chrisdental Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Υπαρχει καμια εφαρμογη για ευρεση σημειων φαγητων-delivery-ταχυφαγειων(ισως και εστιατορια) ανα την ελλαδα; Επισης αν υπαρχει και κατι αντιστοιχο για ξενοδοχεια, θα με βολευε. Για κοιτα αυτη την εφαρμογη: https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.terpnon&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmFuZHJvaWRkZXYudGVycG5vbiJd Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 τελικα ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο προγραμμα για μετρηση data traffic στο sgs2? το 3g watchdog παραμενει αναξιοπιστο; Sent from my unique SGSII Φίλε μου δοκίμασε το My Data Manager. Είναι δωρεάν και έχει πολύ καλό widget καθώς και αναλυτικά reports. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 πηγαίνεις στις ρυθμίσεις (στο γρανάζι που έχει κάτω αριστερά) και στις General Settings ξετσεκάρεις τα Key Correction και Punctuation Suggestions After Word . Αν θυμάμαι καλά αυτά είναι.. :) Μπα, δυστυχως συνεχιζει να υπαρχει το Τ9 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 baiosss εγώ νομίζω έτσι το είχα κάνει. ψάξου λίγο εκεί μέσα στις επιλογές Υπάρχει κάποια εφαρμογή τόσο καλή σαν το app organizer που να έχει την δυνατότητα δημιουργίας και για subfolders?? εγώ χρησιμοποιώ το smart shortcuts. δε ξέρω για υποφακέλους αλλά είναι το ίδιο βολικό με αυτό που λες. περισσότερα γραφικά ερώτηση τραβούσα βίντεο αρκετή ώρα και μάλλον κάπου εκεί τα έπαιξε και κόλλησε. υπάρχει μέσα στο αρχείο αλλά δεν είναι εκτελέσιμο από τον player του android. τι μπορώ να κάνω για να παίξει αυτό το βίντεο? χρειάζεται να "κλείσει" κατά κάποιον τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Το power amp μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παίζει το widget και κολλάει το τηλέφωνο μόλις πάω να ανοίξω την εφαρμογή, δεν συμβαίνει σε κανένα αυτό το πρόβλημα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 baiosss εγώ νομίζω έτσι το είχα κάνει. ψάξου λίγο εκεί μέσα στις επιλογές Οτι και να δοκιμασω δεν αλλαζει κατι! Χρησιμοποιω το πληκτρολογιο που ηταν οπως σα παλια κινητα τηλεφωνα οπου τα πληκτρα ειχαν και γραμματα και αριθμους μαζι, παιζει λες κανενα ρολο αυτο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να βάλω το handcent sms για τους 160 χαρακτήρες και με έκπληξη διαπίστωσα ότι αποσύρθηκε απο το μαρκετ. Υπάρχει στο μάρκετ κάποια αλλη αξιόπιστη εναλλακτική λύση και δωρεάν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να βάλω το handcent sms για τους 160 χαρακτήρες και με έκπληξη διαπίστωσα ότι αποσύρθηκε απο το μαρκετ. Υπάρχει στο μάρκετ κάποια αλλη αξιόπιστη εναλλακτική λύση και δωρεάν? Νομίζω πως το handcent έχει κάποιο πρόβλημα στο να εμφανιστεί στο μάρκετ αυτές τις μέρες. Λογικά θα το ξαναδεις κάποια στιγμή. Άλλη γνωστή εφαρμογή για SMS είναι το go SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 η συσκευή μου φορούσε windows και για να μπω στα android έκανα μια σειρά από πειράγματα και ένα από αυτά ήταν το task29 αυτό πάντως πού ήθελα να πω είναι να μην μπορεί κάποιος να φορέσει άλλη rom στο κλεμμένο κινητό. Δεν υπαρχει τροπος αμα στο κλεψουν να το βρεις μεσω gps ? Νομιζω το χα ακουσει γι αυτο το λεω ... Η' αλλιως μπορεις νομιζω να δωσεις το ΙΜΕΙ στην εταιρια κινητης (αμα θυμαμαι καλα αλλιως αντιπροσωπεια) και μολις ανιχνευτει το νεκρωνει ;) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να βάλω το handcent sms για τους 160 χαρακτήρες και με έκπληξη διαπίστωσα ότι αποσύρθηκε απο το μαρκετ. Υπάρχει στο μάρκετ κάποια αλλη αξιόπιστη εναλλακτική λύση και δωρεάν? http://www.handcent.com/Download.php Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπέρα. Αποφάσισα σήμερα να βάλω το handcent sms για τους 160 χαρακτήρες και με έκπληξη διαπίστωσα ότι αποσύρθηκε απο το μαρκετ. Υπάρχει στο μάρκετ κάποια αλλη αξιόπιστη εναλλακτική λύση και δωρεάν? Πήγαινε στη σελίδα του handcent και κατέβασε το apk απο εκει και copy paste στο τηλεφωνό σου! Είμαι πολύ αργός χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Πήγαινε στη σελίδα του handcent και κατέβασε το apk απο εκει και copy paste στο τηλεφωνό σου! Είμαι πολύ αργός χα χα Ή και απο το τηλεφωνο κατευθειαν! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Το power amp μου έχει σπάσει τα νεύρα. Παίζει το widget και κολλάει το τηλέφωνο μόλις πάω να ανοίξω την εφαρμογή, δεν συμβαίνει σε κανένα αυτό το πρόβλημα; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Μια απο τα ιδια... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Γιατι γινεται αυτο? προβλημα του προγραμματος? σε ποιο προγραμμα δεν εχουμε τετοιo προβλημα? στο igo8.3? Σε κανένα πρόγραμμα δεν υπάρχει αυτό. Το sygic πρωτοπορεί. :lol: Και που να ήμασταν και μεγάλη χώρα δηλαδή. Αν θες να πάς απο το Μόναχο στο Βερολίνο με το sygic τι κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Σε κανένα πρόγραμμα δεν υπάρχει αυτό. Το sygic πρωτοπορεί. :lol: Και που να ήμασταν και μεγάλη χώρα δηλαδή. Αν θες να πάς απο το Μόναχο στο Βερολίνο με το sygic τι κάνεις; τι να πω. καποιο bug θαναι. μου φανηκε και εμενα πολυ περιεργο παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Οτι και να δοκιμασω δεν αλλαζει κατι! Χρησιμοποιω το πληκτρολογιο που ηταν οπως σα παλια κινητα τηλεφωνα οπου τα πληκτρα ειχαν και γραμματα και αριθμους μαζι, παιζει λες κανενα ρολο αυτο? δε νομιζω. δοκιμασα και εγω την επιλογη αυτη και δεν εχει T9. υπαρχει αλλα ειναι ενα κουμπακι δεξια στο πληκτρολογιο που το απενεργοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Το ΒΤ είναι το Ericsson VH410. Όταν τρέχεις την εφαρμογή και δώσεις μια εντολή για κλήση πχ μετά πρέπει να τη ξανάτρέξεις για να δώσεις κάποια άλλη εντολή? Aυτο το bluetooth δεν υποστηριζει φωνητικη κληση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Μια απο τα ιδια... :( Αγορασμένο το έχετε? εγώ χρησιμοποιώ το smart shortcuts. δε ξέρω για υποφακέλους αλλά είναι το ίδιο βολικό με αυτό που λες. περισσότερα γραφικά Folder Organizer. Κορυφαίο! Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Αγορασμένο το έχετε? Folder Organizer. Κορυφαίο! εγω χρησιμοποιω το application folder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 εγω χρησιμοποιω το application folder Έχει δυνατότητα δημιουργίας υποφακέλων? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Έχει δυνατότητα δημιουργίας υποφακέλων? νομιζω πως οχι.του εστειλα τωρα μηνυμα του δημιουργου και θα μου απαντησει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Πράγματι, βγάζει υπέρβαση ορίου δρόμων. :lol: Garmin δεν υπάρχει για android, αν και η Garmin πρόσφατα αγόρασε τη Navigon (που υπάρχει για android). ενταξει και οι δρομολογήσεις της navigon για αθηνα δεν ειναι κοι καλυτερες, εχει πολλά λάθη ακομα. η garmin πρεπει να βγαλει δικο της λογισμικο να δουμε πως θα τα παει στο android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Η έκδοση 4 του navigon βγήκε αφού το αγόρασε η garmin. Δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα για να σου πω για τις δρομολογήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 καλησπερα, μηπως ξερει κανεις καμια εφαρμογη που να ενεργοποιει τον ηχο στο κινητο οταν εχουμε bluetooth:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Λοιπόν μετά από την αναβάθμιση που έκανα στην AURA 11.2, κατάφερα και τα πέρασα και τα POI. Καταρχήν πέρασα στον φάκελο /AURA/MAPS/import που τον έφτιαξα εγώ, όλα τα σχετικά εικονίδια BMP και τα αρχεία UPI που είναι τα βασικά αρχεία με όλες τις πληροφορίες.Τα αρχεία ήχου OGG τα περνάμε στον φάκελο /AURA/RES/sounds Μετά έτρεξα το πρόγραμμα και μου έβγαλε μήνυμα αν θέλω να περάσω τα νέα POI.Εκεί απλά επιλέγεις ΟΚ (δεν έχει να ρυθμίσεις κάτι) και αμέσως σου λέει ότι όλα πέρασαν ΟΚ, εφόσον είναι τα παραπάνω bmp, ogg και upi όλα με τα ίδια ακριβώς ονόματα. Μετά τις ρυθμίσεις για το κάθε POI τις κάνεις στις Ρυθμίσεις, στο Ειδοποιήσεις&Ήχοι>Σημεία Ενδιαφέροντος όπου επιλέγεις ενεργοποίηση ή όχι, τον ήχο ειδοποίησης και σε πόση απόσταση πριν θα γίνεται η ειδοποίηση και στο Προβολή Χάρτη>Λεπτομέρειες χάρτη>Σημεία ενδιαφέροντος POI, όπου απλά επιλέγεις την ενεργοποίηση ή όχι. Με τα παραπάνω πέρασα 4 κατηγορίες POI ταυτόχρονα και τα σχετικά εικονίδια βγαίνουν μια χαρά στον χάρτη.Μένει να κάνω και μια δοκιμή στον δρόμο, να σιγουρευτώ ότι όλα δουλεύουν ρολόι. :) Ετσι το έκανα και εγώ ορισμένα εικονίδια δε μου τα εμφανίζει όμως, τα αρχεία τα κατέβασα από το index.pois.gr. Σε τη ανάλυση έχεις τα αρχεία .bmp; 20χ20 pixels 96x96 dpi Έχεις δίκιο τώρα που το έψαξα καλά στον χάρτη. Από τις 4 κατηγορίες για κάμερες, οι 2 φαίνονται μια χαρά με τα εικονίδιά τους (ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ και ΚΑΜΕΡΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΩΝ) αλλά όχι οι άλλες.Και το κουλό είναι ότι όλα τα εικονίδια έχουν ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές... Τελικά ανακάλυψα τη χρειάζεται για να φανούν σωστά όλα τα εικονίδια, πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα (τους ίδιους χαρακτήρες) με τα αρχεία .upi Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts