kill_noob Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Σχετικά με το TAPATALK, εγώ έχω την έκδοση 2.2.3 εδώ και αρκετές μέρες και πάει σφαίρα και στο κινητό και στο τάμπλετ. Ποτέ δεν είχα τέτοιες καθυστερήσεις που λέτε. Μήπως είναι και θέμα συσκευής/rom? Εγώ ICS AOKP φοράω και στα 2. 2 βδομάδες πριν πριν είχαν βγάλει ένα άθλιο update που είχε πάρα πολλά bugs και σερνόταν γενικώς, στις τελευταίες εκδόσεις πάει μια χαρά. Βγήκε update πάλι σήμερα το πρωί btw. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλημερα, υπαρχει καμια app οπως το endomondo/Sport tracker αλλα να δουλευει και offline? Δηλαδη να μετραει ποση αποσταση εχω διανyσει, ποσο χρονο εχω κανει, και με ποση ταχυτητα; Θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο ακριβεις τα νουμερα που θα εμφανιζονται! Για online ποιο ειναι καλυτερο και ακριβες σε αυτα που λεει το endomondo η το sport tracker? Όπως προαναφέρθηκε δεν χρειάζεσαι wifi για να λειτουργήσουν, το online το χρειάζεσαι μόνο -ίσως και για άλλη χρήση που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή- για δημοσιοποίηση των εκάστοτε αποτελεσμάτων που έφερες σε facebook, twitter κλπ.. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Runkeeper, προσωπικά με έχει υπέρ-καλύψει το συγκεκριμένο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Όπως προαναφέρθηκε δεν χρειάζεσαι wifi για να λειτουργήσουν, το online το χρειάζεσαι μόνο -ίσως και για άλλη χρήση που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή- για δημοσιοποίηση των εκάστοτε αποτελεσμάτων που έφερες σε facebook, twitter κλπ.. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Runkeeper, προσωπικά με έχει υπέρ-καλύψει το συγκεκριμένο :) Ενδεχομένως να χάσεις σε ακρίβεια χωρίς δίκτυα γιατί θα χρησιμοποιείς gps και όχι a-gps. Ισχύει αυτό ή βλακείες λέω? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ενδεχομένως να χάσεις σε ακρίβεια χωρίς δίκτυα γιατί θα χρησιμοποιείς gps και όχι a-gps. Ισχύει αυτό ή βλακείες λέω? Το agps θα βοηθήσει μόνο στην περίπτωση που το κινητό χάσει το σήμα με τους δορυφόρους και θα πρέπει να ξανακλειδώσει. Σε μένα δεν συμβαίνει ποτέ. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Καλημερα, υπαρχει καμια app οπως το endomondo/Sport tracker αλλα να δουλευει και offline? Δηλαδη να μετραει ποση αποσταση εχω διανyσει, ποσο χρονο εχω κανει, και με ποση ταχυτητα; Θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον πιο ακριβεις τα νουμερα που θα εμφανιζονται! Για online ποιο ειναι καλυτερο και ακριβες σε αυτα που λεει το endomondo η το sport tracker? Εγώ πάλι προτείνω sportypal pro.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) Το agps θα βοηθήσει μόνο στην περίπτωση που το κινητό χάσει το σήμα με τους δορυφόρους και θα πρέπει να ξανακλειδώσει. Σε μένα δεν συμβαίνει ποτέ. Το ίδιο και σε μένα, όσο βρίσκομαι σε ανοιχτό χώρο όλα δουλεύουν ρολόι! Κι όσο για την ακρίβεια στις μετρήσεις των αποστάσεων; Καρά(!)-τσεκαρισμένο τρέχοντας σε έναν "κύκλο" τον οποίο διασχίζω τακτικά και με το αυτοκίνητο, και με τη μηχανή αλλά και με το ποδήλατο. Εκτός βέβαια κι αν παίζει κάποιος με τα εκατοστά του μέτρου που όλο και κάποιο θα σφάλει λίγο, σίγουρα πάντως λιγότερο το GPS..;) :) Edited August 8, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Υπάρχει κανένα widget που να γυρίζει από 3g/auto σε 2g απ'ευθείας από την αρχική οθόνη; (σε ICS) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Υπάρχει κανένα widget που να γυρίζει από 3g/auto σε 2g απ'ευθείας από την αρχική οθόνη; (σε ICS) Yπάρχει αυτό αν και κάποιος αναφέρει στα σχόλια ότι μερικές φορές δεν δουλεύει στην ICS, μπορείς να το δοκιμάσεις όμως όπως επίσης και να το πάρεις σαν "αφετηρία" για να βρεις αυτό που θα σε καλύψει περισσότερο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 (edited) κλειδωνει πολυ γρηγορα Το βασικότερο που ξέχασα να αναφέρω! Πραγματικά παιδιά, με το που πατήσεις το "Enable GPS" είσαι έτοιμος για άσκηση! Ούτε το MLS Destinator που έχω για τα ταξίδια δεν κάνει τέτοιο κλείδωμα!:up: Edited August 8, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Yπάρχει αυτό αν και κάποιος αναφέρει στα σχόλια ότι μερικές φορές δεν δουλεύει στην ICS, μπορείς να το δοκιμάσεις όμως όπως επίσης και να το πάρεις σαν "αφετηρία" για να βρεις αυτό που θα σε καλύψει περισσότερο.:) Ευχαριστώ Μάκη αν και δεν μου δούλεψε, δοκίμασα τελικά αυτό, δεν είναι widget αλλά δείχνει σε τι δίκτυο είμαι στην μπάρα ειδοποιήσεων ;) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Ευχαριστώ Μάκη αν και δεν μου δούλεψε, δοκίμασα τελικά αυτό, δεν είναι widget αλλά δείχνει σε τι δίκτυο είμαι στην μπάρα ειδοποιήσεων ;) Υπάρχουν αρκετά πάντως, πιστεύω ότι όλο και κάποιο θα βρεθεί να σε βολέψει στο 100%.. τι λες γι'αυτό;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Σχετικά με το TAPATALK, εγώ έχω την έκδοση 2.2.3 εδώ και αρκετές μέρες και πάει σφαίρα και στο κινητό και στο τάμπλετ. Ποτέ δεν είχα τέτοιες καθυστερήσεις που λέτε. Μήπως είναι και θέμα συσκευής/rom? Εγώ ICS AOKP φοράω και στα 2. Εγώ σε nexus s το έχω με slimics και cybergr, σαν τη 2.1.3 δεν είναι καμία μεταγενέστερη εκδοση. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εγώ θα συμφωνήσω με τον jubklist δεν γίνετε να το εχω σε συσκευή με 1ghz επεξεργαστή και να πηγαίνει τόσο χάλια. εξαρταται τι αλλο εχεις φορτωμενο απο εφαρμογες στο τηλεφωνο και εαν εχεις στησει καλα τους φακελους του igo φιλε ...δεν ειναι θεμα του igo εαν ο επεξεργαστης σου αργει, εμενα στο neo v που ειχα το igo δουλευε μια χαρα !!! και τωρα εχω βαλει το primo σε samsung galaxy pocet με 800σαρει επεξεργαστη και πεταει !!!!:) Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Σε Android 4 εχω απενεργοποιημενη την επιλογη για συνδεση internet μεσω δικτυων κινητης και μπαινω μονο μεσω wifi. Θελω να μπορω να χρησιμοποιω το 0.facebook το οποιο εχει δωρεαν πλοηγηση. Αν ενεργοποιησω την επιλογη για internet μεσω κινητης μπορω να ελεγξω ποιες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο internet ωστε να μην με χρεωσουν? εχει κατι τετοιο προεγκατεστημενο το android? θελει εφαρμογη firewall? καποια αλλη λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μπορείς να πας στο data usage, πατάς το menu button και επιλέγεις το restrict background data αν και πάλι δεν ξέρω άμα μερικές εφαρμογές μπορούν να συνδέονται. Αλλιώς άμα είσαι root βάζεις σε μια white list τον browser με το droidwall. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 εξαρταται τι αλλο εχεις φορτωμενο απο εφαρμογες στο τηλεφωνο και εαν εχεις στησει καλα τους φακελους του igo φιλε ...δεν ειναι θεμα του igo εαν ο επεξεργαστης σου αργει, εμενα στο neo v που ειχα το igo δουλευε μια χαρα !!! και τωρα εχω βαλει το primo σε samsung galaxy pocet με 800σαρει επεξεργαστη και πεταει !!!!:) Δοκίμασε το sygic και δες ποιο πάει καλητερα.Δεν είμαι κατά του igo μίας το χρησιμοποιώ εδώ και 5 χρόνια στα wm απλά μέχρι να βγει στο μάρκετ για ποληση είναιbeta με οτι αυτό συνεπάγεται. Στο S3 πάει πολύ Καλα αλλά Στο galaxy w ζορίζεται σε ότι έκδοση Και να δοκίμασα.Τώρα δοκιμάζω μια Ελληνική. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Εγώ σε nexus s το έχω με slimics και cybergr, σαν τη 2.1.3 δεν είναι καμία μεταγενέστερη εκδοση. Επιτελους, καλυτερο scrolling και με ελληνικα στην 2.2.6 :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Το ίδιο και σε μένα, όσο βρίσκομαι σε ανοιχτό χώρο όλα δουλεύουν ρολόι! Κι όσο για την ακρίβεια στις μετρήσεις των αποστάσεων; Καρά(!)-τσεκαρισμένο τρέχοντας σε έναν "κύκλο" τον οποίο διασχίζω τακτικά και με το αυτοκίνητο, και με τη μηχανή αλλά και με το ποδήλατο. Εκτός βέβαια κι αν παίζει κάποιος με τα εκατοστά του μέτρου που όλο και κάποιο θα σφάλει λίγο, σίγουρα πάντως λιγότερο το GPS..;) :) Αν πας σε κάποια μεγαλούπολη με ουρανοξύστες, θα χάνει συχνά τους δορυφόρους και η χρησιμότητα του aGPS θα γίνει ορατή.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Η σημερινή αναβάθμιση του Tapatalk μας το έκανε full ελληνικό :thumbup::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μπορείς να πας στο data usage, πατάς το menu button και επιλέγεις το restrict background data αν και πάλι δεν ξέρω άμα μερικές εφαρμογές μπορούν να συνδέονται. Αλλιώς άμα είσαι root βάζεις σε μια white list τον browser με το droidwall. Χμμ... το εκανα... δεν το εμπιστευομαι ομως... μπορει να ξεφυγει καποια εφαρμογη... οποτε λογικα μονη λυση firewall... Δεν πρεπει το ιδιο προβλημα να το εχει ολος ο κοσμος με το 0.facebook? εκανα αναζητησεις και δεν βρηκα τροπο αντιμετωπισης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Οι περισσότεροι που έχουν smartphones βάζουν κάποιο φτηνό πρόγραμμα με λίγα mb γιατί τέτοια κινητά μόνο έξυπνα δεν είναι όταν δεν έχουν πρόσβαση στο Internet. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να στήσω το prin? κομπλε, μαζί με χάρτες κτλ... όποιος έχει χρόνο ας μου στείλει πμ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 1/ Καλα έβαλα αγγλικά στο tapatalk το μεσημέρι και τώρα που ξανά μπήκα πάλι ελληνικά είναι! 2// στην εφαρμογή facebook μπαίνετε? Με δυο κινητά δεν μπαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosj3 Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παιδια καμια εφαρμογη για να μπορω να κανω βιντεο κλησεις με τις επαφες π εχω.οχι skype Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Η σημερινή αναβάθμιση του Tapatalk μας το έκανε full ελληνικό :thumbup::rolleyes: Μια χαρα εγινε αν και το σκρολαρισμα θελει λιγο δουλεια ακομη.Βλεπω ομως τελευταια προβλημα με τις ειδοποιησεις απο τα φορουμ και τα πμ του myphone οι οποιες ποτε δεν γινονται ενω απο αλλα φορουμ ερχονται κανονικα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts