Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του.

Μπορώ ΑΠΌ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΉ να δω τα αρχεία της κάρτας μνήμης του κινητού?

Με το Remote Desktop γίνεται αμέσως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Με το es file explorer βρήκα την ip του κομπιούτερ μου και μπορώ από το κινητό να βλέπω τα αρχεία του υπολογιστή καθώς και των εξωτερικών σκληρών πού είναι πάνω του.

Εδώ είσαι.

https://market.android.com/details?id=xcxin.filexpert&feature=search_result

Και το AirDroid πολύ καλό αλλά δε μου δουλεύει το upload γμτ...

Edited by mandiom

https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mdW5reWZyZXNoLnNhbWJhIl0.

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

Χρησιμοποιώ το Handcent sms. Στο πρώτο μήνυμα είναι κανονικά στους 160 χαρακτήρες και στον αμέσως επόμενο ξεκινάει να μετράει 144/153!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Είναι θέμα ρυθμίσεων?

Thanks!

Χρησιμοποιώ το Handcent sms. Στο πρώτο μήνυμα είναι κανονικά στους 160 χαρακτήρες και στον αμέσως επόμενο ξεκινάει να μετράει 144/153!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος? Είναι θέμα ρυθμίσεων?

Thanks!

Έτσι είναι παντού! Εννοώ και εκτός Android. Μόνο το πρώτο ξεκινάει από τους 160 χαρακτήρες. Don't worry!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Εννοείται, τα βλέπεις σαν εξωτερικό δίσκο.

Φιλικά Γιώργος

Ξερει κανεις κανενα καλο προγραμματακι για live tv με ελληνικα καναλια;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Να ρωτησω, ξερει κανεις καποιον τροπο να τραβαει φωτο με καποιο απο τα κουμπια του κινητού, αν αυτο δεν εχει ανεξάρτητο?
1+7 Pro

Στον φάκελο aura/maps ανοίγεις το αρχείο footprint.info και τσεκάρεις το map version.

Αυτο το αρχειο ομως αναφερεται σε ολους τους χαρτες εντος του φακελου aura?

Πχ. αν εγω εχω δυο παλιος χαρτες εντος του φακελου, και πεταξω και εναν καινουριο, τι θα δειχνει το αρχειακι?

Μπερδευομαι γιατι τοσο στο destinator, οσο και σε navigon, οι χαρτες ειχαν μια περιγραφικη ονομασια και ηξερες ποιας χρονολογιας ειναι.

Εδω ομως;

με ποιες ρυθμίσεις διακομιστή βλέπεις όλο το pc σου και όχι μόνο τους κοινόχρηστους?

τι βάζουμε στα πεδία που ζητάει και που τα βρίσκουμε ?

Αυτο το αρχειο ομως αναφερεται σε ολους τους χαρτες εντος του φακελου aura?

Πχ. αν εγω εχω δυο παλιος χαρτες εντος του φακελου, και πεταξω και εναν καινουριο, τι θα δειχνει το αρχειακι?

Μπερδευομαι γιατι τοσο στο destinator, οσο και σε navigon, οι χαρτες ειχαν μια περιγραφικη ονομασια και ηξερες ποιας χρονολογιας ειναι.

Εδω ομως;

Την ερώτησή αυτή θα μπορούσες να την είχες απαντήσει μόνος σου, αν έκανες τον κόπο να ανοίξεις το αρχειάκι αυτό.

Ναι γράφει ξεκάθαρα για ποιον χάρτη είναι η κάθε έκδοση.

Όσο για αυτό που λες, είναι θέμα προγράμματος.Θυμάμαι και τα garmin έλεγαν μέσα από το μενού ποια έκδοση έχεις και το ndrive και το παλιό sygic mobile maps και πολλά άλλα.

To aura δυστυχώς είναι έτσι.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

στο latitude δεν ξερω πως λεγεται...αν δεν το εχω ενεργοποιησει μπορει να δειξει που ειμαι κλπ..πχ το εβαλα αλλα στο μηνυμα που μου εβγαλε δεν πατησα το επιτρεψτε πατησα το να μην γινει απο.... δεν μπορω να καταλαβω την αλλη λεξη αλλα απο οτι μου φαινεται ειναι η αποδοχη

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

επιτέλους...νέα έκδοση του viber (v.2.1.3.575) με υποστήριξη ICS...!!! :)

ορμάτε...:p

Αυτο ηρθα να γραψω :D

Oneplus 6 8/128

Σε μενα σε nexus s με ics παιζει τελεια. Τωρα αυτοι με gb θα πρεπει να περιμενουν 2μηνες παλι για να το φτιάξουν? :P
Oneplus 6 8/128

και κρασαρουν όλα τα κινητά με Ginger ....έχει βουίξει ο τόπος ...

Κάνοντας clear data σε εμένα σταμάτησε να κρασάρει :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Κι εμένα δεν μου έχει κάνει τίποτα από το απόγευμα που έκανα το update. Αλλά έχει σημείωση να κάνεις exit από την εφαρμογή και μετά να κάνεις το Update. Ίσως εκεί να δημιουργούσε θέμα.:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

..και δυστυχώς πρέπει να έχει θέμα με battery drain...20% σε 6 ώρες, ενώ κανονικά έχανα 4% σε 7 ώρες..έχω στείλει report και περιμένουμε..

(galaxy nexus 4.0.2)

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις στο go sms για να στέλνω μήνυμα με 160 χαρακτήρες ;Δεν μπορώ να το βρω. Έχω φάει κόλλημα τώρα. :banghead:

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει τις ρυθμίσεις στο go sms για να στέλνω μήνυμα με 160 χαρακτήρες ;Δεν μπορώ να το βρω. Έχω φάει κόλλημα τώρα. :banghead:

settings>send settings>enable locale support>supported languages.

..και δυστυχώς πρέπει να έχει θέμα με battery drain...20% σε 6 ώρες, ενώ κανονικά έχανα 4% σε 7 ώρες..έχω στείλει report και περιμένουμε..

(galaxy nexus 4.0.2)

το ιδιο εκανα και εγω γιατι εκτος απο το θεμα της μπαταριας, εχω προβλημα και με τα force close και με το οτι χανει σημα στα καλα καθουμενα και στο οτι δεν μου αρεσει που δεν ανοιγει με το boot του κινητου.

Τελικα επανεφερα την προηγουμενη εκδοση με το titanium.

:)

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Κι εγώ μετά το update του viber, είχα πρόβλημα και το απεγκατέστησα για να λυθεί. Τώρα όλα δουλεύουν καλά. Battery drain δε μου έχει παρουσιαστεί.

Swyped from my GT-I9100 using Tapatalk

Αντώνης.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση