karib Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 -Την έκδοση του χάρτη δεν μπορείς να την δεις.Μπορώ να σου πω όμως ότι η τελευταία έκδοση του AURA, η 11,2 φοράει νέο χάρτη με 3D κτίρια.Αυτή είναι η τελευταία. -Από την αρχή έχει δεκάδες POI περασμένα η εφαρμογή που ενεργοποιείς όποια από αυτά θες από τις ρυθμίσεις.Από κει και πέρα, στην έκδοση 11.2 μπορείς να περάσεις και άλλα POI αλλά δεν δουλεύουν σωστά 100%, αν δεις και προηγούμενα post. -Αν λάβεις κλήση δεν σταματάει η πλοήγηση.Δεν θυμάμαι όμως αν χάνεται η εικόνα του χάρτη. Σε περιπτωση κλησης, εν ωρα πλοηγησης, μπορω να απαντησω την κληση? Η πλοηγηση θα συνεχισει κανονικα μετα το τελος της κλησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έβαλα δοκιμαστικά το spb shell στο desire s μου αλλά ψιλό σερνόταν και το έβγαλα. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Σιγουρα θα το ξερεις αλλα γιατι δε το βαζεις σε airplane mode οποτε ουτε ακτινοβολια παιρνεις ουτε μπαταρια καταναλωνεις, δουλευουν και τα ξυπνητιρια... Ναι βρε..απλα ειναι ενα παλιό σκαλωμα και μόνο.. ολα μου τα κινητά τα κλεινα το βραδυ.για διάφορους λόγους. Σε ευχαριστώ πάντως.ούτως η άλλως περιμένω την 2.3.4 που θα χει screen capture από τη μάνα της. sent from Xperia mini proooooo! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για tasks που να συγχρονίζει gmail και Outlook? Όπως γίνεται δηλαδή και με το calendar Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Κι εγώ ψάχνω έναν τρόπο να μπορώ να καλώ με απόκρυψη όταν το θέλω. Καμιά ιδέα? χωρις πρόγραμμα αλλά απο το ιδιο σου κινητο. ρυθμίσεις / ρυθμίσεις κλήσης / πρόσθετες ρυθμίσεις / αναγνώριση κλήσης / τσεκάρεις απόκρυψη αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Έβαλα δοκιμαστικά το spb shell στο desire s μου αλλά ψιλό σερνόταν και το έβγαλα. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Μου κάνει εντύπωση γιατί στο DHD μια χαρά τα πάει. Μήπως δεν το άφησες να φορτώσει πλήρως? Σίγουρα είναι βαρύ αφού θέλει γύρω στα 80ΜΒ ram αλλά δεν έχω παρατηρήσει αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας ή καθυστερήσεις. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 καλησπερα παιδια. να σας ρωτησω.. ξερετε αν εχει βγει launcher ιδιος με αυτο που εχει το htc sense-desire ?? Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μου κάνει εντύπωση γιατί στο DHD μια χαρά τα πάει. Μήπως δεν το άφησες να φορτώσει πλήρως? Σίγουρα είναι βαρύ αφού θέλει γύρω στα 80ΜΒ ram αλλά δεν έχω παρατηρήσει αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας ή καθυστερήσεις. Μήπως φταίει πού δεν το είχα κάνει default και πατώντας το home διάλεγα μεταξύ shell και sense ?δηλαδή τρέχανε και τα δυο? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Μήπως φταίει πού δεν το είχα κάνει default και πατώντας το home διάλεγα μεταξύ shell και sense ?δηλαδή τρέχανε και τα δυο? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Αυτό σίγουρα φταίει. Το SPB αργεί να φορτώσει την πρώτη φορά. Και αν έχει και το sense στη μνήμη είναι λογικό να σέρνεται λίγο το κινητό. Δε θέλω όμως να σε πάρω στο λαιμό μου (κάνει και 10 ευρώ). Δεν είναι πιο γρήγορο από το sense ή κάποιο άλλο home replacement. Απλά είναι πολύ όμορφο :rolleyes: Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για tasks που να συγχρονίζει gmail και Outlook? Όπως γίνεται δηλαδή και με το calendar Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Χρησιμοποιώ το calengoo για ημερολόγιο και μέσα από αυτό μπορείς να καταχωρείς και tasks που συγχρονίζονται με gmail. Από τις εφαρμογές που πραγματικά αξίζουν κάθε cent. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Χρησιμοποιώ το calengoo για ημερολόγιο και μέσα από αυτό μπορείς να καταχωρείς και tasks που συγχρονίζονται με gmail. Από τις εφαρμογές που πραγματικά αξίζουν κάθε cent. Sent from my HTC Desire using Tapatalk αυτο το calendar εχει widget για να βαλεις στην αρχικη οθόνη;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 αυτο το calendar εχει widget για να βαλεις στην αρχικη οθόνη;; Ναι έχει widget Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Δεν ξέρω αν αυτό είναι το κατάλληλο θέμα για μια τέτοια απορία αλλά δεν ήξερα που αλλού ταιριάζει. Κάθε τόσο δονείται το κινητό μου και βλέπω στο status bar κάποια ειδοποίηση η οποία δεν έχει να κάνει με κάποια εφαρμογή αλλά είναι διαφήμιση. Δλδ πριν λίγο μου ήρθε μια ειδοποίηση αν θέλω να κερδίσω κάποιο iPad και μόλις πάτησα πάνω (γιατί ναι θέλω!) με πήγε σε κάποια σελίδα, άνοιξε browser δλδ, και εκεί το έσβησα, δεν ήθελα να δω παρακάτω. Γιατί γίνεται αυτό? Απ πότε έρχονται τέτοια διαφημιστικά μηνύματα και πως μπορώ να τα αποφύγω? Το AdFree είναι μόνο για να μπλοκάρει τις διαφημίσεις που εμφανίζονται σε εφαρμογές/παιχνίδια? αν δεν κάνω λάθος οι διαφημίσεις έρχονται από το νέο market. Πήγαινε στο μάρκετ, άνοιξε τις ρυθμίσεις και ξετσέκαρε την επιλογή για εμφάνιση διαφημίσεων. Παιδιά υπάρχει εφαρμογή για tasks που να συγχρονίζει gmail και Outlook? Όπως γίνεται δηλαδή και με το calendar Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Gtasks. Με πολύ καλό widget. Απλά για να μην τρώει μπαταρία, στις ρυθμίσεις επέλεξε να κάνει συγχρονισμό manual. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Ναι έχει widget Εγω γιατί δεν το βρίσκω; Δεν μου εμφανιζει καποιο widget για προσθέσω. Edit: ok,μου τα εμφάνισε....thanks πολυ καλό!! Edited October 31, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη που να βλεπεις pdf , ppt και word αρχεια με δυνατοτητα αναζητησης λεξεων ? Καποιος παιδια ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarra11 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Υπαρχει εφαρμογη android που να μου δειχνει οταν ειναι κατηλειμμενη η αλλη γραμμη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Υπάρχει κάποια μηχανή προφοράς ελληνικού κειμένου που να μην συλλαβίζει τις αγγλικές λέξεις; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Σε περιπτωση κλησης, εν ωρα πλοηγησης, μπορω να απαντησω την κληση? Η πλοηγηση θα συνεχισει κανονικα μετα το τελος της κλησης; Ναι και στα 2. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) κατεβασα την εφαρμογη whatsapp και μου "συνεδεσε" 10 επαφες που μαλλον εχουν και αυτοι whatsapp.εαν απεγκαταστησω την εφαρμογη θα ξε-συνδεθουν οι επαφες του whatsapp? Edited November 1, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 -Την έκδοση του χάρτη δεν μπορείς να την δεις.Μπορώ να σου πω όμως ότι η τελευταία έκδοση του AURA, η 11,2 φοράει νέο χάρτη με 3D κτίρια.Αυτή είναι η τελευταία. Ισως καταλαβα λαθος, αλλα υπαρχει 'ταιριασμα' εκδοσης προγραμματος sygic aura, με αντιστοιχους χαρτες; Μου κανει εντυπωση, δεν το εχω ψαξει βεβαια και πολυ το θεμα, αλλα στο standalone gps που εχω (mls), ποτε δεν ασχοληθηκα για το τι προγραμμα φοραει το gps και το αν ειναι συμβατοι οι χαρτες. Παντα κατεβαζα και εβαζα τους τελευταιους χαρτες, διχως να τιθεται θεμα συμβατοτητα. Στο sygic aura, ή και στα αλλα software-android gps applications, υπαρχει 'ταιριασμα' χαρτων-εκδοσης προγραμματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Με αφορμή το ποστ του inka και τα δύο αυτά προγράμματα είναι της ιδίας φιλοσοφίας? και αν ναι ποιός ο λόγος κάποιος να χρησιμοποιήσει κάτι διαφορετικό από το skype αφού αυτό είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα? ΥΓ--πιθανότατα είμαι οφ τοπικ σορρυ:wacko: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Με αφορμή το ποστ του inka και τα δύο αυτά προγράμματα είναι της ιδίας φιλοσοφίας? και αν ναι ποιός ο λόγος κάποιος να χρησιμοποιήσει κάτι διαφορετικό από το skype αφού αυτό είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα? ΥΓ--πιθανότατα είμαι οφ τοπικ σορρυ:wacko: Μήπως είναι θέμα χρεώσεων? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 κατεβασα την εφαρμογη whatsapp και μου "συνεδεσε" 10 επαφες που μαλλον εχουν και αυτοι whatsapp.εαν απεγκαταστησω την εφαρμογη θα ξε-συνδεθουν οι επαφες του whatsapp? καλημερα , ναι Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Με αφορμή το ποστ του inka και τα δύο αυτά προγράμματα είναι της ιδίας φιλοσοφίας? και αν ναι ποιός ο λόγος κάποιος να χρησιμοποιήσει κάτι διαφορετικό από το skype αφού αυτό είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα? ΥΓ--πιθανότατα είμαι οφ τοπικ σορρυ:wacko: Καμία μα καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το viber διαβάζει τον τηλεφωνικό σου κατάλογο και βρίσκει πιες από της επαφές σου το χρησιμοποιούν αυτόματα. Επίσης το viber δεν υποστηρίζει chat. Το skype είναι σε πιο messenger τεχνολογία με τσατ κτλ και επίσης πρέπει να σε προσθέσει ο άλλος στις επαφές του. Πολύ καλό και στην φιλοσοφία του viber είναι επίσης και το Tango το οποίο υποστηρίζει και βιντεοκλήσεις και μπορείς να έχεις πρόσβαση και από το Pc σου. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 έχω ένα θεματάκι με το gmaps στο wildfire μου. Δεν μου εμφανίζει πάνω την μπάρα που έχει search και τα κουμπιά δίπλα που έχει και την πυξίδα που γίνεται βορράς (default δλδ) ή να στρίβει ο χάρτης ανάλογα με το που "κοιτάει" το κιν. Αυτό έγινε από τότε που έβαλα custom rom. Γίνεται με καμιά πατέντα ή να ρυθμίσω κάτι να το ξαναεπαναφέρω; Δοκίμασα να στείλω και το .apk από blade που το κάνει αυτό (ακόμα και μετά από custom rom) αλλά και πάλι με το που το εγκαταστήσω το ίδιο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts