karib Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Μια ερώτηση προς τους χρήστες του Sygic: Είδα ότι έχει κυκλοφορήσει η έκδοση 11.2.1, έχει βελτιωθεί καθόλου το θέμα των δρομολογήσεων σε σχέση με τότε που ήταν ακόμα Aura? Έλεγα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο πρόγραμμα καθότι σε θέμα γραφικών είναι πανέμορφο. Οταν λες 'δρομολογησεις' εννοεις μονοδρομησεις, απαγορευση κυκλοφοριας σε αντιθετη κατευθυνση κλπ? Γιατι το δοκιμασα λιγο και μου ελεγε να στριψω σε δρομους που δεν επιτρεπονταν! (σε λειτουργια οδηγησης παντα-πεζός πας οπου θες) ---- Θα θελα να διαβασω και εμπειριες -εν συντομια- απο χρηστες του aura, γιατι φαινεται οτι εχει δυνατοτητες, αλλα στην πραξη τελικα τι κανει, αν σε παει καλα στον προορισμο σου. Διαβαζω για θεματα με τις 'δρομολογησεις', εγω θελω να βλεπω τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω και δεν τον βλεπω, κλπ. Edited November 3, 2011 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μια ερώτηση προς τους χρήστες του Sygic: Είδα ότι έχει κυκλοφορήσει η έκδοση 11.2.1, έχει βελτιωθεί καθόλου το θέμα των δρομολογήσεων σε σχέση με τότε που ήταν ακόμα Aura? Έλεγα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο πρόγραμμα καθότι σε θέμα γραφικών είναι πανέμορφο. Δεν αλλάζουν οι δρομολογήσεις σε τόσο minor update. Version 11.2.1 is out! ✓Fixed crashing on 70% of Galaxy S/S2 devices, we are still working on remaining problems ✓Freezing while navigating fixed ✓Fixed crashing on startup ✓New maps: Iraq, Turkey, Europe & Russia in a single package Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Οταν λες 'δρομολογησεις' εννοεις μονοδρομησεις, απαγορευση κυκλοφοριας σε αντιθετη κατευθυνση κλπ? Γιατι το δοκιμασα λιγο και μου ελεγε να στριψω σε δρομους που δεν επιτρεπονταν! (σε λειτουργια οδηγησης παντα-πεζός πας οπου θες) ---- Θα θελα να διαβασω και εμπειριες -εν συντομια- απο χρηστες του aura, γιατι φαινεται οτι εχει δυνατοτητες, αλλα στην πραξη τελικα τι κανει, αν σε παει καλα στον προορισμο σου. Διαβαζω για θεματα με τις 'δρομολογησεις', εγω θελω να βλεπω τον τρεχοντα δρομο που διασχιζω και δεν τον βλεπω, κλπ. Δεν αλλάζουν οι δρομολογήσεις σε τόσο minor update. Version 11.2.1 is out! ✓Fixed crashing on 70% of Galaxy S/S2 devices, we are still working on remaining problems ✓Freezing while navigating fixed ✓Fixed crashing on startup ✓New maps: Iraq, Turkey, Europe & Russia in a single package Έχω να χρησιμοποιήσω το Sygic από την έκδοση 11.0, οπότε είπα μήπως στην 11.2 το έχουν διορθώσει κάπως. Όταν αναφέρω το θέμα δρομολογήσεις δεν εννοώ αν έχει ενημερωμένους χάρτες. Εννοώ αν χρησιμοποιεί το πρόγραμμα σωστά τους χάρτες και την κατηγοριοποίηση των δρόμων του χάρτη ώστε ανάλογα και με τις επιλογές σου στις ρυθμίσεις να σου προτείνει τις καλύτερες, για σένα, διαδρομές. Κάτι στο οποίο μέχρι τώρα για μένα η Navigon με το MyRoutes είναι αχτύπητη. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 μαλλον εννοεις GPRS, οχι GPS. αν ναι, υπαρχει το tune in radio. αψογο. καποιο πρόγραμμα που είναι σαν ροδιοφωνάκι?? ΧΩΡΙΣ data- wifi πιστευω ότι είναι υπερβολή να καταναλώνω data για να ακούω ράδιο Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Παρ όλα αυτά τα καλύτερα δεδομένα στην Ελλάδα τα έχει η GI. Αν έφτιαχνε και χάρτες για κάποιο απο τα γνωστά προγράμματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Η Mireo έχει συνάψει συνεργασία με την Geointelligence - aka - nGI και χρησιμοποιεί τους τελευταίους χάρτες της στο Don't Panic . Είναι θέμα του κάθε χρήστη κατά πόσον τον εξυπηρετεί το interface και οι επιλογές και ρυθμίσεις που μπορεί να έχει γιά τις ανάγκες του . Θα συνιστούσα σε κατόχους android να το κατεβάσουν από το market (free) και το manual από την παρακάτω διεύθυνση και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του http://www.giniusdriver.gr/Portals/1/giniusDownloadFiles/MANUAL2011_GiniusDriver_DP_Edition.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μια ερώτηση προς τους χρήστες του Sygic: Είδα ότι έχει κυκλοφορήσει η έκδοση 11.2.1, έχει βελτιωθεί καθόλου το θέμα των δρομολογήσεων σε σχέση με τότε που ήταν ακόμα Aura? Έλεγα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία στο πρόγραμμα καθότι σε θέμα γραφικών είναι πανέμορφο. Για μένα το βασικότερο μειονέκτημα του AURA είναι η αναζήτηση.Δεν με βολεύει καθόλου.Προτιμούσα όπως ήταν στο Sygic Mobile Maps ή στο dont panic. Στην δρομολόγηση δεν έχω κανένα παράπονο.Μια χαρά σε πάει στον δρόμο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 καποιο πρόγραμμα που είναι σαν ροδιοφωνάκι?? ΧΩΡΙΣ data- wifi πιστευω ότι είναι υπερβολή να καταναλώνω data για να ακούω ράδιο Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει το ράδιο. Για να ακούς ράδιο χρειάζεται η συσκευή σου να έχει δέκτη για ράδιο ή για να ακούς μέσω ίντερνετ, χρειάζεσαι σύνδεση. Αν καταργείς την 2η επιλογή, τότε σου μένει μόνο το 1ο σκέλος, που άρα με κάνει να αναρωτιέσαι τι μπορεί να είναι αυτό που τελικά ψάχνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Η Mireo έχει συνάψει συνεργασία με την Geointelligence - aka - nGI και χρησιμοποιεί τους τελευταίους χάρτες της στο Don't Panic . Είναι θέμα του κάθε χρήστη κατά πόσον τον εξυπηρετεί το interface και οι επιλογές και ρυθμίσεις που μπορεί να έχει γιά τις ανάγκες του . Θα συνιστούσα σε κατόχους android να το κατεβάσουν από το market (free) και το manual από την παρακάτω διεύθυνση και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του http://www.giniusdriver.gr/Portals/1/giniusDownloadFiles/MANUAL2011_GiniusDriver_DP_Edition.pdf Η GI έχει τα καλύτερα δεδομένα αλλά φτιάχνει χάρτες μια για destinator και μια για don't panic. Και τα 2 αυτά προγράμματα δεν είναι και τα καλύτερα της αγοράς. Δεν είναι τυχαίο οτι σε όλα τα forum του εξωτερικού δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με αυτά καθώς εκεί δεν υπάρχει το πλεονέκτημα με τους χάρτες. Προσωπική μου άποψη φυσικά και δεν έχω όρεξη να ανοίξω τη γνωστή αντιπαράθεση του navimania. Τόσα χρόνια με τα winCE παρακαλάγαμε να φτιάξει χάρτη για το igo (ο TA είχε κάποια στιγμή δεδομένα GI αλλά δεν ήταν τόσο καλός οσο του destinator). Αν έβγαινε τέτοιος χάρτης θα τον αγόραζα την ίδια μέρα. Έχω να χρησιμοποιήσω το Sygic από την έκδοση 11.0, οπότε είπα μήπως στην 11.2 το έχουν διορθώσει κάπως. Όταν αναφέρω το θέμα δρομολογήσεις δεν εννοώ αν έχει ενημερωμένους χάρτες. Εννοώ αν χρησιμοποιεί το πρόγραμμα σωστά τους χάρτες και την κατηγοριοποίηση των δρόμων του χάρτη ώστε ανάλογα και με τις επιλογές σου στις ρυθμίσεις να σου προτείνει τις καλύτερες, για σένα, διαδρομές. Κάτι στο οποίο μέχρι τώρα για μένα η Navigon με το MyRoutes είναι αχτύπητη. Ναι ξέρω τι εννοείς και δε μίλησα για χάρτες (αν και παίζουν και αυτοί μεγάλο ρόλο στο routing). Απο το 11 στο 11.2 δεν είδα διαφορές. Οχι οτι το χρησιμοποιώ και κάθε μέρα βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Αγόρασα χτες το navigon για το s2.μεγάλο μου λάθος καθώς,για ότι εξτρα χρειάζεσαι όπως ας πούμε πρατήρια υγρών καυσίμων και αλλά πρεπει να πληρώνεις,ενώ θα έπρεπε να τα χει στάνταρ στό πακέτο. Δεύτερο πρόβλημα.μου ανοίγει το πρόγραμμα και μου δείχνει απλά μια κενή οθόνη στό μενού του χάρτη. Τι κάνουμε τώρα?είμαι πολύ δυσαρεστημένος,κρίμα τα λεφτά. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Για μένα το βασικότερο μειονέκτημα του AURA είναι η αναζήτηση.Δεν με βολεύει καθόλου.Προτιμούσα όπως ήταν στο Sygic Mobile Maps ή στο dont panic. Στην δρομολόγηση δεν έχω κανένα παράπονο.Μια χαρά σε πάει στον δρόμο. Φιλε μου εχω το sygic mobile maps 10 στο ideos x5 με τρεις διαφορετικους χαρτες! με μενου αλλα symbian, ξερεις.... ;) ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ξερει κανεις να μου απαντησει ποια ειναι η διαφορα του layar με το wikitude? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει το ράδιο. Για να ακούς ράδιο χρειάζεται η συσκευή σου να έχει δέκτη για ράδιο ή για να ακούς μέσω ίντερνετ, χρειάζεσαι σύνδεση. Αν καταργείς την 2η επιλογή, τότε σου μένει μόνο το 1ο σκέλος, που άρα με κάνει να αναρωτιέσαι τι μπορεί να είναι αυτό που τελικά ψάχνεις. παλαιότερα ειχα στο HTC HD2 windows τότε έπιανα ραδιο με την συσκευή (σαν να είναι απλο ραδιοφωνο) αρα τωρα με android ζητώ το ίδιο να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμούς στα ερτζιανά.- Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Προβληματάκι με το poweramp. Χθες που του πέρασα την ενημέρωση δεν δούλευε σωστά το gesture για αλλαγή κομματιών. Δεν ξέρω τι έκανα αλλά κάποια στιγμή δούλεψε κανονικά. Χρειάστηκε να ξαναφλασάρω την rom που έχω και το πέρασα πάλι αλλά αυτή την φορά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Δουλεύει η αλλαγή στα αλμπουμ.Τα gestures στα settings είναι tickαρισμένα. Κάτι δεν κάνω σωστά λογικά. Αν κάποιος ξέρει....... ευχαριστώ. Για φίλο που ρώτησε πιο πάνω : Εκτός από το πρόβλημα με τα gestures δεν έιχα άλλα προβλήματα με την εφαρμογή. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Προβληματάκι με το poweramp. Χθες που του πέρασα την ενημέρωση δεν δούλευε σωστά το gesture για αλλαγή κομματιών. Δεν ξέρω τι έκανα αλλά κάποια στιγμή δούλεψε κανονικά. Χρειάστηκε να ξαναφλασάρω την rom που έχω και το πέρασα πάλι αλλά αυτή την φορά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Δουλεύει η αλλαγή στα αλμπουμ.Τα gestures στα settings είναι tickαρισμένα. Κάτι δεν κάνω σωστά λογικά. Αν κάποιος ξέρει....... ευχαριστώ. Για φίλο που ρώτησε πιο πάνω : Εκτός από το πρόβλημα με τα gestures δεν έιχα άλλα προβλήματα με την εφαρμογή. Μπορεί τα προβλήματα να είναι και ανάλογα με την συσκευή. HD2 έχω εγώ. Προς το παρόν επανέφερα ένα backup και δεν ασχολήθηκα με την εφαρμογή. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παλαιότερα ειχα στο HTC HD2 windows τότε έπιανα ραδιο με την συσκευή (σαν να είναι απλο ραδιοφωνο) αρα τωρα με android ζητώ το ίδιο να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμούς στα ερτζιανά.- Eχεις μπερδεψει λειτουργικα συστημα με κινητα, φουρνους μικροκυματων, αιρκοντισια και λοιπες ηλεκτρικες συσκευες μαλλον φιλε.... Παμε απο την αρχη για να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα 1.Το HTC HD2 ειναι κινητο Το HTC HD2 παιζει σε windows (Tα Windows ειναι Λειτουργικο) Το οτι επαιζε ραδιο οφειλεται στο κινητο HTC HD2 που ειχε το καταλληλο τσιπακι και οχι στο windows λειτουργικο 2.Ζητας ραδιο στο android To android ειναι Λειτουργικο To android to φορναε διαφορα κινητα Αν το κινητο που εχεις δεν εχει τσιπακι ραδιοφωνου, δεν θα παιξει το κλασσικο ραδιοφωνο που ξερουμε. ΟΛΕΣ ομως οι συσκευες με android παιζουν internetiko ραδιοφωνο μεσω wifi ή 3g Mαθημα τέλος (hope so....) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Συγνώμη που γράφω πάλι για ένα χιλιοειπωμένο θέμα αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Με το handsent sms στέλνουμε 160 χαρακτήρες αλλά μονό με κεφαλαία; Ποια εφαρμογή πιστεύετε πως είναι καλύτερη για μέτρηση του δωρεάν χρόνου ομιλίας με ρύθμιση ελάχιστης χρέωσης χρόνου και sms; Μόλις έστειλα ένα μήνυμα με το handsent και το call meter δεν το μέτρησε. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 παλαιότερα ειχα στο HTC HD2 windows τότε έπιανα ραδιο με την συσκευή (σαν να είναι απλο ραδιοφωνο) αρα τωρα με android ζητώ το ίδιο να ακούω ραδιοφωνικούς σταθμούς στα ερτζιανά.- Και πάλι μπορείς να ακούς ραδιόφωνο με τον κλασσικό τρόπο που άκουγες και στα wm.Oλες οι ρομ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν εφαρμογή για κανονικό ραδιόφωνο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Συγνώμη που γράφω πάλι για ένα χιλιοειπωμένο θέμα αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Με το handsent sms στέλνουμε 160 χαρακτήρες αλλά μονό με κεφαλαία; Ποια εφαρμογή πιστεύετε πως είναι καλύτερη για μέτρηση του δωρεάν χρόνου ομιλίας με ρύθμιση ελάχιστης χρέωσης χρόνου και sms; Μόλις έστειλα ένα μήνυμα με το handsent και το call meter δεν το μέτρησε. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Στο handecent, πας στις ρυθμίσεις και ενεργοποιείς το Greek Sms Mode (αν και συνήθως το αναγνωρίζει by deafult). Έτσι δε χρειάζεται να γράφεις κεφαλαία. Ό,τι και να γράψεις το στέλνει με κεφαλαία κι έτσι έχεις 160. Εγώ γενικώς προτιμώ να παίρνω τα υπόλοιπα από την εταιρεία. Έτσι έχω βάλει το Cosmote Info. Αλλά το Call Meter NG ξέρω ότι θεωρείται από τα καλά. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Βρε παλικάρια...ο άνθρωπος ζήτησε μια εφαρμογή για να ακούει RADIO και όχι μέσω internet...!!! Υπάρχει εκτός την ενσωματωμένη..!!;)??? Edited November 3, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Ψάξε για το apk του recoroid.. Ευχαριστω αλλα δεν δουλευει με την 2.3.5 μπλοκαρει η εφαρμογη τηλεφωνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 (edited) Eχεις μπερδεψει λειτουργικα συστημα με κινητα, φουρνους μικροκυματων, αιρκοντισια και λοιπες ηλεκτρικες συσκευες μαλλον φιλε.... Παμε απο την αρχη για να ξεκαθαρισεις καποια πραγματα 1.Το HTC HD2 ειναι κινητο Το HTC HD2 παιζει σε windows (Tα Windows ειναι Λειτουργικο) Το οτι επαιζε ραδιο οφειλεται στο κινητο HTC HD2 που ειχε το καταλληλο τσιπακι και οχι στο windows λειτουργικο 2.Ζητας ραδιο στο android To android ειναι Λειτουργικο To android to φορναε διαφορα κινητα Αν το κινητο που εχεις δεν εχει τσιπακι ραδιοφωνου, δεν θα παιξει το κλασσικο ραδιοφωνο που ξερουμε. ΟΛΕΣ ομως οι συσκευες με android παιζουν internetiko ραδιοφωνο μεσω wifi ή 3g Mαθημα τέλος (hope so....) λοιπον τωρα που τη ειρωνεία του παντωγνώστη σε κάποιον που δεν γνωρίζει τελείωσε ξαναρωτώ ψαχνω για εφαρμογή ωστα να ακουω ραδιο στα φμ νχωρις wi fi χωρίς data ΥΓ α) το hd2 εχει τσιπάκι για ραδιο ΥΓ--β)δεν ρωτω για πυρηνική φυσική ΥΓ--γ) ευχαριστω τον φίλο που κατάλαβε και μπηκε στον κόπο να γράψει--<<ρε παιδια μια εφαρμογη να ακούει ραδιο ζητησε ο ανθρωπος>> η κάπως ετσι Και πάλι μπορείς να ακούς ραδιόφωνο με τον κλασσικό τρόπο που άκουγες και στα wm.Oλες οι ρομ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν εφαρμογή για κανονικό ραδιόφωνο Σε ευχαριστώ για την απάντηση όντως και η δική μου rom έχει ράδιο αλλά αποθηκεύει έως 5 σταθμούς (για περισσότερους ζητά εγγραφή και χρήμα) το ονομάζει ραδιόφωνο FM από την MIUI-http://www.miui.com ψάχνω όμως κάτι παρόμοιο αλλά free Edited November 3, 2011 by Villis Τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται! Χρησιμοποιήστε το κουμπί "τροποποίηση" εναλλακτικά! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Θα παρακαλούσα να σταματήσουν οποιεσδήποτε αψιμαχίες! ;) Επίσης προγράμματα για να ακούς ράδιο από τον δέκτη FM της συσκευής είναι δύσκολο να δημιουργηθούν και να δουλεύουν τέλεια, μιας και ουσιαστικά τα προγράμματα αυτά αποτελούν το γραφικό περιβάλλον του driver για το FM chip, οπότε το καλύτερο είναι να έχετε ραδιόφωνο από τον κατασκευαστή. Τώρα υπάρχει ένα πρόγραμμα (αυτό έδώ) αλλά αφενός μπορεί να μη λειτουργεί σωστά γιατί απαιτεί συγκεκριμένα chips, ενώ μπορεί να έχει επίσης περιορισμούς μιας και υπάρχει τόσο δωρεάν, όσο και επι πληρωμής έκδοση! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Είμαι από εκείνους που θέλουν να έχουν μαζί τους λίστα πριν φτάσουν στο supermarket. Βρήκα λοιπόν μια κατάλληλη εφαρμογή: https://market.android.com/details?id=ru.grocerylist.android&feature=search_result Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει βρει κάτι καλύτερο από αυτήν. για δοκιμασε και το out of milk tapas, mapas, Tapatalk. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Kαι για να λήγει ομαλά η συζήτηση το spirit fm radio που πρότεινε ήδη ο villis https://market.android.com/details?id=com.mikersmicros.fm δουλεύει κανονικά στο hd2 και η free έκδοση σε αφήνει να αποθηκεύσεις περισσότερους από 5 σταθμούς. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 η εφαρμογη της wind stores ενω εχει βγαλει απο το απογευμα οτι υπαρχει ενημερωση ,πατωντας το κουμπι "ενημερωση" φορτωνει for ever και ποτε δεν γινεται η ενημερωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts