Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά ανακάλυψα τη χρειάζεται για να φανούν σωστά όλα τα εικονίδια, πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (τους ίδιους χαρακτήρες) με τα αρχεία .upi

Νομιζω καπου εδω στο φορουμ καποιος μου ειχε πει οτι οι χαρτες εχουν ενσωματωμενα pois(sygic aura). Αληθευει, σωστα; Μιλας για τοποθετηση εξτρα pois της επιλογης σου?

νομιζω πως οχι.του εστειλα τωρα μηνυμα του δημιουργου και θα μου απαντησει σιγουρα

εαν φτιαξεις shortcut folder ΟΧΙ widget folder τοτε ναι μπορεις να κανεις υποφακελους.τωρα μου απαντησε ο δημιουργος της εφαρμογης.

Καλησπέρα παιδιά.Έχει κάποιος να μου προτείνει ενα καλο πρόγραμμα gps για anroid(για galaxy s και s2 αν εχει σημασια)που να εχει ελληνικα,να μιλανε στην ελληνικη δηλαδη.Εβαλα το iGo αλλα δεν εχει απο οτι ειδα.

Εχει ελληνικα το igo, ψαξε στο μενου του, εκτος αν δεν εχεις βαλει την ελληνικη φωνη.

Τα παντα ολα για το igo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ρε παιδιά οι χάρτες του aura/sugic κάθε πότε ανανεώνονται; γιατί εγώ σε κάθε έκδοση του προγράμματος που δοκιμάζω δυσκολεύομαι να βρω διάφορες..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Νομιζω καπου εδω στο φορουμ καποιος μου ειχε πει οτι οι χαρτες εχουν ενσωματωμενα pois(sygic aura). Αληθευει, σωστα; Μιλας για τοποθετηση εξτρα pois της επιλογης σου?

Ναι για extra pois λέμε που μέσα σε αυτά μπορούν να μπουν και κάμερες ταχύτητας, μπλόκα κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα,

υπαρχει κατι που να εμφανιζει τα μηνυματα οχι σε μορφη συνομιλιας αλλα στη γνωστη απλη καθετη μορφη, που εχουν ολα τα απλα κινητα;

Και κατι αντιστοιχο για κλησεις που να κατηγοριοποιει εξερχομενες-εισερχομενες-αναπαντητες κοκ

Edited by sadbuttrue

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στη μαμίσια εφαρμογή, αλλά το go sms τουλάχιστον την έχει ως επιλογή.

ολα τα προγραμματα blacklist που εχω δοκιμασει δεν "προλαβαινουν" το εισερχομενο sms πριν το handcent η το go sms με αποτελεσμα να μην φιλτραρονται τα sms που θελω.

εχει βρει κανενας καμμια λυση?

Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω παρει ποτε android κινητο ... μονο οτι εχω δει σε μαγαζια .

Στο W995 που ειχα , εβλεπα ενα αρχειο pdf πχ και τα γραμματα ηταν σε καποιο μεγεθος .

Το εκανα μεγεθυνση πχ 130% και μεγαλωνανε (η γραμματοσειρα προφανως) .

Αυτο μπορω να το κανω εδω με καποιον τροπο ? Και να μενει η επιλογη μεχρι να το αλλαξω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στη μαμίσια εφαρμογή, αλλά το go sms τουλάχιστον την έχει ως επιλογή.

θελω δηλαδη κατι σαν το callhistory μονο που να εχεις εισερχομενα και απεσταλμενα μηνυματα

μαλλον απ οτι βλεπω ομως δεν υπαρχει :worry:

Παιδια μια ερωτηση επειδη δεν εχω παρει ποτε android κινητο ... μονο οτι εχω δει σε μαγαζια .

Στο W995 που ειχα , εβλεπα ενα αρχειο pdf πχ και τα γραμματα ηταν σε καποιο μεγεθος .

Το εκανα μεγεθυνση πχ 130% και μεγαλωνανε (η γραμματοσειρα προφανως) .

Αυτο μπορω να το κανω εδω με καποιον τροπο ? Και να μενει η επιλογη μεχρι να το αλλαξω ?

Οταν λες να μενει η επιλογη;να κλεινεις το αρχειο και οταν το ξανανοιγεις να ειναι σε zoom in?δεν το γνωριζω αυτο..zoom in - zoom out εχει κανονικα παντως..

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχω ένα θεματάκι με το gmaps στο wildfire μου. Δεν μου εμφανίζει πάνω την μπάρα που έχει search και τα κουμπιά δίπλα που έχει και την πυξίδα που γίνεται βορράς (default δλδ) ή να στρίβει ο χάρτης ανάλογα με το που "κοιτάει" το κιν. Αυτό έγινε από τότε που έβαλα custom rom. Γίνεται με καμιά πατέντα ή να ρυθμίσω κάτι να το ξαναεπαναφέρω; Δοκίμασα να στείλω και το .apk από blade που το κάνει αυτό (ακόμα και μετά από custom rom) αλλά και πάλι με το που το εγκαταστήσω το ίδιο είναι.

καμιά ιδέα κανείς; :help:

Εχει ελληνικα το igo, ψαξε στο μενου του, εκτος αν δεν εχεις βαλει την ελληνικη φωνη.

Τα παντα ολα για το igo http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557

sygic aura-ndrive κορυφαια:)

παιδια microsoft outllook υπαρχει για android?

Eυχαριστω παιδια,το ψαχνω ηδη στo igo section.

ξέρει κανείς τι. μπορεί να συμβαίνει κ ξαφνικά άρχισε να τρώει τη μπαταρία, πριν όλη τη νύχτα σε λειτουργία πτήσης δεν έπεφτε καθόλου κ τώρα πέφτει κατά 20 μονάδες,

υπάρχει καμία εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές τρώνε περισσότερη μπαταρία? ευχαριστώ :-)

Το spot4u μεταξύ άλλων βγάζει και διανυκτερεύοντα βενζινάδικα :)

το εχω ηδη αλλα μου βγαζει μονο τα φαρμακεια,στα βενζιναδικα που λεει οτι δεν υπαρχουνε καταχωρισεις.:!:

Προσπάθησα να βρω καποιο post που να αναφερετε σε τροπους αλλαγης του android γενικοτερα αλλα δυστυχως δεν βρηκα τιποτα.Εχω το Acer Liquid Metal το οποιο εχει αγγλικο μενου και ολα ειναι στα αγγλικα (εχει ερθει απο εκει φυσικα το τηλεφωνο,γι'αυτο) και προσπαθω να βρω τροπο ωστε να εχω ελληνικο μενου και γενικα ολα να ειναι στα ελληνικα.Δοκιμασα το MoreLocale αλλα δεν εγινε τιποτα παρα μονο καποια ελαχιστα αλλαξαν,οχι ολο το μενου...

Εχει να προτεινει κανεις κατι?

ξέρει κανείς τι. μπορεί να συμβαίνει κ ξαφνικά άρχισε να τρώει τη μπαταρία, πριν όλη τη νύχτα σε λειτουργία πτήσης δεν έπεφτε καθόλου κ τώρα πέφτει κατά 20 μονάδες,

υπάρχει καμία εφαρμογή που να δείχνει ποιες εφαρμογές τρώνε περισσότερη μπαταρία? ευχαριστώ :-)

δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη, πηγαινε εδω:

ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > χρηση μπαταριας

απο εκει μπορεις να δεις αναλυτικα ποιες εφαρμογες και ποσο εχουν καταναλωσει την μπαταρια σου :)

δεν χρειαζεται καποια εφαρμογη, πηγαινε εδω:

ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > χρηση μπαταριας

απο εκει μπορεις να δεις αναλυτικα ποιες εφαρμογες και ποσο εχουν καταναλωσει την μπαταρια σου :)

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση

ετοιμοτητα κυψελης 39%

το τηλεφωνο ειναι αδρανες 32%

τα υπολοιπα ειναι μικρα

Edited by soullis

Εχω το HTC sensation κ οταν προσπαθω να αγορασω οποιαδηποτε εφαρμογη μου "βγαζει" σφαλμα.Ειδα οτι εχει αλλαξει το market,ξερει καποιος αν χρειαζονται ρυθμισεις η κατι αλλο ωστε να μπορει καποιος να αγορασει καποια εφαρμογη?

Ευχαριστω

Φίλε καλησπέρα.Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση για να έχεις ελληνικά στο acer liquid metal επίσημα ή και ανεπίσημα με ρομ τρίτων.To μόνο που θα καταφέρεις με το morelocale είναι το κινητό να "ξεγελαστεί" ότι έχει ελληνικά και έτσι να έχεις ελληνικό μενού σε προγράμματα που διαβάζουν τη γλώσσα από το σύστημα π.χ. navigon.Η acer το υποστηρίζει πολύ καλά το κινητό μέχρι τώρα.Εχει ήδη βγάλει στο site της,επίσημη ρομ με android 2.3.6 τη στιγμή που άλλοι κατασκευαστές πασχίζουν να δώσουν την 2.3.4 ή 2.3.5..Αλλά δεν είναι στα σχέδια τους η ελληνική γλώσσα μιας και το κινητό,δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα.Kαι δυστυχώς το κινητό δεν έχει πλειάδα developers που να ασχολούνται με porting άλλων ρομ.

Η μόνη ελπίδα για πλήρη ελληνικά ειναι το porting της cm7.1 port,εφόσον ολοκληρωθεί γιατί τώρα είναι pre-alpha και δε δουλεύουν πολλά πράγματα http://android.modaco.com/topic/347963-romwip-cyanogenmod-710-port-for-liquidmetal-pre-alpha/

Και το επίσημο θέμα που συζητάμε για αυτή τη συσκευή ειναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3836790#post3836790

Εχω το HTC sensation κ οταν προσπαθω να αγορασω οποιαδηποτε εφαρμογη μου "βγαζει" σφαλμα.Ειδα οτι εχει αλλαξει το market,ξερει καποιος αν χρειαζονται ρυθμισεις η κατι αλλο ωστε να μπορει καποιος να αγορασει καποια εφαρμογη?

Ευχαριστω

Φίλε μου άλλαξε τη γλώσσα από ελληνικά σε αγγλικά και ξαναδοκίμασε.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Οταν λες να μενει η επιλογη;να κλεινεις το αρχειο και οταν το ξανανοιγεις να ειναι σε zoom in?δεν το γνωριζω αυτο..zoom in - zoom out εχει κανονικα παντως..

Ναι αυτο εννοουσα να μενει η μεγεθυνση οταν ξανανοιξεις το αρχειο να ειναι ιδιο .

Αμα ξερει καποιος ας μου πει .

Με το zoom in που λες μεγαλωνουν οσο θες εσυ ή μονο μια φορα κανει ζουμ ?

Αμα το μεγαλωσω πολυ να φαινονται τα γραμματα μεγαλα θα πρεπει να πηγαινω προς τα δεξια για να δω το κειμενο ή το προσαρμοζει μονο του και πηγαινω μονο προς τα κατω ?

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ναι αυτο εννοουσα να μενει η μεγεθυνση οταν ξανανοιξεις το αρχειο να ειναι ιδιο .

Αμα ξερει καποιος ας μου πει .

Με το zoom in που λες μεγαλωνουν οσο θες εσυ ή μονο μια φορα κανει ζουμ ?

Αμα το μεγαλωσω πολυ να φαινονται τα γραμματα μεγαλα θα πρεπει να πηγαινω προς τα δεξια για να δω το κειμενο ή το προσαρμοζει μονο του και πηγαινω μονο προς τα κατω ?

Ειναι αναλογως την οθονη φιλε μου.οσο πιο μικρη τοσο χειροτερα τα προσαρμοζει.ζουμ κανεις με τα δαχτυλα.οποτε πατασ εσυ ποσο θες καθε φορα.νομιζω δεν θα χεις προβλημα.

Βεβαια φανταζομαι παιζει ρολο και το προγραμμα στο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Mini πχ που εχεις αμα τα ζουμαρεις πολυ μετα μεταφερεται προς τα κατω το κειμενο ? γιατι αυτο θα με βολευε απο το να πηγαινω και δεξια και κατω για να διαβασω

Στο mini φαινονται καλα ?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση