Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Νομιμα ειναι απο εκει ? Λογικα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Τα αρχεια και τους φακελους εννοεις ? Αν ναι ES File Explorer Y.Γ Ποια θεωρειται την καλυτερη εφαρμογη για περιπτωση κλοπης του τηλεφωνου ? https://market.android.com/details?id=at.itagents.ta_setup_mf http://www.avast.com/free-mobile-security#tab4 Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 https://market.android.com/details?id=at.itagents.ta_setup_mf http://www.avast.com/free-mobile-security#tab4 Καλύτερα το avast. Έχει αγοράσει την εταιρία που έχει το theft aware και είναι η ίδια εφαρμογή με περισσότερες δυνατότητες. Και είναι και δωρεάν και έτσι θα παραμείνει από ότι μου είπαν. Swyped from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Νομιμα ειναι απο εκει ? Ναι νόμιμα είναι, αλλά είναι άλλες εκδόσεις απο αυτές που έχει το market και δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση απο εκεί. Έχω αυτό το πρόβλημα με το cut the rope που έβγαλε καινούργιες πίστες στο market και θέλω να το αγοράσω αλλά δεν γίνεται να κάνω update και θα χάσω ότι έκανα μέχρι τώρα (όλο το παίχνίδι δηλαδή :( ). Βέβαια βρήκα μια λύση με το adb αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 https://market.android.com/details?id=at.itagents.ta_setup_mf http://www.avast.com/free-mobile-security#tab4 το βρήκα είναι το ASTRO δεν ξέρω αν κάνουν την ίδια δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 το βρήκα είναι το ASTRO δεν ξέρω αν κάνουν την ίδια δουλειά. Το ES file explorer και το Astro την ίδια δουλειά κάνουν, εγώ προτιμώ το ES διότι επιτρέπει το άνοιγμα αρχείων από το LAN (mp3, video ) που μου είναι χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 υπαρχει εφαρμογη που να αποθηκευει κωδικους οπως στα σονυ ερικσον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 υπαρχει εφαρμογη που να αποθηκευει κωδικους οπως στα σονυ ερικσον? υπάρχει και είχε γίνει ολόκληρη συζήτηση για το εάν είναι ασφαλή αυτα τα προγράμματα ψαξε το λίγο και θα βρεις:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Επιτέλους μια πλήρης σουίτα γραφείου εντελώς δωρεάν (από 14/12, πριν ήταν με πληρωμή) με δυνατότητα επεξεργασίας των αρχείων, όχι μόνο ανάγνωση. Και αρκετά συμπαθητική, μάλιστα. Kingsoft Office Καιρός ήταν. Ορμάτε :p Αυτή έχει όλο κινέζικα πως το λειτουργείς? Edit τελικά με American cm 7.2 και το παλιό market κατά περίεργο τρόπο έβλεπε μόνο την κινέζικη έκδοση... Σε nexus με το τελευταίο κατέβηκε ... from THE hd2 Edited December 22, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Λοιπόν έχω το εξής θέμα. Έχω Xperia Arc, και έχω βάλει Navigon και Sygic. Κατά την πλοήγηση, όταν δεχτώ εισερχόμενη κλήση, σταματάει η πλοήγηση και όταν την ξαν'ανοίξω πάει από την αρχή. Παλαιά σε ένα Χ10 με Navigon δεν είχα τέτοιο θέμα, απαντούσα κανονικά την κλήση με bluetooth handsfree, και η πλοήγηση συνέχιζε κανονικά στο background. Ξέρεις κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως κάποιος σας παρακαλώ μπορεί να με βοηθήσει στο παραπάνω θέμα; Είναι κάποια ρύθμιση που έχω χάσει, ή απλά το arc ή τα συγκεκριμένα προγράμματα δεν υποστηρίζουν multitasking; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savdown Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Καλησπέρα, άλλαξα κινητό απο htc σε LG και θέλω να μεταφέρω τον κατάλογο μου και τα sms μου. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος; Παράθεση Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπέρα ποια εφαρμογή πρέπει να εγκαταστήσουμε για να μπορούμε να βλέπουμε Βίντεο εκτός του YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 καλησπέρα ποια εφαρμογή πρέπει να εγκαταστήσουμε για να μπορούμε να βλέπουμε Βίντεο εκτός του YouTube Νομίζω έχει στο μάρκετ εφαρμογή για το vimeo Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 και adobe flash player(αρκεί φυσικά να το υποστηρίζει η συσκευή) για όσα site δεν έχουν εφαρμογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) και adobe flash player(αρκεί φυσικά να το υποστηρίζει η συσκευή) για όσα site δεν έχουν εφαρμογήαυτο πηγα να βαλω αλλα λεει δε το υποστηριζει η συσκευη αυτο παλι δε μπορεσα να το καταλαβω γιατι το δε vimeo το κατεβασα και προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει Edited December 22, 2011 by soullis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 να ρωτήσω πως απενεργοποιείται ο ήχος απο το Camera ZOOM FX ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 αυτο πηγα να βαλω αλλα λεει δε το υποστηριζει η συσκευη αυτο παλι δε μπορεσα να το καταλαβω γιατι Θα έχεις arm 6. Είχε κυκλοφορήσει μια έκδοση που υποστήριζε και αυτές τις cpu. Δεν ξέρω αν ήταν επίσημη βέβαια ή πειραγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 να ρωτήσω πως απενεργοποιείται ο ήχος απο το Camera ZOOM FX ?? Ανοίγεις την εφαρμογή, πατάς Μενού-Settings και η πρώτη επιλογή που θα δεις θα είναι αυτή: Enable shutter sound. Το ξετσεκάρεις και είσαι έτοιμος. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Ανοίγεις την εφαρμογή, πατάς Μενού-Settings και η πρώτη επιλογή που θα δεις θα είναι αυτή: Enable shutter sound. Το ξετσεκάρεις και είσαι έτοιμος. Ευχαριστώ φίλε, αλλά το περίεργο είναι οτι αυτό το εχω κάνει ήδη αλλά δεν παίζει. Μήπως ειναι bug της ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Το ES file explorer και το Astro την ίδια δουλειά κάνουν, εγώ προτιμώ το ES διότι επιτρέπει το άνοιγμα αρχείων από το LAN (mp3, video ) που μου είναι χρήσιμο. Μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις θελει για να τα βλεπω απο το ΛΑΝ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Μπορεις να μου πεις τι ρυθμισεις θελει για να τα βλεπω απο το ΛΑΝ ? Menu > New > Server > Δώσε την IP του PC που θες να μπαίνεις login & password απο ένα λογαριασμό χρήστη των windows ή Anonymous και φυσικά πρέπει να έχεις έναν ή περισσότερους καταλόγους στο PC shared Εγώ με anonymous μπαίνω (σε γραφείο και σπίτι) αν δεν μπορείς να μπείς τσέκαρε και το firewall σου Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κάποιος που χρησιμοποιεί το setcpu μπορεί να γράψει τις ρυθμίσεις για να μην κάνω καμιά πατάτα για βελτιστοποίηση της απόδοσης, έστω ένα κλικ πάνω; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Κάποιος που χρησιμοποιεί το setcpu μπορεί να γράψει τις ρυθμίσεις για να μην κάνω καμιά πατάτα για βελτιστοποίηση της απόδοσης, έστω ένα κλικ πάνω; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Φιλε καλυτερα να ρωτησεις στο τοπικ της συσκευης σου γιατι οι ρυθμισεις είναι διαφορετικες για κάθε συσκευη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 σήμερα το δοκίμασα και εγώ,εκεί που στο παράθυρο επνια σε 2 λεπτα περιπου δορυφόρους,κλείδωσε σε μισο λεπτό.ευχαριστω το φίλο που το βρήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Menu > New > Server > Δώσε την IP του PC που θες να μπαίνεις login & password απο ένα λογαριασμό χρήστη των windows ή Anonymous και φυσικά πρέπει να έχεις έναν ή περισσότερους καταλόγους στο PC shared Εγώ με anonymous μπαίνω (σε γραφείο και σπίτι) αν δεν μπορείς να μπείς τσέκαρε και το firewall σου Μου δουλεψε με τον παρακατω τροπο . Menu > New >Scan και βλεπε τα Public και κατι αλλα αρχεια Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts