέθλια έχω περασμένα μέσα στις επαφές μου τα βγάζει σαν ειδοποίηση ημέρας. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ! στου Galaxy Nexus βλέπω πως και μέσα στο καλενταρ να μπω δεν τα βλέπω τα γενέθλια. Ποιό καλεντάρ απο το Play Store θεωρείτε πως είναι καλύτερο και κάνει αυτή την δουλειά(να περνάει αυτόματα τα γενέθλια μέσα) ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 ειχα το igo8.3 στο σ2 και μετα στο σ3 δεν δουλευε. δεν γεμιζε η οθονη του σ3 αλλα ενα μερος της. εβαλα το navigon και δουλευει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Στου Galaxy Note που το calendar είναι της Samsung όταν το έχω το widget είτε σε month display mode είτε σε day/day mode, όσα γενέθλια έχω περασμένα μέσα στις επαφές μου τα βγάζει σαν ειδοποίηση ημέρας. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ! στου Galaxy Nexus βλέπω πως και μέσα στο καλενταρ να μπω δεν τα βλέπω τα γενέθλια. Ποιό καλεντάρ απο το Play Store θεωρείτε πως είναι καλύτερο και κάνει αυτή την δουλειά(να περνάει αυτόματα τα γενέθλια μέσα) ? Εγω χρησιμοποιω το dark birthday το οποιο εχει δικο του widget και μ αρεσει παρα πολυ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Εγω χρησιμοποιω το dark birthday το οποιο εχει δικο του widget και μ αρεσει παρα πολυ! Συμπαθητικό, το εγκατέστησα.. Αν και προτιμώ 2 σε 1 , δηλαδή να μου προτείνει κάποιος κάποιο καλό καλεντάρ που να τα χει όλα . :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Business Calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Εγω εχω βαλει το simple callendar για αυτη την δουλεια οπου μου λεει τα προσφατα συμβαντα και αν το ανοιξω με βγαζει στο ημερολογιο. Νομιζω οτι ζητουσε και τις λιγοτερες αδειες σε σχεση με αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ολόκληρο τον χάρτη δεν μπορείς να τον κατεβάσεις. Μπορείς να κάνεις zoom out μέχρι ένα σημείο και να αποθηκεύσεις μεγαλύτερο κομμάτι του χάρτη. Ε, αν το κάνεις με zoom out για μεγάλα κομμάτια του χάρτη φαντάζομαι με περίπου 10 αποθηκεύσεις θα έχεις σχεδόν όλη τη χώρα. Στην SD αποθηκεύονται (έτσι νόμιζα τουλάχιστον) αλλά τώρα που δοκίμασα μου έβγαλε "Αποθηκεύτηκε στη συσκευή". Θα κάνω check και θα επανέλθω. Edit: Οκ, καλά θυμόμουν. Στην SD τα αποθηκεύει. 1. Τον χάρτη σε μορφή δορυφορικής εικόνας μπορείς να τον κατεβάσεις ή δεν σε αφήνει λόγω του μεγάλου όγκου? 2.Στην sd που ακριβώς? Παρατηρώ πως ο όγκος των αρχείων στην sd είναι πολύ μικρότερος από τον αναγραφόμενο κατά την αποθήκευση. Ισχύει ή είναι ιδέα μου? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts