jojo30 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εχω το s2 και παρατηρω στο sygic 11.2.6 αργει εκνευριστικα να λοκαρει δορυφορο αλλα εκτος αυτου υπαρχει τροπος η κουμπι για να κανει αναζητηση της τρεχων καθε φορα τοποθεσιας, διοτι με το που ανοιγει σε παει στην τελευταια τοποθεσια, εκτος κι αν συμβαινει αυτο λογω καθυστεριμενης ευρευσης δορυφορου? Υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Εγώ θα σου προτείνα το battery indicator. Πρέπει να είναι το πιο ελαφρύ απο όλα που κυκλοφορούν. Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Δείχνει επίσης θερμοκρασία μπαταρίας και που έχει καταναλωθεί η ενέργεια της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Δείχνει επίσης θερμοκρασία μπαταρίας και που έχει καταναλωθεί η ενέργεια της. :) Πολύ καλό το χρησιμοποιώ από τις πρώτες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Επειδή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο θέμα (μήπως γίνεται να κάνεις αναζήτηση με το tapatalk και δεν ξέρω πως?) μπορείτε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή για τις επαφές? Αυτή που έχει η cyanogemod 7.2 δεν μου αρέσει καθόλου σε σχέση με αυτή που είχε η simply honey. Edited April 13, 2012 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Επειδή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο θέμα (μήπως γίνεται να κάνεις αναζήτηση με το tapatalk και δεν ξέρω πως?) μπορείτε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή για τις επαφές? Αυτή που έχει η cyanogemod 7.2 δεν μου αρέσει καθόλου σε σχέση με αυτή που είχε η simply honey. Ex Dialer. Αν εννοείς widget τότε android Widgets pro Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas_HD2 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει??? Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει??? Όχι...10chars. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εχω το s2 και παρατηρω στο sygic 11.2.6 αργει εκνευριστικα να λοκαρει δορυφορο αλλα εκτος αυτου υπαρχει τροπος η κουμπι για να κανει αναζητηση της τρεχων καθε φορα τοποθεσιας, διοτι με το που ανοιγει σε παει στην τελευταια τοποθεσια, εκτος κι αν συμβαινει αυτο λογω καθυστεριμενης ευρευσης δορυφορου? Υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Στο θέμα κλειδώματος είσαι σίγουρος ότι φταίει η εφαρμογή; έχεις δοκιμάσει με καμιά άλλη; Αν στο κάνει με όλες, ψάξε για κανένα πατσάκι που βελτιώνει το κλείδωμα δορυφόρων. Για το θέμα του οτι σε πηγαίνει στην τελευταία διαδρομή, μπορείς απλά να πατάς την ακύρωση διαδρομής μόλις το ανοίξεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Ψάχνω ένα mail client γρήγορο και εύχρηστο σαν του iphone. Να έχει και τα gestures για διαγραφή , κτλ.... Δοκίμασα τα maildroid, K9, keiten, αλλα δεν μπορούν να συγκριθούν με την αμεσότητα και ταχύτητα του iphone mail. Έχετε κάποια άλλη πρόταση? για δες και αυτο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qs.enhancedemail&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xcy5lbmhhbmNlZGVtYWlsIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εγω θα προτεινα το Battery notifier (big text),δειχνει με καθαρα ευαναγνωστα ψηφια την μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Εγω θα προτεινα το Battery notifier (big text),δειχνει με καθαρα ευαναγνωστα ψηφια την μπαταρια.. Το αγαπημένο μου! :D Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Μην μπερδεύεσαι. Δεν έχω αναφέρει πουθενά το Sygic Aura. Σε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις του Mobile Maps σίγουρα παίζει ο χάρτης, γιατί τον έχω δοκιμάσει προσωπικά στην Κύπρο και για αυτό τον έχω κρατήσει στο αρχείο μου. Οχι δεν μπερδευομαι, μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα. Για το Sygic v11.2.6 σιγουρα δεν υπαρχει, αναφερθηκα στον φιλο προηγουμενος. Στην εκδοση Sygic Mobile Maps 10 εχει χαρτη για κυπρο, αναφερθηκα σε εσενα. Την λεξη Aura δεν την εγραψα πουθενα, μια και ο φιλος πριν δεν αναφερει ξεκαθαρα πιο sygic εννοει . ρε παιδια εχει καταντησει αηδια ποια με τους χαρτες της κυπρου.δεν τους εχει ουτε αυτο εχει βρει κανεις χαρτες για το sygic?ουτε για αγορα ουτε πουθενα δεν τους βρισκω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Οχι δεν μπερδευομαι, μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα. Για το Sygic v11.2.6 σιγουρα δεν υπαρχει, αναφερθηκα στον φιλο προηγουμενος. Στην εκδοση Sygic Mobile Maps 10 εχει χαρτη για κυπρο, αναφερθηκα σε εσενα. Την λεξη Aura δεν την εγραψα πουθενα, μια και ο φιλος πριν δεν αναφερει ξεκαθαρα πιο sygic εννοει . παιδια εχω κατεβασει και τα 2.στο aura αν δεν κανω λαθος δεν εχει επιλογη για να τους κατεβασω και στο mobile maps δεν ξερω πως μπαινουν.διαβασα ενα σαιτ που ελεγε πως μπορουν να περαστουν αλλα το εχασα... Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει??? Δες το navfree. Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Δες το navfree. Γιατί έχω εντύπωση ότι δεν έχει ελληνικούς χάρτες;;; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. δεν ξέρω αν ειναι αυτό που ψάχνεις αλλά δοκίμασε το Extreme Call Blocker Droid εχει πολλές επιλογές (sms , mms ,call) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ. Δεν γινεται αυτο.ειναι θεμα δικτυου.το ηθελα κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Έκανα ενημέρωση στο ex dialer donation pack (v80) και η εφαρμογή δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί από τα app μου και στο play μου την δείχνει κανονικά, έχει κάποιο άλλος πρόβλημα εαυτό? Χρόνια πολλά :-) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Έκανα ενημέρωση στο ex dialer donation pack (v80) και η εφαρμογή δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί από τα app μου και στο play μου την δείχνει κανονικά, έχει κάποιο άλλος πρόβλημα εαυτό? Χρόνια πολλά :-) Το Google play κανει πασχα:lol::lol::p Κανε υπομονη θα στην ξανα δειξει,δεν την εχασες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Το Google play κανει πασχα:lol::lol::p Κανε υπομονη θα στην ξανα δειξει,δεν την εχασες!:) μου την έσπασε που έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη εφαρμογή του τηλεφώνου. Παντός βρήκα τη λύση και πήγα πάλι στην 72. :) Καλό πάσχα ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ πολυ καλο ειναι το Extreme Call Blocker Droid δες και το Easy Filter Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. April 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2012 χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@?? Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων η βγαλτο και ξαναπερασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts