Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νταξει ρε παιδια ειπαμε..για να φανει χρησιμη αυτη η εφαρμογη πρεπει να χεις παρει το διπλωμα βραδυ ή νασαι γυναικα!(πλακιτσα!)

πολυ αχρηστη εφαρμογη πιστευω.πιο ευκολα τρακαρεις κοιταζωντας το παρα παρακολουθωντας το δρομο!

ε καλά ρε ναι, οι πιο πολλές εφαρμογές εξάλλου ψιλοάχρηστες είναι, απλά γουστάρουμε....

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

ε καλά ρε ναι, οι πιο πολλές εφαρμογές εξάλλου ψιλοάχρηστες είναι, απλά γουστάρουμε....

ισχυει...;) απλα το λεω να ειστε προσεκτικοι γιατι μου χει τυχει ακομα και με gps να κοιταω και να φτασω μουρη με κ*λο με τον μπροστινο..

δεν χρειαζεται να χουμε το κινητο εν ωρα οδηγησης.

και μην πινετε οταν οδηγατε!αληθεια καμια εφαρμογη για αλκοτεστ παιζει??:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο live μου δεν υπάρχει κάτι ώστε να μπορώ να τακτοποιήσω σε φακέλους μέσα στο μενού τιςεφαρμογές-προγράμματα.

Υπάρχει κάτι που να μπορώ να τα κατηγοριοποιήσω;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

υπαρχει καποιος τροπος οταν παμε να καλεσουμε ενα τηλεφωνο, να μας εμφανιζει το νουμερο απο το αρχειο ή τις επαφες μας οταν ξεκιναμε να το πληκτρολογουμε??

κατι δηλαδη που γινεται κατα κορον σε πιο παλια τηλεφωνα...

p.s. εχω xperia arc:)

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη εφαρμογή για τους οδηγούς:

https://market.android.com/details?id=com.picitup.iOnRoad&feature=search_result

Φιλε μου αυτο που δινεις δεν ανοιγει. Μπορεις να μας πεις το ονομα της εφαρμογης;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Φιλε μου αυτο που δινεις δεν ανοιγει. Μπορεις να μας πεις το ονομα της εφαρμογης;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ionroad augmented driving.

Sent from my GALAXY S II

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Πρέπει να πας και στο μαρκετ και να επιλέξεις λογαριασμό ,δεν αρκεί να βάλεις το mail σου σε άλλο τηλέφωνο.

Γίνεται από το Market του PC..!!!??? H μόνο από το μάρκετ του τηλεφώνου..!!!?? και πως βάζω και άλλη συσκευή στο μάρκετ...???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Γίνεται από το Market του PC..!!!??? H μόνο από το μάρκετ του τηλεφώνου..!!!?? και πως βάζω και άλλη συσκευή στο μάρκετ...???

Ανοίγεις την εφαρμογή μάρκετ,πας μενού, λογαριασμοί

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ανοίγεις την εφαρμογή μάρκετ,πας μενού, λογαριασμοί

εδώ μπορώ να προσθέσω και το τηλέφωνο (SE X8) της γυναικάς μου (το LG ειναι το δικό μου) με το ίδιο e-mail..!!! και αν ναι πως..? για να κατεβάζω και στα δυο τηλέφωνα της πληρωμένες εφαρμογές..??

http://s7.directupload.net/images/111017/r5dvnfl4.png

Edited by mariodj

εδώ μπορώ να προσθέσω και το τηλέφωνο (SE X8) της γυναικάς μου (το LG ειναι το δικό μου) με το ίδιο e-mail..!!! και αν ναι πως..? για να κατεβάζω και στα δυο τηλέφωνα της πληρωμένες εφαρμογές..??

http://s7.directupload.net/images/111017/r5dvnfl4.png

Δεν μιλάω για το PC.Μιλάω για το κινητό.

Δεν μιλάω για το PC.Μιλάω για το κινητό.

Δεν υπάρχει ''λογαριασμοί''.

http://s1.directupload.net/images/111017/7bee2xc8.png

Η επιλογή για την εναλλαγή λογαριασμών υπάρχει στο νέο μάρκετ 3.1.5 και άνω

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

!αληθεια καμια εφαρμογη για αλκοτεστ παιζει??:lol::lol:

https://market.android.com/search?q=alcotest&so=1&c=apps :p

Στο live μου δεν υπάρχει κάτι ώστε να μπορώ να τακτοποιήσω σε φακέλους μέσα στο μενού τιςεφαρμογές-προγράμματα.

Υπάρχει κάτι που να μπορώ να τα κατηγοριοποιήσω;;

https://market.android.com/details?id=com.google.code.appsorganizer&feature=search_result

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά ξέρεις κανείς να βοηθήσει; Έχω ένα Samsung Galaxy GTi-5800 και μαζί με αυτό μου είχαν δώσει ένα MLS destinator το οποίο και χρησιμοποιούσα συχνά. Μετά όμως από την αναβάθμιση του λογισμικού που έκανα σε 2.2 από 2.1 η εφαρμογή δεν λειτουργεί και μου βγάζει μήνυμα "Δεν υπάρχει διαθέσιμος πόρος, Παρακαλώ ελέγξτε την εγκατάσταση". Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Μήπως θέλει απλά πάλι εγκατάσταση;

μπορείς να μπεις στο mls.gr ---> χώρο χρηστών και να κάνεις εγγραφή και να δεις αν υπάρχει καμία ανάθμιση του mls destinator για την έκδοση 2.2.

Αν δεν υπάρχει, η επόμενη κίνηση είναι τηλέφωνο στην mls. Μην το χάσεις το συγκεκριμένο λογισμικό πλοήγησης, είναι πολύ καλό για smartphone gps.

Δεν υπάρχει ''λογαριασμοί''.

http://s1.directupload.net/images/111017/7bee2xc8.png

Ουπς ,έχεις δίκιο.Μήπως είναι μέσα στις ρυθμίσεις;

Ουπς ,έχεις δίκιο.Μήπως είναι μέσα στις ρυθμίσεις;

ούτε....!!!

Μιας και μιλάμε για εφαρμογές πότε επιτέλους θα διορθωθεί η προβληματική συνεργασία myphone και tapatalk ?????έλεος πια!πάρα πολλές φορές ενώ μπαίνει κανονικά στα φόρα στα favorites πετάει μήνυμα λάθους επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του φόρουμ κλπ!το καλύτερό site για κινητά και να μην έχει ουτε mobile site ουτε να λειτουργεί σωστά με το tapatalk !αααχ τα είπα και ησύχασα!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Καλησπερα σε ολους..Ξερει κανεις τιποτα για αυτο?-εκανα πριν καμια βδομαδα ενημερωση στο accuweather κ απο τοτε παρατηρησα οτι εγινε πολυ βαρυ σαν προγραμμα-εφαρμογη(αργει στην ανταποκριση των εντολων),στην διαχειριση εφαρμογων δειχνει να 'τρωει' 30mb,στην χρηση μπαταριας 3%,και μου εχει μονιμα πλεον στη πανω μπαρα της οθονης ενα σημα με το εξης μηνυμα-accuweather for android Network connection error

Καλησπερα σε ολους..Ξερει κανεις τιποτα για αυτο?-εκανα πριν καμια βδομαδα ενημερωση στο accuweather κ απο τοτε παρατηρησα οτι εγινε πολυ βαρυ σαν προγραμμα-εφαρμογη(αργει στην ανταποκριση των εντολων),στην διαχειριση εφαρμογων δειχνει να 'τρωει' 30mb,στην χρηση μπαταριας 3%,και μου εχει μονιμα πλεον στη πανω μπαρα της οθονης ενα σημα με το εξης μηνυμα-accuweather for android Network connection error

Ναι, τα κάνει και σε μένα αυτά. Από τα χειρότερα updates ever! FAIL! :lol::lol:

Φαντάζομαι θα βγει καινούρια διορθωτική έκδοση σύντομα, γιατί αλλιώς πάει για απεγκατάσταση.

γμτ.....ηθελα να φυσαω το ακουστικο και να το κανει!!:lol::lol::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, τα κάνει και σε μένα αυτά. Από τα χειρότερα updates ever! FAIL! :lol::lol:

Φαντάζομαι θα βγει καινούρια διορθωτική έκδοση σύντομα, γιατί αλλιώς πάει για απεγκατάσταση.

Μιλαμε για μαυρο χαλι!!.δεν υπαρχει καμια περιπτωση να βρουμε την πιο παλια εκδοση?

Δοκιμασα κ καποια αλλα για καιρο αλλα δεν....

Για καιρο δοκιμαστε το go weather.Εχει widget,δεν ειναι πολυ βαρυ προγραμμα και εχει και σχετικα αξιοπιστες προβλεψεις.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση