giannisj5 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Στο 3g watchdog η μέτρηση για το upload πρεπει να είναι ενεργοποιημένη ή όχι; Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω wind Sent from my HTC HD2 using Tapatalk φυσικά και πρέπει, KB είναι και αυτά και χρεώνονται... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας δειχνει αυτος που μας παιρνει τηλ η παίρνουμε εμεις σε ποιο δίκτυο ανήκει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να μας δειχνει αυτος που μας παιρνει τηλ η παίρνουμε εμεις σε ποιο δίκτυο ανήκει?? αν εχεις γουατς απ υπαρχει η εφαρμογη whats up finder Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 αν εχεις γουατς απ υπαρχει η εφαρμογη whats up finder wind εχω και θα το κανω cosmote τον αλλο μηνα! δεν υπαρχει κατι ετσι? πως θυμομουν οτι παλια υπηρχαν τετοια προγραμματα..μαλλον θα κανω λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 ξέρετε αν μπορώ να βρω κάπου widgets για το tapatalk? τα μανισια δεν είναι και οτι καλύτερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 wind εχω και θα το κανω cosmote τον αλλο μηνα! δεν υπαρχει κατι ετσι? πως θυμομουν οτι παλια υπηρχαν τετοια προγραμματα..μαλλον θα κανω λαθος. Το can i text for free ίσως κάνει τη δουλειά που θες, αλλά νομίζω είναι για καρτοκινητά. Δε γίνεται την ώρα που καλείς ή σε καλούν αλλά μπορείς να το κάνεις από πρίν ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλησπερα δεν μπορω να συγχρονισω το ημερολογιο μεσω της εφαρμογης της htc sync με το Microsoft outloo 2010 στον υπολογιστη μου. Ξερει καποιος γιατι? υπαρχει καποιος με το ιδιο προβλημα? ειναι λογικο? μηπως δεν ειναι συμβατο με το 2010??? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να ρυθμιζει την ενταση του ηχου σε συγκεκριμενες εφαρμογες; Συνηθως εχω το κινητο μου να παιζει μουσικη και συγχρονος λειτουργει και το igo για την πλοηγηση αλλα οι φωνητικες εντολες δεν ακουγονται καθαρα λογο της μουσικης οποτε ψαχνω κατι να μειωσω μονο την ενταση της μουσικης. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Υπαρχει καποιος τροπος ή προγραμμα για να με ειδοποιει οταν αναρταται ενα αρθρο σε καποιο blog που εχει συγκεκριμενο ιδιο τιτλο καθε φορα? Ειναι για ενα διαγωνισμο γι αυτο. Μαλλον ζηταω πολλα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Στο go sms υπάρχει επιλογή τα μηνύματα να φαίνονται όχι σαν συνομιλίες αλλά όπως έρχονται μεμονωμένα ?όπως στα απλά τα κινητά? @dimitrisandniki Καλά με την βοήθεια σου επιτέλους ευχαριστιέμαι να γράφω μηνύματα με τ9 όπως παλιά! Και με το smart keyboard με μια κίνηση μετατρέπεται σε qwerty για πλοήγηση στο ίντερνετ ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 Παιδάκια θελω οποίος ξέρει να μ πει ενα live wallpaper εντυπωσιακό όπως το season zen η το άλλο με τα πυροτεχνήματα το οποίο όμως να σταματάει οταν σβήνει η οθονη για να μην καίει μπαταρια... sent from Xperia mini proooooo! :) BLUE SKIES φωτεινό και υπέροχο https://market.android.com/details?id=fishnoodle.clouds_free&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2011 καλημερα σε ολους.υπαρχει καμμια εφαρμογη για αντροιντ κινητο που να δειχνει την ωρα ενω η οθονη του κινητου ειναι σε αδρανεια οπως π.χ. αυτο που εχουν ορισμενα νοκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Στο go sms υπάρχει επιλογή τα μηνύματα να φαίνονται όχι σαν συνομιλίες αλλά όπως έρχονται μεμονωμένα ?όπως στα απλά τα κινητά? @dimitrisandniki Καλά με την βοήθεια σου επιτέλους ευχαριστιέμαι να γράφω μηνύματα με τ9 όπως παλιά! Και με το smart keyboard με μια κίνηση μετατρέπεται σε qwerty για πλοήγηση στο ίντερνετ ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk - Επέλεξε Menu > Settings > Running Mode > User Defined Mode : Check Folders, Uncheck Theme Plugin & Appearance Customization Πήγαινε στα Folders: Menu > Folder Settings > Show traditional Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Breaking news: Μόλις βγήκε update στο Flash! Νέα έκδοση Adobe Flash 11! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Και θεωρητικα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις. Ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους διπυρηνων: στα site τα οποια εχουν βιντεο που δεν ειναι optimized για κινητα, η αναπαραγωγη ειναι ομαλη? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 μαγκες πειτε μια εφαρμογη ωστε να μην χρειαζεται να συνδεω συνεχεια το κινητο στο πισι οταν χρειαζεται να μεταφερω καποιο αρχειο αλλα να το κανω μεσω wifi.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Και θεωρητικα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις. Ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους διπυρηνων: στα site τα οποια εχουν βιντεο που δεν ειναι optimized για κινητα, η αναπαραγωγη ειναι ομαλη? Ναι κανονικά χωρίς κολλήματα. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 μαγκες πειτε μια εφαρμογη ωστε να μην χρειαζεται να συνδεω συνεχεια το κινητο στο πισι οταν χρειαζεται να μεταφερω καποιο αρχειο αλλα να το κανω μεσω wifi.. https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorer&feature=search_result ή αν είσαι rooted https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 μαγκες πειτε μια εφαρμογη ωστε να μην χρειαζεται να συνδεω συνεχεια το κινητο στο πισι οταν χρειαζεται να μεταφερω καποιο αρχειο αλλα να το κανω μεσω wifi.. Εγώ χρησιμοποιώ την παρακάτω αλλά αν δεν θες επί πληρωμή ψάξε λίγο στο μάρκετ έχει αρκετές εφαρμογές.... https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorerPRO&feature=more_from_developer Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 μαγκες πειτε μια εφαρμογη ωστε να μην χρειαζεται να συνδεω συνεχεια το κινητο στο πισι οταν χρειαζεται να μεταφερω καποιο αρχειο αλλα να το κανω μεσω wifi.. Wifi explorer Pro. By far the best κατα τη γνωμη μου η οποια μου εχει λυσει πραγματικα τα χερια. Βασικα ειναι στο Top 10 των must buy εφαρμογων μου. https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorerPRO&hl=el Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakolef Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Καλησπερα, επειδη δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα στην κατηγορια tablets αποφασισα να ρωτησω εδω μιας και το android ειναι π κανει την διαφορα. προσφατα αγορασα ενα archos 101 16gb , τρεχει android froyo. gps ενσωματομενο δεν εχει και θελω ενα εξωτερικο . εχει καποιος να προτεινει καποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 (edited) https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorer&feature=search_result ή αν είσαι rooted https://market.android.com/details?id=com.funkyfresh.samba&feature=search_result Εγώ χρησιμοποιώ την παρακάτω αλλά αν δεν θες επί πληρωμή ψάξε λίγο στο μάρκετ έχει αρκετές εφαρμογές.... https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorerPRO&feature=more_from_developer Wifi explorer Pro. By far the best κατα τη γνωμη μου η οποια μου εχει λυσει πραγματικα τα χερια. Βασικα ειναι στο Top 10 των must buy εφαρμογων μου. https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorerPRO&hl=el ευχαριστω guys!παραληψη..περιμενω εφαρμογη για root.οποτε προς το παρον non rooted phone.;) περασα το wifiexplorer..αλλα πως μπορω να περασω απο το πισι στο κινητο??? Edited October 4, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 - Επέλεξε Menu > Settings > Running Mode > User Defined Mode : Check Folders, Uncheck Theme Plugin & Appearance Customization Πήγαινε στα Folders: Menu > Folder Settings > Show traditional Για άλλη μια φορά ευχαριστώ! Και κάτι ακόμα!στην default sms εφαρμογή στο desire s όπου και να είμαι στα μηνύματα εάν πατήσω το home button και ξανά μπω στα μηνύματα με πάει στο inbox.με το go sms αν είμαι πχ σε μια συνομιλία και πατήσω το home button και ξαναμπώ με πάει παλι στην συνομιλία πού ήμουν όχι στο inbox.αλλάζει αυτό η έτσι είναι το go sms? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 μαγκες πειτε μια εφαρμογη ωστε να μην χρειαζεται να συνδεω συνεχεια το κινητο στο πισι οταν χρειαζεται να μεταφερω καποιο αρχειο αλλα να το κανω μεσω wifi.. μπορεις και με το εξαιρετικο, κατα τη γνωμη μου, ES File Explorer ;) https://market.android.com/details?id=com.estrongs.android.pop&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2011 Και θεωρητικα εχει πολυ καλυτερες επιδοσεις. Ηθελα να κανω μια ερωτηση στους κατοχους διπυρηνων: στα site τα οποια εχουν βιντεο που δεν ειναι optimized για κινητα, η αναπαραγωγη ειναι ομαλη? απολύτως ,(στο galaxy s2) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts