unforgiven Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα. Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση. Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα. Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση. Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια. [ATTACH]24728[/ATTACH] Αυτό λες?το igo το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να με αφηνει να μιλαω με αλλους με πειραγμενη την φωνη μου; Για πλακες θα ειναι καλο... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα ! Ειτε στην εσωτερικη μνημη ειτε στην εξωτερικη στο φακελο με ονομα Attachments? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα ! Download All Files για να ξέρεις που πηγαίνουν τα αρχεία σου ;) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Αυτό λες?το igo το έχει. Ακριβώς αυτό... Μα είναι δυνατόν να μην έχουν ένα Πάρκο, εντός κατοικημένης περιοχής, 8πλάσιο από τον Εθνικό Κήπο; Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ακριβώς αυτό... Μα είναι δυνατόν να μην έχουν ένα Πάρκο, εντός κατοικημένης περιοχής, 8πλάσιο από τον Εθνικό Κήπο; Το εψαξες και σαν poi ?στο igo σαν "τόπο " το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα. Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση. Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια. Καλύτερο από το Sygic σε ποιο τομέα ακριβώς? Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση? Επίσης, πού ακριβώς είναι αυτό το πάρκο που λες?Πολλές φορές τα πάρκα έχουν διπλά ονόματα όπως και κάποιες περιοχές, με αποτέλεσμα η αναζήτηση κάποιες φορές να μην φέρνει αυτό που ψάχνουμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ειτε στην εσωτερικη μνημη ειτε στην εξωτερικη στο φακελο με ονομα Attachments? Δεν υπάρχει τέτοιος φάκελος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Στο Sygic είναι : Λούνα παρκ Περιβαντολογικής ευαισθητοποίησης Αντώνης Τριτσ Πιάσε το αυγό και κούρευτο.:what: Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλύτερο από το Sygic σε ποιο τομέα ακριβώς? Μπορείς να κάνεις μια σύγκριση? Επίσης, πού ακριβώς είναι αυτό το πάρκο που λες?Πολλές φορές τα πάρκα έχουν διπλά ονόματα όπως και κάποιες περιοχές, με αποτέλεσμα η αναζήτηση κάποιες φορές να μην φέρνει αυτό που ψάχνουμε. Έκανα με το demo του Citisnav μερικές διαδρομές και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Αντίθετα, με το Sygic με έβγαζε αρκετές φορές κόντρα σε μονόδρομους, σε δρόμους που δεν υπήρχαν κτλ. Με απογοήτευσε, και γι' αυτό, παρ' όλο που το πλήρωσα, έψαξα για κάτι άλλο. Και τα POIS του τα βρήκα πολύ ελλιπή. Όσο αφορά το πάρκο... Και με το Αντώνης το έψαξα, και με το Τρίτσης, και με το Περιβάλλον και τα παραγωγα... τίποτα. 'Ενδειξη είναι βέβαια αυτό και όχι απόδειξη. Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 To citisnav χρησιμοποιεί χάρτη της creative image. http://www.creativeimage.gr/ το sygic χάρτες της tomtom πρώην teleatlas-->geointelligence δεδομένα που δεν έχουν ποτέ μέχρι σήμερα μεταφερθεί 100% σωστά στους χάρτες tomtom/teleatlas με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να υπάρχουν "χαζά" προβλήματα. Kαι εγώ προσωπικά βρίσκω καλύτερο τον χάρτη της cit από τον tomtom/teleatlas Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ρε παιδια, θελω μια εφαρμογη, ευχρηστη ομως και το τονιζω αυτο, να μπορω να βαζω ειδοποιησεις. Εχω δοκιμασει καμια 10αρια calendars. Απογοητευση. Να σας πω κατι? Δεν θελω calendar, δεν θελω ειδοποιησεις που να ειναι απλα μια δυνατοτητα σε καποιο calendar. Δεν μπορει να θελω καμια 10αρια μενου για να ορισω μια ειδοποιηση, και στο τελος απο τα πολλα σεταρισματα να μη μου παιζει κιολας. Ειλικρινα, νοσταλγω το παλιο-καλο-απλο, συστημα ειδοποιησεων του παλιου μου νοκια. Εβαζα το θεμα, την ημερα/ωρα που θελω να εμφανιστει η ειδοποιηση, και τελος! Μπορω τοσο απλα και γρηγορα, διχως περιττα ημερολογια και επιλογες, να βρω μια απλη και ευχρηστη εφαρμογη, να βαζω τις ειδοποιησεις μου; Γιατι η απλοτητα και η ευχρηστια ειναι τοσο δυσερευτη; Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη; :( εχεις δοκιμασει το task list; https://play.google.com/store/apps/details?id=no.intellicom.tasklist&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5vLmludGVsbGljb20udGFza2xpc3QiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα ! extenal sd φακελος download εκει ειναι αλλιως εσωτςερικη μνημη download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 εχεις δοκιμασει το task list; https://play.google.com/store/apps/details?id=no.intellicom.tasklist&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5vLmludGVsbGljb20udGFza2xpc3QiXQ.. Ευχαριστω! Φαινεται πραγματικα πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω offline χάρτες που έχω φτιάξει στο Google maps και έχω σώσει στα My places; Αν κάνω cache την περιοχή μέσα από την εφαρμογή δεν μπορώ να εμφανίσω πάνω της τα places. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να με αφηνει να μιλαω με αλλους με πειραγμενη την φωνη μου; Για πλακες θα ειναι καλο... Ευχαριστω! Voice changer calling Funny Call Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ποια είναι η τελευταία έκδοση του iGO ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Παιδια ξερει καποιος καποια εφαρμογη διαχειρησης ασθενων που να εχει βασικα desktop client αλλα να μπορω να συγχρονιζω τα δεδομενα μου στο κινητο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Bγηκε το Instagram για anfdroid. Επιτελους θα δω τι παιζει με αυτο το hype. :lol: Παρεμπιπτοντως με search στο play δεν μου το βγαζει, αλλα μου ηρθε ειδοποιηση με mail που ειχα αφησει στη σελιδα τους. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Για το igo υπάρχει ξεχωριστό θέμα εδώ, όπου και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Φιλε mariodj μονο το 1! Εγώ έπαιρνα το 3 και δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το κλείσιμο του ήχου του τηλεφώνου και επανερχόταν μόνο με απενεργοποιήσει και ενεργοποιήσει της συσκευής..!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Εγώ έπαιρνα το 3 και δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το κλείσιμο του ήχου του τηλεφώνου και επανερχόταν μόνο με απενεργοποιήσει και ενεργοποιήσει της συσκευής..!!!:wacko: Το 3ο παίρνει backup το /system/app. Οπότε αν αλλάξεις ρομ και τα κάνεις restore, επανέρχονται τα αρχεία συστήματος της προηγούμενης. 3 τα,πιθανά σενάρια Brick Βροχή από fc/σφάλματα κλπ Περίεργες δυσλειτουργίες/bugs και αστάθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Στο handcent sms, πως οριζω να μου δειχνει τις ημερομηνιες των μηνυματων, με την δικη μας μορφη 'μερα'/'μηνας'? Μου τα δειχνει αναποδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts