petros11 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 To Destinator δεν βγαίνει για android?? Κάτι άλλο τώρα γιατί είμαι λίγο αρχάριος στα android κινητά,το πρόγραμμα πλοήγησης το περνάμε μόνο μέσα από το market? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Το destinator απ'οσο ξέρω βγήκε μόνο για κάποια samsung. Σε άλλο android δεν εχω δει να παίζουν... Επίσης κανένα από αυτά δεν είναι free. Όσα υπάρχουν στο market είναι σε trial. Μετά πρέπει να τα αγοράσεις (ή από το μαρκετ (αν έχεις κάνει root) ή από το site του developer αν πωλείται και από εκεί...) :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Κάτι άλλο τώρα γιατί είμαι λίγο αρχάριος στα android κινητά,το πρόγραμμα πλοήγησης το περνάμε μόνο μέσα από το market? Εχεις ενα προγραμμα σε .apk το περνας και απο την καρτα. Edited January 17, 2011 by DTse Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τί ακριβώς εννοείς; Μήπως ξέχασες κάποια παράθεση; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Τί ακριβώς εννοείς; Μήπως ξέχασες κάποια παράθεση; Για τον petros11 που λεει εαν τα προγραμματα πλοηγησης τα περναμε μονο μεσα απο το μαρκετ. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roronoa Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το navigon 3.5 έχει βγει κανονικά για android? Γιατί από ξένα sites βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά, αλλά σε ελληνικά ότι το περιμένουν ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το navigon 3.5 έχει βγει κανονικά για android? Γιατί από ξένα sites βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά, αλλά σε ελληνικά ότι το περιμένουν ακόμη. Εγώ έχω 2.6 ακόμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το navigon 3.5 έχει βγει κανονικά για android? Γιατί από ξένα sites βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά, αλλά σε ελληνικά ότι το περιμένουν ακόμη. Έχει βγει κανονικά! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Το navigon 3.5 έχει βγει κανονικά για android? Γιατί από ξένα sites βλέπω ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά, αλλά σε ελληνικά ότι το περιμένουν ακόμη. Κυκλοφορεί η έκδοση 3.5.3 εδώ και κάποιες εβδομάδες. Απλά δεν θα το βρεις στο ελληνικό Market γιατί ακόμα δνε υποστηρίζει paid Apps. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Market Enabler, ή να βρεις το .apk αλλού. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Έχω στο igo ένα χάρτη της teleatlas Greece_83_TA_2010.09_101119.fbl χωρίς να ξέρω αν είναι ο τελευταίος. Αν θέλω να κάνω ανανέωση χάρτη, βρίσκω έναν ποιο καινούριο και απλός κάνω αντικατάσταση των αρχείων στον φάκελο map, η υπάρχει άλλος τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Έχω στο igo ένα χάρτη της teleatlas Greece_83_TA_2010.09_101119.fbl χωρίς να ξέρω αν είναι ο τελευταίος. Αν θέλω να κάνω ανανέωση χάρτη, βρίσκω έναν ποιο καινούριο και απλός κάνω αντικατάσταση των αρχείων στον φάκελο map, η υπάρχει άλλος τρόπος? Ναι ετσι γινετε αντικαθιστας τον τα αρχεια στο map. Αμα ξερει κανεις ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης ας το πει γτ και εγω θελω να μαθω. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ναι ετσι γινετε αντικαθιστας τον τα αρχεια στο map. Αμα ξερει κανεις ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης ας το πει γτ και εγω θελω να μαθω. τα αρχεία στο map? Ότι είχε ο φάκελος map το έχω σβήσει και έχω μέσα μόνο τον teleatlas. Νομίζω δουλεύει σωστά έτσι. πρέπει να έχει και άλλα αρχεία ο φάκελος map? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ναι αυτο εννοω οτι αμα θες να βαλεις αλλο χαρτη της τελεατλας πρεπει να το σβησεις αυτο που εχεις τωρα και να περασεις το καινουριο. Ειπα αρχεια γτ και εσυ ειπες αρχεια και οχι αρχειο. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp3buddy Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 ...Αμα ξερει κανεις ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης ας το πει γτ και εγω θελω να μαθω. Ναι, αυτός είναι ο τελευταίος χάρτης Teleatlas. Της Navteq ο τελευταίος είναι ο NAVTEQ Q2.2010 [100812]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ποιος πιστευεις ειναι καλυτερος τελεατλας η ναβτεκ ??? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Εξαρτάται την περιοχή. Πού σε ενδιαφέρει κυρίως? FYI: Όλο και περισσότεροι πλέον χρήστες στο iGO8/iGO Primo χρησιμοποιούν τον Navteq.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ελλαδα και κυριως Αθηνα και Πελοπόννησο . Για ποιο λογο ? Λειτουργει καλυτερα με το προγραμμα ?? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Κυκλοφορεί η έκδοση 3.5.3 εδώ και κάποιες εβδομάδες. Απλά δεν θα το βρεις στο ελληνικό Market γιατί ακόμα δνε υποστηρίζει paid Apps. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το Market Enabler, ή να βρεις το .apk αλλού. ;) Όταν το βρω, μπορώ να το περάσω πάνω από το παλιό και να μην πειραχτεί τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Ορίστε το "Lang_greek by Eleonora", από το gpsnavi.org: http://www.multiupload.com/6VPZKSX8NZ Το ξεζιπάρεις και αντιγράφεις το lang_greek στο /content/lang ;) Αυτό περιέχει και πλοήγηση με ελληνική φωνή? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Οχι ειναι μονο για το μενου. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Όταν το βρω, μπορώ να το περάσω πάνω από το παλιό και να μην πειραχτεί τίποτα? Οι οδηγίες εγκατάστασης απλές είναι. Συνήθως πρώτα απεγκαθιστούμε μία εφαρμογή και μετά περνάμε την νεότερη έκδοσή της μέσω .apk Αυτό περιέχει και πλοήγηση με ελληνική φωνή? Είναι μόνο το Ελληνικό Menu, όπως ανέφερε και ο DTse. ;) Φωνές χρησιμοποιεί τον Zeus και την Venera που έχουν όλα τα iGO. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 έχει βγει κάποιο πρόγραμμα πληήγησης απο τη ήδη υπάρχοντα που κουβεντιάζουμε, να υποστιρίζει φωνητικές οδηγίες για android όπως το talk and drive της mls? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Απ' όσο γνωρίζω όχι. Μόνο το Google Maps navigation νομίζω το κάνει αυτό αλλά επίσημα στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται η Υπηρεσία. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 κανω εγκατασταση το igo και μετα μου βγαζει Please insert your sd card containing igo content files. τι κανω λαθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Επικοινωνησα σημερα με την ngi (GI) και μου εστειλαν demo απο το προγραμμα dont panic που αναμενεται τελη Φεβρουραριου και θα υποστηριζει πολλα λειτουργικα κινητων και συσκευων πλοηγσης. Φαινεται καλο αν ακι μου ειπαν οτι εχει πολλες ατελειες ακομα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts