navystam Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Οχι δεν μπερδευομαι, μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα. Για το Sygic v11.2.6 σιγουρα δεν υπαρχει, αναφερθηκα στον φιλο προηγουμενος. Στην εκδοση Sygic Mobile Maps 10 εχει χαρτη για κυπρο, αναφερθηκα σε εσενα. Την λεξη Aura δεν την εγραψα πουθενα, μια και ο φιλος πριν δεν αναφερει ξεκαθαρα πιο sygic εννοει . παιδια εχω κατεβασει και τα 2.στο aura αν δεν κανω λαθος δεν εχει επιλογη για να τους κατεβασω και στο mobile maps δεν ξερω πως μπαινουν.διαβασα ενα σαιτ που ελεγε πως μπορουν να περαστουν αλλα το εχασα... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει??? Δες το navfree. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Δες το navfree. Γιατί έχω εντύπωση ότι δεν έχει ελληνικούς χάρτες;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. δεν ξέρω αν ειναι αυτό που ψάχνεις αλλά δοκίμασε το Extreme Call Blocker Droid εχει πολλές επιλογές (sms , mms ,call) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Δεν γινεται αυτο.ειναι θεμα δικτυου.το ηθελα κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Έκανα ενημέρωση στο ex dialer donation pack (v80) και η εφαρμογή δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί από τα app μου και στο play μου την δείχνει κανονικά, έχει κάποιο άλλος πρόβλημα εαυτό? Χρόνια πολλά :-) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Έκανα ενημέρωση στο ex dialer donation pack (v80) και η εφαρμογή δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί από τα app μου και στο play μου την δείχνει κανονικά, έχει κάποιο άλλος πρόβλημα εαυτό? Χρόνια πολλά :-) Το Google play κανει πασχα:lol::lol::p Κανε υπομονη θα στην ξανα δειξει,δεν την εχασες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Το Google play κανει πασχα:lol::lol::p Κανε υπομονη θα στην ξανα δειξει,δεν την εχασες!:) μου την έσπασε που έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη εφαρμογή του τηλεφώνου. Παντός βρήκα τη λύση και πήγα πάλι στην 72. :) Καλό πάσχα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ πολυ καλο ειναι το Extreme Call Blocker Droid δες και το Easy Filter Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@?? Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων η βγαλτο και ξαναπερασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ Mr. Number: Text, Call & Block ..!!!! :rolleyes: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων η βγαλτο και ξαναπερασε το μπορω στα μυνηματα τον deafult να τον απενεργοποιησω τελειως γιατι τα εισερχομενα ερχονται και εκει και ειναι διπλα:!::!::X:X Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 μπορω στα μυνηματα τον deafult να τον απενεργοποιησω τελειως γιατι τα εισερχομενα ερχονται και εκει και ειναι διπλα:!::!::X:X Υποτιθεται οτι αυτο γινεται, αν απενεργοποιησεις τις ειδοποιησεις απο τις ρυθμισεις της εργοστασιακης εφαρμογης μυνηματων. Σε παλιοτερο κινητο που ειχα (huawei ideos x5), δουλευε αυτος ο τροπος, αλλα στο samsung galaxy s2 που εχω, δεν αλλαζει κατι και ερχονται και στις δυο εφαρμογες τα μυνηματα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 (edited) Εν μέρη έχεις δίκιο. Στο google play δεν έχει ελληνικό χάρτη. Παραδόξως το έχω κατεβάσει απ' το Samsung store που έχει ελληνικό χάρτη κανονικά. Φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο αφού η υποστήριξη των ελληνικών δεν είναι 100% σωστή, αλλά δεν παύει να είναι δωρεάν. Όποιος έχει Samsung ας το δοκιμάσει. Edited April 16, 2012 by Gringo εικονες Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Εν μέρη έχεις δίκιο. Στο google play δεν έχει ελληνικό χάρτη. Παραδόξως το έχω κατεβάσει απ' το Samsung store που έχει ελληνικό χάρτη κανονικά. Φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο αφού η υποστήριξη των ελληνικών δεν είναι 100% σωστή, αλλά δεν παύει να είναι δωρεάν. Όποιος έχει Samsung ας το δοκιμάσει. Nice...;) Δε το γνωριζα... Ας εχουμε λοιπον ενα 2ο πλοηγο just in case! Εχθες λοιπον αγορασα το citiesNAV και εκανα τη πρωτη μου πλοηγη στην Αθηνα... Χμ...Να σας πω την αληθεια δε τρελαθηκα.Αντιθετως....:( Καταρχην αργησε να κλειδωσει σε σχεση με τα αντιστοιχα προγραμματα.Επιπλεον, στην αρχη, μου εδειχνε αλλα αντι αλλων!Σε αλλο δρομο ημουν, στον παρακατω με εδειχνε!!lol Στη συνεχεια, και ενω ημουν στην εθνικη οδο, εστρωσε.Με το που βγηκα σε κατοικημενη περιοχη, ναι μεν με πηγε στον προορισμο μου, αλλα καταλαβα οτι εκανα κυκλο!Ενω μπορουσα να παω απο κεντρικο δρομο, αυτο με πηγε αρχικα απο τον κεντρικο, μετα με εστριψε απο κατι χωραφια και τελος με εβγαλε παλι στον κεντρικο!:confused: Θα το δοκιμασω παλι, μηπως ετυχε, αλλα δε νομιζω να εχει σχεση με το sigic που χρησιμοποιω εδω και καιρο...:(...κριμα... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Χτες είχα περίεργη πλοήγηση από το Sygic. Σε διαδρομή 75 χλμ μέσα από χωριά και ενώ υπήρχαν όλα με λεπτομέρειες στον χάρτη, με έβαζε να περνάω μέσα από κάτι κατσικόδρομους για να βγω στον κεντρικό δρόμο. Αντίθετα το Dont Panic στην επιστροφή έβγαζε κανονικά την διαδρομή. Για αυτό πιστεύω ότι είναι χρήσιμο να έχεις εναλλακτικά προγράμματα πλοήγησης για σιγουριά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Την πάτησα κ εγώ έτσι με το sygic μια φορά.. κ να πεις ότι ήμουν σε χωριό άντε το καταλαβαίνω.. αλλά ήμουν σε μεγάλη πόλη κ με πήγε απ'όλους τους χωματόδρομους Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του footprints που έχει η HTC σε μερικά κινητά της.Να διευκρινήσω σε περίπτωση που κάποιος δεν την γνωρίζει, ότι ουσιαστικά είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να καταγράψεις (με την βοήθεια του gps) τις συντεταγμένες ενός μέρους που έχεις επισκεφτεί, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις να το επισκεφτείς και δεν θα θυμάσαι πως να πας, να σε οδηγήσει κατευθείαν εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Καλησπέρα σε όλη την παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή του footprints που έχει η HTC σε μερικά κινητά της.Να διευκρινήσω σε περίπτωση που κάποιος δεν την γνωρίζει, ότι ουσιαστικά είναι μια εφαρμογή με την οποία μπορείς να καταγράψεις (με την βοήθεια του gps) τις συντεταγμένες ενός μέρους που έχεις επισκεφτεί, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις να το επισκεφτείς και δεν θα θυμάσαι πως να πας, να σε οδηγήσει κατευθείαν εκεί. Υπάρχει το My Tracks που είναι πολύ καλό. Το footprints δεν το έχω χρησιμοποιήσει. play.google.com Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Οι πρώτες εκδόσεις του Dont Panic είχαν προβλήματα ασυμβατότητας με το galaxy s2. Γνωρίζει κανείς αν με την τελευταία (4.46) έκδοση του προγράμματος έχουν λυθεί τα προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 Mε την 4.45 με κωδικό ενεργοποίησης από gi που το είχα δοκιμάσει πριν το πουλήσω δε μου έκανε κάποιο από τα κρασαρίσματα που μου έκαναν οι προηγούμενες εκδόσεις.Αλλά είχα το πρόβλημα με τη φόρτιση.Η μπαταρία αντί να φορτίζει,ξεφόρτιζε. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2012 χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@?? εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση πανω απο 10 φορες και το προβλημα παραμενει.Εχει αντιμετωπησει καποιος το ιδιο προβλημα:!:καμια ιδεα:dash: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts