ilka71 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Το Navionics που έχω εγκαταστήσει με χάρτες Μεσογείου στο Galaxy Ace , είναι ένα συμπαθητικό προγραμματάκι που μπορεί να σου δώσει διάφορες πληροφορίες . Αλλωστε ξεκινώντας το πρόγραμμα σε προειδοποιεί ότι οι χάρτες είναι γιά reference purposes , με λίγα λόγια " στο περίπου " . Αν έχεις ενεργοποιήσει το GPS , θα σου δείξει το στίγμα που βρίσκεσαι , αλλά πάντα με αναφορά στο χάρτη του που δεν είναι και τόσο αξιόπιστος , ή την απόσταση μεταξύ 2 στιγμάτων που έχεις επιλέξει . Τέτοια πράγματα . Δεν ξέρω τι θα ήθελες από το πρόγραμμα που ζητάς . Αν γίνεις πιό σαφής πιθανόν να μπορώ να σε ενημερώσω . εγω θελω εαν ξεκινησω απο πχ μαρινα φλοισβου και θελω να παω πχ σπετσες θα με παει αποφευγοντας ξερες νησακια κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Εγω αυτό που κανω για να βάλω απόκρυψη είναι να πατάω παρατεταμένα στο όνομα πχ που θελω να καλέσω μεσα από τον κατάλογο και να επιλέγω επεξεργασία αριθμού πριν την κλήση.και προσθέτω μόνος μου #31#! sent from Xperia mini proooooo! :) Καμιά εφαρμογή δεν υπάρχει? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο θέμα για μια τέτοια απορία αλλά δεν ήξερα που αλλού ταιριάζει. Κάθε τόσο δονείται το κινητό μου και βλέπω στο status bar κάποια ειδοποίηση η οποία δεν έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή αλλά είναι διαφήμιση. Δλδ πριν λίγο μου ήρθε μια ειδοποίηση αν θέλω να κερδίσω κάποιο iPad και μόλις πάτησα πάνω (γιατί ναι θέλω!) με πήγε σε κάποια σελίδα, άνοιξε browser δλδ, και εκεί το έσβησα, δεν ήθελα να δω παρακάτω. Γιατί γίνεται αυτό? Απ πότε έρχονται τέτοια διαφημιστικά μηνύματα και πως μπορώ να τα αποφύγω? Το AdFree είναι μόνο για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εφαρμογές/παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έβαλα τελικά το blacklist pro.lets see αν αξίζει τα λεφτά του Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk a-firewall μου αρέσει πολύ το αγόρασα και σε full. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Γιατι οχι το Gtasks το οποιο το βλεπεις και απο το gmail σου; Μετά από σχεδόν μία μέρα χρήσης του gtasks το απεγκατέστησα πριν λίγο. Ο λόγος ότι παρότι το χρησιμοποίησα λίγα λεπτά, μόλις το έβαλα δηλαδή κι έφτιαξα μια λίστα για τα επερχόμενα ψώνια μου, σήμερα παρατήρησα ότι μου είχε καταναλώσει το 17% της μπαταρίας!! Ίσως να έκανε συνεχώς συγχρονισμό με το gmail. Όπως και να έχει κάτι τέτοιο δεν είναι ευχάριστο. Θα βολευτώ με κάποια άλλη παρόμοια εφαρμογή! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 ρε συ κατι βηματα εχει..πρεπει να συνδεσω με πισι,να κατεβασω drivers και ιστοριες!:confused: Φιλε σορυ που δε σου απαντησα αμεσως αλλα ελλειπα 3ημερο. Λοιπον ναι πρεπει να εγκαταστησεις τον enabler στο pc. Ακολουθεις βημα-βημα αυτα που λεει και ειναι ολα οκ. Ειναι πολυ ευκολο και δουλευει πολυ καλα (καποιες φορες μονο ψιλοκολλαει και παιρνει screenshot με τη δευτερη προσπαθεια). ΟΛΑ αυτα τα βηματα τα κανεις μια φορα! Η λεπτομερεια βεβαια ειναι οτι αν κανεις reboot το κινητο απλα πρεπει παλι να το συδεσεις με pc και να τρεξεις τον enabler (5 δευτερολεπτα ειναι δεν ειναι). Εγω σπανιοτατα κανω reboot. Αν εσυ κανεις συχνα τοτε μαλλον δε σου κανει...;) Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο θέμα για μια τέτοια απορία αλλά δεν ήξερα που αλλού ταιριάζει. Κάθε τόσο δονείται το κινητό μου και βλέπω στο status bar κάποια ειδοποίηση η οποία δεν έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή αλλά είναι διαφήμιση. Δλδ πριν λίγο μου ήρθε μια ειδοποίηση αν θέλω να κερδίσω κάποιο iPad και μόλις πάτησα πάνω (γιατί ναι θέλω!) με πήγε σε κάποια σελίδα, άνοιξε browser δλδ, και εκεί το έσβησα, δεν ήθελα να δω παρακάτω. Γιατί γίνεται αυτό? Απ πότε έρχονται τέτοια διαφημιστικά μηνύματα και πως μπορώ να τα αποφύγω? Το AdFree είναι μόνο για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εφαρμογές/παιχνίδια? Δεν είναι λογικό αυτό.Μάλλον κάποιο trojan ή κάποια εφαρμογή σου κάνει αυτό το πρόβλημα.Ισως να έχει σχέση και με τον νέο ιο με όνομα lena http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3835854#post3835854 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Φιλε σορυ που δε σου απαντησα αμεσως αλλα ελλειπα 3ημερο. Λοιπον ναι πρεπει να εγκαταστησεις τον enabler στο pc. Ακολουθεις βημα-βημα αυτα που λεει και ειναι ολα οκ. Ειναι πολυ ευκολο και δουλευει πολυ καλα (καποιες φορες μονο ψιλοκολλαει και παιρνει screenshot με τη δευτερη προσπαθεια). ΟΛΑ αυτα τα βηματα τα κανεις μια φορα! Η λεπτομερεια βεβαια ειναι οτι αν κανεις reboot το κινητο απλα πρεπει παλι να το συδεσεις με pc και να τρεξεις τον enabler (5 δευτερολεπτα ειναι δεν ειναι). Εγω σπανιοτατα κανω reboot. Αν εσυ κανεις συχνα τοτε μαλλον δε σου κανει...;) Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.δυστυχως τα βραδυα το κλεινω το κινητο.οποτε... sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 εγω θελω εαν ξεκινησω απο πχ μαρινα φλοισβου και θελω να παω πχ σπετσες θα με παει αποφευγοντας ξερες νησακια κλπ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ;) . Δεν θα σε πάει . Είπαμε πως δεν είναι πλοηγός . Δεν πρόκειται να ακούσεις οδηγίες " κράτα πιό αριστερά ή δεξιά " ή " κράτα πορεία 187 " . Αν έχεις κάποια ίδεα προσανατολισμού και κάποια αξιόπιστη πυξίδα μπορείς να τα καταφέρεις . Το Navionics θα σου δείχνει που θα βρίσκεσαι σε σχέση με τη στεριά ή το νησί που απεικονίζει ο χάρτης και θα κανονίζεις πορεία αναλόγως , αλλά όπως είπαμε δεν είναι ακριβής και αξιόπιστος ο χάρτης . Δεν ξέρω γιά τι πλεούμενο μιλάς , αλλά στην πραγματικότητα η συγκεκριμένη διαδρομή δεν είναι δα και διάπλους του Ατλαντικού , αρκεί να θυμάσαι πως τη θάλασσα πρέπει να την σέβεσαι και όχι να την φοβάσαι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.δυστυχως τα βραδυα το κλεινω το κινητο.οποτε... sent from Xperia mini proooooo! :) Σιγουρα θα το ξερεις αλλα γιατι δε το βαζεις σε airplane mode οποτε ουτε ακτινοβολια παιρνεις ουτε μπαταρια καταναλωνεις, δουλευουν και τα ξυπνητιρια... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 -Την έκδοση του χάρτη δεν μπορείς να την δεις.Μπορώ να σου πω όμως ότι η τελευταία έκδοση του AURA, η 11,2 φοράει νέο χάρτη με 3D κτίρια.Αυτή είναι η τελευταία. -Από την αρχή έχει δεκάδες POI περασμένα η εφαρμογή που ενεργοποιείς όποια από αυτά θες από τις ρυθμίσεις.Από κει και πέρα, στην έκδοση 11.2 μπορείς να περάσεις και άλλα POI αλλά δεν δουλεύουν σωστά 100%, αν δεις και προηγούμενα post. -Αν λάβεις κλήση δεν σταματάει η πλοήγηση.Δεν θυμάμαι όμως αν χάνεται η εικόνα του χάρτη. Σε περιπτωση κλησης, εν ωρα πλοηγησης, μπορω να απαντησω την κληση? Η πλοηγηση θα συνεχισει κανονικα μετα το τελος της κλησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έβαλα δοκιμαστικά το spb shell στο desire s μου αλλά ψιλό σερνόταν και το έβγαλα. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σιγουρα θα το ξερεις αλλα γιατι δε το βαζεις σε airplane mode οποτε ουτε ακτινοβολια παιρνεις ουτε μπαταρια καταναλωνεις, δουλευουν και τα ξυπνητιρια... Ναι βρε..απλα ειναι ενα παλιό σκαλωμα και μόνο.. ολα μου τα κινητά τα κλεινα το βραδυ.για διάφορους λόγους. Σε ευχαριστώ πάντως.ούτως η άλλως περιμένω την 2.3.4 που θα χει screen capture από τη μάνα της. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για tasks που να συγχρονίζει gmail και Outlook? Όπως γίνεται δηλαδή και με το calendar Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Κι εγώ ψάχνω έναν τρόπο να μπορώ να καλώ με απόκρυψη όταν το θέλω. Καμιά ιδέα? χωρις πρόγραμμα αλλά απο το ιδιο σου κινητο. ρυθμίσεις / ρυθμίσεις κλήσης / πρόσθετες ρυθμίσεις / αναγνώριση κλήσης / τσεκάρεις απόκρυψη αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έβαλα δοκιμαστικά το spb shell στο desire s μου αλλά ψιλό σερνόταν και το έβγαλα. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Μου κάνει εντύπωση γιατί στο DHD μια χαρά τα πάει. Μήπως δεν το άφησες να φορτώσει πλήρως? Σίγουρα είναι βαρύ αφού θέλει γύρω στα 80ΜΒ ram αλλά δεν έχω παρατηρήσει αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας ή καθυστερήσεις. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλησπερα παιδια. να σας ρωτησω.. ξερετε αν εχει βγει launcher ιδιος με αυτο που εχει το htc sense-desire ?? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μου κάνει εντύπωση γιατί στο DHD μια χαρά τα πάει. Μήπως δεν το άφησες να φορτώσει πλήρως? Σίγουρα είναι βαρύ αφού θέλει γύρω στα 80ΜΒ ram αλλά δεν έχω παρατηρήσει αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας ή καθυστερήσεις. Μήπως φταίει πού δεν το είχα κάνει default και πατώντας το home διάλεγα μεταξύ shell και sense ?δηλαδή τρέχανε και τα δυο? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μήπως φταίει πού δεν το είχα κάνει default και πατώντας το home διάλεγα μεταξύ shell και sense ?δηλαδή τρέχανε και τα δυο? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Αυτό σίγουρα φταίει. Το SPB αργεί να φορτώσει την πρώτη φορά. Και αν έχει και το sense στη μνήμη είναι λογικό να σέρνεται λίγο το κινητό. Δε θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου (κάνει και 10 ευρώ). Δεν είναι πιο γρήγορο από το sense ή κάποιο άλλο home replacement. Απλά είναι πολύ όμορφο :rolleyes: Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για tasks που να συγχρονίζει gmail και Outlook? Όπως γίνεται δηλαδή και με το calendar Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Χρησιμοποιώ το calengoo για ημερολόγιο και μέσα από αυτό μπορείς να καταχωρείς και tasks που συγχρονίζονται με gmail. Από τις εφαρμογές που πραγματικά αξίζουν κάθε cent. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Χρησιμοποιώ το calengoo για ημερολόγιο και μέσα από αυτό μπορείς να καταχωρείς και tasks που συγχρονίζονται με gmail. Από τις εφαρμογές που πραγματικά αξίζουν κάθε cent. Sent from my HTC Desire using Tapatalk αυτο το calendar εχει widget για να βαλεις στην αρχικη οθόνη;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 αυτο το calendar εχει widget για να βαλεις στην αρχικη οθόνη;; Ναι έχει widget Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο θέμα για μια τέτοια απορία αλλά δεν ήξερα που αλλού ταιριάζει. Κάθε τόσο δονείται το κινητό μου και βλέπω στο status bar κάποια ειδοποίηση η οποία δεν έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή αλλά είναι διαφήμιση. Δλδ πριν λίγο μου ήρθε μια ειδοποίηση αν θέλω να κερδίσω κάποιο iPad και μόλις πάτησα πάνω (γιατί ναι θέλω!) με πήγε σε κάποια σελίδα, άνοιξε browser δλδ, και εκεί το έσβησα, δεν ήθελα να δω παρακάτω. Γιατί γίνεται αυτό? Απ πότε έρχονται τέτοια διαφημιστικά μηνύματα και πως μπορώ να τα αποφύγω? Το AdFree είναι μόνο για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εφαρμογές/παιχνίδια? αν δεν κάνω λάθος οι διαφημίσεις έρχονται από το νέο market. Πήγαινε στο μάρκετ, άνοιξε τις ρυθμίσεις και ξετσέκαρε την επιλογή για εμφάνιση διαφημίσεων. Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για tasks που να συγχρονίζει gmail και Outlook? Όπως γίνεται δηλαδή και με το calendar Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Gtasks. Με πολύ καλό widget. Απλά για να μην τρώει μπαταρία, στις ρυθμίσεις επέλεξε να κάνει συγχρονισμό manual. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Ναι έχει widget Εγω γιατί δεν το βρίσκω; Δεν μου εμφανιζει καποιο widget για προσθέσω. Edit: ok,μου τα εμφάνισε....thanks πολυ καλό!! Edited October 31, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να βλεπεις pdf , ppt και word αρχεια με δυνατοτητα αναζητησης λεξεων ? Καποιος παιδια ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts