bill971 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Καλησπέρα! Εχω το xperia ray. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τους χάρτες της Ελλάδας κ να έχω φωνητική πλοήγηση από το google maps κ αν αυτή η πλοήγηση απαιτεί σύνδεση στο ιντερνετ. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Καλησπέρα! Εχω το xperia ray. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να βάλω τους χάρτες της Ελλάδας κ να έχω φωνητική πλοήγηση από το google maps κ αν αυτή η πλοήγηση απαιτεί σύνδεση στο ιντερνετ. Ευχαριστώ πολύ! το google maps θελει συνδεση στο ιντερνετ για να δουλεψει βαλε καποιο απο τα gps που δουλευουνε χωρις ιντερνετ ndrive - sygic -navigon -igo- dontpanic ολα αυτα και αλλα εχουνε φωνητικη οδηγηση και χαρτες και δεν χρειαζεται συνδεση σε ιντερνετ .... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Άσε που η πλοήγηση στο google maps δε δουλεύει στην Ελλάδα και πρέπει να βάλεις τη σπασμένη έκδοση. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εχω το Samsung Galaxy S και θα ηθελα να του προσθεσω ενα καλο gps για χρηση χωρις internet. Ποιο μου προτεινεται?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εχω το Samsung Galaxy S και θα ηθελα να του προσθεσω ενα καλο gps για χρηση χωρις internet. Ποιο μου προτεινεται?? Ευχαριστω. υπαρχει ενα φοβερο προγραμμα που κανει τα παντα και ειμαι σιγουρος οτι θα σε αφησει πληρως ικανοποιημενο λεγεται "δυο μηνυματα πιο πανω" :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Για ποιο μου λες για το dontpanic?? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Κορυφαια εφαρμογη για android!!!!! Greek yellow pages απο το χρυσο οδηγο! Ειναι free και τα ...σπαει!!! Παμεεε!!! Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
violok Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το smart actions του Motorola RAZR ΧΤ910 για αλλα android κινητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarra11 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη android που να δειχνει ποια γραμμη με καλη? εχω cosmote 2 in 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Κορυφαια εφαρμογη για android!!!!! Greek yellow pages απο το χρυσο οδηγο! Ειναι free και τα ...σπαει!!! Παμεεε!!! Δεν είναι συμβατή με το HD2 ή φταίει το market 3.1.2 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Δεν είναι συμβατή με το HD2 ή φταίει το market 3.1.2 Sent from my HTC HD2 using Tapatalk με HD2 και market 3.1.5 και λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 (edited) Kαι εγώ με το παλιό market,το κατέβασα κανονικά. υπαρχει καποια εφαρμογη σαν το smart actions του Motorola RAZR ΧΤ910 για αλλα android κινητα ? To tasker http://tasker.dinglisch.net/ Edited October 21, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Kαι εγώ με το παλιό market,το κατέβασα κανονικά. To tasker http://tasker.dinglisch.net/ Υπάρχει και σε free το Llama, με το οποίο μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη android που να δειχνει ποια γραμμη με καλη? εχω cosmote 2 in 1 Τό ίδιο ψάχνω εδώ καί μήνες αλλά δέν ξέρει κανείς ... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά την καταπληκτική εφαρμογή που υπάρχει στο Motorola RAZR XT910 και λέγετε " Smart Actions " είναι αποκληστικά και μόνο για το κινητό αυτό; Δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενά και για Galaxy S2 π.χ ... Υ.Γ. Sorry αν πόσταρα σε λάθος θέμα ας μεταφερθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Για ποιο μου λες για το dontpanic?? Ευχαριστω. Αυτό και άλλα 3 αναφέρονται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsilionis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Υπάρχει τρόπος να συνδέετε αυτόματα όταν βρίσκει ανοιχτό wifi επιλέγοντας αυτό με το δυνατότερο σήμα ? Παράθεση ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 το siri και στο android https://market.android.com/details?id=com.dexetra.iris&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXhldHJhLmlyaXMiXQ.. :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εβαλα το dontpanic. Καλό είναι! Το χρησιμοποίησα μία φορά & είναι μια χαρά. Βέβαια για να πω την αλήθεια-αν & ακόμα δεν το έχω ψάξει πολυ-το ovi maps που είχα στο nokia μου φαίνεται αρκετά καλύτερο. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά για file manager τι χρησιμοποιείτε εκτός από το adao file manager & το es file explorer που τα έχω δουλέψει και τα δύο.... έχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 το siri και στο android https://market.android.com/details?id=com.dexetra.iris&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kZXhldHJhLmlyaXMiXQ.. :lol: ναι το χω και το δουλευω απο χθες..μπορω να πω οτι με την βλαχοπροφορα μου κατι καταλαβαινει...:lol: εκαναν και update απο,τι ειδα!να του λες να στειλεις μηνυμα ή να παρεις τηλεφωνο..κατι τετοιο νομιζω.που ξερεις,οταν ολοκληρωθει (δεν ειναι καν σε beta εκδοση) μπορει να ειναι αξιοπιστο!:) Παιδιά για file manager τι χρησιμοποιείτε εκτός από το adao file manager & το es file explorer που τα έχω δουλέψει και τα δύο.... έχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε?? astro file manager και δεν ειμαι καλα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Παιδιά για file manager τι χρησιμοποιείτε εκτός από το adao file manager & το es file explorer που τα έχω δουλέψει και τα δύο.... έχετε κάποιο καλύτερο να προτείνετε?? Εγώ χρησιμοποιώ τον efile αρκετά καλός manager. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zonimov Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Η Εφαρμογη "Vrisko" στο android market: https://market.android.com/details?id=gr.vrisko :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ναι το χω και το δουλευω απο χθες..μπορω να πω οτι με την βλαχοπροφορα μου κατι καταλαβαινει...:lol: εκαναν και update απο,τι ειδα!να του λες να στειλεις μηνυμα ή να παρεις τηλεφωνο..κατι τετοιο νομιζω.που ξερεις,οταν ολοκληρωθει (δεν ειναι καν σε beta εκδοση) μπορει να ειναι αξιοπιστο!:) astro file manager και δεν ειμαι καλα! Εγώ χρησιμοποιώ τον efile αρκετά καλός manager. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σας ευχαριστώ και τους δύο!!!Θα τις δοκιμάσω! Το Iris εμένα γιατί δεν δουλεύει??Μου βγάζει μήνυμα ότι λείπει ένα αρχείο, με παραπέμπει στο Market,το κατεβάζω και ενώ κάνει loading η εφαρμογή με ξανά πετάει στο market για να ξανά κατεβάσω το αρχείο...την έκανα την διαδικασία 3-4 φορές αλλά τζίφος....:( Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ποιος ξερει..η εφαρμογη ειναι σε τραγικα προοιμο σταδιο.. Καταφερε κανεις να το κανει να στειλει μηνυμα σε καποια επαφη του;φτανω στο σημειο που του λεω το ονομα αλλα δεν το καταλαβαινει ποτε.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts