Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω το s2 και παρατηρω στο sygic 11.2.6 αργει εκνευριστικα να λοκαρει δορυφορο αλλα εκτος αυτου υπαρχει τροπος η κουμπι για να κανει αναζητηση της τρεχων καθε φορα τοποθεσιας, διοτι με το που ανοιγει σε παει στην τελευταια τοποθεσια, εκτος κι αν συμβαινει αυτο λογω καθυστεριμενης ευρευσης δορυφορου? Υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εγώ θα σου προτείνα το battery indicator. Πρέπει να είναι το πιο ελαφρύ απο όλα που κυκλοφορούν.

Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Δείχνει επίσης θερμοκρασία μπαταρίας και που έχει καταναλωθεί η ενέργεια της. :)

Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ. Δείχνει επίσης θερμοκρασία μπαταρίας και που έχει καταναλωθεί η ενέργεια της. :)

Πολύ καλό το χρησιμοποιώ από τις πρώτες εφαρμογές

Επειδή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο θέμα (μήπως γίνεται να κάνεις αναζήτηση με το tapatalk και δεν ξέρω πως?) μπορείτε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή για τις επαφές? Αυτή που έχει η cyanogemod 7.2 δεν μου αρέσει καθόλου σε σχέση με αυτή που είχε η simply honey. Edited by Devil_7

Επειδή δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση στο θέμα (μήπως γίνεται να κάνεις αναζήτηση με το tapatalk και δεν ξέρω πως?) μπορείτε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή για τις επαφές? Αυτή που έχει η cyanogemod 7.2 δεν μου αρέσει καθόλου σε σχέση με αυτή που είχε η simply honey.

Ex Dialer. Αν εννοείς widget τότε android Widgets pro

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-6

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει???

Samsung galaxy Note

Htc HD2

Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει???

Όχι...10chars.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εχω το s2 και παρατηρω στο sygic 11.2.6 αργει εκνευριστικα να λοκαρει δορυφορο αλλα εκτος αυτου υπαρχει τροπος η κουμπι για να κανει αναζητηση της τρεχων καθε φορα τοποθεσιας, διοτι με το που ανοιγει σε παει στην τελευταια τοποθεσια, εκτος κι αν συμβαινει αυτο λογω καθυστεριμενης ευρευσης δορυφορου? Υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Στο θέμα κλειδώματος είσαι σίγουρος ότι φταίει η εφαρμογή; έχεις δοκιμάσει με καμιά άλλη; Αν στο κάνει με όλες, ψάξε για κανένα πατσάκι που βελτιώνει το κλείδωμα δορυφόρων.

Για το θέμα του οτι σε πηγαίνει στην τελευταία διαδρομή, μπορείς απλά να πατάς την ακύρωση διαδρομής μόλις το ανοίξεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ψάχνω ένα mail client γρήγορο και εύχρηστο σαν του iphone. Να έχει και τα gestures για διαγραφή , κτλ....

Δοκίμασα τα maildroid, K9, keiten, αλλα δεν μπορούν να συγκριθούν με την αμεσότητα και ταχύτητα του iphone mail.

Έχετε κάποια άλλη πρόταση?

για δες και αυτο...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qs.enhancedemail&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5xcy5lbmhhbmNlZGVtYWlsIl0.

Εγω θα προτεινα το Battery notifier (big text),δειχνει με καθαρα ευαναγνωστα ψηφια την μπαταρια..

Το αγαπημένο μου! :D

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Beta-6

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Μην μπερδεύεσαι.

Δεν έχω αναφέρει πουθενά το Sygic Aura.

Σε κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις του Mobile Maps σίγουρα παίζει ο χάρτης, γιατί τον έχω δοκιμάσει προσωπικά στην Κύπρο και για αυτό τον έχω κρατήσει στο αρχείο μου.

Οχι δεν μπερδευομαι, μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα.

Για το Sygic v11.2.6 σιγουρα δεν υπαρχει, αναφερθηκα στον φιλο προηγουμενος.

Στην εκδοση Sygic Mobile Maps 10 εχει χαρτη για κυπρο, αναφερθηκα σε εσενα.

Την λεξη Aura δεν την εγραψα πουθενα, μια και ο φιλος πριν δεν αναφερει ξεκαθαρα πιο sygic εννοει .

ρε παιδια εχει καταντησει αηδια ποια με τους χαρτες της κυπρου.δεν τους εχει ουτε αυτο εχει βρει κανεις χαρτες για το sygic?ουτε για αγορα ουτε πουθενα δεν τους βρισκω .

Οχι δεν μπερδευομαι, μαλλον εσυ δεν καταλαβες τι εγραψα.

Για το Sygic v11.2.6 σιγουρα δεν υπαρχει, αναφερθηκα στον φιλο προηγουμενος.

Στην εκδοση Sygic Mobile Maps 10 εχει χαρτη για κυπρο, αναφερθηκα σε εσενα.

Την λεξη Aura δεν την εγραψα πουθενα, μια και ο φιλος πριν δεν αναφερει ξεκαθαρα πιο sygic εννοει .

παιδια εχω κατεβασει και τα 2.στο aura αν δεν κανω λαθος δεν εχει επιλογη για να τους κατεβασω και στο mobile maps δεν ξερω πως μπαινουν.διαβασα ενα σαιτ που ελεγε πως μπορουν να περαστουν αλλα το εχασα...

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Δες το navfree.

Smile...

Δες το navfree.

Γιατί έχω εντύπωση ότι δεν έχει ελληνικούς χάρτες;;;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.

Όλα καλά.

Θέλω ένα πρόγραμμα ή έναν τρόπο να μην φαίνεται στον αποστολέα ότι έχω λάβει κάποιο μήνυμα, όταν δηλαδή λαμβάνω ένα μήνυμα να μην στέλνει το κινητό μου επιβεβαίωση λήψης. Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.

δεν ξέρω αν ειναι αυτό που ψάχνεις αλλά δοκίμασε το Extreme Call Blocker Droid εχει πολλές επιλογές (sms , mms ,call)

Samsung galaxy s21+

Δεν γινεται αυτο.ειναι θεμα δικτυου.το ηθελα κι εγω

Έκανα ενημέρωση στο ex dialer donation pack (v80) και η εφαρμογή δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί από τα app μου και στο play μου την δείχνει κανονικά, έχει κάποιο άλλος πρόβλημα εαυτό?

Χρόνια πολλά :-)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Έκανα ενημέρωση στο ex dialer donation pack (v80) και η εφαρμογή δεν υπάρχει έχει εξαφανιστεί από τα app μου και στο play μου την δείχνει κανονικά, έχει κάποιο άλλος πρόβλημα εαυτό?

Χρόνια πολλά :-)

Το Google play κανει πασχα:lol::lol::p Κανε υπομονη θα στην ξανα δειξει,δεν την εχασες!:)

Το Google play κανει πασχα:lol::lol::p Κανε υπομονη θα στην ξανα δειξει,δεν την εχασες!:)

μου την έσπασε που έπρεπε να χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη εφαρμογή του τηλεφώνου. Παντός βρήκα τη λύση και πήγα πάλι στην 72. :)

Καλό πάσχα !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ

spacer.png

Καλησπέρα και χρονια πολλά σε όλους υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αξιόπιστο που να κάνει αποκλεισμό σε κλήσης και μηνύματα γιατί με περνούν και με ενοχλούν αλλα να μπορώ να κάνω αποκλεισμό και σε απόκρυψη γιατί με περνούν με απόκρυψη ευχαριστώ

πολυ καλο ειναι το Extreme Call Blocker Droid

δες και το Easy Filter

Samsung galaxy s21+

χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

χρονια πολλα χριστος ανεστη.Μια βοηθεια ρε παιδια ξαφνικα το GO SMS PRO σταματησε να στελνει μηνυματα και μου βγαζει συνεχεια σφαλμα το μηνυμα δεν αποσταλθηκε με κιτρινο τριγωνακι.Μπορω να λαμβανω κανονικα sms.Μπορω να στειλω μονο απο τον deafult.Ξερει κανεις τι επαθε η μ@μ@κι@??

Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων η βγαλτο και ξαναπερασε το

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση