matsas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 μπορει να με βοηθησει καποιος με μια εφαρμογη fourshared? πως λειτουργει τι ακριβως κανει ειναι ασφαλες για το κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Έχω εγκαταστήσει το Go Launcher EX σαν home launcher αλλά όταν συνδέω το κινητό με το pc μέσω usb, δεν μου βγάζει μενού επιλογής για το είδος της σύνδεσης και το συνδέει μόνο για φόρτιση. Πως μπορώ να επαναφέρω το μενού επιλογών σύνδεσης; *χρησιμοποιώ τη ROM Runnymede 4.01 με Sense 3.5 και launcher τον Go Launcher EX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 http://droidmill.com/trivial-droid-gr-368287.html δεν υπάρχει η εφαρμογή. την έβγαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 δεν υπάρχει η εφαρμογή. την έβγαλαν. Εγω τη βλεπω τωρα μου λεει: Εγκαταστάθηκε(την εχω καμια εβδομαδα) και απο κατω αυτο : Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone HUAWEI U8800. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Έχω εγκαταστήσει το Go Launcher EX σαν home launcher αλλά όταν συνδέω το κινητό με το pc μέσω usb, δεν μου βγάζει μενού επιλογής για το είδος της σύνδεσης και το συνδέει μόνο για φόρτιση. Πως μπορώ να επαναφέρω το μενού επιλογών σύνδεσης; *χρησιμοποιώ τη ROM Runnymede 4.01 με Sense 3.5 και launcher τον Go Launcher EX. Δοκίμασε να βάλεις τον default launcher Sent from my GALAXY S II Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scriptalex Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 παιδες καλησπερα,προσπαθησα να περασω το navigon,εκανα ολα τα βηματα σωστα οπως λεει ο φιλος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287195 ,κανω εγκατασταση το 2.6.1 και ολα οκ,μολισ τελειωσει η εγκατασταση μου βγαζει ..¨¨Λυπουμαστε υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Navigon(διαδικασοια com.navigon.navigator...try again το εκανα 2-3 φορεσ αλλα παλι τα ιδια,γνωμες? εχω HTC HD2 Android 2.3.1 Gingerbread και MDJ 2.3.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Η 2.6.1 δε λειτουργεί σε android 2.3.Πρέπει να βάλεις την 3.5 Καλησπέρα παίδες. Σκέφτομαι να αγοράσω το Don't Panic, να το κάνω μέσω του market ή του eshop της ngi; Στην δεύτερη περίπτωση, η άδεια του λογισμικού "κλειδώνει" σε συγκεκριμένο IMEI ή SD; Δεν σκοπεύω να αλλάξω σύντομα κινητό ή κάρτα σύντομα, απλά για ενημέρωση :) Απο ngi έχεις αναβαθμίσεις χωρίς χρονικό περιορισμό και κλειδώνει στον google λογαριασμό σε συνδυασμό προφανώς με το imei γιατί μπορείς να το μεταφέρεις-χρησιμοποιείς ταυτόχρονα σε 5 συσκευές.http://www.navimania.gr/showthread.php?t=28642 Edited November 24, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για εντοπισμό κινητού εάν το κλέψουν; έστω και πληρωμένη. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas_1991 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παιδες καλησπερα,προσπαθησα να περασω το navigon,εκανα ολα τα βηματα σωστα οπως λεει ο φιλος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287195 ,κανω εγκατασταση το 2.6.1 και ολα οκ,μολισ τελειωσει η εγκατασταση μου βγαζει ..¨¨Λυπουμαστε υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Navigon(διαδικασοια com.navigon.navigator...try again το εκανα 2-3 φορεσ αλλα παλι τα ιδια,γνωμες? εχω HTC HD2 Android 2.3.1 Gingerbread και MDJ 2.3.1 Φιλε οντως να περασεις το πιο προσφατο navigon και αν θες πηγαινε εδω (http://www.youtube.com/watch?v=oXL5GNWTCV4) και δες πως να βαλεις το navigon 4 και χωρις να σου ζηταει καθε φορα να κανει συνδεση με το ιντερνετ για να ανοιξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spit Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Καλημερα forum εχω την εφαρμογη adfree που αφαιρει τος διαφημισεις. Μετα την τελευταια αναβαθιμη οταν παταω download and install hosts για να "καθαρισω" καινουριες εφαμογες μου πεταει error unable to locate a partition to remount to write the host files to. Μπορει καποιος να βοηθησει Edited November 25, 2011 by spit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για εντοπισμό κινητού εάν το κλέψουν; έστω και πληρωμένη. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Theftaware Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Theftaware Sent from my HTC Desire using Tapatalk +1 Sent from my SK17i using Tapatalk Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για εντοπισμό κινητού εάν το κλέψουν; έστω και πληρωμένη. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Και το Phonelocator είναι πολύ καλό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δοκίμασε να βάλεις τον default launcher Sent from my GALAXY S IIΜε τον default launcher (Sense) δεν έχω πρόβλημα. Μου βγάζει κανονικά το μενού επιλογής τύπου σύνδεσης το οποίο όμως δεν εμφανίζεται όταν ενεργοποιώ τον Go Launcher EX :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Με τον default launcher (Sense) δεν έχω πρόβλημα. Μου βγάζει κανονικά το μενού επιλογής τύπου σύνδεσης το οποίο όμως δεν εμφανίζεται όταν ενεργοποιώ τον Go Launcher EX :( Όταν το συνδέεις, στη notification bar δεν βγαίνει ενα σηματάκι που λέει πχ "charge only"? Πατάς εκεί και θα σου βγεί κανονικά το μενού. Τουλάχιστον σε μένα έτσι είναι και χρησιμοποιώ και εγώ Go Launcher. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Χρησιμοποιώ το GO Sms Pro το οποίομε βολεύει απίστευτα, έχει όμως ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις της HTC. Αντίθετα με το handcent, στο οποίο αν πατήσετε την stock sms ειδοποίηση σας μεταφέρει στο handcent, με το GO Sms Pro αντί να με μεταφέρει στο πρόγραμμα με μεταφέρει στο stock της HTC. Ξέρουμε αν και πως μπορεί να αλλάξει αυτό; Δοκίμασα να καθαρίσω defaults αλλά τίποτε. Σκέφτηκα να κάνω freeze stock προγραμμα μηνυμάτων, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το ρισκάρω. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Όταν το συνδέεις, στη notification bar δεν βγαίνει ενα σηματάκι που λέει πχ "charge only"? Πατάς εκεί και θα σου βγεί κανονικά το μενού. Τουλάχιστον σε μένα έτσι είναι και χρησιμοποιώ και εγώ Go Launcher.Όχι δεν βγάζει τίποτα. Απλώς πάει μόνο του σε charge only... Χρησιμοποιώ το GO Sms Pro το οποίομε βολεύει απίστευτα, έχει όμως ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις της HTC. Αντίθετα με το handcent, στο οποίο αν πατήσετε την stock sms ειδοποίηση σας μεταφέρει στο handcent, με το GO Sms Pro αντί να με μεταφέρει στο πρόγραμμα με μεταφέρει στο stock της HTC. Ξέρουμε αν και πως μπορεί να αλλάξει αυτό; Δοκίμασα να καθαρίσω defaults αλλά τίποτε. Σκέφτηκα να κάνω freeze stock προγραμμα μηνυμάτων, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το ρισκάρω.Πως καταφέρνουμε να μη χρεώνει διπλούς χαρακτήρες (Ελληνικούς) το Go SMS Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Χρησιμοποιώ το GO Sms Pro το οποίομε βολεύει απίστευτα, έχει όμως ένα θεματάκι με τις ειδοποιήσεις της HTC. Αντίθετα με το handcent, στο οποίο αν πατήσετε την stock sms ειδοποίηση σας μεταφέρει στο handcent, με το GO Sms Pro αντί να με μεταφέρει στο πρόγραμμα με μεταφέρει στο stock της HTC. Ξέρουμε αν και πως μπορεί να αλλάξει αυτό; Δοκίμασα να καθαρίσω defaults αλλά τίποτε. Σκέφτηκα να κάνω freeze stock προγραμμα μηνυμάτων, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το ρισκάρω. θα πρεπει να καταργησεις τις μαμα ειδοποιησεις.τι να τις κανεις?ασε αυτες του go sms. @oculatusabis πηγαινε στις ρυθμισεις του go sms στις ρυθμισεις αποστολης η ληψης δεν θυμαμαι και ενεργοποιεις το local κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Στις ρυθμίσεις αποστολής είναι, ενεργοποιείς την επιλογή υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις και από τις Υποστηριζόμενες γλώσσες επιλέγεις τα ελληνικά. Πιθανόν να χρειαστεί επανεκκίνηση πριν ισχύσει η αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 @oculatusabis πηγαινε στις ρυθμισεις του go sms στις ρυθμισεις αποστολης η ληψης δεν θυμαμαι και ενεργοποιεις το local κατι... Στις ρυθμίσεις αποστολής είναι, ενεργοποιείς την επιλογή υποστήριξης για τοπικές ρυθμίσεις και από τις Υποστηριζόμενες γλώσσες επιλέγεις τα ελληνικά. Πιθανόν να χρειαστεί επανεκκίνηση πριν ισχύσει η αλλαγή. Μόλις το ρύθμισα, ευχαριστώ :) Παραμένει όμως το πρόβλημα με τη σύνδεση USB που ανέφερα πιο πάνω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Παραμένει όμως το πρόβλημα με τη σύνδεση USB που ανέφερα πιο πάνω...:mad: Αυτό που ζητάς δεν γίνεται από τη στιγμή που απενεργοποιείς το Sense. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για εντοπισμό κινητού εάν το κλέψουν; έστω και πληρωμένη. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Android Lost: Δωρεάν, πληρέστατη, καλή υποστήριξη και το βασικότερο ΔΟΥΛΕΥΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 με την τελευταια αναβαθμιση(χτες-σημερα) του tapatalk δεν μπαινει με τιποτα στα favorite topics του myphone!στα favorite forums μπαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omages Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 εχω παρει το galaxy i5500 της samsung και δεν μπορω να καταλαβω πως να κανω να δουλέψει το gps. απο οτι εχω καταλαβει δεν κανει σ΄θνδεση με δορυφόρο αν μπορει κανεις να με βοηθισει... ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Έχω εγκαταστήσει το Go Launcher EX σαν home launcher αλλά όταν συνδέω το κινητό με το pc μέσω usb, δεν μου βγάζει μενού επιλογής για το είδος της σύνδεσης και το συνδέει μόνο για φόρτιση. Πως μπορώ να επαναφέρω το μενού επιλογών σύνδεσης; *χρησιμοποιώ τη ROM Runnymede 4.01 με Sense 3.5 και launcher τον Go Launcher EX.Σχετικά με το πρόβλημα που είχα, τελικά η λύση ήταν πολύ απλή: Έκανα εγκατάσταση τους HTC drivers και όλα καλά. Πάντως αν και οι drivers δεν είχαν εγκατασταθεί, όταν συνέδεα το κινητό με Sense Launcher, το μενού επιλογής σύνδεσης εμφανιζόταν. Περίεργο που το όλο θέμα σχετίζονταν με τον launcher...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts