baiosss Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ρυθμισεις - Καρτελα Προηγμενες - Ρυθμισεις Ειδοποιησης κ Ρυθμισεις Ληψης θα βρεις τις ρυθμισεις, εχει κ επεξήγηση απο κατω. Κ στη stock εφαρμογη στις ρυθμισεις εχω απενεργοποιήσει τα περισσοτερα. Ας ελπισουμε οτι θα δουλεψει, γιατι σε μια προηγουμενη συσκευη μου (Huawei ideos x5) αρκουσε μονο που ξετσεκαρα απο την μανισια εφαρμογη, τις ειδοποιησεις. Στο galaxy s2 δεν ειχα καταφερει να το κανω ετσι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Παιδιά υπάρχει κανένα gps που να δείχνει πρατήρια με αέριο; Δε ειναι θέμα GPS πρόγραμμα ..ειναι θέμα poi σημεία ενδιαφέροντος..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Σωστά.Δεν ξέρω αν κάποια εταιρεία έχει τέτοια κατηγορία με σημεία ενδιαφέροντος αλλά μπορείς να δεις στο http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 και αν έχεις κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται,να τα εμφανίσεις μέσα στο πρόγραμμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια υπαρχει εφαρμογη ταξιδιωτικος οδηγος? οχι φυσικα μονο για ελλαδα αλλα και για εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παιδια υπαρχει εφαρμογη ταξιδιωτικος οδηγος? οχι φυσικα μονο για ελλαδα αλλα και για εξωτερικο. Δες το TripAdvisor. Έχει για αρκετές πόλεις και είναι σούπερ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αλλά απαιτεί σύνδεση με internet για να παίξει. Δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αλλά απαιτεί σύνδεση με internet για να παίξει. Δεν ξέρω πόσο βολικό είναι αυτό... Δεν απαιτεί. Το είχα μαζί μου στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη και αλλού. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 οχι ετσι,θελω για παραδειγμα αν τυχει και παω λουξεμβουργο να βρισκει αυτοματος την θεση μου και να βρισκει οσα δειχνει μεσα ενας ταξιδιωτικος οδηγος για εκεινο τον τοπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 οχι ετσι,θελω για παραδειγμα αν τυχει και παω λουξεμβουργο να βρισκει αυτοματος την θεση μου και να βρισκει οσα δειχνει μεσα ενας ταξιδιωτικος οδηγος για εκεινο τον τοπο. Εγώ χρησιμοποίησα το TripAdvisor καθώς και τα Google Maps Που έκανα προαποθήκευση. Τώρα σου γράφω από Βουκουρέστι όπου χρησιμοποιώ τα Google Maps. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ρε παιδες, εχω βαλει το swiftkey 3, αλλα το πληκτρολογιο του ειναι στα Αγγλικα και δεν αλλαζει στα Ελληνικα παρολο που τα εχω ως προεπιλεγμενη γλωσσα. Μου λεει μαλιστα πως η Ελληνικη, ειναι συμβατη μονο με την beta εκδοση η κατι τετοιο τελοσπαντων! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 θελω να εγκαταστησω το Real Football 2012 ( αν το εχετε ακουστα ) , αλλα κατα την διαρκεια του download ακυρωνεται και βγαζει το παρακατω μηνυμα: A problem occured and the download could not be completed successfully. Do you want to restard the download ? An unstable network may cause problems when downloading. YES NO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 θελω να εγκαταστησω το Real Football 2012 ( αν το εχετε ακουστα ) , αλλα κατα την διαρκεια του download ακυρωνεται και βγαζει το παρακατω μηνυμα: A problem occured and the download could not be completed successfully. Do you want to restard the download ? An unstable network may cause problems when downloading. YES NO μαλλον παιζει κατι με το ιντερνετ...επανεκινηση το ρουτερ σου και ξανακαντο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Δεν απαιτεί. Το είχα μαζί μου στο Λονδίνο, στην Κωνσταντινούπολη και αλλού. Όταν εκκινώ το πρόγραμμα μου βγάζει μήνυμα ότι απαιτεί σύνδεση στο internet. Μου ξεφεύγει κάτι; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ρε παιδες, εχω βαλει το swiftkey 3, αλλα το πληκτρολογιο του ειναι στα Αγγλικα και δεν αλλαζει στα Ελληνικα παρολο που τα εχω ως προεπιλεγμενη γλωσσα. Μου λεει μαλιστα πως η Ελληνικη, ειναι συμβατη μονο με την beta εκδοση η κατι τετοιο τελοσπαντων! Αν το έκανες αναθάθμιση από την προηγούμενη έκδοση ξανά κατέβασε τη γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ρε παιδες, εχω βαλει το swiftkey 3, αλλα το πληκτρολογιο του ειναι στα Αγγλικα και δεν αλλαζει στα Ελληνικα παρολο που τα εχω ως προεπιλεγμενη γλωσσα. Μου λεει μαλιστα πως η Ελληνικη, ειναι συμβατη μονο με την beta εκδοση η κατι τετοιο τελοσπαντων! εγώ το έβαλα και μια χαρά τα δείχνει τα ελληνικά είναι πολύ καλό για δες στης ρυθμίσεις του μπορείς να αλλάξεις γλώσσα σερνωντας αριστερά πάνω στο πλήκτρο space Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Θέλω μία εφαρμογή πού να μου λέει ο άλλος πού βρίσκεται σύμφωνα με το κινητό του. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Θέλω μία εφαρμογή πού να μου λέει ο άλλος πού βρίσκεται σύμφωνα με το κινητό του. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται Νομίζω γίνεται μέσα από το Google maps και το μενού τηλεφώνου υπηρεσίες τοποθεσίας. Αυτό γίνεται αφού δηλώσεις τους φίλους σου μέσω του mail που έχουν. Αυτό πιστεύω είναι σαν ένας ηλεκτρονικός ρουφιανάκος. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TsOk Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλησπέρα σας. Εδώ και 3-4 μέρες το Viber δεν δουλεύει με 3g, μόνο όταν είμαι με wifi… έχω Vodafone. Το error που βγάζει είναι “viber service is currently unavailable or being blocked. please try again later” Σε επικοινωνία με Vodafone είπαν πώς δεν έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα το ελέγξουν…. Καμία βοήθεια? :X thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλησπέρα σας. Εδώ και 3-4 μέρες το Viber δεν δουλεύει με 3g, μόνο όταν είμαι με wifi… έχω Vodafone. Το error που βγάζει είναι “viber service is currently unavailable or being blocked. please try again later” Σε επικοινωνία με Vodafone είπαν πώς δεν έχει αναφερθεί κάτι αλλά θα το ελέγξουν…. Καμία βοήθεια? :X thanks Εγώ αναρωτιέμαι πόση κατανάλωσή έχει το viber όταν δουλεύει με 3g! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εγώ αναρωτιέμαι πόση κατανάλωσή έχει το viber όταν δουλεύει με 3g! 5 mb στο τεταρτο Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 υπαρχει εφαρμογη που να δειχνει μεσω gps καποιο χαρτη που να εμφανιζει που υπαρχουν ελευθερα δικτυα? Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Αν το έκανες αναθάθμιση από την προηγούμενη έκδοση ξανά κατέβασε τη γλώσσα. εγώ το έβαλα και μια χαρά τα δείχνει τα ελληνικά είναι πολύ καλό για δες στης ρυθμίσεις του μπορείς να αλλάξεις γλώσσα σερνωντας αριστερά πάνω στο πλήκτρο space Μηπως φταει που εβαλα την πληρωμενη εκδοση? Πριν ειχα την trial. Edit. Εχεις δικιο lokigr, δεν το ειχα παρατηρησει αυτο. Edited July 4, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Σωστά.Δεν ξέρω αν κάποια εταιρεία έχει τέτοια κατηγορία με σημεία ενδιαφέροντος αλλά μπορείς να δεις στο http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 και αν έχεις κάποιο από τα προγράμματα που αναφέρονται,να τα εμφανίσεις μέσα στο πρόγραμμα Για Navigon γιατί δεν έχει;;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Θέλω μία εφαρμογή πού να μου λέει ο άλλος πού βρίσκεται σύμφωνα με το κινητό του. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται Νομίζω γίνεται μέσα από το Google maps και το μενού τηλεφώνου υπηρεσίες τοποθεσίας. Αυτό γίνεται αφού δηλώσεις τους φίλους σου μέσω του mail που έχουν. Αυτό πιστεύω είναι σαν ένας ηλεκτρονικός ρουφιανάκος. :D Το γνωστο latitude.. :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Και να υποθέσω πως για να γίνει αυτό θα πρέπει και ο άλλος να είναι συνδεδεμένος στο ίντερνετ; Σου δίνει την τοποθεσία του χωρίς να βγάζει κάποιο μήνυμα για να δώσει έγκριση αυτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts