STELSTEL Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Κάποιος είχε ρωτήσει αν υπάρχει εφαρμογή παρόμοια με την Action Movie FX για android... Φρέσκο φρέσκο ;) Δεν την δοκίμασα ακόμα, τα σχόλιά μου από αύριο :) Εγώ είχα ρωτήσει διότι η εφαρμογή ήταν κόλλημα !!!! Το κατεβάζω τώρα thanx !! Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Καλησπερά Παιδιά, θέλω μια βοήθεια: Με ποια εφαρμογή να αποθηκεύσω .apk +Data μια συγκεκριμένης εφαρμογής ώστε μόλις αλλάξω ROM να την έχω και στην επόμενη ROM όπως ήταν? Με Titanium BackUp? Με MyBackup? Έχω το Xperia Arc, μπορώ να κατεβάσω δωρεάν το NDrive for Xperia με τον ελληνικό χάρτη, αλλά μόλις περνάω την ICS Rom του Arc S, δεν έχω το δικαίωμα να κατεβάσω το NDrive, οπότε πάει στράφι.. Και τώρα είμαι σε ICS. Θέλω να περάσω GB, να κατεβάσω όλα τα αρχεία του NDRive στην SD, να περάσω ICS και να το έχω πάλι περασμένο.. Ευχαριστώ. Edit: Το έφτιαξα με το Titanium BackUp. Edited April 23, 2012 by babis200sx Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Θα ηθελα να εχω μια εφαρμογη, που να κανει μονο το εξης(και τιποτε αλλο): να μου δειχνει πανω στο notification bar, το σηματάκι του 3g, οταν ειμαι σε περιοχη που εχει σημα 3g. Υπαρχει κατι, που να το κανει αυτο, και μονο αυτο; (βαρεθηκα τα all-in-one προγραμματα με χιλιες δυο επιλογες, να τα βαζω μονο και μονο γιατι χρειαζομαι ενα τοσο δα μικρο πραγματακι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλημερα,ψαχνω μια εφαρμογη που να κοινοποιει στο Facebook την τοποθεσια μου με ενα κομματι χαρτη.οπως εχει το iPhone περιπου Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Tο bobsled σταματησε να δουλευει? μεχρι προχτες εκανα κανονικα κληση.. χτες που δοκιμασα μου εμφανιζε μονο 3 χωρες να καλεσω.. και το εβγαλα/εβαλα παλι αλλα παλι τα ιδια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Ναι σταματησε Edited April 24, 2012 by jastonas Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Tο bobsled σταματησε να δουλευει? μεχρι προχτες εκανα κανονικα κληση.. χτες που δοκιμασα μου εμφανιζε μονο 3 χωρες να καλεσω.. και το εβγαλα/εβαλα παλι αλλα παλι τα ιδια.. Σταμάτησε πάνω που χαρήκαμε.:mad: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλημερα,ψαχνω μια εφαρμογη που να κοινοποιει στο Facebook την τοποθεσια μου με ενα κομματι χαρτη.οπως εχει το iPhone περιπου δες το Facebook messenger for Android και εδω διάβασε τι κάνει http://androidcommunity.com/facebook-messenger-app-for-android-review-hands-on-20110809/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδιά εδώ με zte blade δεν το εμφανίζει στο play. έβαλα modded play και πάλι όμως δε μπόρεσα να το κατεβάσω με τίποτα. μπορεί κάποιος να ανεβάσει το apk εδώ;(δωρεάν εφαρμογή είναι ούτος ή άλλος) ok μόλις βρήκα τη λύση... κατέβασέ το από εδώ. http://www.1mobile.com/bobsled-calling-336432.html απλά εμένα με το που πατήσω connect μου λέει οτι ύπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής και να κάνω αναγκαστικό κλείσιμο. οπότε όντως παίζει να μην είναι διαθέσιμο για blade... Δυστυχώς το ίδιο και στο zte blade. Αναγκαστική διακοπή μετά από εκκίνησή της. Είναι, προφανές ότι είναι ασύμβατη η εφαρμογή με το κινητό αυτό γι αυτό δεν την εμφανίζει και στο market Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Tο bobsled σταματησε να δουλευει? μεχρι προχτες εκανα κανονικα κληση.. χτες που δοκιμασα μου εμφανιζε μονο 3 χωρες να καλεσω.. και το εβγαλα/εβαλα παλι αλλα παλι τα ιδια.. Ακριβώς το ίδιο και σε μένα το Σάββατο έκανα τρεις κλήσεις σήμερα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλημερα,ψαχνω μια εφαρμογη που να κοινοποιει στο Facebook την τοποθεσια μου με ενα κομματι χαρτη.οπως εχει το iPhone περιπου Θες την λειτουργία Sign In. Και μέσα από την εφαρμογή FB του κινητού, αν πας στο status σου και πατήσεις το εικονάκι στο κάτω μέρος που σου βγάζει τοποθεσία, εκεί θα σου προτείνει διάφορες ονομασίες (πχ αν είσαι σε κάποιο μαγαζί εκεί κοντά) και εσύ επιλέγοντας την θα στην βγάλει στο status σου όταν κάνεις Post. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 εγκατέστησα δοκιμαστικά το don't panic και όταν μετέφερα σε αυτό τα favourites από το iGO είδα ότι παίρνει μόνο τα πρώτα 100 έχει όντως περιορισμό στα 100 favourites, μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το ξερω αυτο αλλα δεν εμφανιζει χαρτη..μονο την τοποθεσια λεει Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το ξερω αυτο αλλα δεν εμφανιζει χαρτη..μονο την τοποθεσια λεει Εγώ στο Πάσχα, όπου περνούσα με το αμάξι και καθόμουν, έμπαινα από το κινητό, έβαζα το όνομα της περιοχής και έβγαζε και χάρτη στο timeline μου. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι διαφορετικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ναι έχει περιορισμό στα 100 αγαπημένα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 :thanks: πάντως η επιλογή τους για όριο 100 αγαπημένων μου φαίνεται αψυχολόγητη. Ελπίζω να το βελτιώσουν σε κάποια επόμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αν ήταν μόνο τα αγαπημένα καλά θα ήταν.Χειρότερο από αυτό θεωρώ την έλλειψη αναζήτησης διεύθυνσης με διασταύρωση,το γεγονός ότι δεν μπορώ να περάσω δικές μου κάμερες ταχύτητας,να αποφύγω οδούς από το δρομολόγιο ή έστω να μπλοκάρω χ μέτρα από την διαδρομή μου,το ότι η διαδρομή δεν αποθηκεύεται άμα κλείσεις το πρόγραμμα κτλ. Δυστυχώς έχει πολλές ελλείψεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αν ήταν μόνο τα αγαπημένα καλά θα ήταν.Χειρότερο από αυτό θεωρώ την έλλειψη αναζήτησης διεύθυνσης με διασταύρωση,το γεγονός ότι δεν μπορώ να περάσω δικές μου κάμερες ταχύτητας,να αποφύγω οδούς από το δρομολόγιο ή έστω να μπλοκάρω χ μέτρα από την διαδρομή μου,το ότι η διαδρομή δεν αποθηκεύεται άμα κλείσεις το πρόγραμμα κτλ. Δυστυχώς έχει πολλές ελλείψεις Ετσι είναι δυστυχώς. Και να σκεφτείς ότι σχεδόν όλα ήταν διαθέσιμα στον προκάτοχό του ginius driver. Κρίμα για τον καλό χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
henry_kay Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή gps που να υποστηρίζει turn-by-turn navigation; Εστω και με δωρεάν χάρτες, πχ από το OpenStreetMap; Δεν έχω διάθεση να δώσω 50-80 ευρώ για κάποια εμπορική εφαρμογή. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δωρεάν offline επίσημο δεν υπάρχει.Υπάρχει με 10€ το citisnav στο play store με δοκιμαστική έκδοση,οπότε μπορείς να δεις αν σου κάνει.Υπάρχει και το "πειραγμένο" ώστε να υποστηρίζει πλοήγηση και στην ελλάδα, δωρεάν google maps αλλά δεν ειναι τελείως offline.Χρησιμοποιεί μερικά kb για την υπολογισμό και επανυπολογισμό της διαδρομής.Προσωπικά έχω κάποια data το μήνα οπότε κάπου-κάπου το χρησιμοποιώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπερα παιδες. Το chat on της samsung το εχετε δοκιμασει ? Ειναι καλος messenger? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση, υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud για μας; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν υπαρχει????? εγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cn.cwd.networkstatenotifier&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbi5jd2QubmV0d29ya3N0YXRlbm90aWZpZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση, υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud για μας; Εγώ χρησιμοποιώ το Dropbox... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το Dropbox... Ναι αλλά και το dropbox ή το box πχ δε τη κάνουν αυτόματα, πρέπει να δώσεις εσυ εντολή!! Στην άνωθεν (από ios) μόλις τραβήξεις μια φώτο ας πούμε κατευθείαν περνάει στο pc. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts