sakis697 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δεν θέλω να σε τρομάξω.... αλλά πας για ''Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων'' και ξανά στήσιμο από την αρχή...αν έχεις κανένα καλό BACKUP θα γλυτώσεις αρκετή δουλειά στο στήσιμο του τηλεφώνου..!! Τα καταφερα.... πηγα εσβησα τα παντα απο αυτα τα 2 ρημαδια βηματα και μετα απο 3 ωρες ξανα μπηκε... Λογικα ηθελε καποιο χρονο... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 παίδες κάποιο καλό widget για email; Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STEGRA1000 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ειπα κ' εγώ ....... Εκανα μιά βόλτα στην πόλη το πρωί . Πάντως εκείνο το " Στρίψτε αριστερά......." και μετά από 5 δεύτερα παύσης η συνέχεια "στα 150 μέτρα" δεν είναι και ότι καλύτερο όταν υπάρχουν 2-3 στενά που θα έστριβες αν δεν ήξερες το δρόμο ή δεν πολυκοιτάς το μαραφέτι και πας περισσότερο με τις ακουστικές οδηγίες . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις φωνές: Voice_Gre-m11_odytsak.zip και Voice_Gre-f11_odytsak.zip (είναι βελτιωμένες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Τα καταφερα.... πηγα εσβησα τα παντα απο αυτα τα 2 ρημαδια βηματα και μετα απο 3 ωρες ξανα μπηκε... Λογικα ηθελε καποιο χρονο... Αυτα τα 2 βηματα τι ειναι ρε παιδες ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Αυτα τα 2 βηματα τι ειναι ρε παιδες ? Πιστεψε με δεν θες να μαθεις...! Και να το κανεις..! Η google απλα σε προστατευει καλυτερα τον λογαριασμο... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Το Google+ άνοιξε και για το ελληνικό Android Market, οπότε για όσους ενδιαφέρονται η εφαρμογή είναι διαθέσιμη. https://market.android.com/details?id=com.google.android.apps.plus&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLnBsdXMiXQ.. Επίσης, τα παιδιά που έλεγαν για το Tapatalk ότι δεν δείχνει την υπογραφή στο MyPhone, είχαν δίκιο. Πιθανώς εγώ δεν είχα πρόβλημα επειδή έκανα Update στην εφαρμογή. Flashάρωντας rom και εγκθιστώντας τη κι εγώ με clean install, δεν μου τη δείχνει στο myPhone ενώ σε άλλα forum δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 ασχετο με τη συζητηση αλλα ηθελα να το ποσταρω! http://s1-02.twitpicproxy.com/photos/large/465908907.jpg σορρυ κι απο μενα για το offtopic :O αλλα γενικα αυτη η "εκρηξη" μου κανει περισσοτερο γιατι το market εγινε και για το pc οποτε ειναι η χαρα του massive & remoted download. μπορει να κανω και λαθος αλλα αν κρινω απο τον εαυτο μου,δεν υπαρχει περιπτωση να μπω για να δω κατι και να μη "στειλω" 3-4 apps στο κινητο,οποτε φανταζομαι ισχυει για πολυ κοσμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 σορρυ κι απο μενα για το offtopic :O αλλα γενικα αυτη η "εκρηξη" μου κανει περισσοτερο γιατι το market εγινε και για το pc οποτε ειναι η χαρα του massive & remoted download. μπορει να κανω και λαθος αλλα αν κρινω απο τον εαυτο μου,δεν υπαρχει περιπτωση να μπω για να δω κατι και να μη "στειλω" 3-4 apps στο κινητο,οποτε φανταζομαι ισχυει για πολυ κοσμο Συμφωνω!βαλε μεσα εκτος απο τα δεκαδες κινητα (συμπεριλ. και των κινεζικων συσκευων) και τα tablets και μπορεις ευκολα να καταλαβεις αυτη την εκρηξη οπως λες και εσυ..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospatra Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 afirewall τα κάνει όλα και συμφέρει δηλαδή τι κάνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 παιδιά μήπως ξέρετε πως βάζουμε pois στο DontPanic? να φαίνονται στο χάρτη εννοώ... Από όσο ξέρω δεν μπορείς να βάλεις Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Mε το titanium backup, αν το εχει παρει καποιος απο το κινητο σε κατάσταση root, μπορει να γινει restore στο ιδιο κινητο σε κατασταση που δεν ειναι root? Εννοω, θα δουλεψει το restore ή δεν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Mε το titanium backup, αν το εχει παρει καποιος απο το κινητο σε κατάσταση root, μπορει να γινει restore στο ιδιο κινητο σε κατασταση που δεν ειναι root? Εννοω, θα δουλεψει το restore ή δεν γινεται? To titanium backup απαιτεί root, πως θα το εγκαταστήσεις σε συσκευή που δεν είναι root για να κάνεις restore; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Mε το titanium backup, αν το εχει παρει καποιος απο το κινητο σε κατάσταση root, μπορει να γινει restore στο ιδιο κινητο σε κατασταση που δεν ειναι root? Εννοω, θα δουλεψει το restore ή δεν γινεται? Το titanium χρειάζεται root για να λειτουργήσει, όπως και να έχει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 To titanium backup απαιτεί root, πως θα το εγκαταστήσεις σε συσκευή που δεν είναι root για να κάνεις restore; Εγκαθισταται. Το θεμα ειναι τι μπορει να κανει μετα. Το εχω εγκαταστησει και σε rom διχως root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Σωστό αλλά οι περισσότερες εφαρμογές του δεν είναι διαθέσιμες αν δεν είναι rooted η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Κάποιες εφαρμογές στο Android Market σήμερα έχουν 10 λεπτά του Ευρώ!!!. Είναι ευκαιρία για όσους τα θέλουν: Great Little War Game:https://market.android.com/details?id=com.rubicon.dev.glwg&feature=search_result Sketchbook Mobile: https://market.android.com/details?id=com.sketchbook&feature=search_result SoundHound: https://market.android.com/details?id=com.melodis.midomiMusicIdentifier&feature=search_result Asphalt 6: https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=search_result Fieldrunners HD: https://market.android.com/details?id=com.subatomicstudios Swiftkey: http://market.android.com/details?id=com.touchtype.swiftkey Minecraft Pocket: https://market.android.com/details?id=com.mojang.minecraftpe&feature=search_result Endomondo SportsTracker Pro: https://market.android.com/details?id=com.endomondo.android.pro Ωστόσο πρέπει να περιμένουμε κι άλλα γιατί γράφει: 10 Days of Offers Top Premium Apps 90% off Πλήρης σύνδεσμος: https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?t=W251bGwsMSwyLDIwMSwibnVsbC10b3BfZmVhdHVyZWRfYXBwc19fXzFfcHJvbW9fMTMyMzE4NzA2MzA3MyJd Χιλια ευχαριστω, δεν το ειχα δει και ηθελα να αγορασω 2-3 . Thanks τετοια νεα να τα εχουμε πιο συχνα ;) Το εκανα και εγω εδω και 2 εβδομαδες....με τα 2 βηματα δεν εμπαινα απο το κινητο πρεπει να πατε ρυθμισεις/λογαριασμοι και εισαγωγη/αλλες ρυθμισεις λογαριασμου google/εξουσιοδοτηση εφαρμογων και ιστιοτοπων...και εκει βαλτε π.χ. Ονομα...android,πατατε δημιουργια κωδ.προσβ Σας βγαζει ενα μεγαλο κωδικο το βαζετε μια φορα και τελος. Ισως απο τους πιο βασικους λογους που μενω σε gmail και μετα σε android ειναι το 2-way authentication. Μπορω να δωσω πιστωτικη στο google και να βαλω οτι δεδομενα θελω και να ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποιος ακομα και να ξερει τον κωδικο μου. Ειναι πολυ ευκολο να το βαλεις αλλα πρεπει να ξερεις τι κανεις. Αυτα τα 2 βηματα τι ειναι ρε παιδες ? http://goo.gl/BlLLK Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το κινητο μου, απο δυσλειτουργια που μαλλον πρεπει να οφειλεται στην rom, παιζει δυστυχως, το ringtone κατα την εισερχομενη κληση, μεσα απο το ενσυρματο handsfree. Ετσι, επειδη εχω συνδεδεμενο το handsfree, χανω τις κλησεις, αφου το κουδουνισμα δεν ακουγεται απο το ηχειο αλλα στο ακουστικο. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να εξαναγκαζει το κινητο να παιζει σε καθε περιπτωση, τα ringtones μονο μεσω του speaker? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το κινητο μου, απο δυσλειτουργια που μαλλον πρεπει να οφειλεται στην rom, παιζει δυστυχως, το ringtone κατα την εισερχομενη κληση, μεσα απο το ενσυρματο handsfree. Ετσι, επειδη εχω συνδεδεμενο το handsfree, χανω τις κλησεις, αφου το κουδουνισμα δεν ακουγεται απο το ηχειο αλλα στο ακουστικο. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να εξαναγκαζει το κινητο να παιζει σε καθε περιπτωση, τα ringtones μονο μεσω του speaker? Επειδή αυτό που αναφέρεις δεν είναι γενικότερο φαινόμενο του Android, απευθύνσου στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα παιδια..!! μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να κανουμε να κανει lock to gps μας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Καλά τα λες άλλα σκέψου στην Εθνική οδό - Αττική οδό Εγνατία, να στο λέει 150 μέτρα πριν στρίψεις αριστερά η δεξιά..! να τρέχεις και με 140 χλ. ούτε το φλας δεν προλαβαίνεις να ανάψεις:lol:. Ειναι φτιαγμένο της εντολές να της λέει με τέτοιο τρόπω που να της εμπεδώνει και να προλαβαίνει ο καθε οδηγος..!! ;) Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση , γιατί όταν μπεις σε μιά μεγάλη διαδρομή Εθνική . Αττική , Εγνατία κλπ , σου λέει στην αρχή " Οδηγήστε γιά ... τόσα χιλιόμετρα ......." . Άναφέρομαι σε πλοήγηση σε αστκά κέντρα , που άλλες φορές λέει πρώτα το " Στρίψε " και μετά από παύση τα μέτρα ενώ άλλες φορές λέει ΣΩΣΤΑ πρώτα τα μέτρα και μετά το "στριψε " ή οποιαδήποτε άλλη οδηγία οταν ειναι να στριψεις θα σου το πει φιλε μου γιατι εχει βγαλει την διαδρομη να σε παει αυτο μπορεις οπως λες να πας απο πολους διαφορετικους δρομους το igo σου βγαζει τις 4 καλυτερες διαδρομες εαν δεν διαλεξεις εσυ σε παει απο την πρωτη που θεωρει αυτο καλυτερη .τωρα εαν στριψεις οπως λες σε ενα στενο που ξερεις εσυ εναλακτικα για να πας στον προορισμο σου αυτο ειναι αλλο θεμα . εμενα οπου του εχω πει με εχει παει καρφι απο την καλυτερη διαδρομη και χωρις παρατραγουδα . επιδει τα εχω ολα (gps) που υπαρχουν και τα εχω δοκιμασει εκ πειρας 1)και καλυτερο igo 2) dont panic 3) navigon 4) ndrive 5)sigic καλα γραφικα αλλα διαδρομες και lang αστα να πανε . αυτα !! Εχουμε πει πολλές φορές ότι οι προτιμήσεις είναι θέμα υποκειμενικό . Σέβομαι την άποψή σου αλλά κατά την προσωπική μου άποψη οι φωνητικές οδηγίες του iGO δεν είναι και ότι καλύτερο . Οσο γιά αξιολόγησή σου εγώ θα βάλω 1) Don't Panic γιά τους μακράν πιό ενημερωμένους χάρτες , την απλότητα χειρισμού του , τις ΣΩΣΤΕΣ και καθαρές για κάθε περίπτωση φωνητικές οδηγίες 2) iGo myway γιά τους χάρτες του (τα φρου-φρου δεν με εντυπωσιάζουν) . Οσο γιά τα υπόλοιπα .....άστα Κυκλοφόρησε ο νέος χάρτης της Geointelligence 2011.09 γιά PDA/PNA . Γιά android θα κυκλοφορήσει σε ένα δεκαήμερο περίπου και σε κάθε περίπτωση πριν τα Χριστούγεννα .Οσοι αγόρασαν από Geointelligence θα ενημερωθούν με e-mail γιά να κάνουν την αναβάθμιση απ' ευθείας από τη συσκευή . --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited December 7, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα παιδια..!! μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να κανουμε να κανει lock to gps μας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα...; Fasterfix αλλά μην περιμένεις θαύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το κινητο μου, απο δυσλειτουργια που μαλλον πρεπει να οφειλεται στην rom, παιζει δυστυχως, το ringtone κατα την εισερχομενη κληση, μεσα απο το ενσυρματο handsfree. Ετσι, επειδη εχω συνδεδεμενο το handsfree, χανω τις κλησεις, αφου το κουδουνισμα δεν ακουγεται απο το ηχειο αλλα στο ακουστικο. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να εξαναγκαζει το κινητο να παιζει σε καθε περιπτωση, τα ringtones μονο μεσω του speaker? Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με cyanogen. Δεν κατάλαβα άμα είναι bug αλλά το άλλαξα από τις ρυθμίσεις του cm. καλησπερα παιδια..!! μηπως γνωριζετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας επιτρεπει να κανουμε να κανει lock to gps μας σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα...; δοκίμασε και το GPS status Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gup_ Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Καλησπέρα σας σκεφτομαι να αγορασω απο το Market το Don't Panic και διορθώστε με αν κανω λαθος, ειναι μια απο τις καλυτερες εφαρμογες για android σωστα? Κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση για 7 ημερες αλλα προς το παρον είναι στα αγγλικα οι διευθύνσεις και οι οδηγιες, αν και δεν έχω βγει ακόμα στο δρομο για να το δοκιμασω... https://market.android.com/details?id=hr.mireo.dp&hl=el Η αγορα πόσο έχει τελικά? (γιατι δεν μπορω να δω τιμη πουθενα...?) Πως κλείνει η εφαρμογή (δεν βλεπω πουθενα κουμπί κλεισίματος) Αν το αγορασω τι πρεπει να κανω για να έχω ελληνικες φωνητικες οδηγίες κτλ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Αγόρασα αυτη την εφαρμογη απο Market αλλα μου στελνει τα μηνυματα με ερωτηματικα τι να κανω?? Edited December 7, 2011 by jastonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το κινητο μου, απο δυσλειτουργια που μαλλον πρεπει να οφειλεται στην rom, παιζει δυστυχως, το ringtone κατα την εισερχομενη κληση, μεσα απο το ενσυρματο handsfree. Ετσι, επειδη εχω συνδεδεμενο το handsfree, χανω τις κλησεις, αφου το κουδουνισμα δεν ακουγεται απο το ηχειο αλλα στο ακουστικο. Υπαρχει καμια εφαρμογη που να εξαναγκαζει το κινητο να παιζει σε καθε περιπτωση, τα ringtones μονο μεσω του speaker? Αυτό το bug υπήρχε στο προηγούμενο κινητό μου, το Motorola Defy αλλά δεν είμαι σίγουρος άν οφειλόταν στη rom (είχα εργοστασιακή) ή ήταν κατασκευαστικό "λάθος", πάντως σίγουρα είναι πολύ ενοχλητικό, εγώ το έπαθα και έμαθα... Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts