baiosss Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 (edited) δες και το onavo Μιας και το ανεφερες, θα μπορουσες να μου πεις ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις που μπορω να του κανω? Δηλαδη τι αριθμους να βαλω στα πεδια. Επισης, ισχυει οντως πως συμπιεζει τα δεδομενα σε μεγαλο βαθμο? Ρωταω γιατι το android δεν ειναι οπως ενα blackberry στην συμπιεση δεδομενων, ας πουμε. Θεωρητικα παντα, καλυτερο ειναι το onavo extend η το onavo count monitor data? Edited June 23, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Μάλλον πρέπει να κατεβάσεις και το manual Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Γεια σας παιδια Τελικα καταφερα και περασα στο zte blade to Sygic GPS Navigation 11.2.6 Η ερωτηση μου ειναι, που εχει επιλογη για να βαλω την διευθυνση που θελω να παω, και πως ξεκινα να μου μιλαει το γκομενακι, (που στιβω, κλπ). Ευχαριστω βρε παιδια και sorry για το χωσιμο. :) Αριστερο κλικ -> Πλοηγηση σε -> Διευθυνση ή POI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 ναι φυσικα εχω το go launcher ex. αλλα δυστυχως τα animations του beautiful weather δεν ξαναεμφανιστηκαν...:blink:. μηπως εχει καμια ρυθμιση ο launcher? Δες μηπως εχουν απενεργοποιηθει απο τις ρυθμισεις του Weather που εχει την επιλογη ... αλλιως απευθυνσου καλυτερα στο θεμα με τους Launcher μηπως ξερει καποιος αλλος .... αν και δεν βρηκα κατι που να χει σχεση με το προβλημα σου και τον Launcher .... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Υπαρχει καμια εφαρμογή να βαζω γεγονοτα (πχ 3g off όταν ειμαι σπιτι κτλ) και σε τι ωρες; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Υπαρχει καμια εφαρμογή να βαζω γεγονοτα (πχ 3g off όταν ειμαι σπιτι κτλ) και σε τι ωρες; Phone weaver Άψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καλημέρα Ποιο πρόγραμμα να βάλω για διόρθωση κόκκινων ματιών στις φωτο; Καμία απάντηση εδώ; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Καμία απάντηση εδώ; To PicSay Pro το κάνει σίγουρα αλλά είναι paid. Δες κ το picsart. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μιας και το ανεφερες, θα μπορουσες να μου πεις ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις που μπορω να του κανω? Δηλαδη τι αριθμους να βαλω στα πεδια. Επισης, ισχυει οντως πως συμπιεζει τα δεδομενα σε μεγαλο βαθμο? Ρωταω γιατι το android δεν ειναι οπως ενα blackberry στην συμπιεση δεδομενων, ας πουμε. Θεωρητικα παντα, καλυτερο ειναι το onavo extend η το onavo count monitor data? Μόνο η έκδοση για iPhone συμπιέζει τα δεδομένα, η εκδοσή για android απλά μετράει πακέτα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 το android weather έκανε update και έγινε ακόμα πιο όμορφο...:) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXZleHBlcnQud2VhdGhlciJd μου εκανε φοβερη εντυπωση που χτες το βραδυ ενω βρισκομουν εξω σε ενα καλοκαιρινο μπαρακι μου ηρθε ειδοποιηση οτι ερχετε καταιγιδα και συγκεκριμενα μου εβγαλε thunderstorm. τελικα ειναι φοβερη εφαρμογη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ξέρει κανείς από που παίρνει τα δεδομένα το android weather? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 ριξτε μια ματια σε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texty.sms&feature=trending-apps&rdid=com.texty.sms&rdot=1 ειναι πολυ χρησιμο και βολικο Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Μόνο η έκδοση για iPhone συμπιέζει τα δεδομένα, η εκδοσή για android απλά μετράει πακέτα... Ναι αλλα υπαρχουν δυο εφαρμογες, το onavo extend και το onavo count monitor. Λογικα καποια απο τις δυο θα την κανει αυτη την δουλεια και καποια διαφορα θα υπαρχει μεταξυ τους. Στην περιπτωση ομως που δε κανει αυτη τη δουλεια, υπαρχει εφαρμογη που να συμπιεζει δεδομενα μιας και γνωριζουμε οτι στο android, ειναι αναγκαιο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 (edited) ριξτε μια ματια σε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.texty.sms&feature=trending-apps&rdid=com.texty.sms&rdot=1 ειναι πολυ χρησιμο και βολικο Απο των George - 22 Ιούνιος 2012 MightyText για Android : Sms στο pc Πλήρης διαχείριση του κινητού σου σε επίπεδο μηνυμάτων και αναφοράς κλήσεων, καθώς και απλό connect με μια κίνηση με τα contacts ώστε να στα βγάζει όλα όπως το κινητό. Μάλιστα το interface είναι άψογο, όπως στο κινητό. Καλού κακού μετά από κάθε μήνυμα εγώ πατάω ένα refresh στον browser αλλά ουδέποτε είχα οποιοδήποτε θέμα. Η σημασία αυτό του προγράμματος είναι μεγάλη. Καταρχάς δεν απαιτείται το κινητό να είναι στο wifi δίκτυο. Η σύνδεση είναι μέσω του google account που αναλαμβάνει και το sync με μια λογική παρόμοια του android google store. Έτσι μπορεί να ξέχασες το κινητό σπίτι και να είσαι αλλού και σε ένα pc να έχεις πρόσβαση και στα μηνύματα και να δεις και ποιος σε πήρε και να στείλεις και sms φυσικά. Άλλη περίπτωση πχ. έχεις το κινητό σε άλλο δωμάτιο να φορτίζει. Εσύ κάνεις κανονικά την δουλειά σου στο pc σαν να το είχες δίπλα. Τρίτο θετικό , δεν επηρεάζεται από τον περιορισμό των κεφαλαίων γραμμάτων σε ελληνικούς χαρακτήρες, όλοι ξέρουμε για το πρόβλημα των 70 αντί για 160 χαρακτήρες. Το συγκεκριμένο app επιτρέπει 500 χαρακτήρες, έχω δοκιμάσει σχεδόν τους μισούς και πήγε κανονικότατα μήνυμα. Φαντάζομαι μετά τους 500 γυρίζει σε mms. Βρε παλικάρια υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καθαρίζει την sd (εσωτερική & εξωτερική) απο φακέλους που έχουν δημιουργηθεί απο προγράμματα που έχουμε απεγκαταστησει, και δεν γνωρίζουμε τι φακέλους και τι δεδομένα άφησε πίσω, υπάρχει...!!!:confused: Κοιτάξτε τι γίνετε μέσα στην εσωτερική κύριος..!! http://s1.directupload.net/images/120624/bueia82d.png http://s7.directupload.net/images/120624/xasqlhgg.png --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 24, 2012 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλησπέρα εχω galaxy s με ics slim 4.0. Προσπαθω να περασω το don't panic. Χθες ξαναεστησα το κινητο απο την αρχη.Συνηθως πριν περασω την ics βαζω το don't panic και ολα καλα. Χθες το ξεχασα... Τωρα αν και μεταφερω το φακελο don't panic και κανω εγκατασταση του προγραμματος όταν παω να το ανοιξω τιποτα. 1. Εχει κανεις καμμια ιδεα τι μπορω να κανω? (μήπως τον φακελο don't panic πρεπει να τον βάλω καπου αλλου? Μεχρι τωρα εμπαινε στην εσωτερική μνημη) Αν και εχω τα passwords στο mail μου, έχω χάσει το βιβλιαρακι που στέλνουν. Επισης στο λινκ που μου ειχαν στείλει για να κανω την εγκατασταση πλεον δεν λειτουργει. 2. Αν έχει καποιος φίλος το λινκ ας μου το δωσει, για να προσπαθησω να κανω εγκατασταση απο την αρχη καθως και να μου θυμισει αν χρειάζομαι κατι απο το βιβλιαρακι που στέλνουν ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Βρε παλικάρια υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να καθαρίζει την sd (εσωτερική & εξωτερική) απο φακέλους που έχουν δημιουργηθεί απο προγράμματα που έχουμε απεγκαταστησει, και δεν γνωρίζουμε τι φακέλους και τι δεδομένα άφησε πίσω, υπάρχει...!!!:confused: Για δες το SD Maid - System cleaning tool https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LnRoZWRhcmtlbi5zZG0iXQ.. και το 1-click cleaner https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.com.opda.android.clearmaster&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNuLmNvbS5vcGRhLmFuZHJvaWQuY2xlYXJtYXN0ZXIiXQ.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.mireo.dp&hl=el ευχαριστώ αλλα το εχω αγορασμενο απο Geointelligence και δινουν κατα καποιο τροπο αλλη εφαρμογη μαλιστα δοκιμασα να περασω πρωτα απο το μαρκετ αλλα δεν με αναγνωριζε ως χρηστη και ηταν trial εχω φαει μεγαλο κολημα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Με ποιον τρόπο γίνεται στον exDialer μετά τον τερματισμό της κλήσης να επιστρέφει το πρόγραμμα στην home screen και όχι πάλι μέσα στο πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frontzosd Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 ευχαριστώ αλλα το εχω αγορασμενο απο Geointelligence και δινουν κατα καποιο τροπο αλλη εφαρμογη μαλιστα δοκιμασα να περασω πρωτα απο το μαρκετ αλλα δεν με αναγνωριζε ως χρηστη και ηταν trial εχω φαει μεγαλο κολημα και δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει http://www.giniusdriver.gr/giniusdp αντιγραφη στον browser του κινητου τον παραπανω συνδεσμο και κατεβαζεις τον installer, δινεις τα στοιχεια σου και κατεβαζεις την εφαρμογη. ο installer υπαρχει ηδη στην καρτα σου απο παλιοτερη εγκατασταση οποτε μπορεις με εναν file manager να τον βρεις στην καρτα σου και να κανεις την εγκατασταση ακομα και χωρις το βιβλιαρακι αγορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Με ποιον τρόπο γίνεται στον exDialer μετά τον τερματισμό της κλήσης να επιστρέφει το πρόγραμμα στην home screen και όχι πάλι μέσα στο πρόγραμμα; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visicor.nolog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 παιδιά έχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει το igo στην sd; γιατί είναι αρκετά μεγάλη εφαρμογή ώστε να την αφήσεις στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 παιδιά έχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει το igo στην sd; γιατί είναι αρκετά μεγάλη εφαρμογή ώστε να την αφήσεις στο τηλέφωνο Στην εξωτερική sd το έχω..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Στην εξωτερική sd το έχω..!!;) πιάνει πολλά mb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Ρε παιδιά δεν έχω καμιά προεπιλογή σαν browser. Όταν διαλέγω πχ τον όπερά σερφαρω,τον κλείνω.όταν όμως ανοίγω τον default browser του desire s και θέλω πχ να πάω σε μία διεύθυνση κάθε λίγο μου πετάει το παράθυρο με πιο browser θέλω να συνεχίσω. Σπαστικό.μπορεί να το πετάξει και 4 φορές μέχρι να φορτώσει η σελίδα!δεν καταλαβαίνω γιατί.αν κάνω default τον browser του κινητού θα λυθεί αλλά δεν θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts